Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Pani dzisiaj zadzwoni, powiedziala że musi sie przespać z decyzją.
Kofi szczeka jakby chciala na siebie zwrócić uwage, patrz ja tu jestem :-)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Eden']Tak Pani dzisiaj zadzwoni, powiedziala że musi sie przespać z decyzją.
Kofi szczeka jakby chciala na siebie zwrócić uwage, patrz ja tu jestem :-)[/QUOTE]

Dokładnie jest tak jak mówisz. Koty powinny mieć obcięte pazury. Pani kota na kolana, a Ty puszczasz Kofi. Jak ją trzymasz, to ona bardziej się nakręca. Trzymać ew. za obrożę. gadac do Kofi, że ne wolno kota zjadać;), a do kota też, że nie wolno drapać itd. itp.

najlepiej zejść do "parteru" Kofi powinna siedzieć, albo połozyć się, wtedy łatwiej kota powąchać i nie będzie wydawała się taka straszna. I nad kotem mozna też zapanować.

Posted

Pani Dorota po reakcji Kofi na kota stwierdzila, ze nie jest tragicznie, natomiast obawia sie, ze jej suka która jest pobudliwa szczekanie Kofi zacznie nakrecać, tylko nie sprecyzowala na co....na koty czy na Kofi :shake:

Posted

Oczywiste jest, że dwa psy się nakręcają. Ale człowiek jest po to, żeby reagował, gdy zajdzie taka potrzeba.

Niech P. Dorota sprecyzuje o co chodzi.

Posted

Tak, tylko nie zawsze masz te psy na oku, idąc do pracy nie mamy na to wpływu, a izolowanie do końca życia, to nie jest rozwiązanie.

W ostatnich dniach mamy przykład jak chart polski potraktował adoptowanego kolegę - grzeczne to nie było niestety :(

Posted

[quote name='eliza_sk']Tak, tylko nie zawsze masz te psy na oku, idąc do pracy nie mamy na to wpływu, a izolowanie do końca życia, to nie jest rozwiązanie.

W ostatnich dniach mamy przykład jak chart polski potraktował adoptowanego kolegę - grzeczne to nie było niestety :([/QUOTE]

Nie chodzi mi o izolację, tylko o reakcję w sytuacji zbytniego nakręcania się. A jak nikogo nie ma, to psy głównie śpią i koty też;)

Posted

dziś był super telefon o Korę albo Iwo :/ pan charta miał,sukę,nawet pozwolenie miał.....ale sprzedał bo mu już potrzebna nie była,a teraz dziecko chce psa,więc co ma zrobić aby dostać Iwo? wrrrrrr

Posted

[quote name='elisse']dziś był super telefon o Korę albo Iwo :/ pan charta miał,sukę,nawet pozwolenie miał.....ale sprzedał bo mu już potrzebna nie była,a teraz dziecko chce psa,więc co ma zrobić aby dostać Iwo? wrrrrrr[/QUOTE]

Mówię Ci - normalnie po premii będzie, same dobre domy odstraszasz :diabloti:

Posted

[quote name='elisse']dziś był super telefon o Korę albo Iwo :/ pan charta miał,sukę,nawet pozwolenie miał.....ale sprzedał bo mu już potrzebna nie była,a teraz dziecko chce psa,więc co ma zrobić aby dostać Iwo? wrrrrrr[/QUOTE]

Dziecko chce psa i nie dałaś? :crazyeye:
Coś podobnego!:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='daria_ldz'] jak nasze piękności jak morelka, sarunia i kofe ? a dziękujemy:),całkiem dobrze choć ostatnio Sara i Morelka się trochę pokłóciły nie wiem która zaczęła ale interwencja była potrzebna ,powiedziałam dziewczynom że w tym domu ma być spokój i takich rzeczy tolerować ciocia nie będzie :)po za tym incydentem ,cisza i spokój
testerka moich tymczasów nas ostatnio odwiedziła

Posted

Daria w w 99% niestety tacy co to już kojec mają,mieli psa rasy chart i się znają,albo usiłują wmówić że to jest ich ukradziony pies :ak-shot: Izabelka nie widać zdjęć

Posted

to celowanie to do tych chętnych na adopcje ;) nie wiem dlaczego jak piszę psty to mi wszystko w jednej linii się ustawia,nie mogę od następnej linijki pisać....zdjęcia słodkie :loveu:

Posted

no no Izabelka charciki jak zwykle super na zdjęcieach- a gdzie więcej filmów?
ja byłam dzisiaj w medorku i szybko donoszę że reszta charcików ma się świetnie. Biszkopt oczywiście pierwszy do głaskania:)