Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='1izabelka1']PODPISZCIE jak możecie Stowarzyszenia obrony zwierząt Hiszpańskich i Chartów wyścigowych potrzebują pomocy ,potrzebne głosy żeby mogli zakończyć bestialskie traktowanie tych psów

http://www.avaaz.org/en/petition/Stop_the_barbaric_and_cruel_treatment_of_Spanish_hunting_dogs/

http://www.change.org/petitions/defragovuk-abolish-the-use-of-the-captive-bolt-gun-to-destroy-greyhounds-in-the-uk

Podpisałam.

Dzień dobry:)

Posted

[quote name='eliza_sk']Izabelko, to to co na FB mi słałaś ? Jeśli tak, to podpisałam już.
Jak Sara, doszła już do siebie ?
to to samo tylko chyba tej drugiej ci nie podrzuciłam . Sara już dużo lepiej choć nadal jest wielce nieszczęśliwa wzrok ma taki jak by prosiła o sole trzeźwiące bo mdleje , szwy się pięknie goją nie ma nawet zaczerwienienia w niedzielę będziemy się ich pozbywać . Pierwsze trzy dni była jak sparaliżowana nie chciała się w ogóle ruszać a dzisiaj już pogoniła Nadię na podwórku to znak że jest z nią lepiej :)

Posted

[quote name='1izabelka1']to to samo tylko chyba tej drugiej ci nie podrzuciłam . Sara już dużo lepiej choć nadal jest wielce nieszczęśliwa wzrok ma taki jak by prosiła o sole trzeźwiące bo mdleje , szwy się pięknie goją nie ma nawet zaczerwienienia w niedzielę będziemy się ich pozbywać . Pierwsze trzy dni była jak sparaliżowana nie chciała się w ogóle ruszać a dzisiaj już pogoniła Nadię na podwórku to znak że jest z nią lepiej :)

Dobra aktorka;)

Głaski od nas.

Posted

Oficjalnie ogłaszam, że Merliś od wczoraj stał się Królewiczem Pyrowym - wieczorem wyruszył w śniezną drogę do Poznania. Podobno w trakcie podróży był grzeczny. Ciekawa jestem, kiedy rozwinie wachlarz swoich możliwości :evil_lol:;)

Posted

AMIGA napisał(a):
Oficjalnie ogłaszam, że Merliś od wczoraj stał się Królewiczem Pyrowym - wieczorem wyruszył w śniezną drogę do Poznania. Podobno w trakcie podróży był grzeczny. Ciekawa jestem, kiedy rozwinie wachlarz swoich możliwości :evil_lol:;)

Powodzenia Merlinku:loveu:

Posted

AMIGA napisał(a):

Super - ja bym obstawiała jakieś 2 dni ;)
Bardzo Merlinek mi się podoba, więc mam nadzieję, że jakaś fotorelacja z nowego domu będzie ? ;)

Posted

skrzeli napisał(a):
Super - ja bym obstawiała jakieś 2 dni ;)
Bardzo Merlinek mi się podoba, więc mam nadzieję, że jakaś fotorelacja z nowego domu będzie ? ;)

Ja myślę, że 1 dzień mu wystarczy. tym bardziej, że on ma wybitny brak ruchu z powodu sterylko-kastracji - czy kastracjo-sterylki (jak zwał tak zwał). A od wczoraj ma usunięte szwy i już nie musi tak strasznie uważać na skoki i bieganie. A na fotorelację mam obietnicę. Zresztą tam na miejscu jest elissee. Mam nadzieję, że bedą się kontaktować na wybiegach, wiec i stamtad mam nieśmiałą nadzieję na fotorelacje :-)