Panna Marple Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 A ja jak mam noc nieprzespaną, to mam ochotę zabić:evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 i znowu wieczornie zagladam do Tinusi:) Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Tinusia, gdzie sie ukrywa twój domek...? :calus: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Domki ustawiajcie się w kolejce... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Zapomniałam dodać, że dostałam od cioteczki tiggi 150zł dla Tinusi - baaaardzo dziękuję! :) Quote
mestudio Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dostałam pierwszą wpłatę z bazarku i czekam na jakiś odzew drugiej kupującej. Proszę o info gdzie przelewać pieniądze. Jeszcze proszę o info co zrobić z ciuszkami dalej bo dużo ich zostało niestety. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 mestudio napisał(a):Dostałam pierwszą wpłatę z bazarku i czekam na jakiś odzew drugiej kupującej. Proszę o info gdzie przelewać pieniądze. Jeszcze proszę o info co zrobić z ciuszkami dalej bo dużo ich zostało niestety. Już przesyłam numer konta :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Tinusiu, już tydzień minął od zabiegu... Na pewno już jestes pełna sił :) Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tinusiu, już tydzień minął od zabiegu... Na pewno już jestes pełna sił :) jak ten czas leci,mizianka dla maleńkiej a może są jakieś nowe niepublikowane fotki:razz: Quote
piescofajnyjest Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 czekamy na nowa fotorelacje;) Quote
kasiainat Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Tinka cały czas jest w pełni sił :-) Powoli zaczyna wychodzić jej charakterek a wierzcie mi nie jest takim słodkim aniołkiem na jakiego wygląda :-) Nasza panna bardzo dobrze się czuje po zabiegu. Ranka ładnie zagojona ale niestety musi być cały czas w kołnierzu bo bez przerwy majstruje przy szwach. Jak przystało na małego pieska jest bardzo szczekliwa - szczeka na wszystkich i wszystko ( w nocy to chyba na wiatr :-) ). Wciska się do legowiska innym psiakom ale do siebie to nie wpuści nikogo - nie pomyślałabym, że taki mały psiak może tak "groźnie" warczeć. Tinka chyba przestała lubić spacerki bo wychodzi przed bramkę, obszczeka wszystko i z powrotem do domu. Na dłuższy spacer wychodzimy tylko na smyczy bo cwaniara wieje od razu do domu jak ją tylko odepnę. :roll: Quote
tiggi Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 A to ci Tinka :evil_lol: ale śliczna diabliczka jest ! Quote
Mattilu Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Czyli co, raczej się na jedynaczkę nadaje? Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 obrosła w piórka:evil_lol:charakterna baba:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Dziękujemy Ci Kasiu za wiadomości i zdjęcia! Właśnie dziś miałam do Ciebie dzwonić, żeby wypytać o nasza królewnę... ;) A to Ci dopiero... Nigdy nie pomyślałabym, że takie ziółko z niej będzie.. Dziękujemy, będziemy wiedzieć na co zwracać uwagę przy ewentualnych zainteresowanych domkach. Bo według mnie to jest taki psiak... jednego człowieka. I nikt poza nią nie może mieć dostępu. Tylko to szczekanie mnie martwi... zwłaszcza nocne, kto to widział :roll: Najwyższa pora odwiedzić dziewczynę, bo Kasia coś ją rozpieściła... :evil_lol: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Zastanawiam się tylko, jak ta panienka to zrobiła: http://imageshack.us/photo/my-images/841/dsc09682wt.jpg/ :evil_lol: Quote
tiggi Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Najwyższa pora odwiedzić dziewczynę, bo Kasia coś ją rozpieściła... :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] to może coś wspólnie pomyślimy? Quote
Mattilu Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja mysle, ze Tinka moze miec wielu ludzi w ds, wazne, zeby oni mieli tylko ja :eviltong: Quote
inka33 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Oj, Tinula, nie przesadzasz troszeczkę...? :mad: Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zastanawiam się tylko, jak ta panienka to zrobiła: http://imageshack.us/photo/my-images/841/dsc09682wt.jpg/ :evil_lol: może była psem jogina i tak jej zostało:megagrin: Quote
Secia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 też mnie ta poza zainteresowała, może mi Tinka podpowie jak to się robi, żeby tak się wygiąć i przeżyć :-) Quote
piescofajnyjest Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 wyginam smialo cialo, wyginam smialo cialo...;) Quote
Recommended Posts