Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Arial]Madziu ...a kurde może badanko krwi Medorkowi niech zrobią co...[/FONT] Quote
Paulina. Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Medorek mój sliczniasty rudzielcuu :loveu: Trzymajcie się :lol: A my się do Was uśmiechniemy ! Chcecie? :grins::lol!::grins::lol!: :diabloti: Quote
basia2202 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 przyszłam z buziaczkiem :loveu: i z ciepłym słowem: dobraanoooc :p zaległości nadrobimy, jak będziemy mieć więcej czasu :oops: buziole od Zuzolki :loveu: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Madziu ...a kurde może badanko krwi Medorkowi niech zrobią co...[/FONT] Nie wiem, popytam, niech coś zrobią:placz: [quote name='Paulinaaa']Medorek mój sliczniasty rudzielcuu :loveu: Trzymajcie się :lol: A my się do Was uśmiechniemy ! Chcecie? :grins::lol!::grins::lol!: :diabloti: Cemy:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chciałabym iść spać, ale mi się nie chce spać:niewiem: Czy ja jestem normalna:hmmmm:;):evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 madzia i medor napisał(a): Chciałabym iść spać, ale mi się nie chce spać:niewiem: Czy ja jestem normalna:hmmmm:;):evil_lol: Hę- to zupełnie tak jak mi dzisiaj...:diabloti: Ale jutro już muszę do szkoły niestety iść...:placz: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='basia2202']przyszłam z buziaczkiem :loveu: i z ciepłym słowem: dobraanoooc :p zaległości nadrobimy, jak będziemy mieć więcej czasu :oops: buziole od Zuzolki :loveu: Witamy:loveu:Buziaki zwrotne przesyłamy:loveu: [quote name='Gonitwa']Hę- to zupełnie tak jak mi dzisiaj...:diabloti: Ale jutro już muszę do szkoły niestety iść...:placz: A ja do pracy:roll: Co tu robić, żeby nic nie robić, a mieć pieniądze:roll::roll::diabloti: Quote
zuzolandia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 witanko;-) jak to o robic do rzadu do rzadu!!!!! tam nic nir robia a jeszcze im placa i to kasioreeeeeeeee ze hejjjjjjjjjjj !!!!! Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie wiem, popytam, niech coś zrobią:placz: [FONT=Arial]wtedy wyklucza się zapalenie i nereczki :razz:[/FONT] Chciałabym iść spać, ale mi się nie chce spać:niewiem: Czy ja jestem normalna:hmmmm:;):evil_lol: [FONT=Arial]nie ić :shake:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 biedny Medzioo ! niech mu zbadaja uklad moczowy ..moze cosik z cewka .....a wiesz ze Zuzol tez pije jak smok? tyle ze nie sisusia do lozka .....moze to wina kaloryferow ? Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='zuzolandia']witanko;-) jak to o robic do rzadu do rzadu!!!!! tam nic nir robia a jeszcze im placa i to kasioreeeeeeeee ze hejjjjjjjjjjj !!!!! Chyba bym się nadawała:hmmmm::hmmmm::hmmmm::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]wtedy wyklucza się zapalenie i nereczki :razz:[/FONT] [FONT=Arial]nie ić :shake:[/FONT] Tak też zrobię:roll:Dzięki Alu:loveu: Kiedy ja na 7:45 umówiłam się z Fidelową na spacer:mdleje::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 zuzolandia napisał(a):biedny Medzioo ! niech mu zbadaja uklad moczowy ..moze cosik z cewka .....a wiesz ze Zuzol tez pije jak smok? tyle ze nie sisusia do lozka .....moze to wina kaloryferow ? Hmmm, no właśnie miał zapalenie cewki moczowej - może rzeczywiście nie doleczyliśmy się do końca:hmmmm: Medor pije baaardzzoooo dużo wody:crazyeye: Takich ilości kiedyś nie spozywał:shake::shake::roll: Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 To nie dobrze- skonsultuj to porządnie- KAŻ wetowi badania porobić... Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Gonitwa napisał(a):To nie dobrze- skonsultuj to porządnie- KAŻ wetowi badania porobić... Wiem:roll: Ale dopiero w sobotę będę mogła pojechać - najprawdopodobniej:mdleje: Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Biedaku skąd Ty tyle pościeli weźmiesz? Aż do soboty... Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Gonitwa napisał(a):Biedaku skąd Ty tyle pościeli weźmiesz? Aż do soboty... Utopię się w tym moczu:evil_lol::evil_lol::cool1: Na szczęście nie wydala go aż tak dużo;) No cóż, jak zabraknie pościeli liczę na Wasza pomoc;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 byc moze tak jest ...nie do konca wyleczony ...molestuj weta o porzadne badania bo z tym ukladem to ni ma zartow........ jakby co to podeslemy posciel ...duzo mamy ehheeheh;-) Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 zuzolandia napisał(a):byc moze tak jest ...nie do konca wyleczony ...molestuj weta o porzadne badania bo z tym ukladem to ni ma zartow........ jakby co to podeslemy posciel ...duzo mamy ehheeheh;-) Ha ha, wiedziałam,że na Was moge liczyć:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 My uciekamy spać;) Chciałam Wam powiedzieć, że czeka już na mnie serniczek:diabloti: Na śniadanko, od Fidelowej:loveu: Tak, możecie zazdrościć:diabloti: Quote
zuzolandia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 co za maupa ;-) taki smakol robic !!!!!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 zuzolandia napisał(a):co za maupa ;-) taki smakol robic !!!!!!!!!!!!!! :B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 dobranoc :* całuski dla Medzia biednego :loveu: Quote
zuzolandia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 mialas juz isc spac !!!!!!!!!! niedobra kobito !!!! Quote
BeaC Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Hmmm, no właśnie miał zapalenie cewki moczowej - może rzeczywiście nie doleczyliśmy się do końca:hmmmm: Medor pije baaardzzoooo dużo wody:crazyeye: Takich ilości kiedyś nie spozywał:shake::shake::roll: .....................:-(:-(:-( bidny Medor............... witaj Ev!!!!! Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial]Madziu Medorowa ...:p...jak po spacerku , jak serniczek Fidelkowej [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :loveu: witaj ukochana Madzialenko:loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts