Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prawdę dziewczyny ci pisza :)
uciechy co niemiara potrafia dostarczyc kotki w ilosci minimum 2 :evil_lol:

a Zuzia faktycznie ciut urosla i kolor oczu jakby bardziej zielony (albo inaczej swiatlo padalo)
rozkoszna jest, niesamowite sa te zdjecia z Polcia :loveu:

i widac ze rozbójnik z niej niesamowity :loveu:

piekny kot, po pieknej mamusi :loveu:

dla moich kotow najciekawsze zabawki to te ktorych kupic sie nie da, wszystkie myszki na sznurkach zawiozlam do schroniska, bo kotki nie chcialy sie nimi bawic, one wola: zmiety w kulki papier, najlepiej w kapec potem schowany, albo pod dywanem lub wszedzie gdzie mozna papierek ukryc, fajne sa tez wszelkiego rodzaju sznurki, ale tego nie pozostawiam im samym do zabawy, tylko gdy ja jestem moga sie bawic
moja tygrysia potrafi aportowac zabawki i sama je przynosi pod nogi gdy ma ochote na zabawe, chce by jej porzucac, przynosi je miauczac przy tym i ... i budzac gdy wymysli sobie to np o 5tej rano :roll:
bo moj kot jak sie nudzi, to zawsze przychodzi o tym powiadomic i oczekuje, ze sie nim zajmę :roll:

koty sa niesamowite, moznaby pisac i pisac o nich naprawde dlugo

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wandul 66 napisał(a):
zuziu , to może juz pora na kolejny koci transport;) ;) ;) dwa koty sie lepiej chowają:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Zafundowalas mi diablatko, co za 4 wystarczy :evil_lol: !
Jak nieco podrosnie, to pomyslimy.... wtedy Zuzia bedzie malucha wychowywala :lol:

Posted

Zuziu a ja ci tylko przypominam ze jezeli zdecydowalas na dwa kotki to lepiej zrob to wczesnij niz pozniej, mowie to z wlasnego doswiadczenia.
Im koty sa starsze tym trudniej sie akceptuja. Ja dzis chetnie wzielabym jeszcze jednego ale mam obawy bo ten ktory zostal jest straszny bojek.
Kilka dni mialam na tymczasie kotke po sterylce i chetnie bym ja zostawila, niestety chciala rozniesc mojego kocura mimo ze on trzy razy taki duzy jak ona. Teraz mam na tymczasie dwie sunie, to moj kocur wychodzi z domu o 8.00 i wraca o 22.00 jak sunie juz sa zamkniete. I chce jeszcze dodac ze ja lub moj syn jedziemy znow w strone granicy koncem lipca i nic nie stoi na przeszkodzie zeby ci jednego podrzucic. pozdrawiam.

Posted

Graffi od dzisiaj mieszka w Jaworznie u mojego osobistego brata , ma do dyspozycji duży dom , bezkotny , po wszystkich szczepieniach i sterylizacji będzie mogła wychodzić - dom na uboczu , prawie w lesie!!!!

Posted

halbina napisał(a):
Jak tak dalej pójdzie, to Wanda nie będzie miałą kotów do wydawania w workach podczas imprezy... :evil_lol:
nie licz na to :shake: :shake: :shake:

Posted

wandul 66 napisał(a):
Graffi od dzisiaj mieszka w Jaworznie u mojego osobistego brata , ma do dyspozycji duży dom , bezkotny , po wszystkich szczepieniach i sterylizacji będzie mogła wychodzić - dom na uboczu , prawie w lesie!!!!

cudowna wiadomosc! :multi: :multi: :multi:

Posted

Z NOWOSCI , corka brata ma 3 latka i całą noc miala gorączkę , Graffi leży z nia włóżku i jej matkuje:loveu: :loveu: :loveu: ona wszystko przyjmie pod opiekę , nie zdiwię się , gdyby nawet węża chciała adoptować!!!

