Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eliza_sk napisał(a):
Uprzejmie informuję, że w domach jest już 12 psiorów, Kofe wyjeżdża w sobotę i na podpisanie papierów czeka Ruda i razem z nimi dwiema ....... mamy połówkę :multi:

eliza jesteś boska :klacz:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elisse napisał(a):
i jak? Pati zostanie Hiszpanką ? ;)

Zobaczymy co nam z negocjacji wyjdzie, ale pan mieszka we Wrocławiu, więc Pati będzie ew. spędzać wakacje w Hiszpanii :)

Posted

eliza_sk napisał(a):
Zobaczymy co nam z negocjacji wyjdzie, ale pan mieszka we Wrocławiu, więc Pati będzie ew. spędzać wakacje w Hiszpanii :)

Łał, ekstra!!!!

Posted

eliza_sk napisał(a):
Kofe w sobotę wyjeżdża do stolycy, a dziś lub jutro kontrola domu dla Morelki w Rumii :)

Pięknie, witamy nową Warszawiankę już dziś:)

Posted

Eden napisał(a):
Kofi można będzie zobaczyć na Pradze Południe....chyba tak się odmienia :-)

Oooo, a coś bliżej:) (tak się odmienia;))

Posted

eliza_sk napisał(a):
ul. Międzyborska :)

Aaa, to na Grochowie :). Może ja kiedyś zobaczę. Będzie miała blisko nad kanałek (kaczuszki tam są;)) i do Parku Skaryszewskiego.

Posted

Mam super wieści - trzymajcie mocno kciuki. Dziś Biszkopt pojechał na DT do osoby, która ma już sunię z Medora, pani się rozpływała na jego widok i stwierdziła, że go chyba nie odda ... A więc - niech się tylko zakocha w naszym Biszkopto-Szampanie :)

A tymczasem ...

Posted

no ja nie wiem czy morelka będzie chciała się wyproadzić skoro śpi w łóżku jak księżniczka :) ale i tak trzymam kciuki za to :) No to Izabelka jeszcze Sarci trzeba dom zorganizować :) ale się dzieje uuuuuu