Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, pierwsza moja dłuższa wizyta u Lady dziś. Jestem szczęśliwa. Suczka kontaktowa mocno ukierunkowana na człowieka, potrzebuje ciepła troski i uwagi. W swoim "schronie" nadal nastawiona przyjacielsko. Po wyjściu z boksu człowieka, gdy została sama...broni się od nagłych, ostrych zachowań, pewnie mocno skrzywdzona. Miłość i subtelność to to czego potrzeba tej suni. Będę tam w sobotę lub niedzielę, w zależności od tego kiedy będą dziewczyny...;) Daria śliczne zdęcia, szkoda, że nie zrobiłaś tego jak Lady ucałowała tę starsza Panią ;) Cieplutko pozdrawiam na dobranoc

Posted

Na spacerze spotkałyśmy starszą Panią a Lady bardzo się cieszyła na jej widok :) Pani też widać lubiła pieski a sunia do niej z buziakami ale nie zdążyłam się odwrócić z aparatem. Na spacerach nasza sunia jest otwarta na ludzi bardzo i przyjacielska.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Wczoraj dzwoniła też pani, ma 6 grenlandzkich i eurodoga, biega w Husky Fun w Katowicach - ale jakoś tak ... bez szału.

Ja nie dałabym charta do grenlandów...

Lady przepiękna :loveu:

Posted (edited)

Na pewno docenią, nie może być inaczej :) To śliczny pies. Żeby docenić charta trzeba go "rozumieć", bo to jest pies o wrażliwości dużej. Skrzywdzony pamięta długo. Potrafi się "obrazić" hihi. Ale kocha na całe życie ogromnie :) Daria, robisz zaje...zdjęcia. Przyznaj się, że jesteś fotografem z zawodu :)

Edited by damarest
Chciałam dopisac coś ważnego
Posted

No z Rudą coś spiskują poza nami. Jakiś tymczas się kroi, ktoś jakąś pręguskę chce wziąć na DT ... sama nie wiem. Ty masz bliżej - u Ciebie na mieście nie mówią ?

Posted

Ja tylko rozmawiałam z Rudą dzisiaj o tymczasie u Ewy :) która sunia nadaje się do towarzystwa innych psów. Poza tym głucho na mieście, ale czekam na wieści. Dagmara z tym fotografem to przesadziłaś jestem tylko zwykłym pracownikiem biurowym niestety. Choć być takim psim fotografem to bajka :). Do Elizy muszę jechać na warsztaty :)

Posted

daria_ldz napisał(a):
Ja tylko rozmawiałam z Rudą dzisiaj o tymczasie u Ewy :) która sunia nadaje się do towarzystwa innych psów. Poza tym głucho na mieście, ale czekam na wieści. Dagmara z tym fotografem to przesadziłaś jestem tylko zwykłym pracownikiem biurowym niestety. Choć być takim psim fotografem to bajka :). Do Elizy muszę jechać na warsztaty :)

Ty mnie tu nie cukruj bez podstaw ;) Jutro ścigniemy pancię dwóch pręgusów i zapytamy co ona spiskuje.

Posted

[quote name='daria_ldz']Najchętniej Dagmara to by ją do swoich 2 charcioli zabrała :) Zrobisz mi warsztaty jak szukać zielonego tła :)

A dywan se kupi i przestanie marudzić :diabloti: