Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z dniem dzisiejszym mamy 15:13 na plus :) Priorytetem jest Merlin i rozpracowanie kąsającej Lady i znalezienie jej DT.

Zostały nam:

Baletka: 06.01 (Monia-wlkp), 03.02 (Monia-łdz)
Pati: 05.01 (t-maz), 24.01 (e-dlnśl)
Denzel: 05.01 (Monia-maz), 24.01 (t-opol)
Biszkopt: 04.01 (dldz-łdzk), 22.01 (e-maz)
Lady

Merlin: 18.12 (e-mlp), 31.12 (bahlsa-mlp), 08.01 (bahlsa-mlp), 31.01 (kj-maz)

Iwo: 13.12 (e-mlp), 10.01 (Monia-lub)

Amy: 21-22.12 (t-wlkp), 15.01 (Monia-dlnśl)
Penny:

Mściwoj: 07.01 (Monia-wlkp), 05.02 (e-dlnśl)

Sara: 05.01 (Monia-śl), 16.01 (Monia-maz), 06.02 (t-łdz)

---------------
1 x bonus Medor
1 x bonus Fuks

Posted

Tak, Katarzyna zachwycona Kofi, cieszy sie jak małe dziecko :-) Kofi bedzie otoczona miłościa i opieka do końca swoich dni. Już umówiona na spacerek z zaprzyjaźnionymi charciarzami i psiarzami :-) M&S może dołaczysz do nich ?
A to napisąła Katarzyna na charcim forum :
"A Wam wszystkim dziekuje za to, ze zabieracie psiaki do siebie, opiekujecie sie nimi z calym ogromem milosci do czasu adopcji, biegacie do lekarzy.. ze wspieracie sie nawzajem. Jestescie niesamowite
Ewunia dziekuje Ci za wszystko co zrobilas dla Kofe i Elizie, ze dziala takie stowarzyszenie i zabiera je.. i Malgosi za spacerki z Kofi i jej wesolym stadkiem juz nie mozemy sie doczekac zadzwonie jutro do Ciebie

Ewunia juz ja wyprzytulalam i wycalowalam od Ciebie

Bede pisac i wstawiac zdjecia

Posted

Eden napisał(a):
OK dam znac gdzie i o której spotakanie :-) Poznasz cudowną Kofi osobiście, a ja Ci zazdroszcze ze bedziesz miała okazję ja wygłaskać :-)

Z przyjemnością:)

Posted

na większości jest z nową rodziną to nie bardzo mogę publikować :) wczoraj była trochę zagubiona ale dzisiaj już poznała dwóch kolegów jeden ją zachęcał do zabawy to może zrzuci dziewczyna trochę deko jak przyjmie zaproszenie ,ale mi się za nią tęskniocha

Posted

wilczy zew napisał(a):
wcale nie wiem czy te foty takie ładne skoro nie ma na nich zielonej trawy :cool3:

hehe to piwnna napisać Eliza jako wielki fan zielonej trawy w środku zimy :diabloti: