Eden Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Tak Pani dzisiaj zadzwoni, powiedziala że musi sie przespać z decyzją. Kofi szczeka jakby chciala na siebie zwrócić uwage, patrz ja tu jestem :-) Quote
eliza_sk Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Jedyny miarodajny test, to założyć Kofe gogelki i puścić na zwierza, kot sobie da radę :evil_lol: Quote
M&S Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Eden']Tak Pani dzisiaj zadzwoni, powiedziala że musi sie przespać z decyzją. Kofi szczeka jakby chciala na siebie zwrócić uwage, patrz ja tu jestem :-)[/QUOTE] Dokładnie jest tak jak mówisz. Koty powinny mieć obcięte pazury. Pani kota na kolana, a Ty puszczasz Kofi. Jak ją trzymasz, to ona bardziej się nakręca. Trzymać ew. za obrożę. gadac do Kofi, że ne wolno kota zjadać;), a do kota też, że nie wolno drapać itd. itp. najlepiej zejść do "parteru" Kofi powinna siedzieć, albo połozyć się, wtedy łatwiej kota powąchać i nie będzie wydawała się taka straszna. I nad kotem mozna też zapanować. Quote
Eden Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Pani Dorota po reakcji Kofi na kota stwierdzila, ze nie jest tragicznie, natomiast obawia sie, ze jej suka która jest pobudliwa szczekanie Kofi zacznie nakrecać, tylko nie sprecyzowala na co....na koty czy na Kofi :shake: Quote
M&S Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Oczywiste jest, że dwa psy się nakręcają. Ale człowiek jest po to, żeby reagował, gdy zajdzie taka potrzeba. Niech P. Dorota sprecyzuje o co chodzi. Quote
eliza_sk Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Tak, tylko nie zawsze masz te psy na oku, idąc do pracy nie mamy na to wpływu, a izolowanie do końca życia, to nie jest rozwiązanie. W ostatnich dniach mamy przykład jak chart polski potraktował adoptowanego kolegę - grzeczne to nie było niestety :( Quote
M&S Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='eliza_sk']Tak, tylko nie zawsze masz te psy na oku, idąc do pracy nie mamy na to wpływu, a izolowanie do końca życia, to nie jest rozwiązanie. W ostatnich dniach mamy przykład jak chart polski potraktował adoptowanego kolegę - grzeczne to nie było niestety :([/QUOTE] Nie chodzi mi o izolację, tylko o reakcję w sytuacji zbytniego nakręcania się. A jak nikogo nie ma, to psy głównie śpią i koty też;) Quote
eliza_sk Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 CZOKO ... ladowa słodycz i rozkosz http://www.dogomania.pl/forum/threads/239125-CZOKOladowa-S%C5%81ODYCZ-m%C5%82ody-czekoladowy-LABRADOR-szuka-domu-!?p=20336471#post20336471 Quote
Eden Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Piekny Czoko i jeszcze te niebieskie oczka, szybko znajdzie domek :-) Quote
daria_ldz Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 i ja wpadam - jak nasze piękności jak morelka, sarunia i kofe ? Quote
elisse Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 dziś był super telefon o Korę albo Iwo :/ pan charta miał,sukę,nawet pozwolenie miał.....ale sprzedał bo mu już potrzebna nie była,a teraz dziecko chce psa,więc co ma zrobić aby dostać Iwo? wrrrrrr Quote
eliza_sk Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='elisse']dziś był super telefon o Korę albo Iwo :/ pan charta miał,sukę,nawet pozwolenie miał.....ale sprzedał bo mu już potrzebna nie była,a teraz dziecko chce psa,więc co ma zrobić aby dostać Iwo? wrrrrrr[/QUOTE] Mówię Ci - normalnie po premii będzie, same dobre domy odstraszasz :diabloti: Quote
tomcug Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='elisse']dziś był super telefon o Korę albo Iwo :/ pan charta miał,sukę,nawet pozwolenie miał.....ale sprzedał bo mu już potrzebna nie była,a teraz dziecko chce psa,więc co ma zrobić aby dostać Iwo? wrrrrrr[/QUOTE] Dziecko chce psa i nie dałaś? :crazyeye: Coś podobnego!:evil_lol::diabloti: Quote
elisse Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 ja go jeszcze spytałam czy jak Iwo też mu nie będzie potrzebny to też go sprzeda :diabloti: Quote
daria_ldz Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 czyli co sami pyschiczni dzwonią i ani jedngo normalnego telefonu ? Quote
1izabelka1 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='daria_ldz'] jak nasze piękności jak morelka, sarunia i kofe ? a dziękujemy:),całkiem dobrze choć ostatnio Sara i Morelka się trochę pokłóciły nie wiem która zaczęła ale interwencja była potrzebna ,powiedziałam dziewczynom że w tym domu ma być spokój i takich rzeczy tolerować ciocia nie będzie :)po za tym incydentem ,cisza i spokój testerka moich tymczasów nas ostatnio odwiedziła Quote
elisse Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Daria w w 99% niestety tacy co to już kojec mają,mieli psa rasy chart i się znają,albo usiłują wmówić że to jest ich ukradziony pies :ak-shot: Izabelka nie widać zdjęć Quote
1izabelka1 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 no właśnie widzę że nie widzę :) ale nie celuj we mnie Elizo, oszczędź zaraz wstawię jeszcze raz Quote
elisse Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 to celowanie to do tych chętnych na adopcje ;) nie wiem dlaczego jak piszę psty to mi wszystko w jednej linii się ustawia,nie mogę od następnej linijki pisać....zdjęcia słodkie :loveu: Quote
daria_ldz Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 no no Izabelka charciki jak zwykle super na zdjęcieach- a gdzie więcej filmów? ja byłam dzisiaj w medorku i szybko donoszę że reszta charcików ma się świetnie. Biszkopt oczywiście pierwszy do głaskania:) Quote
1izabelka1 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 żałuję że mam kawałek do Medora częściej bym tam z chęcią zajrzała Quote
Recommended Posts