daria_ldz Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Oj tak dzisiaj wielki dzień naszego Denzelka !!!!. Po decyzji Dagmary o jego adopcji byłam u niej sprawdzić jak się pies odnajduje w nowym domu, jak jego kontakty z drugim charciolem Tygryskiem i czy może zostać tam na stałe. Powiem jedno - nie mam żadnych zastrzeżeń :). Mineły tylko trzy tygodnie jak trafił do Dagmary na tyczas a już widać wielkie postępy. Denzel się otworzył na ludzi, nie jest taki płochliwy, pięknie chodzi na szelkach i smyczy (a przypominam że nawet nie robił ze strachu kroku jak mu się smycz przypinało), wisi na człowieku. Jest wesoły i jak tylko zobaczy swoją nową Pancię to się rozpływa, merda ogonkiem i wystawia brzuszek do głaskania albo ją obcałowuje. A pancia oczywiście zakochana w Denzelu z wzajemnością :). Denzel jest bardzo z nią związany i na spacerach tylko się ogląda czy aby cały czas jest z tyłu. Najważniejsze jest też to, że Tygrysek zaakceptował Denzela bezproblemowo, razem śpią, bawią się i szaleją na spacerach (a to przecież dwa samce). Trafiło się chłopakowi nie powiem - widziałam na własne oczy :) Poniżej parę fotek z odwiedzin. Nie pozostaje nic innego jak zmienić opis że Denzel już w nowym, prawdziwym domu :) Powodzenia :) Edited March 3, 2013 by daria_ldz Quote
daria_ldz Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 I co ja też mam swoja kanapę :) i pancię też :) nowego kolegę też mam :) Quote
daria_ldz Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Denzel na szalkach :) i co zdziwieni ? Denzel zawsze patrzy za swoją pancią :) Quote
malagos Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 nie mogę się napatrzeć na te śliczne stworzenia :) To ile jeszcze czeka na dom? Quote
bahlsa Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 A co z Merlinkiem i ostatnim zapytaniem o niego? Pani znów się nie odezwała? Chodzi mi o tą Panią która pytała o "warunki odbioru psa". I co z Biszkoptem? Oczyska ma przepiękne! Nikogo jeszcze nie zauroczył? Quote
wilczy zew Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Fajnie,że kolejna bida u siebie :) Gdzie ta zielona trawa na fotach :evil_lol: Quote
1izabelka1 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 dzięki Daria , nie moje podarowane dla moich tymczasów :) umówimy się na jakiś spacerek z psiakami to odbiorę , dużo szczęścia Denzelkowi życzę ,mam nadzieję że chłopaki nie będą wojować który ma być ważniejszy Quote
malawaszka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='malagos']nie mogę się napatrzeć na te śliczne stworzenia :) [/QUOTE] mam to samo :) są cudowne Quote
daria_ldz Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='1izabelka1']dzięki Daria , nie moje podarowane dla moich tymczasów :) umówimy się na jakiś spacerek z psiakami to odbiorę , dużo szczęścia Denzelkowi życzę ,mam nadzieję że chłopaki nie będą wojować który ma być ważniejszy[/QUOTE] Chłopaki są bardzo zgodni - jak bracia :) Aż miło patrzeć :) Quote
eliza_sk Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Śliczne foty, widać, że chłopcy się dogadali, a Denzel przy Tygrysie jak przecineczek wygląda - dużo drobniejszy jest, prawda ? [quote name='malagos']nie mogę się napatrzeć na te śliczne stworzenia :smile: To ile jeszcze czeka na dom? Razem z Rudą (która czeka na podpisanie umowy) 18 sztuk w nowych domach. Została magiczna dziesiątka, czyli: Baleta Lady Biszkopt Sara Amy Mściwoj Iwo Merlin Róża Fuks Priorytetem jest Merlin i Lady - trzeba jak najszybciej pomóc tej suni, więc stworzę tekst i powoli trzeba ruszać z ogłoszeniami dla niej. Daria, Ruda i Damares będą pracować nad sunią, bo nie ma co tracić czasu. Jak każdy potrzebuje swojego ludzia na już. [quote name='bahlsa']A co z Merlinkiem i ostatnim zapytaniem o niego? Pani znów się nie odezwała? Chodzi mi o tą Panią która pytała o "warunki odbioru psa". I co z Biszkoptem? Oczyska ma przepiękne! Nikogo jeszcze nie zauroczył? Ws. Merlisia i warunki odbioru cisza :( Ws. Biszkopta w weekend do elisse odezwała się obiecująca pani, ale wolę nie zapeszać. [quote name='wilczy zew']Fajnie,że kolejna bida u siebie :) Gdzie ta zielona trawa na fotach :evil_lol: WZ - grabisz se ;) Quote
daria_ldz Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) eliza_sk;20541436]Śliczne foty, widać, że chłopcy się dogadali, a Denzel przy Tygrysie jak przecineczek wygląda - dużo drobniejszy jest, prawda ? Tak tak Denzlel wygląda jak zminiaturyzowany chart :) Za to Tygrysek wygląda jak nasza Lady :) Edited March 4, 2013 by daria_ldz Quote
eliza_sk Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Na I stronie dodałam metryczkę Lady i Róży bonuski. Ogłaszanie czas zacząć ;) Quote
eliza_sk Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='damarest']Hej dziewczyny, jestem już :)[/QUOTE] Witamy Denzelową Pancię :) Quote
daria_ldz Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='damarest']Hej dziewczyny, jestem już :)[/QUOTE] Hej hej jak tam Denzelowaty, proszę go pogłaskać ode mnie :) Quote
damarest Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Witam wieczornie. Daria, Dezelek wygłaskay od CIebie...:). Kupiłam mu karmę wysoko-białkową, bo mi wstyd, że Tygrys taaaki...a Denzelek....:(..HIhi. Buziaki od nas :) Quote
1izabelka1 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 wysoko -białkowa podobna dodaje psom sporej energii żeby ci chłopak chałupy nie rozniósł :) Quote
daria_ldz Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 on jest uroczy taki szczawik chyba pudzianem to on już nie będzie - taki typ :) ale jedz Denzelku jedz może pare kilogramów wskoczy :eating: Quote
eliza_sk Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Na pierwszej nowe foty Iwa :diabloti: Quote
Recommended Posts