diana79 Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Pani Beata z Hiszpanii już odlicza dni do przyjazdu do Polski i do Uszatka :) oby Uszatek zaaklimatyzował się dobrze w mieszkaniu i wszystko było dobrze trzymajcie kciuku to jego ogromna szansa:multi: Uszatek będzie miał ok miesiąca czasu aby zapoznać się z przyszłą Panią i pomieszkać w bloku w Świętochłowicach czyli niedaleko mnie i Danusi ;) wszystko będziemy mieć pod kontrolą ;) jak wszystko będzie dobrze i nie będzie żadnych wątpliwości to chyba puścimy go do Hiszpanii gdzie będzie mieszkał a domu w towarzystwie drugiego psiaka :loveu: ja nie wiem to mi się wydaje zbyt piękne...:loveu: Quote
2010 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 NO TRZYMAMY BARDZOOOOOOOO MOCNO KCIUKI !!!!!!!! Uszatek jest śliczny ze swoimi wachlarzami... Tam też mocne upały to mu się tam zapewne przydadzą...:lol: Quote
AlfaLS Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 diana79 napisał(a):Pani Beata z Hiszpanii już odlicza dni do przyjazdu do Polski i do Uszatka :) oby Uszatek zaaklimatyzował się dobrze w mieszkaniu i wszystko było dobrze trzymajcie kciuku to jego ogromna szansa:multi: Uszatek będzie miał ok miesiąca czasu aby zapoznać się z przyszłą Panią i pomieszkać w bloku w Świętochłowicach czyli niedaleko mnie i Danusi ;) wszystko będziemy mieć pod kontrolą ;) jak wszystko będzie dobrze i nie będzie żadnych wątpliwości to chyba puścimy go do Hiszpanii gdzie będzie mieszkał a domu w towarzystwie drugiego psiaka :loveu: ja nie wiem to mi się wydaje zbyt piękne...:loveu: Super :multi:. A jakie są warunki wwozu psa do Hiszpani? Na pewno paszport, szczepienia... Może coś jeszcze? Może już trzeba coś załątwiać i robić żeby później się nie okazało, że Uszatek spisał się super a z jakiegoś innego, formalnego powodu nie może jechać... I bardzo fajnie, że z nową panią będzie niedaleko Was, zawsze będziecie mogły "trzymać rękę na pulsie" jak sie kawaler spisuje ;). Quote
stzw Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Szczepienia ma, chipa ma. Paszport to moze niech mu nowa Pani sama wyrobi w ciągu tego miesiąca. Nie mam fotek, bo zamiast jechac w niedziele na obiad do mamy siedzieliśmy w domu. Wszyscy chorzy. Do tego Uszatek mi podpadł, bo zaatakował Mańka. Już wcześniej się zorientował, ze Maniek ledwo stoi na łapach i teraz przy każdej okazji się na niego rzuca. W niedzielę na moich oczach, bez powodu. Mam nadzieję, że to efekt posiadania nabiału a nie prawdziwe "ja" Uszatka. Doszedł do siebie, ogarnął się i teraz pokazuje, kto rządzi. Quote
piescofajnyjest Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 to bardzo nieladnie Uszatku:shake::angryy: Quote
diana79 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 oj niedobrze Uszatek ze tak dokuczasz Mankowi wyczuł jego słabość :( oby się to nie powtórzyło nigdy więcej Quote
Martika&Aischa Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 stzw napisał(a):Szczepienia ma, chipa ma. Paszport to moze niech mu nowa Pani sama wyrobi w ciągu tego miesiąca. Nie mam fotek, bo zamiast jechac w niedziele na obiad do mamy siedzieliśmy w domu. Wszyscy chorzy. Do tego Uszatek mi podpadł, bo zaatakował Mańka. Już wcześniej się zorientował, ze Maniek ledwo stoi na łapach i teraz przy każdej okazji się na niego rzuca. W niedzielę na moich oczach, bez powodu. Mam nadzieję, że to efekt posiadania nabiału a nie prawdziwe "ja" Uszatka. Doszedł do siebie, ogarnął się i teraz pokazuje, kto rządzi. Uszatku :mad: Quote
