Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='1izabelka1']bo jestem komputerową nogą ,ale zdolności manualne mi jakieś zostały

Ja tej strony nie ogarniam, a chętnie bym się pobawiła....

Posted

[quote name='M&S']Ja tej strony nie ogarniam, a chętnie bym się pobawiła....[/QUOTE]

Ale wystarczy ściągnąć tę przeglądarke i tam już wszystko po polsku, nic trudnego ;)

Posted

[quote name='daria_ldz']Dzień dobry :) a co to nikt nie zagląda do naszych psiorków dzsiaj?[/QUOTE]

Zarobiona jestem:cool3:

Witanko popołudniowe.

Posted

[quote name='malagos']A czy któryś z psów znalazł już dom? Tak przez ciekawość.......[/QUOTE]

Ze wszystkich 33 już 8 jest w nowym domu a 2 czekają na wyjazd do domu. Reszta psiaków czeka na kochające domy.

Posted

[quote name='malagos']A czy któryś z psów znalazł już dom? Tak przez ciekawość.......[/QUOTE]

W sumie było 28 sztuk. 9 już w domach, dla pozostałych 4 się coś kroi.

[quote name='daria_ldz']Ze wszystkich 33 już 8 jest w nowym domu a 2 czekają na wyjazd do domu. Reszta psiaków czeka na kochające domy.[/QUOTE]

Ajjjj szefowa się pogubiła - 33 miały zostać odebrane, tyle miałyśmy w wyrokach, ale udało się odzyskać 22 z nich + 6 bonusów=28 sztuk :)

Posted

Kofi uwielbia jak jest w centrum uwagi, ma cierpliwość doroslego psa, możesz ubierać, przymierzać, czesać a jej nic nie przeszkadza. Nie mogę wyjść z podziwu jakie to są grzeczne psy, aż za spokojna jak na 8 miesiecznego szczeniora :loveu: