yolanovi Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Musi byc dobrze Uszatku :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
2010 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Trzymamy bardzo moooocnoooo kciuki i te uszyyyyyyyyy Quote
bela51 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Jakie wiesci po zabiegu ? Jak nietoperek sie czuje ? Quote
Martika&Aischa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='bela51']Jakie wiesci po zabiegu ? Jak nietoperek sie czuje ?[/QUOTE] też zaglądam z nadzieją na jak najlepsze wieści :) Quote
diana79 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 cytuje z fb [h=5]Danusia Lukosz [/h][h=5]Uszatek ze swoją Panią!!! Dzisiaj Uszatek miał barddddzo dużo wrażeń. Został biedaczek wykastrowany : ( Po kastracji ze schroniska odebrała go Beata - jego nowa Pani. Uszatek już jakiś czas temu podpbił jej serce i właśnie przyjechała na miesiąc do Polski na wakacje, aż z Hiszpanii. Z powrotem wrócą razem , jeżeli w ciągu tego miesiąca okaże się, że Uszatek potrafi mieszkać w mieszkaniu. Ze złych wiadomości to taka , że nie usunięto psiakowi guza z klatki piersiowej . Najprawdopodobniej lekarz przeoczył - jutro dowiem się jak to rozwiązać[/h] Quote
diana79 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 szkoda, że nie usunięto mu tego guza bo głównie o to chodziło ale trudno, zobaczymy co powie jutro:oops: Uszatek podobny był bardzo grzeczny, po zabiegu dobrze się czuł i teraz wypoczywa w ciepłym mieszkanku ze swoją Panią :loveu: będziemy w stałym kontakcie bo mieszkają niedaleko nas, obok na osiedlu, ma obecnie kolegę Dżekusia też ze schroniska w Chorzowie którego jakiś czas temu przygarnął brat Pani Beaty z którym świetnie się dogaduje :) Quote
diana79 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 mam kolejne wieści, Uszatek jest w domu bardzo grzeczny, nie piszczy, nie szczeka, grzecznie leży sobie na kocyku i wyobraźcie sobie że jak chciał się załatwić to poszedł pod drzwi i zapiszczał... ja nie wiem skąd on to wiedział, całe życie na dworze w budzie a tu pierwszy raz w bloku i już wie jak się zachować :) psy są niesamowite :) Quote
diana79 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 (edited) ciocie kochane i wujkowie wstrzymajcie się na razie z deklaracjami bo może już nie będa potrzebne :) a wiecie gdzie dokładnie będzie mieszkał Uszatek??? na Majorce:laugh2_2: Edited April 3, 2013 by diana79 Quote
piescofajnyjest Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 to ja tez bym chciala:) reczniczek podam....drinka zamieszam..... Quote
inka33 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='diana79']szkoda, że nie usunięto mu tego guza bo głównie o to chodziło ale trudno, zobaczymy co powie jutro:oops: Uszatek podobny był bardzo grzeczny, po zabiegu dobrze się czuł i teraz wypoczywa w ciepłym mieszkanku ze swoją Panią :loveu: będziemy w stałym kontakcie bo mieszkają niedaleko nas, obok na osiedlu, ma obecnie kolegę Dżekusia też ze schroniska w Chorzowie którego jakiś czas temu przygarnął brat Pani Beaty z którym świetnie się dogaduje :)[/QUOTE] Niesamowite...! :-o Ale się porobiło... :multi: Tylko co z tym guzem... :( Quote
diana79 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='inka33']Niesamowite...! :-o Ale się porobiło... :multi: Tylko co z tym guzem... :([/QUOTE] dziś Danusia ma rozmawiać z wetem co z guzem, jak będzie można to chcemy go usunąć ale nie wiem czy np może znów mieć podana narkozę w tak krótkim czasie, jesteśmy wkurzone strasznie bo miało to być zrobione za jednym razem ale podobno pielęgniarka zapomniała mu przekazać czy jakoś tak się bez sensu tłumaczyli...ręce opadają :shake: ja też chce polecieć na Majorkę i już mam nawet podobno zaproszenie od nowej Pani Uszatka :Cool!: Quote