Martika&Aischa Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Z bazarku dla Uszatka 294 zł 75 gr w zaokrągleniu 295 zł ;) Poproszę o numerek konta do wpłat :) a jak pieniążki dolecą o potwierdzenie również na bazarku :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238805-DZIŚ-KOŃCZYMY!!!-Mega-różności-ciuszki-ozdoby-dodatki-biżuteria-24-01-20-00 Dziękuję :) Quote
diana79 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Z bazarku dla Uszatka 294 zł 75 gr w zaokrągleniu 295 zł ;) Poproszę o numerek konta do wpłat :) a jak pieniążki dolecą o potwierdzenie również na bazarku :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238805-DZIŚ-KOŃCZYMY!!!-Mega-różności-ciuszki-ozdoby-dodatki-biżuteria-24-01-20-00 Dziękuję :) o jaka niespodzianka:loveu::multi: nie spodziewałam sę że taka duża kwota jeszcze będzie z bazarku dla Uszatka bardzo dziekuję :loveu::loveu::loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Zaglądam do Uszatka, no, no, no, to Hiszpana mamy:), to i temperament hiszpański. Quote
Martika&Aischa Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Z bazarku dla Uszatka 294 zł 75 gr w zaokrągleniu 295 zł ;) Poproszę o numerek konta do wpłat :) a jak pieniążki dolecą o potwierdzenie również na bazarku :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238805-DZIŚ-KOŃCZYMY!!!-Mega-różności-ciuszki-ozdoby-dodatki-biżuteria-24-01-20-00 Dziękuję :) Dianko z bazarku dla Uszatka i dla Stefci w zaokrągleniu wyszło po 285 zł :) dodatkowo na poczet nadwyżek dokładam i dla Stefci i dla Uszatka po 10 zł ( na poczet nadwyżek z przesyłeczek ) bo odnotowywałam wpłaty na zasadzie są na koncie gnam na pocztę ....teraz musimy dojść kto ile nadpłacił ewentualnie lub kto dostał przesyłeczkę tańszą :) Tak więc Uszatek dostaje 285 zł z bazarku + 10 zł z nadwyżek = przelałam zatem 295 zł Quote
diana79 Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Dianko z bazarku dla Uszatka i dla Stefci w zaokrągleniu wyszło po 285 zł :) dodatkowo na poczet nadwyżek dokładam i dla Stefci i dla Uszatka po 10 zł ( na poczet nadwyżek z przesyłeczek ) bo odnotowywałam wpłaty na zasadzie są na koncie gnam na pocztę ....teraz musimy dojść kto ile nadpłacił ewentualnie lub kto dostał przesyłeczkę tańszą :) Tak więc Uszatek dostaje 285 zł z bazarku + 10 zł z nadwyżek = przelałam zatem 295 zł wspaniale bardzo dziekuję :):loveu::multi: jak dobrze że nie musimy się martwić o finanse Uszatka a tak bardzo się tego bałyśmy z Danusią że nie damy radę go utrzymać w DT a tu taka ogromna pomoc że nawet się nie spodziewałam :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
diana79 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 mam wpłatę z bazarku 295ZL :loveu::multi: oraz wpłaa 10zl ANIAGUCIO KWIECIEŃ I MAJ BARDZO DZIEKUJĘ :) :) :) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 diana79 napisał(a):mam wpłatę z bazarku 295ZL :loveu::multi: oraz wpłaa 10zl ANIAGUCIO KWIECIEŃ I MAJ BARDZO DZIEKUJĘ :) :) :) cała przyjemność po mojej stronie :) Niech Uszatkowi wyjdzie na zdrówko :) w poniedziałek wpłacę jeszcze swoje deklaracje. Dianko czy przed adopcją ta narośl zostanie usunięta ??? chyba że już jest a mnie coś ominęło ;) Quote
