daria_ldz Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 1izabelka1 napisał(a):tylko czy się nadaję na DT pani czy pati hehe Quote
eliza_sk Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Daria - mogę dać Twój tel. pani chętnej na spacery w Medorze ? Quote
daria_ldz Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 tak ale podaj mi go na pw bo nie odbieram jakiś dziwnych telefonów :) wiesz co z biszkoptem juzpo teście? Quote
eliza_sk Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Nic nie wiem jeszcze. Miałam tel. o Kofe, pani ma myśleć. Warszawa blok. Brzmiała sensownie. Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 eliza_sk napisał(a):Miałam tel. o Kofe, pani ma myśleć. Warszawa blok. Brzmiała sensownie. To miło :) Quote
eliza_sk Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Wczoraj dzwoniła pancia Nawojki - wszystko ok, psiarnia się wstępnie dogaduje, problem jest tylko w nocy, w łóżku są 3 charty i państwo ;) Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 eliza_sk napisał(a):problem jest tylko w nocy, w łóżku są 3 charty i państwo ;) oby wszyscy mieli tylko takie problemy :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 (edited) też tak uważam :) Mściwoj ogłoszony na dolnośląskie, linki na ogólnym. EDIT: pani na Kofe zdecydowana, szukamy wizyty. Edited February 5, 2013 by eliza_sk Quote
1izabelka1 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='daria_ldz']pani czy pati hehe no Pani oczywiście Quote
daria_ldz Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 nie będzie tak źle pati to grzeczna sunia :) Quote
eliza_sk Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Musiałam podkraść z charciego - wieczór w DT u Izabelki :evil_lol: Quote
daria_ldz Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 no i właśnie o to mi chodzi :) takie cudne widoki to ja mogę oglądać :) Izabelka wstawiaj koniecznie te zdjęcia i na nasz wątek bo nie wszyscy są na charcim (muszę sobie założyć konto dopiero). Zagęszczenie psa na metr kwadratowy 100%- SUPERRRRRRRRRRRRR Quote
eliza_sk Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Daria - masz zapchaną skrzynkę i maila Ci posłałam. Quote
Eden Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Kofi za niedlugo zostanie Warszawianką :-) Wspaniala Pani Katarzyna to ciepła i odpowiedzialna osoba, Kofi znalazla cudowny dom o jakim dla niej marzyłam :-) Quote
M&S Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Eden napisał(a):Kofi za niedlugo zostanie Warszawianką :-) Wspaniala Pani Katarzyna to ciepła i odpowiedzialna osoba, Kofi znalazla cudowny dom o jakim dla niej marzyłam :-) Jak fajnie :):) Quote
daria_ldz Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 pięknie Kofi i wreszcie jakiś ruch nastąpił :) ucałuj psinkę ode mnie :) Quote
1izabelka1 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='daria_ldz']Izabelka wstawiaj koniecznie te zdjęcia i na nasz wątek bo nie wszyscy są na charcim obiecuję poprawę :) tak mam co wieczór czasami krążenie mi się zatrzymuje .Kofi pakuj walizki i sio do domku Quote
daria_ldz Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 ale za to jaka oszczędność na ogrzewaniu jak tak psy śpią z człowiekiem :) Quote
1izabelka1 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 dlatego lubię jak się uwalą obok mnie, wiecie coś o Patusi ? Quote
eliza_sk Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Dziś jak dzwoniłam to Dawid był w psim centrum i własnych myśli nie słyszałam, więc nie wiem nic. Jutro go ścignę ;) Quote
eliza_sk Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 (edited) Uprzejmie informuję, że w domach jest już 12 psiorów, Kofe wyjeżdża w sobotę i na podpisanie papierów czeka Ruda i razem z nimi dwiema ....... mamy połówkę :multi: EDIT: własnie mam na linii Hiszpana ws. Pati ;) Idę walczyć z mailem. Edited February 6, 2013 by eliza_sk Quote
Recommended Posts