diana79 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 jejeku to już za parę dni pani przyjeżdża :) trzymajcie mocno kciuki! Quote
diana79 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 własnie się dowiedziałam że 3 kwietnia Uszatek będzie miał kastrację i usunięcie narośli a po zabiegu od razu jedzie do swojej nowej przyszłej Pani i będzie mieszkał pierwszy raz w życiu w mieszkaniu, oby się przystosował do nowych warunków bo on całe życie na dworze w budzie a tu mieszkanie w bloku ale będzie miał troskliwą opiekę więc mam nadzieję że da radę! Quote
inka33 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='stzw']Fryzjer umówiony na 2-go na rano.[/QUOTE] Hę? :-o ...bo ja nie loziumiem... :oops: [quote name='diana79']własnie się dowiedziałam że 3 kwietnia Uszatek będzie miał kastrację i usunięcie narośli a po zabiegu od razu jedzie do swojej nowej przyszłej Pani i będzie mieszkał pierwszy raz w życiu w mieszkaniu, oby się przystosował do nowych warunków bo on całe życie na dworze w budzie a tu mieszkanie w bloku ale będzie miał troskliwą opiekę więc mam nadzieję że da radę![/QUOTE] Wielkie :kciuki: Tak wielkie, jak... Wielkie wiecie co! ;) Quote
Nadziejka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/7494/63ip2.gif[/IMG]Uszatenku kochany sciskamy ogromnie sciskamy i pozdrawiamy:iloveyou::iloveyou::iloveyou:Monisiu cudnosci i Swiateczek Zdrowych Spokojnych:loveu::loveu::loveu: Uszatenku czytam i modle i sciskam mocno za zdrowenko i za ten domus:modla: , aby sie wszystko udalo, bo to straszny kawal drogi a tam jest tysiace biedakow umierajacych na ullicach:-(:-( Edited March 29, 2013 by ewa gonzales Quote
Alla Chrzanowska Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Uszatku! Trzymam kciuki za Twoje zdrówko i prawdziwy Domek. Quote
_Dunaj_ Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Życze zdrowych i radosnych Świąt i powodzenia Uszatku Quote
Martika&Aischa Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Dziewczynki pięknych ...radosnych i beztroskich Świąt :* Quote
piescofajnyjest Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 ja tez sie podczepie do zyczen: Wesolych:) Quote
diana79 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 [FONT=Arial]Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,[/FONT] [FONT=Arial]bogaty zajączek uśmiechem czaruje.[/FONT] [FONT=Arial]Mały kurczaczek spełni marzenia,[/FONT] [FONT=Arial]wiary, radości, miłości, spełnienia. [/FONT] Quote
diana79 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 jutro będzie wielki dzień Uszatka :) rano zabieg a potem spotkanie z przyszłą Panią :) ja chyba z nerwów jako zniosę ;) Quote
Martika&Aischa Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='diana79']jutro będzie wielki dzień Uszatka :) rano zabieg a potem spotkanie z przyszłą Panią :) ja chyba z nerwów jako zniosę ;)[/QUOTE] No to kciuki zaciskam z całych sił :):):) Quote
inka33 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='diana79']jutro będzie wielki dzień Uszatka :) rano zabieg a potem spotkanie z przyszłą Panią :) ja chyba z nerwów jajko zniosę ;)[/QUOTE] Może od razu pisankę...? ;) E, już za późno! No to się nie nerwij, bo się Uszy znenerwią! :glaszcze: Uszy i :kciuki: do góry! Quote
stzw Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Wstępne ustalenia już są. Ostatnia noc Uszatka - na razie cisza, nie wydziera się. Quote
piescofajnyjest Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 i byle tak dalej.....:) moze sie zaczaja na Zielona noc??? Quote
Panna Marple Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Uszy trzeba mu pastą wysmarować:evil_lol: Quote
diana79 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='stzw']Wstępne ustalenia już są. Ostatnia noc Uszatka - na razie cisza, nie wydziera się.[/QUOTE] a bo pewnie przeczuwa że to jego ostatnia noc i chce być dobrze wspominany ;) Quote
diana79 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Danusia już w drodze po Uszatka, zawozi go na zabieg i ok 14 będzie do odebrania i pojedzie ze swoją przyszłą Panią do domku na razie do Świętochłowic trzymajcie mocno kciuki aby wszystko dobrze poszło! Quote
Martika&Aischa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='diana79']Danusia już w drodze po Uszatka, zawozi go na zabieg i ok 14 będzie do odebrania i pojedzie ze swoją przyszłą Panią do domku na razie do Świętochłowic trzymajcie mocno kciuki aby wszystko dobrze poszło![/QUOTE] Zacisnęłam i NIE puszczam :) !!!!!!!!!!!! ;) Quote
Recommended Posts