Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

własnie się dowiedziałam że 3 kwietnia Uszatek będzie miał kastrację i usunięcie narośli a po zabiegu od razu jedzie do swojej nowej przyszłej Pani i będzie mieszkał pierwszy raz w życiu w mieszkaniu, oby się przystosował do nowych warunków bo on całe życie na dworze w budzie a tu mieszkanie w bloku ale będzie miał troskliwą opiekę więc mam nadzieję że da radę!

Posted

[quote name='stzw']Fryzjer umówiony na 2-go na rano.[/QUOTE]
Hę? :-o ...bo ja nie loziumiem... :oops:

[quote name='diana79']własnie się dowiedziałam że 3 kwietnia Uszatek będzie miał kastrację i usunięcie narośli a po zabiegu od razu jedzie do swojej nowej przyszłej Pani i będzie mieszkał pierwszy raz w życiu w mieszkaniu, oby się przystosował do nowych warunków bo on całe życie na dworze w budzie a tu mieszkanie w bloku ale będzie miał troskliwą opiekę więc mam nadzieję że da radę![/QUOTE]
Wielkie :kciuki: Tak wielkie, jak... Wielkie wiecie co! ;)

Posted (edited)

[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/7494/63ip2.gif[/IMG]Uszatenku kochany sciskamy ogromnie sciskamy i pozdrawiamy:iloveyou::iloveyou::iloveyou:Monisiu cudnosci i Swiateczek Zdrowych Spokojnych:loveu::loveu::loveu:
Uszatenku czytam i modle i sciskam mocno za zdrowenko i za ten domus:modla: , aby sie wszystko udalo, bo to straszny kawal drogi
a tam jest tysiace biedakow umierajacych na ullicach:-(:-(

Edited by ewa gonzales
Posted

[FONT=Arial]Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,[/FONT]
[FONT=Arial]bogaty zajączek uśmiechem czaruje.[/FONT]
[FONT=Arial]Mały kurczaczek spełni marzenia,[/FONT]
[FONT=Arial]wiary, radości, miłości, spełnienia.

[/FONT]

Posted

[quote name='diana79']jutro będzie wielki dzień Uszatka :)
rano zabieg a potem spotkanie z przyszłą Panią :)
ja chyba z nerwów jajko zniosę ;)[/QUOTE]
Może od razu pisankę...? ;) E, już za późno! No to się nie nerwij, bo się Uszy znenerwią! :glaszcze:
Uszy i :kciuki: do góry!

Posted

[quote name='stzw']Wstępne ustalenia już są.
Ostatnia noc Uszatka - na razie cisza, nie wydziera się.[/QUOTE]

a bo pewnie przeczuwa że to jego ostatnia noc i chce być dobrze wspominany ;)

Posted

Danusia już w drodze po Uszatka, zawozi go na zabieg i ok 14 będzie do odebrania i pojedzie ze swoją przyszłą Panią do domku na razie do Świętochłowic
trzymajcie mocno kciuki aby wszystko dobrze poszło!

Posted

[quote name='diana79']Danusia już w drodze po Uszatka, zawozi go na zabieg i ok 14 będzie do odebrania i pojedzie ze swoją przyszłą Panią do domku na razie do Świętochłowic
trzymajcie mocno kciuki aby wszystko dobrze poszło![/QUOTE]

Zacisnęłam i NIE puszczam :) !!!!!!!!!!!! ;)