Nadziejka Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ucholenku cudny:modla::bye::iloveyou:sciskamy mocno sercem :bye: Quote
Martika&Aischa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Przeoczyli usunięcie guza ?????????? :shake::shake: litości :shake: Quote
Martika&Aischa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Uszatku to Ci się wspaniały domek trafił chłopaku :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: tak bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
paula_t Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='diana79']... na Majorce:laugh2_2:[/QUOTE] Burżuj:eviltong: [quote name='diana79'].... ja też chce polecieć na Majorkę i już mam nawet podobno zaproszenie od nowej Pani Uszatka :Cool!:[/QUOTE] Lecimy z Tobą ;) Quote
bela51 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Przeoczyli usunięcie guza ?????????? :shake::shake: litości :shake:[/QUOTE] Czy to powaznie wygladający guz, czy taki popularny tłuszczak ? Quote
diana79 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 (edited) [quote name='bela51']Czy to powaznie wygladający guz, czy taki popularny tłuszczak ?[/QUOTE] to nie jest nic groźnego, to raczej tłuszczak, taki kawałek stwardniałej skóry która nie jest mocno przytwierdzona, na grzbiecie ma takie soś mniejszego i to jest podobno brodawka Edited April 4, 2013 by diana79 Quote
Alla Chrzanowska Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Przez zamęt w swoim życiu (pogrzeb ojczyma) nie zaglądałam ostatnio do Uszatka, a tu takie wieści:) Przelałam automatem deklarację ze kwiecień, ale proszę nie zwracać jej. Na pewno się przyda jakiejś innej bidzie. Quote
diana79 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Przez zamęt w swoim życiu (pogrzeb ojczyma) nie zaglądałam ostatnio do Uszatka, a tu takie wieści:) Przelałam automatem deklarację ze kwiecień, ale proszę nie zwracać jej. Na pewno się przyda jakiejś innej bidzie. przykro mi z powodu ojczyma :-( dziękuję za wpłatę, oczywiście jest tyle biedaków że pieniądze się nie zmarnują ;) a wiecie może gdzie można by tańszy transporter do przewozu samolotem najlepiej używany? podzwoniłam po sklepach i pooglądałam na necie ale są koszmarnie drogie koszt ok 800zl zazwyczaj, rozmiar ok 102 lub 92 (chyba ten mniejszy byłby dobry) najtaniej znalazłam na allegro za 410zl http://allegro.pl/transporter-gulliver-6-92x64x66hcm-iata-wys-w-24h-i3139216863.html i promocja http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/transportery/duze_transportery/47376#2 [TABLE="align: center"] [TR] [TD]- Rozm 6: dł. x szer. x wys.: 92 x 64 x 64 cm [/TD] [TD] 47376.2 [/TD] [TD] wcześniej 529,00 zł teraz 359,00 zł [/TD] [/TR] [/TABLE] Pani Beata prosiła aby jej pomóc w szukaniu, na miejscu nic nie ma, chyba będzie trzeba zamówić przez internet nie wiem czy przy takich kosztach Pani da radę na zakup i może choć w połowie się dołożymy w razie czego ale może ktoś coś znajdzie tańszego? dodam że to musi być transporter z atestem do przewozu samolotem, nie może być zwykły czy klatka Quote
diana79 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 właśnie dostałam szybkie info: Uszatek nadal bardzo grzeczny, spokojny, bezproblemowy :) brawo Uszatku! Quote
Nadziejka Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Bravo kochanyyyyyyyy:buzi::bye::loveu:sciskuniam ogromnie za ucholeczki Quote
stzw Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Słuchajcie, a nie powinien taki transporter być co najmniej wewnątrz wysokości psa? Quote
piescofajnyjest Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 tak, masz racje:pies musi stanac swobodnie, wyprostowany i miec mozliwosc sie obrocic w srodku;) Quote
Recommended Posts