Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

norrrrmalnie urosla :crazyeye:
a Polcia - powtorze sie - przekochania suncia :loveu:

u irmy w watku Lotnika czytalam jak jej sunia (Irma) zaadoptowala 5 kociat, sa tam zdjecia, widok tez powala z nog!

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mimo ze psinka jest 5 razy wieksza od kociatka to zostalo jej tylko pol koszyka jak ma nie byc przerazona, przeciez jej niewygodnie, za to kicius spi i nie przejmuje sie psinka.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Mimo ze psinka jest 5 razy wieksza od kociatka to zostalo jej tylko pol koszyka jak ma nie byc przerazona, przeciez jej niewygodnie, za to kicius spi i nie przejmuje sie psinka.

Polcia przerazona nie jest .... raczej zdziwiona, ze ten maly okruszek, ktory wpadl do jej koszyka nie jest przez pancie jeszcze sprzatniety :evil_lol: ... pancia zawsze przeciez trzepie kolderke, kiedy sie w niej smieciuszki nazbieraja :evil_lol: .

A tu Zuzia prezentuje swoja pierwsza zlapana myszke :lol:

Poczatkowo tylko ja turlala po calym domu.... teraz juz bierze do pyszczka i skacze z nia po meblach :lol: .

Posted

Nasza Nefi strasznie rozrabia. Nie wiemy jak umieścić fotki na tej stronie więc wysyłamy adres gdzie moja córka umieszcza fotki. www.photoblog.pl/mazia
Nefi jest już duża i bardzo lubi spać mojej córce na ramieniu :) Reaguje na swoje imię jak się ją woła. Ostatnio polubiła spać na monitorze. Pozdrawiamy

Posted

[quote name='boszka4']Nasza Nefi strasznie rozrabia. Nie wiemy jak umieścić fotki na tej stronie więc wysyłamy adres gdzie moja córka umieszcza fotki. www.photoblog.pl/mazia
Nefi jest już duża i bardzo lubi spać mojej córce na ramieniu :) Reaguje na swoje imię jak się ją woła. Ostatnio polubiła spać na monitorze. Pozdrawiamyfotki cudne , a ja ich tez nie umie wstawic , PPPOOOMMMOOOCCCYYY!!!

Posted

[quote name='wandul 66'] koty zawsze lubia spac w miejscach , które wysyłaja szkodliwe promieniowanie

Dokladnie, jak Zuzia.... wlasnie juz pare razy ja zdybalam spiaca ... za telewizorem ( mamy plaski telewizor :evil_lol: , wiec na gorze ...nie da rady :evil_lol: )

Oprocz tego, oczywiscie wszedzie jej pelno ( naturalnie najchetniej jest tam, gdzie jej byc nie powinno absolutni, bo grozi to demolka )
Tutaj w WC - oczywiscie najwyzej, jak sie da

A tu w lazience - no i gdzie ? Tam , gdzie jeszcze nie bylam.... w umywalce

I niesamowita raz mialam sytuacje .... Zuzia dorwala sie do cycusia mojej Polci i sobie w najlepsze ssie !

A tak spedza czas.... kiedy nie psoci

Posted

[quote name='wandul 66']fotki cudne , a ja ich tez nie umie wstawic , PPPOOOMMMOOOCCCYYY!!!

NEFI

KLIKNIJ na FOTKE - a pokaze sie wieksza !

Powiekszonego tez nie potrafie, mozna tylko te miniaturki kopiowac i wklejac :oops: .

Posted

Moja Polunia ma anielska cierpliwosc do tego malego diabelka - Zuzki :evil_lol: !

Bo taki z niej dran :evil_lol: !

W sobote zrobilo sie troche chlodno w domu, wiec napalilismy w kominku - Zuzia byla baaaaardzo zainteresowana :evil_lol: ... ale temperatura nie pozwalala sie zblizyc tej wszedobylskiej panience .....:lol:

A po harcach zasnela swojemu panciowi na brzuchu .....

Posted

zuziaM napisał(a):
Zostaly blizny ? ? ?

Z psami zapoznaje sie poki co przez szyby w drzwiach tarasowych.
Raz zrobilam krociutka probe i wzielam Zuzie na rece, kiedy za drzwiami stala akurat Kasia.
Uchylilam lekko drzwi i pokazalam kicie Kasi.....
Kasia z zaciekawieniem nochala wysunela, a Zuzia .... machnela lapa, fuknela przerazliwie, wbila mi pazurki w reke i odbila sie odskakujac najdalej, jak tylko mogla.....:razz:
Ale cieszy fakt, ze Kasia sie nie rzucila z wsciekloscia i ze Zuzia .... nie da sobie w kaszke nadmuchac....:evil_lol:

ZuziuM a ja bym Kasie po prostu wpuscila do domu - tymbardziej ze bedac u mnie Zuzia na Nikoslawe fukala - dosyc wyraznie pokazala ze nie zyczy sobie bliskich kontaktow z dosyc bezposrednia goldenka:) Moje kotki (Morris i Montana) z racji roznych tymczasow musza przyzwyczajac sie do innych zwierzat. Wazne aby zawsze mialy gdzie uciec/schowac sie:)

Posted

Ania_w napisał(a):
ZuziuM a ja bym Kasie po prostu wpuscila do domu

Tez o tym myslalam..... :roll:
Tylko, ze ja mam 3 duze suki.
Kazda osobno wpuszczana nawet do domu, zapoznalaby sie z Zuzka, ale co bedzie na dworze, kiedy beda wszystkie trzy, a ona malenka jedna ?

Ale spokojnie.... nie dopuszcze do sytuacji, ze suki beda luzem, a kicia na dworze.
Poki sie do Zuzi nie przyzwyczaja, beda po prostu uwiazywane, kiedy ona bedzie na dworze ( ale to jeszcze za jakis czac, na razie musi sie oswajac z nami, zeby potem reagowala na nawolywanie na dworze ).
A kiedy juz bedzie duza kocica .... da sobie z nimi rade, a i one juz sie opatrza, ze na dworze chodzi kotek i .... tak musi byc !

Posted

hehhe, ZuziuM Ty martwisz sie o Zuzie ja musze o Nikoslawe:) przy dwoch ":evil_lol: :evil_lol: " nie ma latwego zycia:) na dodatek "traci" swoja miske jak tylko podniesie wyzej mordke (one na nia pozniej fukaja) :lol:

Posted

halbina napisał(a):
Ach te dwa dzikie koty... to już stanowczo za dużo na biedaczkę!;)
a co będzie , jak ani sie jakis tymczas przybłąka ???? mieszka teraz w bardzo niebezpiecznym miejscu - na tym samym podwórku co gabinet formici:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: