Jola_K Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 norrrrmalnie urosla :crazyeye: a Polcia - powtorze sie - przekochania suncia :loveu: u irmy w watku Lotnika czytalam jak jej sunia (Irma) zaadoptowala 5 kociat, sa tam zdjecia, widok tez powala z nog! Quote
wandul 66 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 trzeba to gdzies zgłosić - ta sunia biedna ma takie przerażenie w oczach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Mimo ze psinka jest 5 razy wieksza od kociatka to zostalo jej tylko pol koszyka jak ma nie byc przerazona, przeciez jej niewygodnie, za to kicius spi i nie przejmuje sie psinka. Quote
zuziaM Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Ada-jeje']Mimo ze psinka jest 5 razy wieksza od kociatka to zostalo jej tylko pol koszyka jak ma nie byc przerazona, przeciez jej niewygodnie, za to kicius spi i nie przejmuje sie psinka. Polcia przerazona nie jest .... raczej zdziwiona, ze ten maly okruszek, ktory wpadl do jej koszyka nie jest przez pancie jeszcze sprzatniety :evil_lol: ... pancia zawsze przeciez trzepie kolderke, kiedy sie w niej smieciuszki nazbieraja :evil_lol: . A tu Zuzia prezentuje swoja pierwsza zlapana myszke :lol: Poczatkowo tylko ja turlala po calym domu.... teraz juz bierze do pyszczka i skacze z nia po meblach :lol: . Quote
wandul 66 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 ale jej sie robi niesamowity kolor oczu , sa teraz brązowe , niedługo zrobia się żółte a potem może po mamusi trochę zielone!!! Quote
wandul 66 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 brat kicią zachwycony , czysta , stateczna i na strzychu myszki połapala , spi w łózeczku z ich 3 letnią córką !!!! Quote
syla00 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Bardzo się cieszę, że Grafitka tak dobrze trafiła:multi: :multi: Quote
boszka4 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nasza Nefi strasznie rozrabia. Nie wiemy jak umieścić fotki na tej stronie więc wysyłamy adres gdzie moja córka umieszcza fotki. www.photoblog.pl/mazia Nefi jest już duża i bardzo lubi spać mojej córce na ramieniu :) Reaguje na swoje imię jak się ją woła. Ostatnio polubiła spać na monitorze. Pozdrawiamy Quote
wandul 66 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 WITAM ,boszka , koty zawsze lubia spac w miejscach , które wysyłaja szkodliwe promieniowanie - ona chce Wam życie ratować:lol: :lol: :lol: Quote
wandul 66 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='boszka4']Nasza Nefi strasznie rozrabia. Nie wiemy jak umieścić fotki na tej stronie więc wysyłamy adres gdzie moja córka umieszcza fotki. www.photoblog.pl/mazia Nefi jest już duża i bardzo lubi spać mojej córce na ramieniu :) Reaguje na swoje imię jak się ją woła. Ostatnio polubiła spać na monitorze. Pozdrawiamyfotki cudne , a ja ich tez nie umie wstawic , PPPOOOMMMOOOCCCYYY!!! Quote
zuziaM Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='wandul 66'] koty zawsze lubia spac w miejscach , które wysyłaja szkodliwe promieniowanie Dokladnie, jak Zuzia.... wlasnie juz pare razy ja zdybalam spiaca ... za telewizorem ( mamy plaski telewizor :evil_lol: , wiec na gorze ...nie da rady :evil_lol: ) Oprocz tego, oczywiscie wszedzie jej pelno ( naturalnie najchetniej jest tam, gdzie jej byc nie powinno absolutni, bo grozi to demolka ) Tutaj w WC - oczywiscie najwyzej, jak sie da A tu w lazience - no i gdzie ? Tam , gdzie jeszcze nie bylam.... w umywalce I niesamowita raz mialam sytuacje .... Zuzia dorwala sie do cycusia mojej Polci i sobie w najlepsze ssie ! A tak spedza czas.... kiedy nie psoci Quote
zuziaM Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='wandul 66']fotki cudne , a ja ich tez nie umie wstawic , PPPOOOMMMOOOCCCYYY!!! NEFI KLIKNIJ na FOTKE - a pokaze sie wieksza ! Powiekszonego tez nie potrafie, mozna tylko te miniaturki kopiowac i wklejac :oops: . Quote
Jola_K Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 oooo Nefi - ale słodycz! Nefi ma inne spojrzenie niz rozrabiara Zuzia inny charakter, to widać, ale obie są kochane, dopełniają się doskonale! Quote
wandul 66 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Nefi zawsze na fotkach wychodziła jak mysliciel , potrafila tak siedziec i sie patrzec , nawet zaraz po otwarciu oczu , ale sądze , że pozory moga mylic!!! Quote
zuziaM Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Zobaczcie ! METAMORFOZY w formie slajdow ! ! ! http://pl.youtube.com/watch?v=QSONsHUuAlM http://pl.youtube.com/watch?v=XsJjTj8IdGc REWELACJA ! ! ! :placz: :placz: :placz: I sa tam moje dwie psice ! ! ! Ina i Isia ! Quote
Jola_K Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='zuziaM']Zobaczcie ! METAMORFOZY w formie slajdow ! ! ! http://pl.youtube.com/watch?v=QSONsHUuAlM http://pl.youtube.com/watch?v=XsJjTj8IdGc REWELACJA ! ! ! :placz: :placz: :placz: I sa tam moje dwie psice ! ! ! Ina i Isia ! piekny filmik (dla kociaków tez można by zrobic....) Quote
zuziaM Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Moja Polunia ma anielska cierpliwosc do tego malego diabelka - Zuzki :evil_lol: ! Bo taki z niej dran :evil_lol: ! W sobote zrobilo sie troche chlodno w domu, wiec napalilismy w kominku - Zuzia byla baaaaardzo zainteresowana :evil_lol: ... ale temperatura nie pozwalala sie zblizyc tej wszedobylskiej panience .....:lol: A po harcach zasnela swojemu panciowi na brzuchu ..... Quote
Ania_w Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 zuziaM napisał(a):Zostaly blizny ? ? ? Z psami zapoznaje sie poki co przez szyby w drzwiach tarasowych. Raz zrobilam krociutka probe i wzielam Zuzie na rece, kiedy za drzwiami stala akurat Kasia. Uchylilam lekko drzwi i pokazalam kicie Kasi..... Kasia z zaciekawieniem nochala wysunela, a Zuzia .... machnela lapa, fuknela przerazliwie, wbila mi pazurki w reke i odbila sie odskakujac najdalej, jak tylko mogla.....:razz: Ale cieszy fakt, ze Kasia sie nie rzucila z wsciekloscia i ze Zuzia .... nie da sobie w kaszke nadmuchac....:evil_lol: ZuziuM a ja bym Kasie po prostu wpuscila do domu - tymbardziej ze bedac u mnie Zuzia na Nikoslawe fukala - dosyc wyraznie pokazala ze nie zyczy sobie bliskich kontaktow z dosyc bezposrednia goldenka:) Moje kotki (Morris i Montana) z racji roznych tymczasow musza przyzwyczajac sie do innych zwierzat. Wazne aby zawsze mialy gdzie uciec/schowac sie:) Quote
zuziaM Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ania_w napisał(a):ZuziuM a ja bym Kasie po prostu wpuscila do domu Tez o tym myslalam..... :roll: Tylko, ze ja mam 3 duze suki. Kazda osobno wpuszczana nawet do domu, zapoznalaby sie z Zuzka, ale co bedzie na dworze, kiedy beda wszystkie trzy, a ona malenka jedna ? Ale spokojnie.... nie dopuszcze do sytuacji, ze suki beda luzem, a kicia na dworze. Poki sie do Zuzi nie przyzwyczaja, beda po prostu uwiazywane, kiedy ona bedzie na dworze ( ale to jeszcze za jakis czac, na razie musi sie oswajac z nami, zeby potem reagowala na nawolywanie na dworze ). A kiedy juz bedzie duza kocica .... da sobie z nimi rade, a i one juz sie opatrza, ze na dworze chodzi kotek i .... tak musi byc ! Quote
Ania_w Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 hehhe, ZuziuM Ty martwisz sie o Zuzie ja musze o Nikoslawe:) przy dwoch ":evil_lol: :evil_lol: " nie ma latwego zycia:) na dodatek "traci" swoja miske jak tylko podniesie wyzej mordke (one na nia pozniej fukaja) :lol: Quote
halbina Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ach te dwa dzikie koty... to już stanowczo za dużo na biedaczkę!;) Quote
wandul 66 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 halbina napisał(a):Ach te dwa dzikie koty... to już stanowczo za dużo na biedaczkę!;)a co będzie , jak ani sie jakis tymczas przybłąka ???? mieszka teraz w bardzo niebezpiecznym miejscu - na tym samym podwórku co gabinet formici:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
halbina Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 oj, przypląta się, przypląta... i to - zdaje się - już się przyplątało... :evil_lol: Quote
Recommended Posts