Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']Cudne zdjecia, az łezka w oku sie kręci :lol:[/QUOTE]
Dokładnie tak :). Tylko ta podróż jeszcze mi sen z oczu spędza - to trudne doświadczenie dla psa. Kciuki będą potrzebne

Posted

[quote name='yolanovi']Dokładnie tak :). Tylko ta podróż jeszcze mi sen z oczu spędza - to trudne doświadczenie dla psa. Kciuki będą potrzebne[/QUOTE]
Wiem, dlatego pewnie ja jechałabym tydzien drogą lądową... Ale wiem, ze to bez sensu.:lol:

Posted

[quote name='bela51']Wiem, dlatego pewnie ja jechałabym tydzien drogą lądową... Ale wiem, ze to bez sensu.:lol:[/QUOTE]

ja też wybrałabym drogę lądową. dłużej z pewnością, bardziej męczące - na pewno, ale o niebo bezpieczniej dla psa.....

Posted

tak też się martwimy podróżą ale tyle psów lata i jest wszystko dobrze, Uszatek będzie miał bezpieczny transporter, będzie na środkach uspokajających, jego stan zdrowia pozwala na taką podróż i w ogóle jak się okazało to on w końcu ma tylko 6 lat a nie jak myśleliśmy ok 10 :)

musi być dobrze :)

choć i tak wszyscy będziemy umierać ze strachu o niego...

Posted

cytuje info od p. Beaty pod filmikiem
Uszatek jest kochany ,spedzam z nim duzo czasu i teraz wiem ze bylo warto starac sie o niego DZIEKUJE DANUSIU I MONIKO ZA POMOC teraz bedzie sie mial dobrze do konca zycia bedzie u mnie
uszatek ma na imie nero reaguje na nero podaje lapki i wczoraj pierwszy raz zaszczekal,wszystko co widzi by chcial zjesc nie zna limitu ,tymi duzymi uszami wszystko sluszy co sie dzieje za dzwiami jest dobrym strozem

Posted

[quote name='Martika@Aischa']do "twarzy" mu z tą kanapą :multi:[/QUOTE]

i to nawet kolorystycznie :)

[quote name='Panna Marple']Bo kanapa pasuje do każdego psa:lol:[/QUOTE]

a co prawda to prawda :)

Posted

To nie chodzi o demonizowanie problemu tylko o ilość. Masówkę.
Uchol leci do Hiszpanii na z góry wiadomych zasadach - polska Pani, jeden pies. Właścicielka przyjeżdża po niego. Każdy ma możliwość zapoznania się ze szczegółami. Mimo, że w Hiszpanii bezdomniaków jest tyle samo co w Polsce nikogo sytuacja Uszatka nie dziwi.
Ale gdyby Pani Uchola opłaciła przelot 20 psów to już byłoby zastanawiające.

Posted

[quote name='fona']Uszy jadą do Hiszpanii?[/QUOTE]

tak na Majrokę :) Panu Uszatka jest Polką, wyjechała ze Świętochłowic do pracy do Hiszpanii 5 lat temu i została tam już na stałe,
jesteśmy z nią w kontakcie od kilku miesięcy w sumie od początku jak założyłam wątek na fb,
ja jestem o Uszatka spokojna na 100%

a na te wątki to aż się boję zagladać :(