Jump to content
Dogomania

Eksmisja ludzi i zwierzaki na bruk!!! JEST HAPPY END - Pchełka i Tuptuś w domach

Recommended Posts

Posted

Cisowianka, dziękuję że jesteś, że pamiętasz o Buliku! Milo mi się zrobiło jak weszłam na jego profil i przeczytałam Twoje wpisy. Ja rzadko wchodzę na dogomanię bo mi bardzo żle działa. Co chwilę mi się zawiesza albo mnie wylogowuje. U Bulika- zmiany! Od środy jest podopiecznym fundacji Przytul Psa. Może ktoś by mógł pomóc fundacji i wesprzeć Bulika? Mam jego nowe zdjęcia, tylko sama nie umiem ich wstawić. A co u Tuptusia?

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

patrycja100 napisał(a):
Cisowianka, dziękuję że jesteś, że pamiętasz o Buliku! Milo mi się zrobiło jak weszłam na jego profil i przeczytałam Twoje wpisy. Ja rzadko wchodzę na dogomanię bo mi bardzo żle działa. Co chwilę mi się zawiesza albo mnie wylogowuje. U Bulika- zmiany! Od środy jest podopiecznym fundacji Przytul Psa. Może ktoś by mógł pomóc fundacji i wesprzeć Bulika? Mam jego nowe zdjęcia, tylko sama nie umiem ich wstawić. A co u Tuptusia?

ja też prosiłam o wstawianie zdjęć, bo ni w ząb nie mogłam ich wstawić, poprawnie, no i też nie mogę (nie umiem) robić bazarków bo tu także są potrzebne zdjęcia:) Ale zawsze ktoś wyciągnie pomocną dłoń; ) i to jest fajne ;) Cały czas na wątkach są nowe psiaki. Ale to wiesz , pomoże się jednemu, następnych dwóch wymaga natychmiastowej pomocy. A Tuptuś zajada żarcie gotowane, i śpi, albo szczeka najgłośniej jak potrafi, nie ma żadnych problemów żołądkowych w przeciwieństwie do jego kolegi Norka ;)

Posted

Norek to psiak którego przygarnęłam nie słysząc nawet o dogomanii, jest na moim awatarku razem z biąłą Blue tę pannice przygarnęłam Po śmirci Reksa (czarnego w typkie wilka )i zaczełam przygode z dogo ;) Reks i Norek to dwa kumple jeden mały drugi duży.

Posted

[quote name='patrycja100']Masz dobre serduszko :calus:[/QUOTE]
Matko weź przestań tu na dogo wszystkie mają dobre serducha, poświęcają nawet swoje prywatne życie a Ty to niby co?:mad: (No fakt poczytałam o kilku przypadkach oszustów ale taki mamy świat jest dobro i zło )Ja nie mam takich obowiązków jak dzieci, czy mąż ;) więc jak mogę pomóc..... O właśnie zerknij na wątek suni Dauli tam jest dom tymczasowy w potrzebie