Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

daria_ldz napisał(a):
hehe to piwnna napisać Eliza jako wielki fan zielonej trawy w środku zimy :diabloti:

Haha, no tak mam fiołka na tym pkcie, ale jak widać zieloną trawę można skutecznie zastąpić innym kolorem i efekt wspaniały. Na foto musi się coś dziać :)

Masz jeszcze jakieś sceniki rodzajowe ?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Denzel poszedł do dziewczyny z charciego forum, raportuje mi co chwila co i jak. Biedny wystraszony, ale w domu już lepiej, spacery na smyczy i klatka schodowa są straaaaaszne.

Dziś dzień niespodzianek, właśnie dostałam mmsa od Łukasza - pancia Pepsi, którą adoptował 2011 roku od nas - a w nim:

Okazało się, że spotkał Kofinkę na poczcie :) Od razu poznał i się ujawnił.

Pancia, która wzięła na DT Biszkopta okazała się być pracownicą sklepu internetowego, w którym od lat robię zakupy dla psów i znałyśmy się z fonu i maila. Oto on w wydaniu domowym:

Posted

cieszą mnie foty wszystkich charcioli,ale nie ukrywam,że Biszkopt na łóżku,rozluźniony to raj dla oczu,pamietam w jakim był stanie jak go odbierałam zaraz po przyjeździe,leżał zwinięty w kłębek,zrezygnowany,na nic nie reagował Daria KAŻDY chart pcha się do łóżka,a przynajmniej próbuje ;)

Posted

Nasz tylko jak my jesteśmy usiuje się pchać do wyrka ale jak zostaje sam można mu wszystkie łóżka zostawić i ani śladu żeby leżał - ani sierści ani piachu pościel jak nówka. Czysta i bez najmnieszych zagnieceń. Czyli śpi na swoim posłaniu jak jest sam.