Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy powiecie mi na której stronie są zdjęcia Glutka albo podeślecie nowe tzn. tego szczeniaczka co zabrany został z tego samego domu co Biszkopt vel Szampan, taki mały zagilony co go zabrałem z takiego mega obskurnego boksu.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Krystak']Czy powiecie mi na której stronie są zdjęcia Glutka albo podeślecie nowe tzn. tego szczeniaczka co zabrany został z tego samego domu co Biszkopt vel Szampan, taki mały zagilony co go zabrałem z takiego mega obskurnego boksu.

Czeeeeść - dobrze myślę kto nas tu odwiedził - władca czarnego humoru :diabloti: ?

Tu masz lin do albumu Merlina:
https://plus.google.com/photos/111804584868271216236/albums/5822536593839068913

Posted

Eliza zależy co masz na myśli :lol:. Ale witam witam :). Całka taka smutna bez Denzela jest, tak mi jej szkoda, przecież to taka ogromna miłośc była. E a czy wszystkie charty są tak zgodnymi psami (no oprócz Biszkopta vel. Szampana)? Bo mogą biegac z wiloma innymi psami a nie ma żadnej agresji miedzy nimi.

Posted

Jaka Całkaaaa, ona Baletka jest :)

Uprzejmie informuję, że DT nie chce oddać Pati, co mnie niezmiernie cieszy, troszkę się narobiło przez to zamieszania, baaardzo niezręczna sytuacja i mała wojna polsko-hiszpańska, ale rozumiem DT - też kiedyś byłam w takiej sytuacji i nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mi miał psa wtedy zabrać siłą. We wt pola ma podpisać umowę. Pati ma do towarzystwa 2 yorki, ONkę, do dyspozycji dom z ogrodem i pancię tech. wet :)

No przecież siłą jej z tej kanapy nie zdejmą, sami zobaczcie:

Posted

Dziś była wizyta dla Amy - wszystko ok, jeszcze tylko osobiste spotkanie i ... chyba odbiór :) Jest również zainteresowanie Penny - więc trzymajcie kciuki.
Ludzie ws. Biszkopta milczą.

Posted

Raport :)

14 psów w nowych domach
Ruda czeka na podpisanie umowy
Pati czeka na podpisanie umowy
Amy już po wizycie, dziewczyna ma umawiać odbiór
Penny są ludzie chętni na nią, poznali ją, teraz wizyta i odbiór na umowę DT

więc sumując byłoby 18 do przodu, ale nie zapeszajmy :)

Zostają:
Merlin
Iwo
Mściwoj
Biszkopt
Denzel

Sara
Baleta
Lady

Karka z Medora
Fusk z Wawy

Bezwzględnym priorytetem jest Merlin.

Posted

zdecydowanie w psinkę wróciło życie i to jakie :) to już nie ten smutas snujący się po terenie. Mały york to niech się zastanowi co robi heheh bo jeszcze role mogą się odwrócić i na niego zapolują :)
A ja też mam fajnie bo w niedzielę chyba będę u Denzela :) chłopak też już podobno się zmienia :)