Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: tak cieszyl sie bardzo
sasiedzi mowili ze w nocy poszczekal troche powyl -czego nie okazywal beda c w mieszkaniu
a to kilka obiecanych juz fotek z wizyty u kazika na budowie

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie no
jakas katastrofa
jak zabralam sie juz za wklejanie zdjeci to krzaczy i wygasa mi stronka ktora robi linki:placz: :mad: :placz:
bu
no nic to sprobuje jeszcze pozniej reszte powklejac

Posted

na cos te moje gadanie sie zdaje, hehe
Alu nie poddalam sie jeszcze i dobrze o tym wiesz:) ja jestem bardzo szczesliwa ze Kaziu dobrze sie sprawuje na budowie i czekam na wiecie wiecej zdjec!!!

Posted

cudowny:) Alu on jest boski, taki szczesliwy wielki pies,ach wcale sie Wam nie dziwnie (a w szczegolnisci Marcinowi) ze tak sie w nim zakochaliscie.

Posted

:crazyeye: Jaka szczęsliwa mordka, nie ma porównania. Wystarczy popatrzeć na wcześniejsze zdjęcia i od razu widać,że nie ma już tego smutku w jego oczach.

Posted

allcia napisał(a):
:lol: ...
sasiedzi mowili ze w nocy poszczekal troche powyl -czego nie okazywal beda c w mieszkaniu...

przestanie wyć - po prostu nie był pewien, czy do niego wrócicie. Myślę, że szybko zaakceptuje nowy tryb życia :p

Posted

a dziekujemy -wszytko dobrze wczoraj sie lasil na grilu do wszystkich-pieszczoch przeokropny...
chyba sie juz powoli przyzwyczail do bycia na wolnym powietrzu i "strozowania"chociaz mysle ze zaden z niego stroz -jedynie przez wyglad moze budzic respekt-a tak to to kizianie najwazniejsze...

Posted

To piękny pies,a ja Was podziwiam, że zaufaliście mu, bo naprawdę budzi respekt wyglądem (choć ma gołębie serce, prawda :) )
Na budowie wygląda jak pan na włościach, tak jak nasze, też wyglądają bardziej na właścicieli niż my gdy tak dumnie kroczą po podwórzu :)
Pozdrowionka dla wspaniałych opiekunów (rozumiem że jeszcze nie rodziców Kaziowych) i dla samego Kazimierza :)

Posted

Nie mam czasu na czytanie całego wątku więc proszę o info czy Kazik znalazł dom czy nie, bo być może byłby dom dla niego. To zapytanie od osoby, która ma kłopoty z zalogowaniem się w wątku.

Posted

jaki to dom?i gdzie?
Kazik jest u nas na tymczasie,ale nie oddamy Go tylko dlatego zeby sie Go pozbyc. Nie wiem czy doczytalas Kazik jest psem ok 7-8letni bardzo poczciwy oddany i kochany, kustyka na jedna lape.
Napisz cos wiecej-kto jest zainteresowanym jakie warunki i oczekiwania

Posted

allcia napisał(a):
jaki to dom?i gdzie?
Kazik jest u nas na tymczasie,ale nie oddamy Go tylko dlatego zeby sie Go pozbyc. Nie wiem czy doczytalas Kazik jest psem ok 7-8letni bardzo poczciwy oddany i kochany, kustyka na jedna lape.

alu , ja tak dawno sie nie odzywalam , umka byc moze bardziej jest zorientowana w waszej sytuacji , ale jesli moge cos od siebie, to mysle ze kazio juz was pokochal, pokochal calym sercem i wy tez oddaliscie mu cale serce , moge tylko sie domyslac ze w waszej sytuacji boicie sie z nie bedziecie miec dla niego czasu , rozumiem was , i trzymam za was kciuki abyscie podjeli dobra dla was i dla kazia decyzje.( skrycie marze , ze jednak zostanie u was)trzymajcie sie. jestescie naprawde wspaniali.

Posted

allcia napisał(a):
jaki to dom?i gdzie?

Co do pomyslu kojca dla kazia ( ktory zasugerowla umka) to i ja jestem za

Posted

allcia napisał(a):
jaki to dom?i gdzie?
Kazik jest u nas na tymczasie,ale nie oddamy Go tylko dlatego zeby sie Go pozbyc.

Odczytaj priva i podaj swój tel. lub zadzwoń! Pies mieszkałby w domu.

Posted

podalam na priw numer Marcina
takze prosze o kontakt z Nim-umowi sie i jakos podjedzie do tych ludzi zobaczyc-a czy mogalbys wyslac mi do siebie jakis telefon?

Posted

[quote name='allcia']podalam na priw numer Marcina
takze prosze o kontakt z Nim-umowi sie i jakos podjedzie do tych ludzi zobaczyc-a czy mogalbys wyslac mi do siebie jakis telefon?[/quote]
Alu , czy cos wiadomo w sprawie tego domku?

Posted

asiuniap
a mozesz podac numer do siebie?
chcialam zapytac czy znasz tych ludzi?
wiesz...jesli chca moga podjechac do nas-zobaczyc Kazika, Marcin wlasciwie jest czasowo dostepny-Mozemy tez i my do nich podjechac-skad oni sa bo my z sulejowka.

privy niestey pokasowalam ostatnio wszytkie-bo czyscilam skrzynke...i cos mam z nia problemy bo nie moge tam wejsc:mad:
podaje nasz stacjonar mozna wieczorem zadzwonic jesli nie chca na komorke/ 022 7600007/ po 21-raczej jestesmy
bo ja juz nie wiem o co chodzi-chca Kazika-czy nie sa zdecydowani? My Go naprawde na sile nie bedziemy nikomu wpychac...:-(

Posted

aaa
jeszcze podam swoj mail- moze mailem bedzie prosciej sie skomunikowac
bo z tego co wiem pisalas ze XZainteresowani obserwowali ten watek tylko nie mogli sie na dogo zarejestrowac ... jesli sa nadal zainteresowani kontaktem i stworzeniem domu dla Kazika, ktory jest poprostu cudownym kaukazem to niech sie odezwa.
[email protected]

czekamy;)