Ania_w Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 wandul 66 napisał(a):a co będzie , jak ani sie jakis tymczas przybłąka ???? mieszka teraz w bardzo niebezpiecznym miejscu - na tym samym podwórku co gabinet formici:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wanda, ty moglabys dorabiac przepowiadajac przyszlosc;) jutro "dostaje" od Formicy 6 sztuk majacych 2 tygodnie kociakow.. no chyba, ze bylyscie w zmowie:mad: Quote
Jola_K Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 aniu w, poklony bije, dobra z ciebie duszyczka :), a 2 tygodniowe maluszki i reszte ferajny, w noski prosze ucalowac od ciotki joli, zdjecia mile widziane :) pozdrawiam Quote
wandul 66 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Ania_w napisał(a):Wanda, ty moglabys dorabiac przepowiadajac przyszlosc;) jutro "dostaje" od Formicy 6 sztuk majacych 2 tygodnie kociakow.. no chyba, ze bylyscie w zmowie:mad:no cóz , nie wymagam juz , zebys po stodołach i strychach goniła ze mna kocie dzikusy , masz ten komfort - dowieziemy Ci je do domku!!!!:multi: :multi: :multi: A jak nie , to spotkasz kolejnego , w drodze z pracy :multi: :multi: :multi: widziałam to dzisiaj w mojej dyzurnej szklanej kuli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Jola_K napisał(a):aniu w, poklony bije, dobra z ciebie duszyczka :), a 2 tygodniowe maluszki i reszte ferajny, w noski prosze ucalowac od ciotki joli, zdjecia mile widziane :) pozdrawiamjolu , na tym watku sa nowi podopieczni ani w http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75159 Quote
zuziaM Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Zuzia - lobuziara. Wyobrazcie sobie, ze moj maz wczoraj wyrzucil swoje stare rozwalone juz klapki domowe, azalozyl nowe .... i Zuzka po prostu sie teraz panicznie boi, kiedy on gdzies w poblizu tupie :lol: ! Kiedy chodzil w starych, to rzucala mu sie na nogi, a teraz wieje w najdalszy kacik domu ! :lol: Inny dzwiek tupania, a juz calkiem poprzewracalo sie malej Zuziulce :lol: . Wczoraj bylysmy na pierwszym krotkim spacerku na dworze. Zuzia byla w szeleczkach i na smyczce. Uczylam ja wychodzic z domu i wchodzic pzez drzwi tarasowe. Na trawce calkiem zglupiala, polozyla sie plasko i sie czolgala, ajk juz chcial sie przemiescic to kicala jak wiewiorka.... ale tylko w kierunku domu. Mysle, ze ja ta przestrzen troch pzerazila..... bedziemy trenowac jeszcze jakies 2 tygodnie, a potem panienka pojdzie juz sama na wor. Psy bede jednak na ten czas zamykala w kojcach. Mam nadzieje, ze ten drapak uratuje moim krzeslom zywot .....:cool3: Quote
wandul 66 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 oj , Zuzia to jest mały indywidualista:evil_lol: :loveu: Quote
zuziaM Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='wandul 66']oj , Zuzia to jest mały indywidualista:evil_lol: :loveu: I maly leniuszek ... lubi wygody dziewczyna :lol: Quote
wandul 66 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 oj , musze to gdzies zgłosic - Zuzia została przez walec rozjechana:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuziaM Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A jesli ktos lubi i ma czas, to tu wklejam album ze zdjeciami Zuzi, ktory ciagle uzupelniam, bo to przemila i bardzo wdzieczna modelka : http://zuziam.fotosik.pl/albumy/208681.html :lol: Quote
zuziaM Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='zuziaM']A jesli ktos lubi i ma czas, to tu wklejam album ze zdjeciami Zuzi, ktory ciagle uzupelniam, bo to przemila i bardzo wdzieczna modelka : http://zuziam.fotosik.pl/albumy/208681.html :lol: Stara prawie 4 - miesieczna kocica Zuzia, a dalej ciagnie cyca malenkiej Poluni :evil_lol: ! Quote
