daria_ldz Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 eliza_sk napisał(a):Uprzejmie informuję, że w domach jest już 12 psiorów, Kofe wyjeżdża w sobotę i na podpisanie papierów czeka Ruda i razem z nimi dwiema ....... mamy połówkę :multi: eliza jesteś boska :klacz: Quote
eliza_sk Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 elisse napisał(a):i jak? Pati zostanie Hiszpanką ? ;) Zobaczymy co nam z negocjacji wyjdzie, ale pan mieszka we Wrocławiu, więc Pati będzie ew. spędzać wakacje w Hiszpanii :) Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 eliza_sk napisał(a):Zobaczymy co nam z negocjacji wyjdzie, ale pan mieszka we Wrocławiu, więc Pati będzie ew. spędzać wakacje w Hiszpanii :) Łał, ekstra!!!! Quote
eliza_sk Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Kofe w sobotę wyjeżdża do stolycy, a dziś lub jutro kontrola domu dla Morelki w Rumii :) Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 eliza_sk napisał(a):Kofe w sobotę wyjeżdża do stolycy, a dziś lub jutro kontrola domu dla Morelki w Rumii :) Pięknie, witamy nową Warszawiankę już dziś:) Quote
Eden Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Kofi można będzie zobaczyć na Pradze Południe....chyba tak się odmienia :-) Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Eden napisał(a):Kofi można będzie zobaczyć na Pradze Południe....chyba tak się odmienia :-) Oooo, a coś bliżej:) (tak się odmienia;)) Quote
eliza_sk Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 M&S napisał(a):Oooo, a coś bliżej:) (tak się odmienia;)) ul. Międzyborska :) Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 eliza_sk napisał(a):ul. Międzyborska :) Aaa, to na Grochowie :). Może ja kiedyś zobaczę. Będzie miała blisko nad kanałek (kaczuszki tam są;)) i do Parku Skaryszewskiego. Quote
Eden Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Kaczuszki mówisz :-) to Kofi będzie miała na kogo polować, bo uwielbia ptactwo :evil_lol: Quote
Eden Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 M&S napisał(a):I łabądki tyż ;) No to jeszcze lepiej :-) dziewczyna nauczy sie pływać, ma motywację :-) Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Eden napisał(a):No to jeszcze lepiej :-) dziewczyna nauczy sie pływać, ma motywację :-) No musowo ;) Quote
eliza_sk Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Mam super wieści - trzymajcie mocno kciuki. Dziś Biszkopt pojechał na DT do osoby, która ma już sunię z Medora, pani się rozpływała na jego widok i stwierdziła, że go chyba nie odda ... A więc - niech się tylko zakocha w naszym Biszkopto-Szampanie :) A tymczasem ... Wybierz swój szczęśliwy numerek 1-6 ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/239677-6-cudnych-SZCZENIAKÓW-z-bezdomną-matką-w-STODOLE-!?p=20412154#post20412154 Quote
1izabelka1 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 to już chyba Biszkopt może rozpakować walizki na stałe :) Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Biszkopt, Biszkopcik. piekny chłopak ma domek, cuudownie Bardzo potrzebne są dobre wiadomości. Quote
eliza_sk Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Nie zapeszajmy, na razie Biszkopt jest na DT, a ciuchy pakuje Morelkaaa :) Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 eliza_sk napisał(a):Nie zapeszajmy, na razie Biszkopt jest na DT, a ciuchy pakuje Morelkaaa :) No dobrze, to tak po ciiichu się cieszę. Quote
daria_ldz Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 no ja nie wiem czy morelka będzie chciała się wyproadzić skoro śpi w łóżku jak księżniczka :) ale i tak trzymam kciuki za to :) No to Izabelka jeszcze Sarci trzeba dom zorganizować :) ale się dzieje uuuuuu Quote
Eden Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Szczęśliwy tydzień dla psiaków :-) Teraz bedziemy Glutosława promować :-) Quote
1izabelka1 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 jak ja teraz będę spała ,za luźno mi będzie Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='1izabelka1']jak ja teraz będę spała ,za luźno mi będzie Głupia sprawa....;) Quote
Recommended Posts