Fanaberia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 jakie one piękne :loveu: , trzymam kciuki za domki, a szczególnie za wytrzeszcz, niesmowite, tylko kochać Quote
wandul 66 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 a ja mam jechac do Opola - domku , odezwij sie Quote
wandul 66 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 wytrzeszcz to adoptowany kocurek , jest mniejszy od tych , ale napewno starszy , jak przyjechał , to juz widział , te dopiero otwierały oczka !!!!!!!!!! Quote
Jola_K Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 aleeeeee sloooodziaaaakiii :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kochaniny! :loveu: Quote
wandul 66 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 a ta panna jest najgorszym łobuzem i prowodyrem , wszędzie włazi a ich zabawy w pokoju u góry , brzmia na dole , jak przesuwanie mebli !!!!!!!!!!!!!! Quote
Jola_K Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dzikie galopki, to to co tygryski lubia najbardziej :diabloti: Quote
wandul 66 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 a takie byłyśmy parę minut po urodzeniu Quote
zuziaM Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wandul 66 napisał(a):zuziu , a to Twoja kicia Jaka slodziutka kruszynka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ! Bedzie nosila imie - ZUZIA ! Mam juz sunie - INA, ISIA, POLA, KASIA ... musi byc troche inaczej brzmiace, bo jak wolam np. : ISIA !.... to i Kasia zaraz do mnie pedzi... A wyglada dosc groznie :evil_lol: .... juz widze, jak myszy beda wialy z naszego domu i garazu ....... :evil_lol: ! Quote
wandul 66 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 zuziaM napisał(a):Jaka slodziutka kruszynka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ! Bedzie nosila imie - ZUZIA ! Mam juz sunie - INA, ISIA, POLA, KASIA ... musi byc troche inaczej brzmiace, bo jak wolam np. : ISIA !.... to i Kasia zaraz do mnie pedzi... A wyglada dosc groznie :evil_lol: .... juz widze, jak myszy beda wialy z naszego domu i garazu ....... :evil_lol: !ona jest raczej typem myśliciela - jak wchodze do pokoju , to siada w takiej pozycji i wpatruje mi sie w oczy - ona do łapania myszy podejdzie bardzo intelektualnie!!!!;) :evil_lol: :lol: Quote
zuziaM Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wandul 66 napisał(a):ona jest raczej typem myśliciela - jak wchodze do pokoju , to siada w takiej pozycji i wpatruje mi sie w oczy - ona do łapania myszy podejdzie bardzo intelektualnie!!!!;) :evil_lol: :lol: Nie wazne , jak :evil_lol: .... byle skutecznie ....:lol: Quote
zuziaM Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jest transport na 30 maja :multi: ! Ada-jeje napisala, ze jedzie do Niemiec ( wiec przejezdza bliziutko kolo mnie ). Ania W zawiezie malutka do Ada-jeje do domu przed podroza. Ale jest warunek : KONTENEREK ! Bo jedzie tez spory piesek ! Kontenerek albo ja odesle do Was, albo Ada-jeje zgodzi sie go zabrac ze soba i Ania W od niej go odbierze. Czy da sie to zalatwic ? ? ? Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dostalas juz druga wiadomosc odemnie pewnie jeszcze nie przeczytalas, Bez sensu byloby przywozic mala do mnie i naddawac drogi, ja zjade z Autostrady do Konczyc Ania z Zabrza napewno wie gdzie to jest, ale to uzgodnimy sobie miedzy soba. Jesli chodzi o kontenerek to postaram sie miec swoj zeby nie bylo klopotu z oddawaniem. Tylko jeszcze Zuziu z toba musimy dograc sprawe, gdzie odbierzesz kicie. Na szczescie mamy jeszcze troche czasu. Quote
Mysia_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ania_w wie gdzie jest ten zjazd w Kończycach, bo sama mi to kiedyś tłumaczyła ;) Quote
zuziaM Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ada-jeje napisał(a):A wiec na razie idziemy w dobrym kierunku. Przeczytalam juz wszystko. Bedziemy sie wiec dogadywac, gdzie odebrac kicie juz przed przyjazdem. A ja poszukam tego CPN-u, o ktorym piszesz. Jesli jest przy Boleslawcu, to nie ma problemu. Podjade tam. Dziekuje za szybka odpowiedz. Do uslyszenia w poniedzialek. Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A kontenerek juz tez zalatwilam pozyczy mi Ulaa z dogo. Quote
Ania_w Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Ania_w wie gdzie jest ten zjazd w Kończycach, bo sama mi to kiedyś tłumaczyła ;) no dokladnie!:) jest to najlepsze miejsce na "przekladanie" zwierzakow. hehe sama z niego korzystalam juz pare razy :) Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Aniu musimy tylko dokladnie umowic miejsce spotkania, gdzie w Konczycach. Quote
Patikujek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Boskie kiciusie:loveu: Wymiziajcie je ode mnie:) Quote
wandul 66 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):a czy kociaki już jedzą coś oprócz mamusi? ;)one jedzą już dokładnie wszystko - do 30 maja , to juz nawet myszy zaczną łapać;) ;) ;) Quote
wandul 66 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Ada-jeje napisał(a):Aniu musimy tylko dokladnie umowic miejsce spotkania, gdzie w Konczycach.czy bedziesz jechac przez Opole ? Mała Grafitka ma tam domek z dogo , może dałoby się ją też zabrać? Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wandul wszystko na to wskazuje ze jade tez obok Opola jak wszystko uzgodnisz i z odbiorca kociatka, to nie ma sprawy tylko musialabym wiedziec ciutke wczesniej, czy kombinowac nastepny kontenerek czy wystarczy jeden. Jak juz bedzie cos wiecej wiadomo to bedziemy dalej omawiac sprawe na PW. Quote
Recommended Posts