eliza_sk Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Już dzwonił jakiś szemrany amator, kazałam dzwonić później ... więc okaże się co za element znowu. Wiem tylko, że lubi te pieski i ma pozwolenie ;) Rokujący typ ... Quote
elisse Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 lubi te pieski,pozwolenia ma....Eliza nie wahaj się!!:diabloti: Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='eliza_sk']Już dzwonił jakiś szemrany amator, kazałam dzwonić później ... więc okaże się co za element znowu. Wiem tylko, że lubi te pieski i ma pozwolenie ;) Rokujący typ ...[/QUOTE] Ja też lubię, daj, daj do mnie pieseczka :evil_lol: Quote
1izabelka1 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 a którego Pan polubił ?:) czy jest mu to obojętne Quote
eliza_sk Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Jeszcze nie wiem którego polubił, mam nadzieję się zaraz dowiedzieć :) Quote
tomcug Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='eliza_sk']Jeszcze nie wiem którego polubił, mam nadzieję się zaraz dowiedzieć :)[/QUOTE] Wredota nie docenia dobrych ludzkich serc.:mad::eviltong: Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='tomcug']Wredota nie docenia dobrych ludzkich serc.:mad::eviltong:[/QUOTE] Nic a nic.............. Quote
daria_ldz Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nie tylko charciolki śpią ja też dzisiaj cały dzień. I co dzwonił jeszcze? Quote
Eden Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='daria_ldz']Nie tylko charciolki śpią ja też dzisiaj cały dzień. I co dzwonił jeszcze?[/QUOTE] Widocznie ma dylemat, którego wybrac ;-) Quote
eliza_sk Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Chyba znowu zniechęciłam chętnego ... Dziś telefon: - na jakich zasadach można od państwa adoptować psa, chodzi mi o Sari, Pati lub Denzela ? - a do jakich warunków pani chciałaby tego psa ? - do wspaniałych na kanapę przed kominek, mam już jednego - i tu cytat fonetyczny - grejhuna, ma 13 lat i leży na kanapie. - ma pani na niego pozwolenie ? - pozwolenieeee ? to nie jest pies z rodowodem. - to akurat dla pozwolenia nie ma żadnego znaczenia, każdy chart lub jego mieszaniec wymaga posiadania zezwolenia. - a ja słyszałam, że ta ustawa jest stara i to nie prawda. - szanowna pani, te psy są odebrane takim, którzy też tak myśleli ... - oj no to jakie warunki trzeba spełnić ? - przeprowadzamy wizytę przedadopcyjną, podpisujemy umowę. - oooojejku ... - co znaczy ojejku ? - bo myślałam, ze przyjeżdżam, płacę i obieram psa. - szanowna pani nie jesteśmy hodowlą, tylko stowarzyszeniem ratującym bezdomne psy i nie rozdajemy ot tak sobie chartów byle Kowalskim. - a to dziękuję, zastanowię się jeszcze ... Pani, końcówka nru 811, jakby co. I pan z Bełchatowa znowu truje o Pati, długo z nim dziś rozmawiałam. Jedno mnie zniechęca, ma 1,5 r CP i jeszcze nie ma na nią zezwolenia, więc powiedziałam, ze za chwilę jego pies trafi z kanapy za kraty, jak sąsiad będzie nadgorliwy i że jak załatwi papiery dla jednej, to niej po drugą dzwoni dopiero. Quote
Eden Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Daria a gdzie zdjęcia pieknego Biszkopcika w ubranku :-) pokaz przystojniaka. Quote
daria_ldz Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Zdjęcia biszkopcika mówisz ... no więc ubranko kupione - myślałam, że będzie na Biszkopta a tu za duże no to Baletkę ubraliśmy. Dla obrazu sytuacji Baletka jest teraz z Denzelem razem. Potem poszłam do lasu z psiakiem innym na spacer (i to też zwanym glutem lub miśkiem). Wracam a tu nowe ubranko oczywiście zespute bo Denzel skacze ciągle na Baletkę tak że jej wyrwał całe mocowanie rzepu co trzymało ocieplacz pod brzuszkiem. Koleżanka zszyła na miejscu bo miała igłę i nitkę :) ale zobiłyśmy podmiankę :).To nowe dostała jedena bonuska medorowa, bo sunia jest ze spokoniejszymi psiakami i nikt jej nie porwie. A Baletkę ubrałyśmy w to co miała ta bonsukowa sunia - taki polarek, którego Denzel już mam nadzieję nie dorwie bo jest przylegający do ciałka:) Denzelisko jak się tylko do niego wejdzie cieszy się i skacze a takie chude i długie ma te swoje łapki że uuu. Niszczyciel jeden :) Takim sposobem ubranko Biszkopta poszło na Baletkę a potem na bonuskową sunię :) Quote
elisse Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 a ja byłam odwiedzić Amy i porobić jej nowe foty do ogłoszeń Quote
eliza_sk Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Mam mocno ograniczony net niestety, jak wróci, to obrobi fotki Amy i wstawię. Quote
Eden Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Na niektórych zdjeciach wyglada jak posąg, piekna :-) Quote
eliza_sk Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Tak dostojnie trzyma głowę, prawda ? Jakby co weekend pod telefonem, zgodnie z treścią podpisu :( Quote
Recommended Posts