Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam pierwszą wpłatę z bazarku i czekam na jakiś odzew drugiej kupującej.
Proszę o info gdzie przelewać pieniądze.

Jeszcze proszę o info co zrobić z ciuszkami dalej bo dużo ich zostało niestety.

Posted

mestudio napisał(a):
Dostałam pierwszą wpłatę z bazarku i czekam na jakiś odzew drugiej kupującej.
Proszę o info gdzie przelewać pieniądze.

Jeszcze proszę o info co zrobić z ciuszkami dalej bo dużo ich zostało niestety.

Już przesyłam numer konta :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Tinusiu, już tydzień minął od zabiegu... Na pewno już jestes pełna sił :)

jak ten czas leci,mizianka dla maleńkiej
a może są jakieś nowe niepublikowane fotki:razz:

Posted

Tinka cały czas jest w pełni sił :-)
Powoli zaczyna wychodzić jej charakterek a wierzcie mi nie jest takim słodkim aniołkiem na jakiego wygląda :-)
Nasza panna bardzo dobrze się czuje po zabiegu. Ranka ładnie zagojona ale niestety musi być cały czas w kołnierzu bo bez przerwy majstruje przy szwach.
Jak przystało na małego pieska jest bardzo szczekliwa - szczeka na wszystkich i wszystko ( w nocy to chyba na wiatr :-) ). Wciska się do legowiska innym psiakom ale do siebie to nie wpuści nikogo - nie pomyślałabym, że taki mały psiak może tak "groźnie" warczeć.
Tinka chyba przestała lubić spacerki bo wychodzi przed bramkę, obszczeka wszystko i z powrotem do domu. Na dłuższy spacer wychodzimy tylko na smyczy bo cwaniara wieje od razu do domu jak ją tylko odepnę. :roll:

Posted

Dziękujemy Ci Kasiu za wiadomości i zdjęcia! Właśnie dziś miałam do Ciebie dzwonić, żeby wypytać o nasza królewnę... ;)
A to Ci dopiero... Nigdy nie pomyślałabym, że takie ziółko z niej będzie.. Dziękujemy, będziemy wiedzieć na co zwracać uwagę przy ewentualnych zainteresowanych domkach.
Bo według mnie to jest taki psiak... jednego człowieka. I nikt poza nią nie może mieć dostępu. Tylko to szczekanie mnie martwi... zwłaszcza nocne, kto to widział :roll:

Najwyższa pora odwiedzić dziewczynę, bo Kasia coś ją rozpieściła... :evil_lol: :loveu: