Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

Dzięki za info. Z tym popuszczaniem to chodziło mi o zwieracz,ponieważ przeczytałam na pierwszej stronie,że ma z tym problem.Może można to wyleczyć?

P.S. Siusianie to najmniejszy problem,chyba,że robi to wszędzie i bardzo często-biedaczek:-(

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pepino siusia kiedy się cieszy, to zestresowany i skrzywdzony pieseczek ale jaki kochany i ładny
mały domek mały ogródek ciepła budka i już jest raj dla Pepino, kochający pan lub pani i krok po kroczku wyjdzie z tego, tak mi się wydaje;)

Posted

Ja mojej Tolce też muszę doopsko wycierać :oops: Najlepsze są chusteczki dla niemowląt...

Pepe posikuje z emocji, przy powitaniu z człowiekiem, tak jak zdarza się to niektórym suczkom.

No to dalej domu szukamy!!!!

Posted

Gabryjella napisał(a):
No to ja zapytam wprost :oops: czy wiadomo czy Pepe kontroluje się w sensie kupy i siku (pomijam posikiwanie np. przy powitaniu czy ze strachu, bo to wg. mnie nie jest poważny problem) i się poprostu obsrywa :oops: i trzeba mu ten tyłek potem umyć ?

to nie jest tak,ze kupa leci z niego niekontrolowana.Pepe wie,ze robi kupe ;) ale troche kupy moze zostac mu na tyłku i wtedy trzeba to wytrzec,jak sie tego nie zrobi,to Pepe wytrze sie sam-na przykład o sciane (pokazał,ze potrafi).Znacznie wiekszym problemem jest jego sikanie (wszystko z niego wyleci) przy powitaniu,przy zakladaniu smyczy.Jest tez jeszcze jeden prblem-w schronisku juz poł roku,przyszedl jako połroczny szczeniak.Czego dobrego mogł sie w schronisku nauczyc? :shake:
Jedyne dobre-jest psem socjalnym-nie boi sie obcych,bierze chetnie nagrodki.Mieszka w najbardziej nagrodkowym boksie,zaraz przy biurze.Interesanci nie mieszcza sie w malutkim pomieszczeniu,wiec czekajac,rozmawiaja z Pepe,glaszcza go,karmia.

Posted

Pepe nie robi kupy bezwiednie.Moze sie zdarzyc,ze zrobi,bo nie wiemy,czy jest nauczony czystosci w domu,ale kupa nie wylatuje z niego bezwiednie.

Ale i tak raczej nastwiamy sie na przytulna bude w przydomowym ogrodku :)