Agata-Poznań Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dzięki za info. Z tym popuszczaniem to chodziło mi o zwieracz,ponieważ przeczytałam na pierwszej stronie,że ma z tym problem.Może można to wyleczyć? P.S. Siusianie to najmniejszy problem,chyba,że robi to wszędzie i bardzo często-biedaczek:-( Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Pepino siusia kiedy się cieszy, to zestresowany i skrzywdzony pieseczek ale jaki kochany i ładny mały domek mały ogródek ciepła budka i już jest raj dla Pepino, kochający pan lub pani i krok po kroczku wyjdzie z tego, tak mi się wydaje;) Quote
Agata-Poznań Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 On jest piękny!!!!! Dziwię się,że nikt Go nie chce.Gdybym nie miała 2 kociaków i psiaka to już byłby u mnie!!!!:loveu: Quote
olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Pepi na przywitanie skakał jak kangur:evil_lol: jego kolega jest również kochaniutki i śliczny:loveu: Quote
Agata-Poznań Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jakiego kumpla ma Pepcio????? Sorki,że nie jestem w temacie. Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Z takim uroczym białaskie. Fotki są wczesniej ;) Lecimy Pepe!!!!!!!!!!! Quote
Agata-Poznań Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Witam!!!! Chciałabym wiedzieć co mówi weterynarz na temat Pepcia popuszczania.Mam na myśli zwieracz.Czy można to wyleczyć lub zoperować i czy maleństwo mniej siusia?:loveu: Quote
brazowa1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 On nie popuszcza moczu,tylko,jakby to ladnie napisac-kupka mu czasem zostaje na tyłku i trzeba go wytrzec po wyproznieniu sie.I raczej tak juz pozostanie. Quote
akucha Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja mojej Tolce też muszę doopsko wycierać :oops: Najlepsze są chusteczki dla niemowląt... Pepe posikuje z emocji, przy powitaniu z człowiekiem, tak jak zdarza się to niektórym suczkom. No to dalej domu szukamy!!!! Quote
akucha Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Kontroluje się, bo wypytałam Wiolę. Co kilka dni zdarza się, że dupke trzeba wytrzeć. Quote
quasimodo Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wędruj do góry psinko, może cię ktoś wypatrzy... Quote
brazowa1 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Gabryjella napisał(a):No to ja zapytam wprost :oops: czy wiadomo czy Pepe kontroluje się w sensie kupy i siku (pomijam posikiwanie np. przy powitaniu czy ze strachu, bo to wg. mnie nie jest poważny problem) i się poprostu obsrywa :oops: i trzeba mu ten tyłek potem umyć ? to nie jest tak,ze kupa leci z niego niekontrolowana.Pepe wie,ze robi kupe ;) ale troche kupy moze zostac mu na tyłku i wtedy trzeba to wytrzec,jak sie tego nie zrobi,to Pepe wytrze sie sam-na przykład o sciane (pokazał,ze potrafi).Znacznie wiekszym problemem jest jego sikanie (wszystko z niego wyleci) przy powitaniu,przy zakladaniu smyczy.Jest tez jeszcze jeden prblem-w schronisku juz poł roku,przyszedl jako połroczny szczeniak.Czego dobrego mogł sie w schronisku nauczyc? :shake: Jedyne dobre-jest psem socjalnym-nie boi sie obcych,bierze chetnie nagrodki.Mieszka w najbardziej nagrodkowym boksie,zaraz przy biurze.Interesanci nie mieszcza sie w malutkim pomieszczeniu,wiec czekajac,rozmawiaja z Pepe,glaszcza go,karmia. Quote
wredne_słonko Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 To znaczy, że tylko po spacerze trzeba Pepiczka wycierać czy może się tak zdarzyć, że w domu popuści i ubrudzi meble itp.? Quote
brazowa1 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Pepe nie robi kupy bezwiednie.Moze sie zdarzyc,ze zrobi,bo nie wiemy,czy jest nauczony czystosci w domu,ale kupa nie wylatuje z niego bezwiednie. Ale i tak raczej nastwiamy sie na przytulna bude w przydomowym ogrodku :) Quote
olenka_f Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 troche srajtaśmy i po kłopocie, Pepik chce do domku :placz: Quote
Agata-Poznań Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witaj maleńki:loveu:.Idziemy na spacerek i szukamy domku:crazyeye: Quote
Agata-Poznań Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Nie możemy się poddawać.Pepciu znajdzie domek!!!!! Quote
akucha Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Znajdzie!!!!!! On musi znaleźć ten najlepszy ;) Quote
Recommended Posts