Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i właśnie o to mi chodzi :) takie cudne widoki to ja mogę oglądać :) Izabelka wstawiaj koniecznie te zdjęcia i na nasz wątek bo nie wszyscy są na charcim (muszę sobie założyć konto dopiero). Zagęszczenie psa na metr kwadratowy 100%- SUPERRRRRRRRRRRRR

Posted

Kofi za niedlugo zostanie Warszawianką :-) Wspaniala Pani Katarzyna to ciepła i odpowiedzialna osoba, Kofi znalazla cudowny dom o jakim dla niej marzyłam :-)

Posted

Eden napisał(a):
Kofi za niedlugo zostanie Warszawianką :-) Wspaniala Pani Katarzyna to ciepła i odpowiedzialna osoba, Kofi znalazla cudowny dom o jakim dla niej marzyłam :-)

Jak fajnie :):)

Posted

[quote name='daria_ldz']Izabelka wstawiaj koniecznie te zdjęcia i na nasz wątek bo nie wszyscy są na charcim obiecuję poprawę :) tak mam co wieczór czasami krążenie mi się zatrzymuje .Kofi pakuj walizki i sio do domku

Posted (edited)

Uprzejmie informuję, że w domach jest już 12 psiorów, Kofe wyjeżdża w sobotę i na podpisanie papierów czeka Ruda i razem z nimi dwiema ....... mamy połówkę :multi:

EDIT:
własnie mam na linii Hiszpana ws. Pati ;) Idę walczyć z mailem.

Edited by eliza_sk