Ada-jeje Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Zuziu piekne foty, "Zuzia" rosnie w blyskawicznym tempie.Czy ogrodzenie tez rosnie tak szybko jak Zuzia? Quote
zuziaM Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Ada-jeje napisał(a):Zuziu piekne foty, "Zuzia" rosnie w blyskawicznym tempie.Czy ogrodzenie tez rosnie tak szybko jak Zuzia? No niestety..... ogrodzenie musi dalej czekac .... teraz podbitka pod dachem i tynkowanie .... Ale ciagle cos przybywa... przyjdzie czas i na ogrodzenie ! Quote
Martinee Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Super ,że ma domek wygląda na bardzo szczęsliwą :p :p Quote
Martinee Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Super ,że ma domek wygląda na bardzo szczęsliwą :p :p Quote
zuziaM Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Zuzia wczoraj pokazala, jakim jest lobuziakiem :evil_lol: . Byly u nas wczoraj cioteczki - JowitaPoznan i Seaside i magda z. :lol: Jowita, ktora sama ma kotki, po blizszym poznaniu Zuzi .... zmienila zdanie, ze jej koty to chuligany :lol: . Quote
wandul 66 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 jaka ona jest sliczna - coraz barzdiej przypomona mi mamuśkę - GRAFFITKĘ:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania_w Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 i jaka juz duza:))) faktycznie coraz bardziej przypomina Graffi:) Quote
zuziaM Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Ania_w']i jaka juz duza:))) faktycznie coraz bardziej przypomina Graffi:) Nooooo.... tez tak mysle. Jest przepiekna :loveu: ! Ostatnio ma nowa super-zabawe. Sciaga " miski-magnesiki " z herbaty Saga z lodowki ! :lol: Zaden nie powisi tam, kiedy tylko Zuzka zauwazy, ze tam wisza :evil_lol: ! Quote
wandul 66 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 o sliczota moja , w sobotę miała równe 5 miesiecy:loveu::loveu::loveu:W NIEDZIELE URODZONA - a nie widac , zeby był z niej leń:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wandul 66 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 a tak wygladała 2 godziny po porodzie Quote
zuziaM Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='wandul 66']a tak wygladała 2 godziny po porodzie Ojej ! ! ! ! ! To naprawde moje Zuziatko ? ? ? ? ? ! Jaka slodziutka :loveu: ! Dziekuje za foteczke ! Zaraz wkleje do jej albumiku :lol:. A tu wypoczywamy sobie po wariactwach :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='zuziaM']Ojej ! ! ! ! ! To naprawde moje Zuziatko ? ? ? ? ? ! Jaka slodziutka :loveu: ! Dziekuje za foteczke ! Zaraz wkleje do jej albumiku :lol:. A tu wypoczywamy sobie po wariactwach :evil_lol: ZUZIU , na początku wątku jest mnóstwo fotek , robionych co pare dni :lol: Quote
zuziaM Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Moj Zuziulek nie ma od wczoraj apetytu .... wymiotowala wczoraj i dzis w nocy ( takim zoltawym plynem )..... Nie wiem, co jej jest..... Temperatury nie ma, bo nochalek ma mokry i zimny..... Jest osowiala , nie biega i nie gryzie nas , jak robila to zwykle.... Byly u mnie dwie dorosle kotki ze schroniska w Zywcu przez godzinke. Nie stykaly sie z Zuzia, ale chodzily po domu i korzystaly z kuwetki. Ale Zuzia jest zaszczepiona na wszystkie kocie choroby.... A moze to objawy takie przed rujka ? ? ? Czy to mozliwe ? ? ? Quote
Jola_K Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 w piatek wieczorem Gosia przyslala sms, ze wet stwierdzil zatrucie, Zuzia dostala zastrzyki... wiecej pewnie jutro Gosa napisze, czekam z niecierpliwoscia, martwie sie Quote
Recommended Posts