diana79 Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Martika@Aischa napisał(a):cała przyjemność po mojej stronie :) Niech Uszatkowi wyjdzie na zdrówko :) w poniedziałek wpłacę jeszcze swoje deklaracje. Dianko czy przed adopcją ta narośl zostanie usunięta ??? chyba że już jest a mnie coś ominęło ;) tak narośl zostanie usunięta, plan jest taki że Uszatek zostanie wykastrowany i przy okazji usunie się mu te narośl zaraz jak Pani z Hiszpanii przyjedzie i po zabiegu Uszatek od razu z Panią pojedzie do domku do Świętochłowic i przypilnuje aby wszystko się ładnie zagoiło, w tym czasie się poznają pomieszkają ok miesiąca, wyrobi się Uszatkowi paszport, kupi transporter i jak wszystko będzie dobrze do Uszatek pojedzie do swojego nowego domku do Hiszpanii :) Quote
AniaGucio Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Czytam i oczom swoim nie wierzę - Uszatek jedzie do Hiszpanii?! Quote
inka33 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 diana79 napisał(a):tak narośl zostanie usunięta, plan jest taki że Uszatek zostanie wykastrowany i przy okazji usunie się mu te narośl zaraz jak Pani z Hiszpanii przyjedzie i po zabiegu Uszatek od razu z Panią pojedzie do domku do Świętochłowic i przypilnuje aby wszystko się ładnie zagoiło, w tym czasie się poznają pomieszkają ok miesiąca, wyrobi się Uszatkowi paszport, kupi transporter i jak wszystko będzie dobrze do Uszatek pojedzie do swojego nowego domku do Hiszpanii :) Rety, jakie obiecujące wiadomości...! :multi: A zdjęcia Uszatka są super - pomimo braku sombrera. ;) I ta kosteczka - spełnienie psich marzeń... Ucholcu, nie tykaj kolegi! :mad: Quote
Martika&Aischa Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 diana79 napisał(a):tak narośl zostanie usunięta, plan jest taki że Uszatek zostanie wykastrowany i przy okazji usunie się mu te narośl zaraz jak Pani z Hiszpanii przyjedzie i po zabiegu Uszatek od razu z Panią pojedzie do domku do Świętochłowic i przypilnuje aby wszystko się ładnie zagoiło, w tym czasie się poznają pomieszkają ok miesiąca, wyrobi się Uszatkowi paszport, kupi transporter i jak wszystko będzie dobrze do Uszatek pojedzie do swojego nowego domku do Hiszpanii :) Uszatek Hiszpanem ? to koniecznie do wyprawki trzeba dołożyć Sombrero i cygaro :cool3: Było by wspaniale gdyby nowa rodzinka pokochała Uszatka i wzajemnie :) to Ci się chłopaku trafiło :multi: Quote
__Lara Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Hiszpania, tam przynajmniej cieplej niż u nas :) Quote
Cantadorra Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 A kiedy dokładnie Pani przyjeżdża do Polski Quote
diana79 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Cantadorra napisał(a):A kiedy dokładnie Pani przyjeżdża do Polski 1 kwietnia, aż się boję zapeszać ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :) choć sama nie mogę w to uwierzyć ale będziemy próbować bo to wielka szansa dla naszego Uszatka który ma dziesiątki ogłoszeń i zero zainteresowania a tu Pani od początku jest z Uszatkiem, zakochała się w nim i nie dała się zniechęcić niczym ;) bilet już ma kupiony, tylko jeszcze kontener trzeba mu kupić może wiecie gdzie można kupić kontener w okolicach Katowic? Quote
2010 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Trzymamy bardzooooo mooooocnooo kciuki i Uszka..!!!!!!!! Quote
Recommended Posts