halszka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) cieszę się,że szwy zdjęte i że wszystko dobrze:) a jeśli chodzi o fochy,proszę wybaczyć,ale nie mogłam się powstrzymać żeby nie dodać tego zdjęcia:)kakadu może tak spróbuj;) Moja sunia jak się o coś obrazi to i kilka godzin na mnie nie spojrzy :roll: Edited February 1, 2013 by halszka Quote
edek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Widać, że dama totalnie obrażona :crazyeye::crazyeye::evil_lol: Zdjęcie rewelacyjne !!!.Dobrze, że u mnie gourmet załatwia sprawę. Halszka śliczna ta sunia, sierść marewelacyjną :loveu: Quote
halszka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Tylko,że to nie moja sunia na zdjęciu....fotka krąży od jakiegoś czasu na internecie,niestety bez podpisu :oops: ale ,tak psinka i zdjęcie jest fantastyczne:) po prostu jakoś mi spasowała ta fotka do poprzednich postów i pozwoliłam sobie ją wkleić :oops: Quote
Poker Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Fajnie ,że już żyłki nie drapią brzuszka malizny. Jeżeli chodzi o reakcje Tusi na dotyk, to u naszych wielu tymczasek na początku to normalka. Szczególnie u tych, które nie miały długo kontaktu z człowiekiem albo był on zły. Przykładem jest Kredka z mojego podpisu. Bardzo długo dygotała nam na rękach , teraz już nie ,ale dotyk szczególnie przednich łapek wywołuje lęk , wzdryganie całego ciałka i chowanie łapek. Pomalutku będzie i Tusi lepiej. A tu jest link do bazarku na maliznę.Pomóżcie i podnoście go. http://www.dogomania.pl/forum/threads/239410-Nie-pisać-AMBITNE-KSIĄŻKI-Na-Tusię?p=20374005#post20374005 Jakby się książki sprzedały, to będzie niezła kasa. Quote
Elza22 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 To ja lecę na bazarek.Uzupełnię zaraz wpłaty na pierwszej.Widzę że wszystko uzupełnione nie wiem jak to możliwe;-) Quote
edek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Poker']Już 3 książki idą za 50 zł[/QUOTE] Super :multi: Quote
Poker Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) Już jest 109 zł Już są 152 zł :multi: Już 183 zł Edited February 2, 2013 by Poker Quote
anica Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 edek napisał(a):Fajnie, że już po zdjęciu szwów i wszystko ładnie się zagoiło.Wet widać z serduchem do chomików :p. Mówisz, że niunia focha strzela, niemasz wyjścia trzeba ją przekupić. Na moje koty działa :evil_lol:. Jeśli chodzi oto wzdryganie to tak na logikę, wydaje mi się, że najlepiej ją często głaskać,tulić i całować w czółko. Musi przekonać się, że to fajnie i nic jej nie grozi :(..... o to , to!!!... na moją Jasięńkę działa;) w łykend ... ja też obiecałam sobie, troszeczkę popracować dla Tusieńki:) Ciocia Poker , zrobiła super bazarek dla maleństwa, będę chociaż podrzucać jeśli nie wyskrobię kaski;):loveu:... Quote
Poker Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 To jest zdjęcie KreDeczki sprzed roku jeszcze w schronie z synkiem.Czy widzicie podobieństwo do Tusi? , bo ja nawet spore.Teraz wygląda inaczej. Quote
Poker Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Już jest ponad 200 zł ,aż nie mogę uwierzyć i cieszę się ,że w narodzie nie zanika potrzeba czytania książek PAPIEROWYCH . Quote
katarzyna09 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Super,ze już tyle pieniążków jest dla sunieczki! :lol: Lecimy na bazarek... Quote
edek Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Chomiczkowi poszczęściło się, że ma takie fajne Cioteczki :) [FONT="] Mój TZteż nie rozumie dlaczego upieram się na książki papierowe…. Dla mnie mają " urok ". [/FONT] Quote
__Lara Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 edek napisał(a):Chomiczkowi poszczęściło się, że ma takie fajne Cioteczki :) [FONT=&] Mój TZteż nie rozumie dlaczego upieram się na książki papierowe…. Dla mnie mają " urok ". [/FONT] Oj tak :) Tusia wychodzi na prostą :) Quote
anica Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jest podobieństwo, jasne że jest:fadein: jaka cudna jest KreDeczka:loveu: Mizianka dla ślicznotki:glaszcze: Zdjęcia porobiłam, pomierzyłam ciuszki troszkę oprócz rozmiarów ale nie bardzo wiem? technicznie?... jak się zabrać do opisów? wklejam foty na pulpit i teraz mam wysłać mejlem( nie wiem jak dodać opisy?) czy to wysyłam foty? jak lecą po kolei?...i zbiorczy opis w mejlu?.... czy też powinno się wysyłać jedno zdjęcie i do niego opis?... i tak po kolei?....no i nie wiem do kogo mam wysłać zdjęcia fantów?.... Tusieńko wieczorne mizianka:glaszcze: Quote
kakadu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 (edited) o rany, ale sie dzieje u tusieńki :) moje próby weekendowego wejścia do sieci spełzły na niczym... czasem mogę, ale w ten weekend sie nie udało; może to kwestia pogody...? poker - wiekie dzięki za bazarek :loveu: ja w piątek też zaczęłam robić, ale nie zdążyłam dokończyć; próbowałam w weekend, ale niestety, jak wyżej pisałam, sie nie udało; zaraz się zabieram za kończenie; też mam książki, ale ogólnie jest wszystko; elza22 - poprosiłam moda, żeby przepisał na mnie te 3 posty; w pierwszym (drugi post wątku) i tak wkleiłaś moje wypociny, a reszta to była rezerwacja; będzie łatwiej i szybciej jak z pierwszej ręki będę w nich umieszczać wszystko; nie będę zawracac ci głowy; jak cos się opóźni to będzie tylko moja wina i do mnie pretensje ;) halszka - zdjęcie boskie :) niestety ja tak tusi nie zrobię bo by sie przewróciła... :roll: ta nóżka jest naprawde okropna; jak tusia siada to widać ją co i rusz z innej strony - makabra... :roll: dobra ciotki - to lecę kończyć bazarek; i tak nie umieszczę dziś wszystkiego; jutro dodam jeszcze ciuszki :) Edited February 4, 2013 by kakadu Quote
kakadu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 (edited) ok, jest bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239417-dobre-książki-i-CAŁA-RESZTA-TEŻ-DOBRA-do-11-02?p=20374404#post20374404 zapraszamy na zakupy i prosimy o podrzucenie od czasu do czasu :) Edited February 4, 2013 by kakadu Quote
anica Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Poker napisał(a):Już jest powyżej 250 zł :multi:... Tusieńka lecimy w górę:multi: Quote
kakadu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 mój bazarek czuję, że pobije rekordy popularności; dopiero od rana działa, a juz mamy 2 złote :roflt::roflt::roflt: Quote
Poker Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 kakadu napisał(a):mój bazarek czuję, że pobije rekordy popularności; dopiero od rana działa, a juz mamy 2 złote :roflt::roflt::roflt: spoko, ziarnko do ziarnka Quote
kakadu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 a my byliśmy w niedzielę w lesie; tusia nawąchać się nie mogła; zapomniała, że ma tylko 3 nóżki i próbowała stawać na tej złamanej; ona jest taka biedna; tak bardzo bym chciała, żeby dało się tę nogę uratować, ale raczej nie mam złudzeń...; no nic, w środę się okaże... Quote
edek Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 kakadu napisał(a):a my byliśmy w niedzielę w lesie; tusia nawąchać się nie mogła; zapomniała, że ma tylko 3 nóżki i próbowała stawać na tej złamanej; ona jest taka biedna; tak bardzo bym chciała, żeby dało się tę nogę uratować, ale raczej nie mam złudzeń...; no nic, w środę się okaże... Ja wierzę, że się uda !!! Ciotka nie zapeszaj :mad: Quote
Recommended Posts