Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wandul 66 napisał(a):
a co będzie , jak ani sie jakis tymczas przybłąka ???? mieszka teraz w bardzo niebezpiecznym miejscu - na tym samym podwórku co gabinet formici:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wanda, ty moglabys dorabiac przepowiadajac przyszlosc;)
jutro "dostaje" od Formicy 6 sztuk majacych 2 tygodnie kociakow..

no chyba, ze bylyscie w zmowie:mad:

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aniu w, poklony bije, dobra z ciebie duszyczka :), a 2 tygodniowe maluszki i reszte ferajny, w noski prosze ucalowac od ciotki joli, zdjecia mile widziane :) pozdrawiam

Posted

Ania_w napisał(a):
Wanda, ty moglabys dorabiac przepowiadajac przyszlosc;)
jutro "dostaje" od Formicy 6 sztuk majacych 2 tygodnie kociakow..

no chyba, ze bylyscie w zmowie:mad:
no cóz , nie wymagam juz , zebys po stodołach i strychach goniła ze mna kocie dzikusy , masz ten komfort - dowieziemy Ci je do domku!!!!:multi: :multi: :multi: A jak nie , to spotkasz kolejnego , w drodze z pracy :multi: :multi: :multi: widziałam to dzisiaj w mojej dyzurnej szklanej kuli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Zuzia - lobuziara.
Wyobrazcie sobie, ze moj maz wczoraj wyrzucil swoje stare rozwalone juz klapki domowe, azalozyl nowe .... i Zuzka po prostu sie teraz panicznie boi, kiedy on gdzies w poblizu tupie :lol: ! Kiedy chodzil w starych, to rzucala mu sie na nogi, a teraz wieje w najdalszy kacik domu ! :lol:
Inny dzwiek tupania, a juz calkiem poprzewracalo sie malej Zuziulce :lol: .

Wczoraj bylysmy na pierwszym krotkim spacerku na dworze. Zuzia byla w szeleczkach i na smyczce. Uczylam ja wychodzic z domu i wchodzic pzez drzwi tarasowe. Na trawce calkiem zglupiala, polozyla sie plasko i sie czolgala, ajk juz chcial sie przemiescic to kicala jak wiewiorka.... ale tylko w kierunku domu.
Mysle, ze ja ta przestrzen troch pzerazila..... bedziemy trenowac jeszcze jakies 2 tygodnie, a potem panienka pojdzie juz sama na wor.
Psy bede jednak na ten czas zamykala w kojcach.

Mam nadzieje, ze ten drapak uratuje moim krzeslom zywot .....:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Ada-jeje napisał(a):
Zuziu piekne foty, "Zuzia" rosnie w blyskawicznym tempie.Czy ogrodzenie tez rosnie tak szybko jak Zuzia?

No niestety..... ogrodzenie musi dalej czekac .... teraz podbitka pod dachem i tynkowanie ....
Ale ciagle cos przybywa... przyjdzie czas i na ogrodzenie !

Posted

Zuzia wczoraj pokazala, jakim jest lobuziakiem :evil_lol: .
Byly u nas wczoraj cioteczki - JowitaPoznan i Seaside i magda z. :lol:
Jowita, ktora sama ma kotki, po blizszym poznaniu Zuzi .... zmienila zdanie, ze jej koty to chuligany :lol: .

• 5 weeks later...
Posted

[quote name='Ania_w']i jaka juz duza:))) faktycznie coraz bardziej przypomina Graffi:)

Nooooo.... tez tak mysle. Jest przepiekna :loveu: !
Ostatnio ma nowa super-zabawe. Sciaga " miski-magnesiki " z herbaty Saga z lodowki ! :lol: Zaden nie powisi tam, kiedy tylko Zuzka zauwazy, ze tam wisza :evil_lol: !

Posted

[quote name='wandul 66']a tak wygladała 2 godziny po porodzie

Ojej ! ! ! ! ! To naprawde moje Zuziatko ? ? ? ? ? ! Jaka slodziutka :loveu: !
Dziekuje za foteczke ! Zaraz wkleje do jej albumiku :lol:.

A tu wypoczywamy sobie po wariactwach :evil_lol:

Posted

[quote name='zuziaM']Ojej ! ! ! ! ! To naprawde moje Zuziatko ? ? ? ? ? ! Jaka slodziutka :loveu: !
Dziekuje za foteczke ! Zaraz wkleje do jej albumiku :lol:.

A tu wypoczywamy sobie po wariactwach :evil_lol:
ZUZIU , na początku wątku jest mnóstwo fotek , robionych co pare dni :lol:

Posted

Moj Zuziulek nie ma od wczoraj apetytu .... wymiotowala wczoraj i dzis w nocy ( takim zoltawym plynem )..... Nie wiem, co jej jest.....
Temperatury nie ma, bo nochalek ma mokry i zimny.....
Jest osowiala , nie biega i nie gryzie nas , jak robila to zwykle....
Byly u mnie dwie dorosle kotki ze schroniska w Zywcu przez godzinke. Nie stykaly sie z Zuzia, ale chodzily po domu i korzystaly z kuwetki.
Ale Zuzia jest zaszczepiona na wszystkie kocie choroby....
A moze to objawy takie przed rujka ? ? ? Czy to mozliwe ? ? ?