Posted

wandul 66 napisał(a):
ona wszystko przyjmie pod opiekę , nie zdiwię się , gdyby nawet węża chciała adoptować!!!

Jejciu, czemu moja Zuzka nie ma charakteru mamusi ? ? ? :cool3:
Ta lobuzica to straszny huligan jest ! Wszedzie jej pelno.
Dzisiaj jej w calym domu szukalam przed wyjazdem do pracy.... i nie moglam znalezc. Juz do meza chcialam dzwonic, zeby sprawdzil, czy mu do torby nie wlazla czasami, jak mial przez chwile otwarta ....:razz: , bo i to juz robila !
No i w koncu we wszystkich pokojach musialam przeszukiwanie zrobic, mimo, ze od rana raczej sa pozamykane ....
Nie wiem kiedy i ja sie dostala do jednego z pokoi ? ? ?
I siedziala sobie cichutko na lozku zagrzebana w koc :evil_lol: , gapiac sie na mnie wielkimi slicznymi oczkami :lol: .
Moj maz sie wczoraj zachwycal jej umaszczeniem , bo naprawde ma sliczny srebrno-grafitowy kolor :lol: .
a dzisiaj rano jadla z nami sniadanko .... wlazla na stol i dostala na swoj talerzyk , twarozek ...... ktory jej moj maz dal ...:evil_lol: ( az oczy tak otwieralam :crazyeye: ..... bo .... KOT NA STOLE JEDZACY ZE SWOJEJ MISECZKI ? ? ? ? ? i moj maz spokojnie na to patrzacy ? ? ? :crazyeye: Chyba mnie juz nic nie zdziwi ....:evil_lol: :roll: .
W sobote bylismy na szczepieniach. Za miesiac - powtorka.

Posted

Zuziu ty chyba specjalnie zignorowals mojego posta, a tu prosze nawet kociatko TZ sobie podporzadkowalo a TZ zwykle sa przeciwni zwierzakom dopoki ich w domu nie maja, potem to juz idzie jak po masle.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Zuziu ty chyba specjalnie zignorowals mojego posta, a tu prosze nawet kociatko TZ sobie podporzadkowalo a TZ zwykle sa przeciwni zwierzakom dopoki ich w domu nie maja, potem to juz idzie jak po masle.

Jolciu, nie zignorowalam..... czytalam, a jakze ! :lol:
Ale ... nic z tego... ja po prostu nie dam rady .... trzese sie o swoje psiaki, jak ganiaja na polach ( bo nie mamy ogrodzenia jeszcze ), ze im sie cos stanie i latam za nimi po pol kilometra, zeby je do domu zagonic.
Nie wyobrazam sobie na razie do tego jeszcze zgrai malych kociakow :lol: :evil_lol: .... bo oszaleje :razz: ! ! !
Nie mowie - NIE, ale nie teraz jeszcze.......

Posted

Ada-jeje napisał(a):
No to zycze wam Zuziu zebyscie sie jak najszybciej ogrodzenia dorobili.
A o dowoz kociaka sie nie martw.
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dziewczyny, jestescie OKROPNE ! ! !
A ja tak bym chciala drugiego lobuziaka :loveu: !
Ale .......
..... dzisiaj rano prasowalam mezowi koszule .... i chyba latwo sobie wyobrazic, co sie wtedy dzialo ...... oczywiscie z Zuzka ! :cool3: ....
..... a potem poszla sobie do lazienki, wskoczyla na okienko i ...... zrzucila moje dwie orchidee :placz: .... i polamala jeden piekny duzy kwiat :placz: ....
A gdyby byly dwa albo trzy takie lobuzy ..... strach pomyslec !

Posted

Od paru dni, mimo ze Polunia jeszcze od czasu do czasu przegania tego malego szkodnika od siebie, to juz coraz czesciej dochodzi do takich sytuacji :lol: .... Mala terrorystka jest uparta strasznie i zawsze dopnie celu :evil_lol: