Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Beata z Hiszpanii już odlicza dni do przyjazdu do Polski i do Uszatka :)
oby Uszatek zaaklimatyzował się dobrze w mieszkaniu i wszystko było dobrze
trzymajcie kciuku to jego ogromna szansa:multi:
Uszatek będzie miał ok miesiąca czasu aby zapoznać się z przyszłą Panią i pomieszkać w bloku w Świętochłowicach czyli niedaleko mnie i Danusi ;) wszystko będziemy mieć pod kontrolą ;)
jak wszystko będzie dobrze i nie będzie żadnych wątpliwości to chyba puścimy go do Hiszpanii gdzie będzie mieszkał a domu w towarzystwie drugiego psiaka :loveu:
ja nie wiem to mi się wydaje zbyt piękne...:loveu:

Posted

NO TRZYMAMY BARDZOOOOOOOO MOCNO KCIUKI !!!!!!!!
Uszatek jest śliczny ze swoimi wachlarzami...
Tam też mocne upały to mu się tam zapewne przydadzą...:lol:

Posted

diana79 napisał(a):
Pani Beata z Hiszpanii już odlicza dni do przyjazdu do Polski i do Uszatka :)
oby Uszatek zaaklimatyzował się dobrze w mieszkaniu i wszystko było dobrze
trzymajcie kciuku to jego ogromna szansa:multi:
Uszatek będzie miał ok miesiąca czasu aby zapoznać się z przyszłą Panią i pomieszkać w bloku w Świętochłowicach czyli niedaleko mnie i Danusi ;) wszystko będziemy mieć pod kontrolą ;)
jak wszystko będzie dobrze i nie będzie żadnych wątpliwości to chyba puścimy go do Hiszpanii gdzie będzie mieszkał a domu w towarzystwie drugiego psiaka :loveu:
ja nie wiem to mi się wydaje zbyt piękne...:loveu:

Super :multi:.
A jakie są warunki wwozu psa do Hiszpani? Na pewno paszport, szczepienia... Może coś jeszcze? Może już trzeba coś załątwiać i robić żeby później się nie okazało, że Uszatek spisał się super a z jakiegoś innego, formalnego powodu nie może jechać...

I bardzo fajnie, że z nową panią będzie niedaleko Was, zawsze będziecie mogły "trzymać rękę na pulsie" jak sie kawaler spisuje ;).

Posted

Szczepienia ma, chipa ma. Paszport to moze niech mu nowa Pani sama wyrobi w ciągu tego miesiąca.
Nie mam fotek, bo zamiast jechac w niedziele na obiad do mamy siedzieliśmy w domu. Wszyscy chorzy.
Do tego Uszatek mi podpadł, bo zaatakował Mańka. Już wcześniej się zorientował, ze Maniek ledwo stoi na łapach i teraz przy każdej okazji się na niego rzuca. W niedzielę na moich oczach, bez powodu. Mam nadzieję, że to efekt posiadania nabiału a nie prawdziwe "ja" Uszatka. Doszedł do siebie, ogarnął się i teraz pokazuje, kto rządzi.

Posted

stzw napisał(a):
Szczepienia ma, chipa ma. Paszport to moze niech mu nowa Pani sama wyrobi w ciągu tego miesiąca.
Nie mam fotek, bo zamiast jechac w niedziele na obiad do mamy siedzieliśmy w domu. Wszyscy chorzy.
Do tego Uszatek mi podpadł, bo zaatakował Mańka. Już wcześniej się zorientował, ze Maniek ledwo stoi na łapach i teraz przy każdej okazji się na niego rzuca. W niedzielę na moich oczach, bez powodu. Mam nadzieję, że to efekt posiadania nabiału a nie prawdziwe "ja" Uszatka. Doszedł do siebie, ogarnął się i teraz pokazuje, kto rządzi.

Uszatku :mad:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Z bazarku dla Uszatka 294 zł 75 gr w zaokrągleniu 295 zł ;)
Poproszę o numerek konta do wpłat :) a jak pieniążki dolecą o potwierdzenie również na bazarku :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238805-DZIŚ-KOŃCZYMY!!!-Mega-różności-ciuszki-ozdoby-dodatki-biżuteria-24-01-20-00
Dziękuję :)

o jaka niespodzianka:loveu::multi: nie spodziewałam sę że taka duża kwota jeszcze będzie z bazarku dla Uszatka bardzo dziekuję :loveu::loveu::loveu:

Posted

Z bazarku dla Uszatka 294 zł 75 gr w zaokrągleniu 295 zł ;)
Poproszę o numerek konta do wpłat :) a jak pieniążki dolecą o potwierdzenie również na bazarku :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238805-DZIŚ-KOŃCZYMY!!!-Mega-różności-ciuszki-ozdoby-dodatki-biżuteria-24-01-20-00
Dziękuję :)

Dianko z bazarku dla Uszatka i dla Stefci w zaokrągleniu wyszło po 285 zł :) dodatkowo na poczet nadwyżek dokładam i dla Stefci i dla Uszatka po 10 zł ( na poczet nadwyżek z przesyłeczek ) bo odnotowywałam wpłaty na zasadzie są na koncie gnam na pocztę ....teraz musimy dojść kto ile nadpłacił ewentualnie lub kto dostał przesyłeczkę tańszą :)
Tak więc Uszatek dostaje 285 zł z bazarku + 10 zł z nadwyżek = przelałam zatem 295 zł

Posted

Dianko z bazarku dla Uszatka i dla Stefci w zaokrągleniu wyszło po 285 zł :) dodatkowo na poczet nadwyżek dokładam i dla Stefci i dla Uszatka po 10 zł ( na poczet nadwyżek z przesyłeczek ) bo odnotowywałam wpłaty na zasadzie są na koncie gnam na pocztę ....teraz musimy dojść kto ile nadpłacił ewentualnie lub kto dostał przesyłeczkę tańszą :)
Tak więc Uszatek dostaje 285 zł z bazarku + 10 zł z nadwyżek = przelałam zatem 295 zł

wspaniale bardzo dziekuję :):loveu::multi:
jak dobrze że nie musimy się martwić o finanse Uszatka a tak bardzo się tego bałyśmy z Danusią że nie damy radę go utrzymać w DT a tu taka ogromna pomoc że nawet się nie spodziewałam :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

diana79 napisał(a):
mam wpłatę z bazarku 295ZL
:loveu::multi:

oraz wpłaa 10zl ANIAGUCIO KWIECIEŃ I MAJ

BARDZO DZIEKUJĘ :) :) :)

cała przyjemność po mojej stronie :) Niech Uszatkowi wyjdzie na zdrówko :) w poniedziałek wpłacę jeszcze swoje deklaracje.
Dianko czy przed adopcją ta narośl zostanie usunięta ??? chyba że już jest a mnie coś ominęło ;)

Posted

cała przyjemność po mojej stronie :) Niech Uszatkowi wyjdzie na zdrówko :) w poniedziałek wpłacę jeszcze swoje deklaracje.
Dianko czy przed adopcją ta narośl zostanie usunięta ??? chyba że już jest a mnie coś ominęło ;)

tak narośl zostanie usunięta, plan jest taki że Uszatek zostanie wykastrowany i przy okazji usunie się mu te narośl zaraz jak Pani z Hiszpanii przyjedzie i po zabiegu Uszatek od razu z Panią pojedzie do domku do Świętochłowic i przypilnuje aby wszystko się ładnie zagoiło, w tym czasie się poznają pomieszkają ok miesiąca, wyrobi się Uszatkowi paszport, kupi transporter i jak wszystko będzie dobrze do Uszatek pojedzie do swojego nowego domku do Hiszpanii :)

Posted

diana79 napisał(a):
tak narośl zostanie usunięta, plan jest taki że Uszatek zostanie wykastrowany i przy okazji usunie się mu te narośl zaraz jak Pani z Hiszpanii przyjedzie i po zabiegu Uszatek od razu z Panią pojedzie do domku do Świętochłowic i przypilnuje aby wszystko się ładnie zagoiło, w tym czasie się poznają pomieszkają ok miesiąca, wyrobi się Uszatkowi paszport, kupi transporter i jak wszystko będzie dobrze do Uszatek pojedzie do swojego nowego domku do Hiszpanii :)

Rety, jakie obiecujące wiadomości...! :multi:

A zdjęcia Uszatka są super - pomimo braku sombrera. ;)
I ta kosteczka - spełnienie psich marzeń...

Ucholcu, nie tykaj kolegi! :mad:

Posted

diana79 napisał(a):

Uszatek Hiszpanem ? to koniecznie do wyprawki trzeba dołożyć Sombrero i cygaro :cool3: Było by wspaniale gdyby nowa rodzinka pokochała Uszatka i wzajemnie :) to Ci się chłopaku trafiło :multi:

Posted

Cantadorra napisał(a):
A kiedy dokładnie Pani przyjeżdża do Polski

1 kwietnia, aż się boję zapeszać ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :)
choć sama nie mogę w to uwierzyć ale będziemy próbować bo to wielka szansa dla naszego Uszatka
który ma dziesiątki ogłoszeń i zero zainteresowania a tu Pani od początku jest z Uszatkiem, zakochała się w nim i nie dała się zniechęcić niczym ;)
bilet już ma kupiony, tylko jeszcze kontener trzeba mu kupić może wiecie gdzie można kupić kontener w okolicach Katowic?