Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='1izabelka1']Elizo a Biszkopcik czasami nie zostaje na stałe w domku tymczasowym ? Jedziemy rano z Sarą , już trzęsę portkami[/QUOTE]

Nieee, to jakieś niesprawdzone info - mówiłam już Ewie. Jestem w stałym kontakcie z Basią DT, na wstępie może i był taki zamysł, ale jednak szukamy - chyba info podana na forum przez Polę to jakaś staroć ;)

Posted

[quote name='1izabelka1']no szkoda , szkoda taki chłopak fajny , zresztą jak wszystkie te piękności[/QUOTE]
Daria
Czy będziesz w niedzielę w Medorze, bo chcę koło południa zjawic sie tam i popracować z Lady :)
A może będzie ruda? Wiesz to?
Izabelka..biszkopt też śliczny. Szkoda, że nie mają swoich ludzi do pieszczot...:(

Posted (edited)

Z datą dzisiejszą formalnie do domu wyprawiamy Rudą, czyli mamy ... 18 : 10 :)

Zostają z bonusów:
Mściwoj/Oris
Merlin
Fuks
Róża

z wyroków:
Iwo
Amy
Baleta
Lady
Sara
Biszkopt

Edited by eliza_sk
Posted

trzeba dać spokój ale to nie wystarczy , trzeba psa przenieś z samochodu i przy próbie wstawania też trzeba przy nim być . Z poprzednimi suniami nie było problemu a Sonia mnie capnęła więc wolę nie ryzykować

Posted

[quote name='1izabelka1']trzeba dać spokój ale to nie wystarczy , trzeba psa przenieś z samochodu i przy próbie wstawania też trzeba przy nim być . Z poprzednimi suniami nie było problemu a Sonia mnie capnęła więc wolę nie ryzykować[/QUOTE]

przenoszenie z auta to inna sprawa ale jak jest w domu to może wymiotować i to parę razy a w kagańcu jest niebezpieczeństwo zachłyśnięcia i nawet uduszenia się

Posted

Hej już po sterylce -super - trzymam kciuki żeby szybko doszła do siebie. Po narkozie bywa różnie po pierwszej Tusiek nic nie robił ale drugi raz dostał pełnej agresji warczał i pokzawyał zęby jak tylko się ruszyłam w pokoju. Nie dawał do siebie dojść. Całkiem mu się pomieszało ale lekarz ostrzegał że może nie być sobą. Dlatego zostawiliśmy go w spokoju żeby odzyskał normalne myślenie.

Dagmara ja będę w niedzielę a Ruda to Ci napiszę bo wałsnie wysłałam jej maila co z weekendem. Jak coś to dzwoń do mnie :) no i całuski dla Denzelka :)