daria_ldz Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dog hehe no bez przesady nasze charty mają po 70-75 cm długości :) ona ma około 80 Quote
eliza_sk Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Dzisiejsza Lady - koniecznie trzeba psiaka zabierać, zobaczcie, poza kratami to normalny psiak :( Quote
skrzeli Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Prawdziwa z niej piękność - już się nie dziwię, że tak szybko znajdują domy ;) Quote
1izabelka1 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ati napisał(a):zreszta w sumie najwazniejsza wysokosc w klebie a czemu to jest najważniejsze ? piękna Lady łobuziara :) Dagmara jak postępy w socjalizacji ? Quote
skrzeli Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Pewnie dlatego, żeby z drugim psem się w zaprzęgu zrównało :) Quote
damarest Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Dziewczyny, pierwsza moja dłuższa wizyta u Lady dziś. Jestem szczęśliwa. Suczka kontaktowa mocno ukierunkowana na człowieka, potrzebuje ciepła troski i uwagi. W swoim "schronie" nadal nastawiona przyjacielsko. Po wyjściu z boksu człowieka, gdy została sama...broni się od nagłych, ostrych zachowań, pewnie mocno skrzywdzona. Miłość i subtelność to to czego potrzeba tej suni. Będę tam w sobotę lub niedzielę, w zależności od tego kiedy będą dziewczyny...;) Daria śliczne zdęcia, szkoda, że nie zrobiłaś tego jak Lady ucałowała tę starsza Panią ;) Cieplutko pozdrawiam na dobranoc Quote
daria_ldz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Na spacerze spotkałyśmy starszą Panią a Lady bardzo się cieszyła na jej widok :) Pani też widać lubiła pieski a sunia do niej z buziakami ale nie zdążyłam się odwrócić z aparatem. Na spacerach nasza sunia jest otwarta na ludzi bardzo i przyjacielska. Quote
eliza_sk Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Foto z Lady niesamowite,oby tylko ktoś to docenił. Quote
M&S Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 eliza_sk napisał(a): Wczoraj dzwoniła też pani, ma 6 grenlandzkich i eurodoga, biega w Husky Fun w Katowicach - ale jakoś tak ... bez szału. Ja nie dałabym charta do grenlandów... Lady przepiękna :loveu: Quote
damarest Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) Na pewno docenią, nie może być inaczej :) To śliczny pies. Żeby docenić charta trzeba go "rozumieć", bo to jest pies o wrażliwości dużej. Skrzywdzony pamięta długo. Potrafi się "obrazić" hihi. Ale kocha na całe życie ogromnie :) Daria, robisz zaje...zdjęcia. Przyznaj się, że jesteś fotografem z zawodu :) Edited March 11, 2013 by damarest Chciałam dopisac coś ważnego Quote
eliza_sk Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Damarest ... co ja się tu na mieście dowiaduję :) ? Quote
eliza_sk Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 No z Rudą coś spiskują poza nami. Jakiś tymczas się kroi, ktoś jakąś pręguskę chce wziąć na DT ... sama nie wiem. Ty masz bliżej - u Ciebie na mieście nie mówią ? Quote
daria_ldz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ja tylko rozmawiałam z Rudą dzisiaj o tymczasie u Ewy :) która sunia nadaje się do towarzystwa innych psów. Poza tym głucho na mieście, ale czekam na wieści. Dagmara z tym fotografem to przesadziłaś jestem tylko zwykłym pracownikiem biurowym niestety. Choć być takim psim fotografem to bajka :). Do Elizy muszę jechać na warsztaty :) Quote
eliza_sk Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 daria_ldz napisał(a):Ja tylko rozmawiałam z Rudą dzisiaj o tymczasie u Ewy :) która sunia nadaje się do towarzystwa innych psów. Poza tym głucho na mieście, ale czekam na wieści. Dagmara z tym fotografem to przesadziłaś jestem tylko zwykłym pracownikiem biurowym niestety. Choć być takim psim fotografem to bajka :). Do Elizy muszę jechać na warsztaty :) Ty mnie tu nie cukruj bez podstaw ;) Jutro ścigniemy pancię dwóch pręgusów i zapytamy co ona spiskuje. Quote
daria_ldz Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Najchętniej Dagmara to by ją do swoich 2 charcioli zabrała :) Zrobisz mi warsztaty jak szukać zielonego tła :) Quote
eliza_sk Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='daria_ldz']Najchętniej Dagmara to by ją do swoich 2 charcioli zabrała :) Zrobisz mi warsztaty jak szukać zielonego tła :) A dywan se kupi i przestanie marudzić :diabloti: Quote
damarest Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Chcę poznać piękna księżniczkę z moim z wyjątkowo urodziwym pręgusem ;) Co z tego wyjdzie to się okaże dopiero. Trzymajcie kciuki ;) Quote
daria_ldz Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 wiedziałam :) chyba pręgusami znaczy bo drugi też jest urodziwy bardzo :) Quote
Recommended Posts