katasza1 Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 gops napisał(a):Bostonek! uwielbiam :) według mnie to taka mini wersja staffika jeśli chodzi o usposobienie . Dzieki. Ja tez tak mysle. Zreszta staffiki to jedno z moich marzen, ale moje dwa psy beda lacznie wazyc ok 19-20 kg maksymalnie, a to ze wzgledow ekonomicznych tansze niz utrzymanie staffika :P ale kiedys bede miala! zastanawiam sie czy z mlodym nie poprobowax ciagniecia roznych rzeczy. Nie znam zadnego bostona ktory to robi. musze doczytac. Wiecie od jakiego wieku mozna zaczac? No i do tego sledy sie nadaja? Quote
FredziaFredzia Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 katasza1 napisał(a):E no pozwole sobie sie nie zgodzic :P Oczywiście wyglądem też się różnią ;) Quote
katasza1 Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Chodzilo mi o charakter. Bostony to wieksze swiry niz buldogi ;) Quote
Aleksandrossa Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Aż przyszłam obczaić malucha :diabloti: Gratulacje, dawaj więcej zdjęć :loveu: Quote
katasza1 Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 No czekam na zdjecia wlasnie. Wlasciwie czekam juz 3 tygodnie... zaczynam byc zla :P Quote
katasza1 Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Dostalam zdjecia mojego malenstwa <3 Quote
Kasi i Lena Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Śliczności:loveu: W jakiej pięknej wystawowej pozie stoi :) Quote
Aleksandrossa Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ojojojoj *.* Jakie to słodziaszne :D Quote
katasza1 Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Dziekujemy! Hodowca robi im takie w pozach wystawowych. Szczerze to wolalabym jakies takie z zycia. Jak razem spia, bawia sie. Rozkraczone itp bo strasznie lubie ten okres u szczeniakow jak sa takie nieporadne. Ale za miesiac nadrobie, nie wiem jak ja jeszcze tyle czasu wytrzymam... Quote
Sonka95 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ale maluszek śliczny :loveu: http://i41.tinypic.com/28qvn2o.jpg Quote
katasza1 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='Sonka95']Ale maluszek śliczny :loveu: http://i41.tinypic.com/28qvn2o.jpg Dzieki :) 4 stycznia bedzie juz z nami :) A poki co zyczymy wszystkim wszystkiego co najlepsze w swieta i w calym przyszlym roku :) Quote
Sonka95 Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 O to już niedługo :) Wam również życzymy Wesołych Świąt :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Tutaj przy Frodzie widać jaki jest malutki :loveu: :loveu::loveu:http://i42.tinypic.com/312fpqs.jpg Quote
katasza1 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Jest malutki. Wazy 2,8 kg :) Wczoraj bylismy na pierwszej lekcji posluszenstwa. Przynioslam go w torbie zeby nie zmarzl i Pani trener jak go zbaczyla to myslala ze jest malo pewnym siebie szczylem. Jak go wyciagnelam to stwierdzila ze super charakter ma. Cwiczylismy przywolanie, siad i skupianie sie na wlascicielu i szlo mu naprawde niezle. Troche za bardzo narwany jest i nie chcialo mu sie myslec, no ale to pierwsza lekcja. Za to ladnie skupial sie na mnie. I dzieki paru wskazowka spacery nie sa dla niego tragedia i nie czeka az go wezme na rece tylko dzielnie drepcze kolo mnie. niestety przez to ze jest mala slodka kluska w ubranku to wszyscy do niego cmokaja a on kocha ludzi i z kazdym chce sie witac. Psow tez sie zupelnie nie boi, ostatnio uciekl mi za labradorem. moj sliczny idealny piesek :loveu: Powiedzcie mi, czemu ta mala gnida ktorej jeszcze jajka nie zeszly probuje kopulowac na Frodzie? Quote
Obama Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Czadowy! Będę obserwować! Pisz jak najwięcej o temperamencie i charakterze! Quote
katasza1 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Hej, hej. Ciesze sie ze sie chlopaczyna podoba :) Narazie jesli chodzi o charakter jest cudowny. Taki jak chcialam. jest typowym bostonem, czyli waze 3 kg ale jestem wielkim psem i nikt mi nie podskoczy. Frodo musi dosc 'agresywnie' reagowac, zeby mlody dal mu spokoj. Bardzo szybko sie do mnie przywiazal i mimo ze kocha wszystkich to katem oka patrzy gdzie ja jestem. Normalnie chodzi po centrum miasta, nie boi sie aut, halasow, wystrzalow. ale czesto przychodzi sie tuluc, jak Frodo go odgani to przylatuje do mnie sie potulic bo taki biedny szczeniaczek :D wielki pies w malym ciele. a no i super sie skupia na mnie, jak wychodzimy z domuto siada i czeka, w windzie siada i czeka. Przy kazdym postoju zatrzymuje sie, siada i gapi z mina pt ' i co teraz robimy? ' Quote
wykrywka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Nie mogę się napatrzeć na to zjawiskowe stworzenie :lol:. Czy padło już gdzieś jego imię ? Quote
katasza1 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Czesc wykrywko :loveu: Dziekujemy! Dzisiaj was zasypie zdjeciami :) imienia jeszcze chyba nie ma. Chlopak upiera sie przy Bogdanie... :P Quote
angineuuka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Bogdan :D mój tata ma tak na imię :evil_lol: Quote
Agneees Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 No i gdzie te obiecane zdjęcia? :razz: Maluszek jest świetny, od samego początku wpadł mi w oko bo już Was podpatrywałam jak pisałaś w wątku oczekujących :loveu: W jakim dokładnie jest wieku? Quote
katasza1 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 (edited) Zdjec nie ma bo albo zapomnialam wziac kabel od rodzicow, albo zostawilam u chlopaka albooo jest gdzies w popakowanych torbach i nie moge go znalezc :/ Maluch jest boski, ma cudowny charakter. Aleeee mimo ze go kocham nad zycie to jakos jeszcze sie z nim tak nie zzylam jak z Frodem. Troche sie tego balam, wydaje mi sie ze w zyciu juz nie zzyje sie tak mocno z zadnym psem jak z Frodem. Ale moze to kwestia czasu. Ups, takich rzeczy chyba nie 'mowi' sie na glos :P Mlody urodzil sie 16 pazdziernika, wiec za dwa dni konczy 3 miesiace :) Edited January 14, 2014 by katasza1 Quote
Agneees Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Właściwie dopiero się poznajecie, jak będzie starszy i zaczniecie więcej razem pracować to na pewno ta więź będzie dużo głębsza ;) Czyli jest jedynie 12 dni starszy niż moja pleśniawa. Będę zaglądać i podpatrywać jak rośnie :-) Quote
Recommended Posts