Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

cieszę się,że szwy zdjęte i że wszystko dobrze:)
a jeśli chodzi o fochy,proszę wybaczyć,ale nie mogłam się powstrzymać żeby nie dodać tego zdjęcia:)kakadu może tak spróbuj;)
Moja sunia jak się o coś obrazi to i kilka godzin na mnie nie spojrzy :roll:

Edited by halszka
Posted

Widać, że dama totalnie obrażona :crazyeye::crazyeye::evil_lol: Zdjęcie rewelacyjne !!!.Dobrze, że u mnie gourmet załatwia sprawę. Halszka śliczna ta sunia, sierść marewelacyjną :loveu:

Posted

Tylko,że to nie moja sunia na zdjęciu....fotka krąży od jakiegoś czasu na internecie,niestety bez podpisu :oops: ale ,tak psinka i zdjęcie jest fantastyczne:) po prostu jakoś mi spasowała ta fotka do poprzednich postów i pozwoliłam sobie ją wkleić :oops:

Posted

Fajnie ,że już żyłki nie drapią brzuszka malizny.
Jeżeli chodzi o reakcje Tusi na dotyk, to u naszych wielu tymczasek na początku to normalka. Szczególnie u tych, które nie miały długo kontaktu z człowiekiem albo był on zły. Przykładem jest Kredka z mojego podpisu. Bardzo długo dygotała nam na rękach , teraz już nie ,ale dotyk szczególnie przednich łapek wywołuje lęk , wzdryganie całego ciałka i chowanie łapek. Pomalutku będzie i Tusi lepiej.
A tu jest link do bazarku na maliznę.Pomóżcie i podnoście go.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/239410-Nie-pisać-AMBITNE-KSIĄŻKI-Na-Tusię?p=20374005#post20374005
Jakby się książki sprzedały, to będzie niezła kasa.

Posted

edek napisał(a):
Fajnie, że już po zdjęciu szwów i wszystko ładnie się zagoiło.Wet widać z serduchem do chomików :p. Mówisz, że niunia focha strzela, niemasz wyjścia trzeba ją przekupić. Na moje koty działa :evil_lol:. Jeśli chodzi oto wzdryganie to tak na logikę, wydaje mi się, że najlepiej ją często głaskać,tulić i całować w czółko. Musi przekonać się, że to fajnie i nic jej nie grozi :(.
.... o to , to!!!... na moją Jasięńkę działa;)
w łykend ... ja też obiecałam sobie, troszeczkę popracować dla Tusieńki:)
Ciocia Poker , zrobiła super bazarek dla maleństwa, będę chociaż podrzucać jeśli nie wyskrobię kaski;):loveu:...

Posted

To jest zdjęcie KreDeczki sprzed roku jeszcze w schronie z synkiem.Czy widzicie podobieństwo do Tusi? , bo ja nawet spore.Teraz wygląda inaczej.

Posted

Chomiczkowi poszczęściło się, że ma takie fajne Cioteczki :)
[FONT=&quot]
Mój TZteż nie rozumie dlaczego upieram się na książki papierowe…. Dla mnie mają " urok ".
[/FONT]

Posted

edek napisał(a):
Chomiczkowi poszczęściło się, że ma takie fajne Cioteczki :)
[FONT=&amp]
Mój TZteż nie rozumie dlaczego upieram się na książki papierowe…. Dla mnie mają " urok ".
[/FONT]

Oj tak :) Tusia wychodzi na prostą :)

Posted

Jest podobieństwo, jasne że jest:fadein:
jaka cudna jest KreDeczka:loveu: Mizianka dla ślicznotki:glaszcze:
Zdjęcia porobiłam, pomierzyłam ciuszki troszkę oprócz rozmiarów ale nie bardzo wiem? technicznie?... jak się zabrać do opisów?
wklejam foty na pulpit i teraz mam wysłać mejlem( nie wiem jak dodać opisy?) czy to wysyłam foty? jak lecą po kolei?...i zbiorczy opis w mejlu?.... czy też powinno się wysyłać jedno zdjęcie i do niego opis?... i tak po kolei?....no i nie wiem do kogo mam wysłać zdjęcia fantów?....
Tusieńko wieczorne mizianka:glaszcze:

Posted (edited)

o rany, ale sie dzieje u tusieńki :)
moje próby weekendowego wejścia do sieci spełzły na niczym...
czasem mogę, ale w ten weekend sie nie udało; może to kwestia pogody...?

poker - wiekie dzięki za bazarek :loveu:
ja w piątek też zaczęłam robić, ale nie zdążyłam dokończyć; próbowałam w weekend, ale niestety, jak wyżej pisałam, sie nie udało; zaraz się zabieram za kończenie; też mam książki, ale ogólnie jest wszystko;

elza22 - poprosiłam moda, żeby przepisał na mnie te 3 posty; w pierwszym (drugi post wątku) i tak wkleiłaś moje wypociny, a reszta to była rezerwacja; będzie łatwiej i szybciej jak z pierwszej ręki będę w nich umieszczać wszystko; nie będę zawracac ci głowy; jak cos się opóźni to będzie tylko moja wina i do mnie pretensje ;)

halszka - zdjęcie boskie :)
niestety ja tak tusi nie zrobię bo by sie przewróciła... :roll:
ta nóżka jest naprawde okropna; jak tusia siada to widać ją co i rusz z innej strony - makabra... :roll:

dobra ciotki - to lecę kończyć bazarek; i tak nie umieszczę dziś wszystkiego; jutro dodam jeszcze ciuszki :)

Edited by kakadu
Posted

kakadu napisał(a):
mój bazarek czuję, że pobije rekordy popularności;
dopiero od rana działa, a juz mamy 2 złote :roflt::roflt::roflt:

spoko, ziarnko do ziarnka

Posted

a my byliśmy w niedzielę w lesie;
tusia nawąchać się nie mogła; zapomniała, że ma tylko 3 nóżki i próbowała stawać na tej złamanej; ona jest taka biedna; tak bardzo bym chciała, żeby dało się tę nogę uratować, ale raczej nie mam złudzeń...; no nic, w środę się okaże...

Posted

kakadu napisał(a):
a my byliśmy w niedzielę w lesie;
tusia nawąchać się nie mogła; zapomniała, że ma tylko 3 nóżki i próbowała stawać na tej złamanej; ona jest taka biedna; tak bardzo bym chciała, żeby dało się tę nogę uratować, ale raczej nie mam złudzeń...; no nic, w środę się okaże...

Ja wierzę, że się uda !!! Ciotka nie zapeszaj :mad: