caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 cześć i czołem, kluski z rosołem :eviltong: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='paula_z']Nie wiem, nie widziałam trzeciej :evil_lol: Super :multi: Ale zobaczysz:lol!:;)Witaj:loveu::multi: [quote name='dealer']hu hu hu:diabloti:dzien dobry:p Hu hu ha, hu hu ha nasza zima zła:diabloti: A u nas ma być dzisiaj 24 stopnie:Cool!: [quote name='evaxon']hejjj opsasasa:multi: Tralalalallalat la la la la:niewiem::evil_lol::evil_lol: Cześć:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]nie widziałam zadnej serii ani 1 szej ...ani 2 giej ...ani 3 ciej :eviltong::eviltong: Witanko Magdaleno :hand: [/FONT] Alu:icon_roc: nawróc siem natentychmiast:evil_lol::loveu: [quote name='caroolcia']cześć i czołem, kluski z rosołem :eviltong: Cześć i czołem, coś tam coś tam:hand::hand: Doberek w ten słoneczny dzionek:loveu: Ja już po kawce i śniadanku:grins: Po dwóch krótkich spacerkach i po kolejnym olaniu łóżka przez Medora:mdleje: - kończą mi się kołdry:niewiem: Quote
caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale zobaczysz:lol!:;)Witaj:loveu::multi: Hu hu ha, hu hu ha nasza zima zła:diabloti: A u nas ma być dzisiaj 24 stopnie:Cool!: Tralalalallalat la la la la:niewiem::evil_lol::evil_lol: Cześć:loveu: Alu:icon_roc: nawróc siem natentychmiast:evil_lol::loveu: Cześć i czołem, coś tam coś tam:hand::hand: Doberek w ten słoneczny dzionek:loveu: Ja już po kawce i śniadanku:grins: Po dwóch krótkich spacerkach i po kolejnym olaniu łóżka przez Medora:mdleje: - kończą mi się kołdry:niewiem: O rany, a daleczg wybrał sobie łóżko? jak spi to popuszcza?? Quote
clockwork Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='madzia i medor'] Dzisiaj mnie trochę nerwy poniosły, jak jeden dziad wymusił na mnie pierwszeństwo i sie wydarłam "Jak jeździsz łysy ch***":mdleje: A szyba była otwarta Aż sama siebie nie poznałam:oops:...ale się zdenerwowałam:roll::oops: [FONT=Arial]:loveu::loveu: rasowy kierowiec... furiat :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='madzia i medor'] Kiedyś byłam hipiską, później punkówą A teraz jestem sobą:cool1:To chyba starość:roll: :evil_lol: [FONT=Arial]wszystkiego trza w życiu spróbować powiadasz... ;)[/FONT] [quote name='Gonitwa']Hipiską nie byłam, samą w sobie pankówą też nie- a teraz taki mieszaniec ze mnie- kundel pospolity... Trochę punka, trochę metalu, trochę emo, trochę gota, itepeitede. a no i hardcore:) :cool2: [FONT=Arial]bez ograniczeń czyli.... niczym JA :grins: [/FONT] [quote name='madzia i medor']Czym byś nie była;), lubisz Guano apes - jesteś moja:diabloti::loveu: :placz::placz: [FONT=Arial]a ja nie lubie goowno coś tam.... już mnie nie kochasz??? :roll: [/FONT] [quote name='madzia i medor'] EDIT Takie maleństwo mogłabym mieć:loveu::razz: [FONT=Arial]:mdleje: buuuuuuuuuuuuu.... kcem takiego..... a nie to maleństwo co mam ...... :placz:[/FONT] [quote name='madzia i medor'] Chcem, cemCiekawe co to za rasa:hmmmm: [FONT=Arial]mastif??? :hmmmm: cze... medorowa :multi::multi: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Arial]a jeszcze bardziej takiego.... CHCEM :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='caroolcia']O rany, a daleczg wybrał sobie łóżko? jak spi to popuszcza?? Tak:roll: On nie robi tego celowo:roll: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:loveu: rasowy kierowiec... furiat :evil_lol:[/FONT] ..............:oops::evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]wszystkiego trza w życiu spróbować powiadasz... ;)[/FONT] Jasne, wszystko jest dla ludzi:siara::diabloti: :cool2: [FONT=Arial]bez ograniczeń czyli.... niczym JA :grins: [/FONT] :placz: [FONT=Arial]a ja nie lubie goowno coś tam.... już mnie nie kochasz??? :roll: :hmmmm:Muszę to poważnie przemyśleć:hmmmm::diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]:mdleje: buuuuuuuuuuuuu.... kcem takiego..... a nie to maleństwo co mam ...... :placz:[/FONT] ........... To tyci tyci Chloruś wypchać i kupić se takiego:diabloti: [FONT=Arial]mastif??? :hmmmm: Myślisz:hmmmm::niewiem: cze... medorowa :multi: [/FONT] Cze Klockowa:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a jeszcze bardziej takiego.... CHCEM :loveu:[/FONT] Łoooo jakie koniki:diabloti::loveu: Quote
caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 buhahah taki by mi mogł wyprowadzać pozostałe psiaki hi hi hi hi Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 caroolcia napisał(a):buhahah taki by mi mogł wyprowadzać pozostałe psiaki hi hi hi hi Ha ha, ciekawe jak by przy nim wyglądały:roll::loveu::evil_lol::evil_lol: A ja teraz się miałam wozić:roll:A instruktor zachorował:placz: I doopa zbita:placz:Z rozpaczy idę na kawę do koleżanki:roll: Quote
caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Ha ha, ciekawe jak by przy nim wyglądały:roll::loveu::evil_lol::evil_lol: A ja teraz się miałam wozić:roll:A instruktor zachorował:placz: I doopa zbita:placz:Z rozpaczy idę na kawę do koleżanki:roll: yhhhh do dolejcie cos do tej kafki za zdrufko instruktora :cool3: Quote
Jagoda1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cześć, Madzia, a może Medorkowi na noc zakładać np. pampersiki? Pewnie takie problemy zdarzają się i jak sobie radzą z nimi właściciele? Quote
Rinuś Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 jejku :crazyeye::crazyeye: takie ogromne psy istnieją??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Ha ha, ciekawe jak by przy nim wyglądały:roll::loveu::evil_lol::evil_lol: A ja teraz się miałam wozić:roll:A instruktor zachorował:placz: I doopa zbita:placz:Z rozpaczy idę na kawę do koleżanki:roll: [FONT=Arial]:razz:a może się wystraszył ze znów będzie musial z Toba jechać do Legnicy ;)[/FONT] Quote
gosikf & dogs Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Oba giganty słodziutkie! Taki kawał mięcha to jest coś!!!:loveu: Madzik, słyszałam, że u boksiów to częste...Ciesz się, że nie masz tak jak z Zeusem i, że sika wszystkim co akurat ma w pęcherzu, a wet mówi, że on zdrwy:cool1: Badania moczu nic nie wykazują!:crazyeye: 3majcie się!:kiss_2: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='caroolcia']yhhhh do dolejcie cos do tej kafki za zdrufko instruktora :cool3: Znajoma chora, na antybiotykach leci, bo tak to zatapiałybyśmy smutki w butelce... Tyskiego:evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Cześć, Madzia, a może Medorkowi na noc zakładać np. pampersiki? Pewnie takie problemy zdarzają się i jak sobie radzą z nimi właściciele? Zobacze, co powiedzą mi weci:roll:Na dodatek Medek pije wodę hektolitrami:roll: Chciałabym to wyleczyć:-( [quote name='Rinuś']jejku :crazyeye::crazyeye: takie ogromne psy istnieją??:crazyeye: Najwidoczniej;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a może się wystraszył ze znów będzie musial z Toba jechać do Legnicy ;)[/FONT] Sądzisz, że to po tym łysym ****u, czy moich zdolnościach dotyczących prowadzenia samochodu:cool1::cool1::cool1::diabloti: [quote name='gosikf & dogs']Oba giganty słodziutkie! Taki kawał mięcha to jest coś!!!:loveu: Madzik, słyszałam, że u boksiów to częste...Ciesz się, że nie masz tak jak z Zeusem i, że sika wszystkim co akurat ma w pęcherzu, a wet mówi, że on zdrwy:cool1: Badania moczu nic nie wykazują!:crazyeye: 3majcie się!:kiss_2: Trzymamy;) i nawzajem;):loveu::loveu: A my zaraz zbieramy się na spacer:p:p:p A jutro do pracy:roll: Quote
e.v.a Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Medzio leje do łozka:turn-l: Medzio leje do łóżka:turn-l: Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Hejo;) A ja wesoła po koncertowo nie byłam dziś w stanie iść do szkoły.. Przeholowało się wczoraj troszkę.. ociupinkę... Bo chamy koncertów w sobotę nie robią bo się dresy rzucają.... Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 evaxon napisał(a):Medzio leje do łozka:turn-l: Medzio leje do łóżka:turn-l: No niestety:roll:Mniejsza o łóżko, ale martwię się:roll::roll: Gonitwa napisał(a):Hejo;) A ja wesoła po koncertowo nie byłam dziś w stanie iść do szkoły.. Przeholowało się wczoraj troszkę.. ociupinkę... Bo chamy koncertów w sobotę nie robią bo się dresy rzucają.... Jaki koncercik, jaki, jaki:cool3::cool3: A my już po spacerku:p Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 A taki fajny;) W sumie 4 kapelki- punkowe dwie jedna to hardcore a na czwartą zostać nie mogłam bo planowałam do szkoły iść0 tylko że nie doszłam ale to już inna bajka;) Quote
e.v.a Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 madzia i medor napisał(a):No niestety:roll:Mniejsza o łóżko, ale martwię się:roll::roll: moze ma jakies lenki ?? albo sie zapalkami bawił:roll:? Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Gonitwa napisał(a):A taki fajny;) W sumie 4 kapelki- punkowe dwie jedna to hardcore a na czwartą zostać nie mogłam bo planowałam do szkoły iść0 tylko że nie doszłam ale to już inna bajka;) Kacyk męczył:cool1::cool1::cool1: Widzisz, trza było zostać:diabloti: Quote
Paula Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cześć Madzia :multi: Mam nadzieję, że Medka zdiagnozują i będzie wiadomo, jak leczyć :kciuki: Zdrówka dla chłopaka :loveu: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Madzia :multi: Mam nadzieję, że Medka zdiagnozują i będzie wiadomo, jak leczyć :kciuki: Zdrówka dla chłopaka :loveu: Dzięki Paula:buzi: Wtedy wyszło, że jest przeziębiony, ale nowe wyniki są już dobre:hmmmm: Zresztą jutro się wszystkiego dowiemy:p Czy to możliwe, żeby znowu się przeziębił? Na dodatek spożywa ogromne ilości wody:mdleje: Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 E tam kacyk- kacyka to ja po przeglądzie okolicznych kapelek 29.09 dopiero planuję;) Quote
Paula Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Dzięki Paula:buzi: Wtedy wyszło, że jest przeziębiony, ale nowe wyniki są już dobre:hmmmm: Zresztą jutro się wszystkiego dowiemy:p Czy to możliwe, żeby znowu się przeziębił? Na dodatek spożywa ogromne ilości wody:mdleje: Nie wiem, qrde, może przeziębienie nie było do końca wyleczone i się doprawił :hmmmm: Może jakieś inne badania mu zrób, ale ja nie wiem jakie :niewiem: :oops: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Gonitwa napisał(a):E tam kacyk- kacyka to ja po przeglądzie okolicznych kapelek 29.09 dopiero planuję;) Wow, no to życzę udanej zabawy;) paula_z napisał(a):Nie wiem, qrde, może przeziębienie nie było do końca wyleczone i się doprawił :hmmmm: Może jakieś inne badania mu zrób, ale ja nie wiem jakie :niewiem: :oops: Jutro muszę dopytać się dokładnie wetów:roll: Quote
Recommended Posts