Paula Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Hej Madzia :multi: madzia i medor napisał(a)::grins::grins::grins: http://kaasiaa83.wrzuta.pl/audio/zQWS9MgXcl/guano_apes_-_open_your_eyes Kocham ten zespół:loveu: Fajne, fajne :multi: Mnie też się podobuje :razz: podobnie jak Karolci ;): caroolcia napisał(a):open your eyes!!! open your mind!!! tralalala - lubie hiphop ale takie klimaty tesh Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja tyż....... Doberek:p:loveu: paula_z napisał(a):Hej Madzia :multi: Fajne, fajne :multi: Mnie też się podobuje :razz: podobnie jak Karolci ;): Hi hi, witaj:loveu: Paulinaaa napisał(a):Doobry :loveu: Doberek:hand: Medor znowu dziś popuścił ... na łóżko:mdleje::mdleje: Muszę jutro jechać do lekarza z nowymi wynikami, ale one są już ponoć prawidłowe - tak mówiła pielęgniarka:roll: Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Acha... a ja mam na czole guza wielkości śliwki:mdleje: Tak się kończą zabawy z pieskiem:diabloti: Quote
Paulina. Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Acha... a ja mam na czole guza wielkości śliwki:mdleje: Tak się kończą zabawy z pieskiem:diabloti: Tiaaa.... rozwalone kolana, podarte 3 pary spodni, zepsute buty, kurtka.. Podrapane i pogryzione całe ręce.. zarysowana twarz... Rozcięta warga.. Kocham zabawy z pieskami :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 madzia i medor napisał(a): Cześć Alu:multi::multi::multi: Ja właśnie kończę trzeciego Żubra:roll: [FONT=Arial];)dobrze posiedzieć przy ŻUBRZE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi:doberek ...wstanieta jestem :grins: [/FONT] Quote
gosikf & dogs Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Paulinaaa napisał(a):Tiaaa.... rozwalone kolana, podarte 3 pary spodni, zepsute buty, kurtka.. Podrapane i pogryzione całe ręce.. zarysowana twarz... Rozcięta warga.. Kocham zabawy z pieskami :loveu: :diabloti: taaa.szczególnie rozciągnięta warga fajnie brzmi... Mi Zeus wpakował całe łapsko do buzi...A fe!:diabloti: Madziulku, pozdrawianko!!! Zeus do dziś od kiedy go wzięłam siusia w domu, i to nie, że popuszcza tylko wylewa z siebie całą zawartośc pęcherza:cool1:Uczyłam go od początku wychowania itd i już wiem, że nie robi tego z tego powodu tylko jest to jakiś problem zdrowotny. Niestety nie wiem jaki, bo gdzie nie pójdę z psem, to weci mówią, że jest zdrowy jak ryba! Zresztą teraz z tą koopą też tak powiedzieli. Przytulanko Madzia!3mam kciuki! Może przeziębił??? Quote
e.v.a Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 czesc jednorożcu:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Paulinaaa napisał(a):Tiaaa.... rozwalone kolana, podarte 3 pary spodni, zepsute buty, kurtka.. Podrapane i pogryzione całe ręce.. zarysowana twarz... Rozcięta warga.. Kocham zabawy z pieskami :loveu: :diabloti: Buhahahhaa, efekty specjalne:diabloti::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)dobrze posiedzieć przy ŻUBRZE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi:doberek ...wstanieta jestem :grins: [/FONT] Ta, tuż za rogiem:evil_lol: Doberek wstanięta Alu drepcząca po parapetach;):loveu: gosikf & dogs napisał(a):taaa.szczególnie rozciągnięta warga fajnie brzmi... Mi Zeus wpakował całe łapsko do buzi...A fe!:diabloti: Madziulku, pozdrawianko!!! Zeus do dziś od kiedy go wzięłam siusia w domu, i to nie, że popuszcza tylko wylewa z siebie całą zawartośc pęcherza:cool1:Uczyłam go od początku wychowania itd i już wiem, że nie robi tego z tego powodu tylko jest to jakiś problem zdrowotny. Niestety nie wiem jaki, bo gdzie nie pójdę z psem, to weci mówią, że jest zdrowy jak ryba! Zresztą teraz z tą koopą też tak powiedzieli. Przytulanko Madzia!3mam kciuki! Może przeziębił??? Medek miał przeziębiony pęcherz, dostawał antybiotyk i było już ok, a tu znowu:placz::placz: Zdróffka dla Zeuska;):loveu: evaxon napisał(a):czesc jednorożcu:multi::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:A jak napindala, zaczyna zmieniać kolor:razz: EDIT Takie maleństwo mogłabym mieć:loveu::razz: Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Gonitwa napisał(a):No fajowe to maleństwo:) Heja! :loveu::loveu::loveu: My uciekamy z Fidelową na spacer:multi::multi::multi::cool1: Quote
bonita Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Hej córciu :loveu: Maleństwo ćliczne :grin: takie maleńkie słodkie . Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 heloł!!! tak tyci maleństwo w sam raz na jedna kanapę :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 chciej takie chciej :diabloti: http://img293.imageshack.us/img293/4476/wielkipiesro3.png Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dziewczynki pomocy :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6978786#post6978786 Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='bonita']Hej córciu :loveu: Maleństwo ćliczne :grin: takie maleńkie słodkie . Kup mi takiego, kup:multi::multi::multi::evil_lol: [quote name='caroolcia']heloł!!! tak tyci maleństwo w sam raz na jedna kanapę :evil_lol: Taa, dosłownie na jedną, całą kanapę:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Vectra']chciej takie chciej :diabloti: http://img293.imageshack.us/img293/4476/wielkipiesro3.png Chcem, cem:multi::multi::evil_lol:Ciekawe co to za rasa:hmmmm: [quote name='caroolcia']Dziewczynki pomocy :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6978786#post6978786 Bosszzz...jaka bidulka .... Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Kup mi takiego, kup:multi::multi::multi::evil_lol: Taa, dosłownie na jedną, całą kanapę:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Chcem, cem:multi::multi::evil_lol:Ciekawe co to za rasa:hmmmm: Bosszzz...jaka bidulka .... taka żabka słodka z niej .... jak można boksia na lodzie przy budzie i na łańcuchu trzymać, ehhhh :shake: Quote
e.v.a Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://img293.imageshack.us/img293/4476/wielkipiesro3.png chodzi o dziewczyne czy psa??:cool1::cool1::diabloti: Quote
Paula Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Hej Madzia :multi: Reklamy są, cho na chwilę :razz: Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='caroolcia']taka żabka słodka z niej .... jak można boksia na lodzie przy budzie i na łańcuchu trzymać, ehhhh :shake: Nigdy nie pojme rozumowania niektórych ,,ludzi":shake: [quote name='evaxon']http://img293.imageshack.us/img293/4476/wielkipiesro3.png chodzi o dziewczyne czy psa??:cool1::cool1::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: O psa...:cool1: [quote name='paula_z']Hej Madzia :multi: Reklamy są, cho na chwilę :razz: Hi hi:multi:Od przyszłej niedzieli trzecia seria - naprawdę fajna, chyba najlepsza jak dotąd ze wszystkich:hmmmm::p Quote
Paula Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Od przyszłej niedzieli trzecia seria - naprawdę fajna, chyba najlepsza jak dotąd ze wszystkich:hmmmm::p Nie wiem, nie widziałam trzeciej :evil_lol: Super :multi: Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:nie widziałam zadnej serii ani 1 szej ...ani 2 giej ...ani 3 ciej :eviltong::eviltong::eviltong: Witanko Magdaleno :hand: [/FONT] Quote
Recommended Posts