Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Nie wiem, nie widziałam trzeciej :evil_lol: Super :multi:
Ale zobaczysz:lol!:;)Witaj:loveu::multi:
[quote name='dealer']hu hu hu:diabloti:dzien dobry:p
Hu hu ha, hu hu ha nasza zima zła:diabloti: A u nas ma być dzisiaj 24 stopnie:Cool!:
[quote name='evaxon']hejjj opsasasa:multi:
Tralalalallalat la la la la:niewiem::evil_lol::evil_lol:
Cześć:loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]nie widziałam zadnej serii ani 1 szej ...ani 2 giej ...ani 3 ciej :eviltong::eviltong:

Witanko Magdaleno :hand:
[/FONT]
Alu:icon_roc: nawróc siem natentychmiast:evil_lol::loveu:
[quote name='caroolcia']cześć i czołem, kluski z rosołem :eviltong:
Cześć i czołem, coś tam coś tam:hand::hand:

Doberek w ten słoneczny dzionek:loveu:
Ja już po kawce i śniadanku:grins: Po dwóch krótkich spacerkach i po kolejnym olaniu łóżka przez Medora:mdleje: - kończą mi się kołdry:niewiem:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ale zobaczysz:lol!:;)Witaj:loveu::multi:

Hu hu ha, hu hu ha nasza zima zła:diabloti: A u nas ma być dzisiaj 24 stopnie:Cool!:

Tralalalallalat la la la la:niewiem::evil_lol::evil_lol:
Cześć:loveu:

Alu:icon_roc: nawróc siem natentychmiast:evil_lol::loveu:

Cześć i czołem, coś tam coś tam:hand::hand:

Doberek w ten słoneczny dzionek:loveu:
Ja już po kawce i śniadanku:grins: Po dwóch krótkich spacerkach i po kolejnym olaniu łóżka przez Medora:mdleje: - kończą mi się kołdry:niewiem:

O rany, a daleczg wybrał sobie łóżko? jak spi to popuszcza??

Posted

[quote name='madzia i medor']

Dzisiaj mnie trochę nerwy poniosły, jak jeden dziad wymusił na mnie pierwszeństwo i sie wydarłam "Jak jeździsz łysy ch***":mdleje: A szyba była otwarta Aż sama siebie nie poznałam:oops:...ale się zdenerwowałam:roll::oops:

[FONT=Arial]:loveu::loveu: rasowy kierowiec... furiat :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Kiedyś byłam hipiską, później punkówą A teraz jestem sobą:cool1:To chyba starość:roll: :evil_lol: [FONT=Arial]wszystkiego trza w życiu spróbować powiadasz... ;)[/FONT]

[quote name='Gonitwa']Hipiską nie byłam, samą w sobie pankówą też nie- a teraz taki mieszaniec ze mnie- kundel pospolity... Trochę punka, trochę metalu, trochę emo, trochę gota, itepeitede. a no i hardcore:)
:cool2: [FONT=Arial]bez ograniczeń czyli.... niczym JA :grins:
[/FONT]
[quote name='madzia i medor']Czym byś nie była;), lubisz Guano apes - jesteś moja:diabloti::loveu: :placz::placz: [FONT=Arial]a ja nie lubie goowno coś tam.... już mnie nie kochasz??? :roll:

[/FONT]

EDIT
Takie maleństwo mogłabym mieć:loveu::razz:

[FONT=Arial]:mdleje: buuuuuuuuuuuuu.... kcem takiego..... a nie to maleństwo co mam ...... :placz:[/FONT]

Chcem, cemCiekawe co to za rasa:hmmmm:

[FONT=Arial]mastif??? :hmmmm:

cze... medorowa :multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='caroolcia']O rany, a daleczg wybrał sobie łóżko? jak spi to popuszcza??
Tak:roll: On nie robi tego celowo:roll:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:loveu: rasowy kierowiec... furiat :evil_lol:[/FONT]
..............:oops::evil_lol:
:evil_lol: [FONT=Arial]wszystkiego trza w życiu spróbować powiadasz... ;)[/FONT]
Jasne, wszystko jest dla ludzi:siara::diabloti:

:cool2: [FONT=Arial]bez ograniczeń czyli.... niczym JA :grins:
[/FONT]
:placz: [FONT=Arial]a ja nie lubie goowno coś tam.... już mnie nie kochasz??? :roll:
:hmmmm:Muszę to poważnie przemyśleć:hmmmm::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]:mdleje: buuuuuuuuuuuuu.... kcem takiego..... a nie to maleństwo co mam ...... :placz:[/FONT]
........... To tyci tyci Chloruś wypchać i kupić se takiego:diabloti:

[FONT=Arial]mastif??? :hmmmm:

Myślisz:hmmmm::niewiem:

cze... medorowa :multi:
[/FONT]
Cze Klockowa:loveu:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a jeszcze bardziej takiego.... CHCEM :loveu:[/FONT]

Łoooo jakie koniki:diabloti::loveu:

Posted

caroolcia napisał(a):
buhahah taki by mi mogł wyprowadzać pozostałe psiaki hi hi hi hi

Ha ha, ciekawe jak by przy nim wyglądały:roll::loveu::evil_lol::evil_lol:

A ja teraz się miałam wozić:roll:A instruktor zachorował:placz:
I doopa zbita:placz:Z rozpaczy idę na kawę do koleżanki:roll:

