Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_w napisał(a):
ZuziuM macie rewelacyjna kotke:) chociaz to taka kruszynka to z moim towarzystwem zrobila porzadek.:)

Oj, wlasnie mialam do Ciebie pisac i pytac o niunie !
Dzieki, Aniu za pomoc i wiadomosci ! A moze jakies foteczki zrobilas ? ? ?
Ja juz sie doczekac wieczora nie moge :bigcool: .....
W drodze do domu wstapie do zaprzyjaznionego sklepiku ZOO i kupie kilka puszeczek dla juniorkow ...

Posted

kotki miały w miseczkach cały czas jedzenie i picie , grzesze , ale daje moim mleko krowie , nic im po nim nie było. Kicia je tez chętnie suchą karmę dla maluszków , oczywiscie Royalem nie gardzi!!!

Posted

niestety nie - w aparacie mam pelna pamiec i nie mialam gdzie zrzucic wczesniejszych zdjec bo laptop w serwisie:( przetrzymanie malej to byla prawdziwa przyjemnosc. Na poczatku troche balam sie jak maluchy zareaguja na zmiane - w koncu to byla pierwsza noc bez mamy i troskliwej reki Wandull ale moj zwierzyniec skutecznie podtrzymal je na duchu:) Nikosława nawet chciala pomoc w wieczornej toalecie ale obie dziewczyny wyraznie i skutecznie:) daly jej ro zrozumienia, ze na taka spoufalosc sobie nie zasluzyla:)

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Hej kotomaniacy:D:D:

Mam pytanko czy ktoś wie może o jakiejś kici(młodej koteczce) ale w kolorze szary(srebrnym) jak tak dajcie znać na pv bo znajoma szuka???

Z góry dzięki za pomoc:)

a taka moze byc? mowisz i masz :evil_lol:

Posted

Pisałam do koleżanki o tej laluni i o takiej pół rocznej z innego watku
mam nadzieję że się zdecyduje na którąś:D:D:D

A skąd to maleństwo bo piękne???

Posted

[quote name='Ania_w']znaleziona pod blokiem, jest teraz na tymczasie w Krakowie..
Ale jest przesliczna .... i malenka jeszcze ? ? ?

Wandziu dzieki, juz wszystko bede wiedziala o karmieniu.
Mysle, ze moja Polunia sie zaopiekuje kiciunia.
Poniewaz moje duze sunie poszly juz mieszkac na dwor, to wymienie teraz Poli koszyczek na wiekszy.... mysle, ze razem niedlugo sobie beda spaly.
Poluni zrobilam wczoraj zdjecia w czasie snu ... wyobrazacie je sobie razem w jednym koszyczku :loveu: ?
Polcia nie ma zabkow i jezyczek jej wychodzi....

Posted

Moja koleżanka się zdecydowała na to maleństwo podobno wygląda identycznie jak jej utracona kotka:D
Więc załatwiamy po woli wszystko i szukamy transportu z Krakowa do Zabrza

Posted

jo_joanna napisał(a):
Oglądałam wątek Polci, która jest u Zuzi. Zdjęć tam sporo więc chyba i tutaj nie zabraknie fotek kici :)

Jestem.... i jestem zakochana po same uszy :loveu: .... zreszta nie tylko ja, ale i moj maz, ktory raczej z rezerwa podchodzi do takich zauroczen ... po prostu przepadl :evil_lol: !
ten maly diabelek nas tak ujal, ze nawet nie wiem, jak to opisac ! Po prostu jest przekochana :loveu: , nie mowiac juz jaka sliczna :loveu: !
Kicia nie miala ochoty zbytnio na jedzenie, zrobila siusiu do kuwetki i .... zaczela rozrabiac ! Czego ona nie wyrabiala :evil_lol: :crazyeye: .... ja sie nie spodziewalam, ze ona bedzie taka maciupenka, toz to kruszynka straszna ... w dwie garstki sie spokojnie miesci :crazyeye: ! A rozrabiara niemilosierna ! Juz mam podrapane nogi, bo rozpedzala sie i wdrapywala po moich nogach tak wysoko, jak sie tylko dalo !
Weszla juz chyba w kazda dziure, jaka w domu tylko znalazla !
Ale najchetniej czas spedzala na kanapie wariujac ile wlezie, robiac fikolki i biegajac jak szatanek po calej kanapie i oparciach i wszedzie !
Do mojej Poluni wciaz przyskakuje i pakuje sie jej do koszyczka, a Polcia ... ucieka od niej. Ale pamietam, ze i z moja Igunia tez tak bylo. Na poczatku uciekala od malej kici, a za ok tydzien - obie szalaly po calym mieszkaniu, ganiajac sie wszedzie.
Noc przespala na kanapie - wcisnela sie pod poduche i tak samo ja rano zastalam.....:lol: .
Zdjecia juz sie wgrywaja na Fotosika i zaraz beda.
Dziekuje wszystkim za pomoc i obiecuje , ze beda wciaz biezace informacje o niuni.
Imienia jeszcze nie zdecydowalismy .... moze sa jakies ladne propozycje ?

Posted

No i .... mala rozrabiara :evil_lol: :loveu:

W swoim koszyczku

W koszyczku Polusi

Po wyjsciu z kuwetki

Z moim kapciem ( rozm. 37 - jakie to malenstwo ! )

Zaczepia pancia...

Dzisiejsze sniadanko ... probuje wszystkiego ( dzisiaj ugotuje kaszke manna - pamietam, ze moje kicie zawsze ja uwielbialy )

Siusiu ( pani wsadzila do kuwetki, wiec trzeba po sniadanku zrobic )

Jak Elza z afrykanskiego buszu !

A ja myslalam, ze moja Polunia jest malenkim pieseczkiem .....

Posted

[quote name='jo_joanna']Oglądałam wątek Polci, która jest u Zuzi. Zdjęć tam sporo więc chyba i tutaj nie zabraknie fotek kici :)

Na biezaco bede wklejala zdjecia oraz pisala swieze wiesci w watkach moich suniek. Zapraszamy wiec :

POLA i INUSIA : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21266&page=19&highlight=polcia

ISIA : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28538&page=17&highlight=polcia

KASIA bez lapki : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36640&page=11&highlight=polcia

Posted

[quote name='jo_joanna']:loveu: ależ cudna kicia!! i widać że w nowym domku jej się spodobało

To straszny szatanek jest ! Jak juz sobie chwilke pospi ... leci do miseczki ... pochlipie troszke mleczka i zje 3 chrupeczki .... i dawaj ! Rozrabiac !
Usmialam sie wczoraj, bo wieczorem, podczas zabawy nagle sie zerwala i pobiegla do .... kuwetki ( jak blyskawica ! :roll: ) i .... zrobila wreszcie, pierwsza u mnie, kupke :lol: ! bo juz sie zaczynalam niepokoic, czemu nic nie robi .....:roll:

Ulubione miejsce do spania ( cala noc tam spi ) i do zaczajania sie na mnie :evil_lol:

Myslicie, ze to ja ja tam wsadzilam ....? ? ? NIE :evil_lol: ! ! !

Pokaz pazurkow, ktorych sladow mam juz setki na sobie ! To bardzo towarzyska dziewczynka

Ale bywa i slodziutka ...... :roll: