Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczy zew']nie powinno ją boleć,pewnie płacze bo nie wie co się z nia dzieje[/QUOTE] pewnie tak bo przecież jest na przeciw bólowych , no nic czasu trzeba ale sierotka straszna z niej

Posted

[quote name='Ati']opiekunowie, a Roza ile ma wysokosci w klebie?[/QUOTE]

Witaj :)
Już zostało mi zlecone zmierzenie suni - Daria będzie w niedzielę i pomierzy pannicę. Korespondowałam dziś z Waszą Anią. Przed chwilą miałam również telefon od pana Marcina S., który ma od Was Lakiego/Młodego ... ma myśleć, ale brzmi niezwykle zachęcająco. Powiesz coś o nim ?

Posted

kazda osobe powolujaca sie na sport- skieruj najpier do mnie-Ati-Ania- wszyscy mnie znaja
zanim zkimkolwiek bedziesz rozmawiac o konkretach
musze sprawdzic osobe- jaka ma opienie w srodowisku
jaki klub, czy jest zrzeszona itd
jakie warunki proponuje dla psa
i nie wiem o ktorego Lakiego chodzi- mozesz sie wypytac
ostatni Lacky poszed do Aleksandry-Oli , a nie Marcina

Posted

to pies adoptowany z ogloszenia, bezposrednio od osob oddajacych, z naszej strony FB, ale nie przez nas -czyli nie poprzez nasze procedury- nie znam czlowieka, nie przechodzil wizyty PA , nie podpisywal naszej umowy adopcyjnej

Posted

[quote name='Ati']Jezeli z Krakowa to sadze ktory to moze byc czlowiek od Lakiego i to nie ten pies , ktorego pokazalas:) to mozna psa spokojnie dawac jezeli suczka im sie spasuje, a Lacky to ten http://www.facebook.com/media/set/?set=a.137104856343955.27794.119949001392874&type=3 Pan Marcin Stasiak z zona/ wczesniej nie napisalaz , ze Krakow:)

Taaak to on, tylko nie chciałam podać nazwiska na forum. Mówiłam, że obiecujący :) Przetrzepany przez Was ?
A masz jego profil na fb ?

Posted

Ati napisał(a):
czy w sprawie Rozy cos sie rozwija ku dobremu?

Rzeczony pan milczy, natomiast dziś Róża miała mieć odwiedziny zainteresowanych państwa, zobaczymy. Wczoraj dzwoniła też pani, ma 6 grenlandzkich i eurodoga, biega w Husky Fun w Katowicach - ale jakoś tak ... bez szału.

Posted

mojego gg nie ma, chyba na maila, ale to jutro odczytam , bo do pracy, gdybym na pv dostala telefon, to bym zadzwonila, bo mi sie te wymiary nie zgadzaja ze zdjeciem z panem:(

Posted

Ati napisał(a):
mojego gg nie ma, chyba na maila, ale to jutro odczytam , bo do pracy, gdybym na pv dostala telefon, to bym zadzwonila, bo mi sie te wymiary nie zgadzaja ze zdjeciem z panem:(

Ale nie sugeruj się zdjęciem, bo skąd wiemy jak duży był pan, Daria była i mierzyła dziś psa na żywo - więc tym się należy sugerować.

Posted

wysokośc na pewno dobra długość też co do klatki to wierciła się i może wymiar być niedokładny pozostałe ok. Waga ok 24 kg. A co Ci się nie zgadza ? Wymiary zdejmowałyśmy dzsiaj :)

To miało być że ja pisze do Elizy na gg :)

Posted

zreszta w sumie najwazniejsza wysokosc w klebie
zaraz wpisuje wiec w ogloszenia
taka dlugos od klebu do nasady ogona ma raczej dog, ale to akurat nie jest potrzebne mi w ogloszeniach