Jump to content
Dogomania

Amerykański dżentelmen i biszkoptowy potwor, czyli Blues & Frodo :)

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cholera, pokazywalam wczesniej paru osobom i nikt nie zauwazyl bialego ;)

No z tym piaskiem to troche orzerabana sprawa bo jak gdzies odbiegl to ciezko go bylo na plazy zauwazyc :P a jak poszlismy sobie w nocy na spacer i go puscilam ze smyczy to tylko go slyszalam. Pozniej dostal swiecaca obrozke ;)

Posted

Dziekujemy! Wykrywko, jak juz bedzie u nas to zapraszamy na spacerek ;)

Dzisiaj przyszla paczuszka z dwoma pilkami dla Froda i kongiem dla Frania. No i klatka, ale chyba kupie druga taka sama a te zostawie Frodowi, bo chyba polubil.

Posted

katasza1 napisał(a):
Dzieki!
juz odliczam dni...jeszcze 1,5 mesiaca! Boze, chyba umre ze szczescia!

Nie dziwię się, jest cudowny:loveu: Niby takie maleństwo ale diabelski błysk w oku już widać:diabloti:

Posted

Artur mowi ze najbardziej ruchliwy z miotu. Jak wchodzi do kojca to go za nogawki probowal ciagnac :diabloti: Zreszta jak go widzialam to mial 11 dni i juz byl najbardziej ruchliwy i najmocniej dopychal sie do cyca. Oj bedzie szatan. :evil_lol:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Fajny będzie ten imiennik mojego Franka ;)

A dziekuje :)
troche zla jestem, ze hodowca nie ma aparatu i lubi tylko takie ustawiane zdjecia... Szkoda, fajnie byloby miec pamiatke dobrej jakosci i takie z 'zycia' a nie pozowane. Trudno, nadrobimy jak go przywioze ;)

Fredzia, a cos mi swita ze mialas tez miec bostona?

Posted

Malo mam znajomych psiarzy, a malemu przyda sie socjal z roznymi ludzmi i psami, wiec ja bardzo chetnie pojde na spacerek a przy okazji pochwale sie Mlodym :P

Frodo zwariowal. Odbija sobie konga squeezz o sciane, wrzuca pod szafe a potem probuje wyciagnac przez pare minut. Czasami mu pomoge, ale przed chwila poszlam sie wykapac i tylko slyszalam z lazienki jaki piszczy rozpaczliwie. Wracam a tu leb pod szafa, lapy rozlazle jak u zaby i sie meczy slodzinka. I tak juz od 1,5 godziny. :P

Posted

Miałam mieć, z hodowli Alikana miot B. Ale jednak hodowca zdecydował się na drugi dom, bo nie byłam do końca pewna jak sobie poradzę w relacji niekastrowany pies - suka. Dobrze wyszło, kiedyś pisałam do babeczki która teraz ma "moją" sunię, jak tam żyje i czy zdrowa. Nawet gdzieś w galerii u mnie jest jej zdjęcie. ;)