katasza1 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 ile zwierzat jest na zdjeciu? - zagadka :P Quote
Sonka95 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 To jest super :) ma taki kolor , że się zlewa z piaskiem :D http://pics.tinypic.pl/i/00467/m44x17kiysit.jpg a na ostatnim to widzę 2 koty i Froda ;) Quote
katasza1 Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Cholera, pokazywalam wczesniej paru osobom i nikt nie zauwazyl bialego ;) No z tym piaskiem to troche orzerabana sprawa bo jak gdzies odbiegl to ciezko go bylo na plazy zauwazyc :P a jak poszlismy sobie w nocy na spacer i go puscilam ze smyczy to tylko go slyszalam. Pozniej dostal swiecaca obrozke ;) Quote
katasza1 Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Dziekujemy! Wykrywko, jak juz bedzie u nas to zapraszamy na spacerek ;) Dzisiaj przyszla paczuszka z dwoma pilkami dla Froda i kongiem dla Frania. No i klatka, ale chyba kupie druga taka sama a te zostawie Frodowi, bo chyba polubil. Quote
Sonka95 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Słodziak :loveu: :loveu: :loveu: http://pics.tinypic.pl/i/00468/yx9mlrqz6fb8.jpg Quote
katasza1 Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 [quote name='Sonka95']Słodziak :loveu: :loveu: :loveu: http://pics.tinypic.pl/i/00468/yx9mlrqz6fb8.jpg Dzieki! juz odliczam dni...jeszcze 1,5 mesiaca! Boze, chyba umre ze szczescia! Quote
Kasi i Lena Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 katasza1 napisał(a):Dzieki! juz odliczam dni...jeszcze 1,5 mesiaca! Boze, chyba umre ze szczescia! Nie dziwię się, jest cudowny:loveu: Niby takie maleństwo ale diabelski błysk w oku już widać:diabloti: Quote
katasza1 Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Artur mowi ze najbardziej ruchliwy z miotu. Jak wchodzi do kojca to go za nogawki probowal ciagnac :diabloti: Zreszta jak go widzialam to mial 11 dni i juz byl najbardziej ruchliwy i najmocniej dopychal sie do cyca. Oj bedzie szatan. :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Fajny będzie ten imiennik mojego Franka ;) Quote
katasza1 Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Fajny będzie ten imiennik mojego Franka ;) A dziekuje :) troche zla jestem, ze hodowca nie ma aparatu i lubi tylko takie ustawiane zdjecia... Szkoda, fajnie byloby miec pamiatke dobrej jakosci i takie z 'zycia' a nie pozowane. Trudno, nadrobimy jak go przywioze ;) Fredzia, a cos mi swita ze mialas tez miec bostona? Quote
wykrywka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 katasza1 napisał(a):Dziekujemy! Wykrywko, jak juz bedzie u nas to zapraszamy na spacerek ;) Zapamiętam :lol: i zapiszę, ... żeby nie uciekło :cool3: Quote
katasza1 Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Malo mam znajomych psiarzy, a malemu przyda sie socjal z roznymi ludzmi i psami, wiec ja bardzo chetnie pojde na spacerek a przy okazji pochwale sie Mlodym :P Frodo zwariowal. Odbija sobie konga squeezz o sciane, wrzuca pod szafe a potem probuje wyciagnac przez pare minut. Czasami mu pomoge, ale przed chwila poszlam sie wykapac i tylko slyszalam z lazienki jaki piszczy rozpaczliwie. Wracam a tu leb pod szafa, lapy rozlazle jak u zaby i sie meczy slodzinka. I tak juz od 1,5 godziny. :P Quote
FredziaFredzia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Miałam mieć, z hodowli Alikana miot B. Ale jednak hodowca zdecydował się na drugi dom, bo nie byłam do końca pewna jak sobie poradzę w relacji niekastrowany pies - suka. Dobrze wyszło, kiedyś pisałam do babeczki która teraz ma "moją" sunię, jak tam żyje i czy zdrowa. Nawet gdzieś w galerii u mnie jest jej zdjęcie. ;) Quote
katasza1 Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 W galeri Twojej nie otwieraja mi sie starsze zdjecia, niestety.... A czemu zdecydowalas sie jednak na buldoga a nie bostona? Sorry jak truja, nie musisz odpowiadac :) Quote
FredziaFredzia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Impuls ;) Zobaczyłam buldożka i stwierdziłam, że to TEN. Quote
katasza1 Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Impuls ;) Zobaczyłam buldożka i stwierdziłam, że to TEN. Yhy. Tak sie zdziwilam troche, bo to jednak troche inny temperament. ;) Quote
FredziaFredzia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 To samo, ale w skompresowanej (grubszej :lol: ) i bardziej podatnej na choroby wersji ;) Quote
katasza1 Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 E no pozwole sobie sie nie zgodzic :P Quote
gops Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Bostonek! uwielbiam :) według mnie to taka mini wersja staffika jeśli chodzi o usposobienie . Quote
Recommended Posts