kakadu Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 z bazarku jest 359 zł :laugh2_2: a zrobiłam przecenę książek na 2 zł - może ktoś się skusi jeszcze ;) Quote
kakadu Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 niedzielny popołudniowy spacerek; idziemy wszyscy :) Quote
anica Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ... powtarzam się, ale Pięknie jest u Was:loveu: ... naprawdę tyle śniegu napadało u Was:crazyeye: buziolaki dla Tusieńki:glaszcze: Quote
Poker Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 kakadu napisał(a):z bazarku jest 359 zł :laugh2_2: a zrobiłam przecenę książek na 2 zł - może ktoś się skusi jeszcze ;) Super wynik, to mamy już 700 zł.Do mnie ładnie spływają pieniądze za bazarek. Na zdjęciu widać jaka biedna ta łapeczka.Ona chodzi chyba na 3 .? Quote
edek Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 kakadu napisał(a): chomiczek schudł pół kilograma i tak zasuwa, że wczoraj po prostu ciągnął na smyczy :crazyeye: wychodzi na to, że edek wykrakał :) ledwośmy z frodkiem za nią nadążyli na spacerze :evil_lol: Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :( Quote
edek Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Poker napisał(a): Na zdjęciu widać jaka biedna ta łapeczka.Ona chodzi chyba na 3 .? Tak chodzi na trzech łapeczkach :( Quote
cancer43 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 kakadu napisał(a):na pewno nie będzie przeciwwskazań; okazało się, że ja mam raptem 16 ciuchów, więc jakos to ogarnę i jeśli mogę pomóc to daj znać; może ja zrobię ten bazarek? dużo tego jest? tu tez nie ma za dużo fantów,już w zasadzie prawie do otworzenia,jeszcze chyba trzech opisów brakuje.I to prawda co mówi Poker,wolę takie krótkie bazarki,kupować tez wolę na tych krótkich,na tasiemcach zanim dojdę do końca,zapominam co było na początku Quote
__Lara Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 kakadu napisał(a):z bazarku jest 359 zł :laugh2_2: a zrobiłam przecenę książek na 2 zł - może ktoś się skusi jeszcze ;) Jaki świetny wynik :D :D :D Quote
Bogusik Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Poker napisał(a):kakadu , nie przesadzaj :roll: Jak ktoś wpłaca pieniądze nie z bazarków tylko po prostu , to znaczy ,że tak chce. A również kupuje, np. życie czy zdrowie albo i szczęście psa.I to jest najważniejsze, prawda? Święte słowa!:smile:Tak więc kakadu,poproszę o nr.konta na pw,bez żadnych ale...:mad:Uważam,że trzeba ratować Tusi łapeczkę i to jest teraz priorytetem!:smile: Quote
kakadu Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 anica napisał(a):... powtarzam się, ale Pięknie jest u Was:loveu: ... naprawdę tyle śniegu napadało u Was:crazyeye: buziolaki dla Tusieńki:glaszcze: sniegu bardzo dużo, już się tusi zaczęło łatwiej chodzić po gołej ziemi, a tu znowu spadło to białe i trzeba sie przedzierać ;) Poker napisał(a):Super wynik, to mamy już 700 zł.Do mnie ładnie spływają pieniądze za bazarek. Na zdjęciu widać jaka biedna ta łapeczka.Ona chodzi chyba na 3 .? tak... chodzi na trzech; i dlatego też ma taka rozbudowaną klatę, bo praktycznie cały ciężar idzie na przednie łapinki; doktor sawaszkiewicz porównała jej budowę do budowy frodzia; on tez na przednich i tez klata jak u ciężarowca ;) tak więc mam dwa kickające kulaski i dwa zdrowe psy - czyli równowaga jest zachowana ;) edek napisał(a):Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :( i dobrze :mad: cancer43 napisał(a):tu tez nie ma za dużo fantów,już w zasadzie prawie do otworzenia,jeszcze chyba trzech opisów brakuje.I to prawda co mówi Poker,wolę takie krótkie bazarki,kupować tez wolę na tych krótkich,na tasiemcach zanim dojdę do końca,zapominam co było na początku ja też wole krótkie; i robic i kupowac na nich; ale co powiesz gdybym go tego twojego dorzuciła swoje buty? bo sie nie sprzedały, a darczyńca powiedział, żeby obniżyć cenę do 15 zł za parę; nie mogę ich wstawić do swojego bo mam bazar od 5 zł za sztukę i mi to zaburzy koncepcję ;) mogę wysłac zdjęcia na pw? Bogusik napisał(a):Święte słowa!:smile:Tak więc kakadu,poproszę o nr.konta na pw,bez żadnych ale...:mad: ale......., no dobrze, dobrze już wysyłam ;) - dziękuję :loveu: asiuniab napisał(a):cudny jest ten chomiczek:) no, cudny; a jaki rozdarty! :evil_lol: Quote
kakadu Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 zapraszam na skromy bazarek z ciuszkami od 5 zł; ciuszki orsay, marks&spencer, next, j. walton; niektóre nieużywane, tylko leżały w szafie; jest tez bardzo fajna kurteczka puchowa w sam raz do samochodu, bo krótka; wpadnijcie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239888-wsystko-od-5-z%C5%82-orsay-next-marks-spencer-mustang-house-do-21-02?p=20436822#post20436822 Quote
kakadu Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 królewna dała sie wczoraj namówić na chlipnięcie odrobiny wody: Quote
__Lara Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Jakie to maleństwo przy ludzkiej ręce :) Quote
anica Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 __Lara napisał(a):Jakie to maleństwo przy ludzkiej ręce :).... faktycznie!!! dopiero teraz zwróciłam uwagę:roll:... jaka to ... kruszynka!... maleństwo słodkie:loveu: mizianka Tusiu:loveu: Quote
edek Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 W końcu jakby nie było to królewna :evil_lol: A tak na serio, może ona pije jak nie widzisz :roll: Quote
edek Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 __Lara napisał(a):Jakie to maleństwo przy ludzkiej ręce :) A ten malutki łepeczek, taki w sam raz do wycałowania :loveu: Quote
cancer43 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ciotki Tusine,zapraszam na kolejny bazarek,z fantami od mbies.i butami od kakadu. Wymyślcie jakis chwytliwy tytuł,mnie coś wena opuściła http://www.dogomania.pl/forum/threads/239877-Tusia-zbiera-na-operację-!!-Do-21-02-2013-r?p=20434555#post20434555 Quote
inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) No tak, miałam już sobie wątków do subskrybcji nie dodawać... :mdleje: ...bo m.in.: Tina, Tosia, Trufla, Trotyl.... itd. :huh: ...ale się wciągnęłam, czytając Tusi wątek i cóż - jestem. :p [quote name='kakadu']królewna dała sie wczoraj namówić na chlipnięcie odrobiny wody: Tak mi przyszło do głowy... :oops: Jeśli Tusia żarta jest, to może jak by jej do wody - dla zapachu - kilka kropel oleju czy rosołku dodać, to by chetniej piła...? [quote name='cancer43']Ciotki Tusine,zapraszam na kolejny bazarek,z fantami od mbies.i butami od kakadu. Wymyślcie jakis chwytliwy tytuł,mnie coś wena opuściła http://www.dogomania.pl/forum/threads/239877-Tusia-zbiera-na-operację-!!-Do-21-02-2013-r?p=20434555#post20434555 "Dyndadełka i inne kobiecości" :evil_lol: Edited February 13, 2013 by inka33 Quote
cancer43 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 "Dyndadełka i inne kobiecości" :evil_lol:[/QUOTE] Podoba mi sie,zaraz zmienię Quote
edek Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 inka33 napisał(a):No tak, miałam już sobie wątków do subskrybcji nie dodawać... :mdleje: ...bo m.in.: Tina, Tosia, Trufla, Trotyl.... itd. :huh: ...ale się wciągnęłam, czytając Tusi wątek i cóż - jestem. :p To pewnie Tusiny urok osobisty :eviltong: Quote
kakadu Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 __Lara napisał(a):Jakie to maleństwo przy ludzkiej ręce :) a dodam, że rąsię mam małą ;) edek napisał(a):W końcu jakby nie było to królewna :evil_lol: A tak na serio, może ona pije jak nie widzisz :roll: mam taka nadzieję... :roll: edek napisał(a):A ten malutki łepeczek, taki w sam raz do wycałowania :loveu: toż całuję :loveu: cancer43 napisał(a):Ciotki Tusine,zapraszam na kolejny bazarek,z fantami od mbies.i butami od kakadu. dziekujemy :loveu: inka33 napisał(a):No tak, miałam już sobie wątków do subskrybcji nie dodawać... :mdleje: ...ale się wciągnęłam, czytając Tusi wątek i cóż - jestem. :p Tak mi przyszło do głowy... :oops: Jeśli Tusia żarta jest, to może jak by jej do wody - dla zapachu - kilka kropel oleju czy rosołku dodać, to by chetniej piła...? jak juz jesteś to nie odchodź :) a jak dodam czegos dobrego do wody to ika wyżłopie w 5 sekund i będzie jeszcze gorzej; jak tusie poporszę to ona z grzeczności trochę zawsze wypije, a jak nie ma juz całkiem ochoty to próbuje "zakopać" miseczkę z woda w kocyk; tak śmiesznie ten kocyk nagarnia pyszczkiem, posikac się można, że sobie pozwole na takie nieeleganckie stwierdzenie na wątku bądź co bądź królewny :evil_lol: Quote
inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 To trzeba Ikę odseparować, namówić królewnę Tusię do picia, a potem zabrać resztę pachnącej wody. :p Mój kundelek z dzieciństwa, jak już wyjadł co smaczniejsze kąski, to tak jeździł z miską po całej kuchni i nosem upychał w niej ścierkę do podłogi, aż z żadnej strony miski nie wystawała. Polewka była, że nie wiem! :megagrin: Quote
inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 edek napisał(a):To pewnie Tusiny urok osobisty :eviltong: Niewątpliwie. Te oczyska i w ogóle! :loveu: Quote
Poker Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Mój wet mówi ,że jeżeli pies je gotowane , to nie musi pić.mój dziadzio Poker je gotowane , nie pije ,a siusia :multi: Quote
Recommended Posts