Jump to content
Dogomania

Eksmisja ludzi i zwierzaki na bruk!!! JEST HAPPY END - Pchełka i Tuptuś w domach

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='TZmestudio']Też podrzucę. A powiedz mi cisowianka, czy Tuptuś ma ogłoszenia aktualn(i)e?
TZmestudio[/QUOTE]
Raczej nie, zwaliłam to na Rande, zresztą tak się umawiałyśmy, przed chwilą do niej dzwoniłam, czekam na telefon.

Posted

[quote name='Olusia88']odwiedzam Tuptusia bo go zaniedbałam jego wątek ale sliczna fotak ta "szrekowa " :loveu:[/QUOTE]
No nie ;)
A ja coraz częsciej myślę o adopcji Tuptusia. Odzew na ogłoszenia niemalże zerowy, Tuptek młodzieniaszkiem nie jest, nie potrafi utrzymać czystości -dla mnie nie jest to uciążliwe - sprzątam po nim (a idzie do jednego pokoju , tam gdzie pozostałe moje psiaki w razie awarii) dla niego najlepszy byłby domek z ogródkiem i starszą osobą do towarzystwa. Ale (znowu to ale) nie będzie mowy o tymczasowaniu.....

Posted

Tuptus na zdjęciach sprawia wrażenie wiekszego niz w rzeczywistości...Byłam zaskoczona,jak zobaczyłam drobinkę w realu..myslałam,ze jest większy....Sama nie wiem,co powiedzieć- super,ze malenki staruszek bezpieczny ..z drugiej strony,DT to skarby...ale,cóż samo życie

Posted

[quote name='cisowianka']No nie ;)
A ja coraz częsciej myślę o adopcji Tuptusia.[/QUOTE]

Bardzo mi się ten pomysł podoba:loveu:
a pomagać można na różne sposoby

Posted

[quote name='Randa']Bardzo mi się ten pomysł podoba:loveu:
a pomagać można na różne sposoby[/QUOTE]

O właśnie ;) dobrze piszesz, ja najwyraźniej nie nadaje się na tymczsowanie psiaków, jeszcze chyba nie potrafię (nie dorosłam ? ale do młodzieży już się nie zaliczam) nie znaczy to że jestem typem zbieracza. 3 psiaki to dla mnie full, ale jak Tuptek jest u mnie przeszło pół roku i jakoś sobie poradziłam z Waszą pomocą, wiem że mogę też liczyć na swoją mamuśke ( czasem siostre) to myślę że dam rade.

• 2 weeks later...
Posted

patrycja100 napisał(a):
Zaglądam do Tuptusia. Cisowianka czyżbyś zdecydowała się go adoptować dobrze przeczytałam :loveu:?

Tak :lol: Ja niestety nie potrafię inaczej, jak zerknęłam to wyszło mi przeszło pół roku z Tuptkiem.

Posted

[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Tak podejrzewałam , gratuluję i Tobie i Tuptusiowi [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Odwiedzam Tuptusia. Co do Bulika to są widoki na hotelik dla niego i jego adopcję przez fundację. Jednak fundacja ma mnóstwo psiaków i wydatków więc każda pomoc w finansowaniu hoteliku dla Bulika byłaby bardzo cenna. Jak ściagnać na jego wątek więcej ludzi?

• 2 weeks later...
Posted

Aldrumka napisał(a):
wpadłam zobaczyć dlaczego cisowianka nie nadaje się na DT (jak gdzieś napisała) i co widzę DT był super a DS będzie jeszcze lepszy:sweetCyb:

Nie jestem dobrym materiałem na dt bo za bardzo się angażuje i nie mogłam znieść myśli że Tuptek będzie się np tułał i wracał z adopcji, tak jak już się tego tutaj naczytałam (choć oczywiście mogłoby być inaczej ale tego się już nie dowiem).No i już nie mogę tymczasować psiaków, bo rodzina, bo pracuje 8 godzin i więcej........

Posted

Aldrumka napisał(a):
wpadłam zobaczyć dlaczego cisowianka nie nadaje się na DT (jak gdzieś napisała) i co widzę DT był super a DS będzie jeszcze lepszy:sweetCyb:

Też tak uważam:lol: