Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już sie zapoznał z panią z warzywniaka ale ponieważ ta znajomość na nic się Pepiemu nie zda jeszcze tego nie uznajemy. Jutro idziemy do pizzeri żeby razem z Figą chodził na przekąseczkę, podkreślam przekąseczkę Figaczek tylko się delektuje onie nie objada się:eviltong:

Posted

ja Was wszystkie przytulę, ale przecież cały czas pisałam że on na zimę zostać nie może i czekałam czekałam i czekałam na domek z ogrodem ale domku nie było a ja taki mam i to była ta rezerwa dla Pepka
on ma ADHD skacze jak kangur, obawiam sie tylko dewastacji z Nuśką wszystkiego co pod łapami bo na Chełmie trawniki nie są już takie ładne jak były jeszcze dziś rano:evil_lol:

Posted

olenka_f napisał(a):
awantura w kebabie nie podoba mu sie jego własne odbicie w lustrze

Oleńka dala mi posłuchac w telefonie,jaki przestraszony swoim odbiciem;poszczekuje sobie zdumiony.Coz,w koncu do niego dotarlo,ze adonisem nie jest.
Olenko,nawet nie mialam jak dac Ci identyfikatora,bo nic nie wiedzialam!

Posted

kupka wylatuje sama on chyba nie wie kiedy, siusiu było np jak poszłam obsługiwać i dość długo mnie nie było to na powitanie kałurza no i jak to swoje odbicie zobaczył to koniec mokro wszędzie śmierdzi wszędzie :-o:evil_lol:

Posted

nooo,stresik swoje robi.
Potem z kupa bedzie lepiej.Tzn teraz leci,bo stres,ale to sie unormuje.W schronie na poczatku tez tak było.
Boze Oleńko....wziecie Pepe to ..... to MASAKRA!!!!

Posted

zabranie Jaskierka i Figi to też była masakra i co z tego, z Jaskierkiem się nie udało Figarka też troszkę nie dokońca wyleczona ale biega wrzeszczy na wszystkich i myśle że jest szczęśliwa
wczoraj patrze a ona ciągnie za sobą szkieleta którego była uprzejma ukraść z miski:evil_lol:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Brukselka jest pomysłowa, wodery sobie załatwi :cool3:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:ja to chce zobaczyć i na rowerze jeszcze przyjedzie:evil_lol:

Posted

tego nie wiem ale pilnuje bardzo teraz leży pod biurkiem ale to sukces że leży bo cały czas stał a oczka mu sie zamykały a on stał i opierał sie o nogę i nie chciał sie połozyć
teraz śpi ale mordkę ma na mojej stopie jak wstaje to i on, ale w domu się położy i już będzie dobrze

Posted

OLENKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś szalona, kompletnie szurnięta!!!!!!!!!
Ale kochana jak nic!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi:
To dlatego wczoraj komp mi zdechł, żebym wiekszą niespodziankę miała.
A TZ-et dzis rano sobie przypomniał, że gdy był poza domem, to dzwoniła Ola :mad:.
Kupuje nowego komputera i chrzczę go imieniem OLENKA!
Muszę jeszcze raz wszystko przeczytać - wciąż nie wierzę... :evil_lol: