allcia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 :lol: tak cieszyl sie bardzo sasiedzi mowili ze w nocy poszczekal troche powyl -czego nie okazywal beda c w mieszkaniu a to kilka obiecanych juz fotek z wizyty u kazika na budowie Quote
allcia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 nie no jakas katastrofa jak zabralam sie juz za wklejanie zdjeci to krzaczy i wygasa mi stronka ktora robi linki:placz: :mad: :placz: bu no nic to sprobuje jeszcze pozniej reszte powklejac Quote
Umka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 na cos te moje gadanie sie zdaje, hehe Alu nie poddalam sie jeszcze i dobrze o tym wiesz:) ja jestem bardzo szczesliwa ze Kaziu dobrze sie sprawuje na budowie i czekam na wiecie wiecej zdjec!!! Quote
Umka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 cudowny:) Alu on jest boski, taki szczesliwy wielki pies,ach wcale sie Wam nie dziwnie (a w szczegolnisci Marcinowi) ze tak sie w nim zakochaliscie. Quote
Abwarka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :crazyeye: Jaka szczęsliwa mordka, nie ma porównania. Wystarczy popatrzeć na wcześniejsze zdjęcia i od razu widać,że nie ma już tego smutku w jego oczach. Quote
Camara Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 allcia napisał(a)::lol: ... sasiedzi mowili ze w nocy poszczekal troche powyl -czego nie okazywal beda c w mieszkaniu... przestanie wyć - po prostu nie był pewien, czy do niego wrócicie. Myślę, że szybko zaakceptuje nowy tryb życia :p Quote
Polarna Legenda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Piekny pies:klacz: :klacz: ,ma taka zadowoloną minke.Ciesze się że jest szczęśliwy. Quote
Ziutka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ależ On się zmienił, ten błysk w jego oczach ahh.......można go tylko kochać :loveu: Quote
Kasie Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nareszcie ma zajęcie: pilnuje! I bardzo dobrze. Ale śliczny to on jest. Widzę, że Wam bardzo asystuje. Quote
allcia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 a dziekujemy -wszytko dobrze wczoraj sie lasil na grilu do wszystkich-pieszczoch przeokropny... chyba sie juz powoli przyzwyczail do bycia na wolnym powietrzu i "strozowania"chociaz mysle ze zaden z niego stroz -jedynie przez wyglad moze budzic respekt-a tak to to kizianie najwazniejsze... Quote
Nowi My Maciusiowi:( Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 To piękny pies,a ja Was podziwiam, że zaufaliście mu, bo naprawdę budzi respekt wyglądem (choć ma gołębie serce, prawda :) ) Na budowie wygląda jak pan na włościach, tak jak nasze, też wyglądają bardziej na właścicieli niż my gdy tak dumnie kroczą po podwórzu :) Pozdrowionka dla wspaniałych opiekunów (rozumiem że jeszcze nie rodziców Kaziowych) i dla samego Kazimierza :) Quote
asiuniap Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Nie mam czasu na czytanie całego wątku więc proszę o info czy Kazik znalazł dom czy nie, bo być może byłby dom dla niego. To zapytanie od osoby, która ma kłopoty z zalogowaniem się w wątku. Quote
allcia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 jaki to dom?i gdzie? Kazik jest u nas na tymczasie,ale nie oddamy Go tylko dlatego zeby sie Go pozbyc. Nie wiem czy doczytalas Kazik jest psem ok 7-8letni bardzo poczciwy oddany i kochany, kustyka na jedna lape. Napisz cos wiecej-kto jest zainteresowanym jakie warunki i oczekiwania Quote
Edyta_D_R Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 allcia napisał(a):jaki to dom?i gdzie? Kazik jest u nas na tymczasie,ale nie oddamy Go tylko dlatego zeby sie Go pozbyc. Nie wiem czy doczytalas Kazik jest psem ok 7-8letni bardzo poczciwy oddany i kochany, kustyka na jedna lape. Napisz cos wiecej-kto jest zainteresowanym jakie warunki i oczekiwania alu , ja tak dawno sie nie odzywalam , umka byc moze bardziej jest zorientowana w waszej sytuacji , ale jesli moge cos od siebie, to mysle ze kazio juz was pokochal, pokochal calym sercem i wy tez oddaliscie mu cale serce , moge tylko sie domyslac ze w waszej sytuacji boicie sie z nie bedziecie miec dla niego czasu , rozumiem was , i trzymam za was kciuki abyscie podjeli dobra dla was i dla kazia decyzje.( skrycie marze , ze jednak zostanie u was)trzymajcie sie. jestescie naprawde wspaniali. Quote
Edyta_D_R Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 allcia napisał(a):jaki to dom?i gdzie? Kazik jest u nas na tymczasie,ale nie oddamy Go tylko dlatego zeby sie Go pozbyc. Nie wiem czy doczytalas Kazik jest psem ok 7-8letni bardzo poczciwy oddany i kochany, kustyka na jedna lape. Napisz cos wiecej-kto jest zainteresowanym jakie warunki i oczekiwania Co do pomyslu kojca dla kazia ( ktory zasugerowla umka) to i ja jestem za Quote
asiuniap Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 allcia napisał(a):jaki to dom?i gdzie? Kazik jest u nas na tymczasie,ale nie oddamy Go tylko dlatego zeby sie Go pozbyc. Odczytaj priva i podaj swój tel. lub zadzwoń! Pies mieszkałby w domu. Quote
allcia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 podalam na priw numer Marcina takze prosze o kontakt z Nim-umowi sie i jakos podjedzie do tych ludzi zobaczyc-a czy mogalbys wyslac mi do siebie jakis telefon? Quote
Edyta_D_R Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='allcia']podalam na priw numer Marcina takze prosze o kontakt z Nim-umowi sie i jakos podjedzie do tych ludzi zobaczyc-a czy mogalbys wyslac mi do siebie jakis telefon?[/quote] Alu , czy cos wiadomo w sprawie tego domku? Quote
allcia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 hmmm no wlasnie-bynajmniej cisza... myslalam ze ktos sie odezwie...nie wiem moze juz nieaktualne asiuniap-wiesz cos na ten temat? Quote
asiuniap Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A moglibyście Wy zadzwonić do niej? jej nr podałam chyba w pierwszym lub drugim privie do Ciebie. Quote
allcia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 asiuniap a mozesz podac numer do siebie? chcialam zapytac czy znasz tych ludzi? wiesz...jesli chca moga podjechac do nas-zobaczyc Kazika, Marcin wlasciwie jest czasowo dostepny-Mozemy tez i my do nich podjechac-skad oni sa bo my z sulejowka. privy niestey pokasowalam ostatnio wszytkie-bo czyscilam skrzynke...i cos mam z nia problemy bo nie moge tam wejsc:mad: podaje nasz stacjonar mozna wieczorem zadzwonic jesli nie chca na komorke/ 022 7600007/ po 21-raczej jestesmy bo ja juz nie wiem o co chodzi-chca Kazika-czy nie sa zdecydowani? My Go naprawde na sile nie bedziemy nikomu wpychac...:-( Quote
allcia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 aaa jeszcze podam swoj mail- moze mailem bedzie prosciej sie skomunikowac bo z tego co wiem pisalas ze XZainteresowani obserwowali ten watek tylko nie mogli sie na dogo zarejestrowac ... jesli sa nadal zainteresowani kontaktem i stworzeniem domu dla Kazika, ktory jest poprostu cudownym kaukazem to niech sie odezwa. [email protected] czekamy;) Quote
Ziutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Allcia a czy na kolejną porcję fotek Kazia można liczyć :cool3: Piękny jest ten faflunek :loveu: Quote
Recommended Posts