Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie mam dobrych wiadomości. Soboz zadzwoniła dziś do mnie i prosiła, żeby przekazać, że Misia powędrowała za Tęczowy Most :(. Jej płuca były już w kompletnej rozsypce, Misia bardzo się męczyła i Iwona pomogła jej odejść w lepszy świat...

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, że po takim czasie, ale po powrocie nie wiem w co ręce włożyć.
Misi podobno całkiem "rozpadły" się płuca, obawiam się, że jednak diagnoza wet. z Nowego Sącza na podstawie wyników i zdjęć była słuszna i Misia miała nowotwór płuc, nie męczyła się długo, pogorszenie przyszło dość gwałtownie i trwało około 2 tygodni.
Nie wiem, czy decyzja o ratowaniu Misi w lutym była słuszna czy nie? Finansowo na pewno kosztowna bo około 800 zł ale jednocześnie Misia miała ładnych parę miesięcy w luksusie i otoczona była miłością, Iwona bardzo ją pokochała i rozpieszczał Misię bardzo (nawet pozwoliła jej spać w łóżku obok siebie, pomimo, że ma astmę i dla niej to było bardzo złe...)

Na razie Iwona bardzo rozpacza nawet nie myśli o innym podopiecznym, ale gdyby to na pewno będę się starała by to był młody i adoptowalny w miar szybko psiak, bo musi psychicznie dojść do siebie.

Posted

[quote name='madziakato']Bardzo mi smutno....:placz:Ale ostatnie miesiące była kochana i to co dostała od swojej opiekunki na tymczasie było zapewne najpiękniejsze w jej życiu![/QUOTE]

Podpisuję się pod wypowiedzią :( :( :(

Posted

Muszę Wam w tajemnicy powiedzieć, że Misia przed śmiercią podarowała Iwonce przyjaźń, która się rozwija!

Gdy była w Wiśle tak ciężko chora, pewien bardzo miły Pan zauważył, że Iwona sama na rękach nosi dość ciężką psinkę, zawoził ją do weterynarza, a gdy było już bardzo źle przywiózł do Tychów, trzymajcie kciuki bo Iwona wiele w życiu przeszła, jest niesamowicie ciepłą i miłą osobą i bardzo bym pragnęła, żeby na jesień życia zalzała przyjaźń taką juz na całe życie.

Wierzę, że to sprawka MISI!!

Posted

[quote name='Romina_74']Oj Misia kochana :) Pewnie chciała się w ten sposób odwdzięczyć Iwonie za serce jej okazane. Również wierzę, że to jej sprawka ;)[/QUOTE]Tak to własnie wygląda, kochana Misia nie chciała jej zostawić samej :*.

• 4 weeks later...