boszka4 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Mysia! Dziękuję,że pomogłaś mi umieścić fotki Nefi.Niektóre sprawy związane z komputerem mnie przerastają.Nefi uwielbia spać we włosach mojej córki, ale spać to lubi w dzień natomiast w nocy złości się,że ona śpi zamiast się z nią bawić i trochę ją podgryza.Dwie pierwsze noce były trudne,bo Nefi nie chciała spać tylko broiła.Moja córka chodziła potem nieprzytomna cały dzień.To podgryzanie ma swoje plusy, bo nie zasypia do szkoły.Taki mały słodki budzik.Tak jak jej rodzeństwo uwielbia podskakiwać po każdej powierzchni i wspinać się po mojej spódnicy jak najwyżej.No i uwielbia komputer, a szczególnie klikanie w klawiaturę, no i jeszcze podręczniki mojej córki.To najlepsze miejsce do zwinięcia się w kulkę i małą drzemkę.Chyba wyrośnie z niej intelektualistka. Quote
wandul 66 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 kocham takie fotki !!!!! warto się pomęczyc z kuwetami , miskami itp dla takich chwil - kicia u lili46 w Opolu też super , gania z 7 tygodniowym pudelkiem , narazie bez relaCJI , BO LILA JEST W TRAKCIE PRZEPROWADZKI NA WIEŚ !!!!:loveu: :loveu: :loveu::multi: :multi: :multi: Quote
wandul 66 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 A PROPO . przyglądnijcie sie na lapke NEFI , ma jedną czarną rekaiczkę bez palcow:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Szkoda ze nie mozemy zobaczyc fotek z Opola, za to Zuzia nam to wynagrodzila. A co do podrapanych twioch raczek Zuziu to tak szybko sie ich nie pozbedziesz. Quote
jo_joanna Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 wandul 66 napisał(a):A PROPO . przyglądnijcie sie na lapke NEFI , ma jedną czarną rekaiczkę bez palcow:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zauważyłam łapeczkę od razu.:loveu: Wandziu, byłam u tej kobiety, do której tymczasowo mogłaby trafić Grafitka. Niestety ta pani ok. środy jedzie na wieś na kilka tygodni. Tam kici nie weźmie, nie ma zabezpieczeń, dom często otwarty..... :(:( Quote
wandul 66 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 a ja dzisiaj z rana przeprowadziłam mały eksperyment - w klatce w garażu siedziały dwie czarne kuleczki około 2 miesiace , Graffi miala obrzmiałe od mleka piersi - myślę , ryzyk fizyk !!!! Jak je zobaczyła była w siodmym niebie , tylko jeden gówniarz raz na nia fuknął - a ona zaraz mycie , polerowanie , choć bez suszenia. Doja ją teraz wniebowziete , choć ona chyba bardziej jest szczęśliwa od nich!!! Quote
Mysia_ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 wandul, a dzisiaj ktos dzwonil w sprawie kociaków? Bo znów dałam Twój numer..... :roll: Quote
wandul 66 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 tak , zadzwomnili , powiedzieli , że przyjada i na tym koniec !!! Do dwóch czarnuszków doszła dzisiaj kotka trikolorka z 6 młodymy , mającymi około 3 tygodnie , same kocury , rudy , 2 białe i 3 biało - bure!!! Quote
Mysia_ Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 wandul to znów masz wesoło ;) Ehhhh.... Ci ludzie :shake: Quote
zuziaM Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):wandul to znów masz wesoło ;) U nas z jedna Zuzia-lobuziara .... rewolucja w domu, a z tyloma naraz ....:evil_lol: ... wyobrazam juz to sobie ! Nefi -widac, ze jest spokojniejsza od naszego szatana ! zuzia jak nie spi, to nawet pol minutki w miejscu nie usiedzi . Wciaz biega po calym domu, nastroszona , jak jezozwierz i atakuje wszystko, co sie tylko w jej lapki i zabki nawinie :evil_lol: ! W sobote mnie troche nerwow kosztowala, bo kiedy wrocilam z zakupow, byla slaba i osowiala i po paru minutkach zwrocila jedzenie. Polozylam ja do koszyczka , wymasowalam brzuszek, przykrylam zeby miala cieplutko i ...... za jakies 2 godziny, po przebudzeniu natychmiast poleciala do miseczki, pochlipala cieplego mleczka i chrupeczi i ...... zaczela rozrabiac :evil_lol: ! I juz sie to wiecej nie powtorzylo. Mysle, ze jakas kepka klaczkow, albo drobinki piasku z kuwetki ( przylepiaja jej sie do mokrego nochalka ) moze jej zaszkodzily. A jest jej wszedzie pelno :evil_lol: ! Wczoraj nauczyla sie wlazic na stol, wiec towarzyszy nam przy posilkach, wsadzajac nochal w nasze talerze. I niestety, jak bumerang uparcie wlazi na gore, po kazdym zestawieniu jej na podloge :evil_lol: ! Moje dlonie i lydki juz zupelnie zmasakrowala :shake: ... to jest " mala bakteria ":cool3: . A jak juz sie rozkreci, to nic nie jest w stanie jej zatrzymac :evil_lol: ! Za to po takich wariactwach spi 2 godziny, zeby nabrac sil na kolejne pol godziny szalenstw. Wiec widzicie sami, ze ogolnie Zuzia .... jest po prostu ... slodka :loveu: ! Tak stresuje Polunie ..... A tutaj sobie sama wybrala miejsce do spania ( mimo, ze ma koszyczek woli spac pod stolem, schowana pod obrusem, na krzesle ) Quote
wandul 66 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Małgosiu , a może biały partner dla kici??? Niebawem będą fotki!!! Quote
zuziaM Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 wandul 66 napisał(a):Małgosiu , a może biały partner dla kici??? Niebawem będą fotki!!! Oj, ja to bym strasznie chciala, bo rzeczywiscie dla kociakow mamy wymarzone warunki..... ale nie teraz jeszcze. Najpierw musze zaszczepic Zuzke i potem powoli ja zaczac oswajac z moimi pozostalymi suniami. A wlasciwie to moje psice musze oswajac z Zuzia, bo Zuzia to sobie doskonale sama radzi z psem ( np. z Polcia ). Wiec za jakies 2 - 3 tygodnie beda pierwsze proby zapoznawcze. Wtedy juz Zuzia bedzie wieksza i bardziej oswojona z nami i miejscem i bedzie sie bezpieczniej czula, wiec juz bedzie mozna spokojnie poznawac ja z otoczeniem ( zaopatrzylam sie na poczatek w szeleczki i smyczke - wole nie ryzykowac i nie puszczac jej zupelnie samej ). Quote
zuziaM Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Sluchajcie, to moje diablatko naprawde uroslo :crazyeye: ! Pamietam, ze kiedy ja bralam na rece na poczatku, to jakby mi motylek usiadl na dloni.... nie mowiac juz , ze w dwie garstki sie toto miescilo :lol: ! A teraz .... juz czuje, ze cos trzymam przynajmniej ! Ale dopiero wczoraj uczylysmy sie jesc miesko. Musialam jej wkladac sama do dziobka kawaleczki, bo sama tylko przez 20 minut lizala kawalaeczki, a zadnego nie potrafila wziac do pysia i zjesc :roll: . Dzisiaj kolejna lekcja i mysle, ze wreszcie miesko bedzie z miseczki znikalo. Do tej pory zjadala tylko suche chrupeczki Royalka i popijala kaszka manna. Quote
Ada-jeje Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 To jest naprawde diablatko, a jakie ma oczyska jakby juz na polowanie sie wybierala. Szkoda tylko ze nie masz parki dopiero bylby ubaw. Quote
wandul 66 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Ada-jeje napisał(a):To jest naprawde diablatko, a jakie ma oczyska jakby juz na polowanie sie wybierala. Szkoda tylko ze nie masz parki dopiero bylby ubaw.mam slicznotę białą do pary !!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 prześwietne zdjęcia a to szczególnie. Mały drapieżca lekko nastroszony:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 mamcia nie ma urlopu od macierzyństwa - ona jest niesamowita , przygarnie kazde kocie - karmi teraz 5 tygodniowa kruszynkę , wykupioną razem z mama tri z pewnego miejsca - plus wylizuje i mruczy 4 innym !!!! Uwielbiam jej macierzyński mruk!!!! Dostaje pełno witaminek , ma piekne futerko i przytyła!!!! Quote
Patsi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Grafitka opiekuje się teraz nie swoimi maluszkami ale też czeka na domek: Quote
Jola_K Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 piekna jest :loveu: i ma takie kochane, smietankowe koncowki lapek :loveu: wzorowa mamka :: Quote
Recommended Posts