Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eliza_sk']M&S dziś zgarnęłam myśliwym spod lufy ... Młodziak, czekoladek. Kobieta dzień wcześniej, wieczorem usłyszała trzask drzwi, pisk opon i ujadanie swoich psów, wyszła i zobaczyła tę sirotę, a dziś już myśliwi się czaili na niego.[/QUOTE]

według obowiązujący obecnie przepisów,to myśliwym nie wolno strzelać do psów,tylko władze leśne zawiadamiają kogo trzeba i pies jest odławiany

Posted

[quote name='wilczy zew']według obowiązujący obecnie przepisów,to myśliwym nie wolno strzelać do psów,tylko władze leśne zawiadamiają kogo trzeba i pies jest odławiany[/QUOTE]

wz proszę Cię... tak jest w naszych pobożnych życzeniach... a rzeczywistość leży i kwiczy jak ze wszystkim... mordować psów w pseudo schroniskach też nie wolno, handlować psami nierasowymi też nie wolno wg obowiązujących przepisów - i co z tego??? ano NIC

Posted

parawan zasłania piach który wszystkie namiętnie rozkopują ,znalazły jednak dziurę i zrobiły sobie właśnie tam WC :) trochę dziewczyny zaczynają ruszać te zastałe gnaty nie długo zobaczycie taki widok

Posted

[quote name='malawaszka']wz proszę Cię... tak jest w naszych pobożnych życzeniach... a rzeczywistość leży i kwiczy jak ze wszystkim... mordować psów w pseudo schroniskach też nie wolno, handlować psami nierasowymi też nie wolno wg obowiązujących przepisów - i co z tego??? ano NIC[/QUOTE]

chciałam tylko zwrócić uwagę,że przepisy się zmieniły

Posted

[quote name='1izabelka1']zapomniałam zmierzyć Morelki

trudno zakupiłam jedyne ubranie większe jakie było nieprzemakalne jest na 56 cm i tak czy siak gdzieś się przyda. W weekend na biszkopcie przetestuje :)

Posted

Trzecia wizyta, Kofi bardzo sie cieszy ze idzie odwiedzić Magdę od furtki zaczeła juz machac ogonem i szczekać :-) koty maja ja w nosie ale Kofi caly czas zaciekawiona. W domu jak kot tylko gdzies sie ruszy, Kofi czuja i zwarta, nie chce ją puścić obawiam sie ze dostanie po pycholu i straci drugie oko. Pani która chce adoptowac Kofi boi sie, że szczekanie Kof nakreci jej druga suke. Badx tu człowieku mądry.