Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaerjot napisał(a):
Pepe i Tobi szukają

Tobi juz nie-od niedzieli ma dom.Ludzie wydaja sie konkretni.
A Pepe zamieszkal z Timonem,poczatkowo bylam przerazona,bo Timon jest wielkim owczarkiem-"opłatkiem" (szkieletorem,znaczy sie),ale po 2 dniach obserwacji stwierdzilam,ze tworza zgrany duet.No i Timon korzysta na tej lokalizacji boksu.

Posted

dopiero teraz mam chwile
Pepuś wykąpany , zjadł ale jak zostaje w biurze dosłownie na 3min to potem wita jakby mnie tydzień nie było
do lekarza idziemy jutro ale nie mam dosłownie nic na temat jego leczenia, książeczka jest i szczepienia nic więcej nie wiem nawet co powiedzieć wet, co dostawał itd
jest bardzo przyjacielski i kochany
myślę że z Nuką sie dogadają , problem w tym że on też łobuziak więc jakieś 50kg cementu mnie czeka do pozbierania, tak myślę
Pepi się słucha , zagrodę którą mam w biurze dla Figusi przeskoczy bez kłopotu ale jak mu powiedziałam że nie można to już jej nie taranuje
fajny piesio, kochany i przytulasty a buziaków rozdaje na prawo i lewo miliony:loveu:

Posted

Z Niuska sie dogada,bo to szczeniak prawie i gdy ma do czynienia z dominujacym psem-ulega.Ale rozrabiaka.No i poł roku w schronie,w takim wieku-robi swoje.
Co do lekow-wypytam weta,co dostawał.
Tylko jednym sie martwie-jak Ty teraz dasz rade....z tyloma czworonogami?