diana79 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Uwaga, uwaga!!! Uszatek szczęśliwy ze swoją Panią!!! Spójrzcie jak razem pięknie wyglądają! Jestem szczęśliwa widząc go w tak dobrych rękach Quote
diana79 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 czy on nie jest kochany :) a tu filmik z fb https://www.facebook.com/photo.php?v=541666725885352&set=vb.100001260892672&type=2&theater Quote
diana79 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 trochę boję się cieszyć bo jeszcze ta podróż ale co mi tam :cunao::cunao::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
yolanovi Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='bela51']Cudne zdjecia, az łezka w oku sie kręci :lol:[/QUOTE] Dokładnie tak :). Tylko ta podróż jeszcze mi sen z oczu spędza - to trudne doświadczenie dla psa. Kciuki będą potrzebne Quote
bela51 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='yolanovi']Dokładnie tak :). Tylko ta podróż jeszcze mi sen z oczu spędza - to trudne doświadczenie dla psa. Kciuki będą potrzebne[/QUOTE] Wiem, dlatego pewnie ja jechałabym tydzien drogą lądową... Ale wiem, ze to bez sensu.:lol: Quote
yolanovi Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='bela51']Wiem, dlatego pewnie ja jechałabym tydzien drogą lądową... Ale wiem, ze to bez sensu.:lol:[/QUOTE] ja też wybrałabym drogę lądową. dłużej z pewnością, bardziej męczące - na pewno, ale o niebo bezpieczniej dla psa..... Quote
diana79 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 tak też się martwimy podróżą ale tyle psów lata i jest wszystko dobrze, Uszatek będzie miał bezpieczny transporter, będzie na środkach uspokajających, jego stan zdrowia pozwala na taką podróż i w ogóle jak się okazało to on w końcu ma tylko 6 lat a nie jak myśleliśmy ok 10 :) musi być dobrze :) choć i tak wszyscy będziemy umierać ze strachu o niego... Quote
yolanovi Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 na szczęście to nie lot za ocean, nie taki długi. musi być dobrze i za to kciuki mocno trzymac będziemy Quote
diana79 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 cytuje info od p. Beaty pod filmikiem Uszatek jest kochany ,spedzam z nim duzo czasu i teraz wiem ze bylo warto starac sie o niego DZIEKUJE DANUSIU I MONIKO ZA POMOC teraz bedzie sie mial dobrze do konca zycia bedzie u mnie uszatek ma na imie nero reaguje na nero podaje lapki i wczoraj pierwszy raz zaszczekal,wszystko co widzi by chcial zjesc nie zna limitu ,tymi duzymi uszami wszystko sluszy co sie dzieje za dzwiami jest dobrym strozem Quote
Martika&Aischa Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 zdjęcia :loveu: nie da się nie wzruszyć ....kochany Uszaty :loveu: Quote
diana79 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 z budy prosto na kanapę trafił nasz kochany Uszatek :) Quote
Panna Marple Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']do "twarzy" mu z tą kanapą :multi:[/QUOTE] Bo kanapa pasuje do każdego psa:lol: Quote
diana79 Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Martika@Aischa']do "twarzy" mu z tą kanapą :multi:[/QUOTE] i to nawet kolorystycznie :) [quote name='Panna Marple']Bo kanapa pasuje do każdego psa:lol:[/QUOTE] a co prawda to prawda :) Quote
Martika&Aischa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Znalazłam wątek i się po prostu przeraziłam :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/241082-Bestialskie-mordownie-niewinnych-zwierząt i następny :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/214904-List-do-premiera-RP-w-sprawie-odwoł-Głów-Lek-Wet-oraz-wywózek-psów-do-Niemiec/page124 Quote
stzw Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Do kompletu przyjrzyj się wątkom danavas. Szczególnie wątkowi Kapselka. Quote
piescofajnyjest Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 nie robmy z adopcji do Niemiec jakis koszmarow.... Quote
stzw Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 To nie chodzi o demonizowanie problemu tylko o ilość. Masówkę. Uchol leci do Hiszpanii na z góry wiadomych zasadach - polska Pani, jeden pies. Właścicielka przyjeżdża po niego. Każdy ma możliwość zapoznania się ze szczegółami. Mimo, że w Hiszpanii bezdomniaków jest tyle samo co w Polsce nikogo sytuacja Uszatka nie dziwi. Ale gdyby Pani Uchola opłaciła przelot 20 psów to już byłoby zastanawiające. Quote
Martika&Aischa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ja myślę że w każdym jednym kraju są "ludzie" i "ludziska" tych drugich NIGDY nie zrozumiem :shake: Quote
diana79 Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='fona']Uszy jadą do Hiszpanii?[/QUOTE] tak na Majrokę :) Panu Uszatka jest Polką, wyjechała ze Świętochłowic do pracy do Hiszpanii 5 lat temu i została tam już na stałe, jesteśmy z nią w kontakcie od kilku miesięcy w sumie od początku jak założyłam wątek na fb, ja jestem o Uszatka spokojna na 100% a na te wątki to aż się boję zagladać :( Quote
diana79 Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 tak ładnie łapkę podaję :) i wszystko dobrze słysze :) Quote
piescofajnyjest Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 no nie.....te uszy to jest jakas afera:))))) cudo! Quote
Recommended Posts