Ania_w Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ZuziuM macie rewelacyjna kotke:) chociaz to taka kruszynka to z moim towarzystwem zrobila porzadek.:) Quote
zuziaM Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ania_w napisał(a):ZuziuM macie rewelacyjna kotke:) chociaz to taka kruszynka to z moim towarzystwem zrobila porzadek.:) Oj, wlasnie mialam do Ciebie pisac i pytac o niunie ! Dzieki, Aniu za pomoc i wiadomosci ! A moze jakies foteczki zrobilas ? ? ? Ja juz sie doczekac wieczora nie moge :bigcool: ..... W drodze do domu wstapie do zaprzyjaznionego sklepiku ZOO i kupie kilka puszeczek dla juniorkow ... Quote
wandul 66 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 sorry , 3 koty , nie 32 !!!!! to juz bym wylądowała w domu wariatów!!! Quote
wandul 66 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 kotki miały w miseczkach cały czas jedzenie i picie , grzesze , ale daje moim mleko krowie , nic im po nim nie było. Kicia je tez chętnie suchą karmę dla maluszków , oczywiscie Royalem nie gardzi!!! Quote
Ania_w Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 niestety nie - w aparacie mam pelna pamiec i nie mialam gdzie zrzucic wczesniejszych zdjec bo laptop w serwisie:( przetrzymanie malej to byla prawdziwa przyjemnosc. Na poczatku troche balam sie jak maluchy zareaguja na zmiane - w koncu to byla pierwsza noc bez mamy i troskliwej reki Wandull ale moj zwierzyniec skutecznie podtrzymal je na duchu:) Nikosława nawet chciala pomoc w wieczornej toalecie ale obie dziewczyny wyraznie i skutecznie:) daly jej ro zrozumienia, ze na taka spoufalosc sobie nie zasluzyla:) Quote
wandul 66 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 A Teraz Wszyscy Pomózcie W Szukaniu Domku Jej Pieknej Mamusi Quote
Ania_w Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Hej kotomaniacy:D:D: Mam pytanko czy ktoś wie może o jakiejś kici(młodej koteczce) ale w kolorze szary(srebrnym) jak tak dajcie znać na pv bo znajoma szuka??? Z góry dzięki za pomoc:) a taka moze byc? mowisz i masz :evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Pisałam do koleżanki o tej laluni i o takiej pół rocznej z innego watku mam nadzieję że się zdecyduje na którąś:D:D:D A skąd to maleństwo bo piękne??? Quote
Ania_w Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 wandul 66 napisał(a):ANIA , co to za cudo? znaleziona pod blokiem, jest teraz na tymczasie w Krakowie.. Quote
zuziaM Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Ania_w']znaleziona pod blokiem, jest teraz na tymczasie w Krakowie.. Ale jest przesliczna .... i malenka jeszcze ? ? ? Wandziu dzieki, juz wszystko bede wiedziala o karmieniu. Mysle, ze moja Polunia sie zaopiekuje kiciunia. Poniewaz moje duze sunie poszly juz mieszkac na dwor, to wymienie teraz Poli koszyczek na wiekszy.... mysle, ze razem niedlugo sobie beda spaly. Poluni zrobilam wczoraj zdjecia w czasie snu ... wyobrazacie je sobie razem w jednym koszyczku :loveu: ? Polcia nie ma zabkow i jezyczek jej wychodzi.... Quote
Patikujek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Moja koleżanka się zdecydowała na to maleństwo podobno wygląda identycznie jak jej utracona kotka:D Więc załatwiamy po woli wszystko i szukamy transportu z Krakowa do Zabrza Quote
wandul 66 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 kicia w Opolu już jest - teraz jeszcze czekam na wiadomości od zuzi !!! Quote
wandul 66 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 kicia juz u zuzi , jutro z rana fotorelacja Quote
jo_joanna Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Oglądałam wątek Polci, która jest u Zuzi. Zdjęć tam sporo więc chyba i tutaj nie zabraknie fotek kici :) Quote
zuziaM Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 jo_joanna napisał(a):Oglądałam wątek Polci, która jest u Zuzi. Zdjęć tam sporo więc chyba i tutaj nie zabraknie fotek kici :) Jestem.... i jestem zakochana po same uszy :loveu: .... zreszta nie tylko ja, ale i moj maz, ktory raczej z rezerwa podchodzi do takich zauroczen ... po prostu przepadl :evil_lol: ! ten maly diabelek nas tak ujal, ze nawet nie wiem, jak to opisac ! Po prostu jest przekochana :loveu: , nie mowiac juz jaka sliczna :loveu: ! Kicia nie miala ochoty zbytnio na jedzenie, zrobila siusiu do kuwetki i .... zaczela rozrabiac ! Czego ona nie wyrabiala :evil_lol: :crazyeye: .... ja sie nie spodziewalam, ze ona bedzie taka maciupenka, toz to kruszynka straszna ... w dwie garstki sie spokojnie miesci :crazyeye: ! A rozrabiara niemilosierna ! Juz mam podrapane nogi, bo rozpedzala sie i wdrapywala po moich nogach tak wysoko, jak sie tylko dalo ! Weszla juz chyba w kazda dziure, jaka w domu tylko znalazla ! Ale najchetniej czas spedzala na kanapie wariujac ile wlezie, robiac fikolki i biegajac jak szatanek po calej kanapie i oparciach i wszedzie ! Do mojej Poluni wciaz przyskakuje i pakuje sie jej do koszyczka, a Polcia ... ucieka od niej. Ale pamietam, ze i z moja Igunia tez tak bylo. Na poczatku uciekala od malej kici, a za ok tydzien - obie szalaly po calym mieszkaniu, ganiajac sie wszedzie. Noc przespala na kanapie - wcisnela sie pod poduche i tak samo ja rano zastalam.....:lol: . Zdjecia juz sie wgrywaja na Fotosika i zaraz beda. Dziekuje wszystkim za pomoc i obiecuje , ze beda wciaz biezace informacje o niuni. Imienia jeszcze nie zdecydowalismy .... moze sa jakies ladne propozycje ? Quote
zuziaM Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No i .... mala rozrabiara :evil_lol: :loveu: W swoim koszyczku W koszyczku Polusi Po wyjsciu z kuwetki Z moim kapciem ( rozm. 37 - jakie to malenstwo ! ) Zaczepia pancia... Dzisiejsze sniadanko ... probuje wszystkiego ( dzisiaj ugotuje kaszke manna - pamietam, ze moje kicie zawsze ja uwielbialy ) Siusiu ( pani wsadzila do kuwetki, wiec trzeba po sniadanku zrobic ) Jak Elza z afrykanskiego buszu ! A ja myslalam, ze moja Polunia jest malenkim pieseczkiem ..... Quote
zuziaM Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='jo_joanna']Oglądałam wątek Polci, która jest u Zuzi. Zdjęć tam sporo więc chyba i tutaj nie zabraknie fotek kici :) Na biezaco bede wklejala zdjecia oraz pisala swieze wiesci w watkach moich suniek. Zapraszamy wiec : POLA i INUSIA : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21266&page=19&highlight=polcia ISIA : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28538&page=17&highlight=polcia KASIA bez lapki : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36640&page=11&highlight=polcia Quote
Patikujek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jejku jaka kruszynka:loveu: Przesliczna:loveu: Quote
jo_joanna Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 :loveu: ależ cudna kicia!! i widać że w nowym domku jej się spodobało Quote
zuziaM Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='jo_joanna']:loveu: ależ cudna kicia!! i widać że w nowym domku jej się spodobało To straszny szatanek jest ! Jak juz sobie chwilke pospi ... leci do miseczki ... pochlipie troszke mleczka i zje 3 chrupeczki .... i dawaj ! Rozrabiac ! Usmialam sie wczoraj, bo wieczorem, podczas zabawy nagle sie zerwala i pobiegla do .... kuwetki ( jak blyskawica ! :roll: ) i .... zrobila wreszcie, pierwsza u mnie, kupke :lol: ! bo juz sie zaczynalam niepokoic, czemu nic nie robi .....:roll: Ulubione miejsce do spania ( cala noc tam spi ) i do zaczajania sie na mnie :evil_lol: Myslicie, ze to ja ja tam wsadzilam ....? ? ? NIE :evil_lol: ! ! ! Pokaz pazurkow, ktorych sladow mam juz setki na sobie ! To bardzo towarzyska dziewczynka Ale bywa i slodziutka ...... :roll: Quote
zuziaM Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='ko_da1'] Mam wrazenie, ze moja kiciunia bedzie wykapana mamusia :loveu: .... i ciesze sie ogromnie, bo mamusia jest przesliczna ! Quote
jo_joanna Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ależ one obie cudne!!! :loveu: :loveu: w oczach Zuzi to jakoś diabełka widać, Nefi taka bardziej skupiona ;-) (myślicielka?) Choć może to tylko pozory :):) Quote
Recommended Posts