Posted

Ha ha, ciekawe jak by przy nim wyglądały:roll::loveu::evil_lol::evil_lol:

yhhhh do dolejcie cos do tej kafki za zdrufko instruktora :cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ha ha, ciekawe jak by przy nim wyglądały:roll::loveu::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]:razz:a może się wystraszył ze znów będzie musial z Toba jechać do Legnicy ;)[/FONT]

Posted

Oba giganty słodziutkie! Taki kawał mięcha to jest coś!!!:loveu:

Madzik, słyszałam, że u boksiów to częste...Ciesz się, że nie masz tak jak z Zeusem i, że sika wszystkim co akurat ma w pęcherzu, a wet mówi, że on zdrwy:cool1: Badania moczu nic nie wykazują!:crazyeye:

3majcie się!:kiss_2:

Posted

[quote name='caroolcia']yhhhh do dolejcie cos do tej kafki za zdrufko instruktora :cool3:
Znajoma chora, na antybiotykach leci, bo tak to zatapiałybyśmy smutki w butelce... Tyskiego:evil_lol:
[quote name='AgusiaTerierka']Cześć, Madzia, a może Medorkowi na noc zakładać np. pampersiki?
Pewnie takie problemy zdarzają się i jak sobie radzą z nimi właściciele?
Zobacze, co powiedzą mi weci:roll:Na dodatek Medek pije wodę hektolitrami:roll: Chciałabym to wyleczyć:-(
[quote name='Rinuś']jejku :crazyeye::crazyeye: takie ogromne psy istnieją??:crazyeye:
Najwidoczniej;)
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a może się wystraszył ze znów będzie musial z Toba jechać do Legnicy ;)[/FONT]
Sądzisz, że to po tym łysym ****u, czy moich zdolnościach dotyczących prowadzenia samochodu:cool1::cool1::cool1::diabloti:
[quote name='gosikf & dogs']Oba giganty słodziutkie! Taki kawał mięcha to jest coś!!!:loveu:

Madzik, słyszałam, że u boksiów to częste...Ciesz się, że nie masz tak jak z Zeusem i, że sika wszystkim co akurat ma w pęcherzu, a wet mówi, że on zdrwy:cool1: Badania moczu nic nie wykazują!:crazyeye:

3majcie się!:kiss_2:
Trzymamy;) i nawzajem;):loveu::loveu:

A my zaraz zbieramy się na spacer:p:p:p A jutro do pracy:roll:

Posted

Hejo;)

A ja wesoła po koncertowo nie byłam dziś w stanie iść do szkoły.. Przeholowało się wczoraj troszkę.. ociupinkę... Bo chamy koncertów w sobotę nie robią bo się dresy rzucają....

Posted

evaxon napisał(a):
Medzio leje do łozka:turn-l: Medzio leje do łóżka:turn-l:

No niestety:roll:Mniejsza o łóżko, ale martwię się:roll::roll:
Gonitwa napisał(a):
Hejo;)

A ja wesoła po koncertowo nie byłam dziś w stanie iść do szkoły.. Przeholowało się wczoraj troszkę.. ociupinkę... Bo chamy koncertów w sobotę nie robią bo się dresy rzucają....

Jaki koncercik, jaki, jaki:cool3::cool3:

A my już po spacerku:p

Posted

A taki fajny;)

W sumie 4 kapelki- punkowe dwie jedna to hardcore a na czwartą zostać nie mogłam bo planowałam do szkoły iść0 tylko że nie doszłam ale to już inna bajka;)

Posted

Gonitwa napisał(a):
A taki fajny;)

W sumie 4 kapelki- punkowe dwie jedna to hardcore a na czwartą zostać nie mogłam bo planowałam do szkoły iść0 tylko że nie doszłam ale to już inna bajka;)

Kacyk męczył:cool1::cool1::cool1: Widzisz, trza było zostać:diabloti:

Posted

paula_z napisał(a):
Cześć Madzia :multi: Mam nadzieję, że Medka zdiagnozują i będzie wiadomo, jak leczyć :kciuki: Zdrówka dla chłopaka :loveu:

Dzięki Paula:buzi:
Wtedy wyszło, że jest przeziębiony, ale nowe wyniki są już dobre:hmmmm: Zresztą jutro się wszystkiego dowiemy:p
Czy to możliwe, żeby znowu się przeziębił?
Na dodatek spożywa ogromne ilości wody:mdleje:

Posted

Dzięki Paula:buzi:
Wtedy wyszło, że jest przeziębiony, ale nowe wyniki są już dobre:hmmmm: Zresztą jutro się wszystkiego dowiemy:p
Czy to możliwe, żeby znowu się przeziębił?
Na dodatek spożywa ogromne ilości wody:mdleje:

Nie wiem, qrde, może przeziębienie nie było do końca wyleczone i się doprawił :hmmmm: Może jakieś inne badania mu zrób, ale ja nie wiem jakie :niewiem: :oops:

Posted

Gonitwa napisał(a):
E tam kacyk- kacyka to ja po przeglądzie okolicznych kapelek 29.09 dopiero planuję;)

Wow, no to życzę udanej zabawy;)
paula_z napisał(a):
Nie wiem, qrde, może przeziębienie nie było do końca wyleczone i się doprawił :hmmmm: Może jakieś inne badania mu zrób, ale ja nie wiem jakie :niewiem: :oops:

Jutro muszę dopytać się dokładnie wetów:roll: