Gonitwa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 hahaha zaplułam monitor tym łysym:):) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Vectra napisał(a):witaj kochanie :diabloti: uuuuuuu rewelacyjnie romantycznie tutaj:loveu:....jak u Jane Austin...Vectra nie poosadzalam Cie niegdy o tak czułe i ciepłe słowa....:cool3: Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Madzia nie przejmuj sie - ja za kułkiem zamieniam sie w prestidigitatora łaciny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o rany - to się nazywa BYK hi hi hi Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Gonitwa napisał(a):hahaha zaplułam monitor tym łysym:):) :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agunia-Pańciunia) napisał(a):uuuuuuu rewelacyjnie romantycznie tutaj:loveu:....jak u Jane Austin...Vectra nie poosadzalam Cie niegdy o tak czułe i ciepłe słowa....:cool3: Bo ona mnie kocha i ja to wiem:grins::grins: caroolcia napisał(a):Madzia nie przejmuj sie - ja za kułkiem zamieniam sie w prestidigitatora łaciny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chciałabym to słyszeć:evil_lol::evil_lol: My już po spacerku z Fidelowymi:p:p:p:loveu: Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 madzia i medor napisał(a): Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chciałabym to słyszeć:evil_lol::evil_lol: oj uwierz nie chciałabyś hi hi hi - to mniej wiecej tak ty pip pip pip gdzie ty pip masz pip oczy!!! jak cie pip w pip pip pip pip pip!!! i jeszcze pip niedzielny pip kierowca pip do domu :eviltong: Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 caroolcia napisał(a):oj uwierz nie chciałabyś hi hi hi - to mniej wiecej tak ty pip pip pip gdzie ty pip masz pip oczy!!! jak cie pip w pip pip pip pip pip!!! i jeszcze pip niedzielny pip kierowca pip do domu :eviltong: Ojejku a myślałam, że tylko ja tak mam:evil_lol::evil_lol::loveu: Znalazłam piosenkę, której szukałam:loveu::loveu::loveu: Jak mogłam zapomnieć, że to to:roll: Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Gonitwa napisał(a):A co, co? Jaka, jaka? :grins::grins::grins: http://kaasiaa83.wrzuta.pl/audio/zQWS9MgXcl/guano_apes_-_open_your_eyes Kocham ten zespół:loveu: Quote
Kitka20 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hej Madzia wpadłam na chwil kilka ale nie nadrabiałam jak tylko minie gorączka początku roku to nadrobie obiecuję Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej Madzia wpadłam na chwil kilka ale nie nadrabiałam jak tylko minie gorączka początku roku to nadrobie obiecuję Nie musisz;)Ważne, że jesteś i o nas pamiętasz;):loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Guano Apes? mniam;) Trza było pytać to bym powiedziała że to to - mam fazę na ten kawałek ostatnio;) Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Gonitwa napisał(a):Guano Apes? mniam;) Trza było pytać to bym powiedziała że to to - mam fazę na ten kawałek ostatnio;) Ale ja nie pamiętałam, że to to:roll::roll::placz: Mam nawet gdzieś ich płytkę, tylko gdzie:niewiem: Uwielbiam również to;):loveu: http://www.youtube.com/watch?v=FnOmEXYUo3k Quote
Gonitwa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 madzia i medor napisał(a): Uwielbiam również to;):loveu: http://www.youtube.com/watch?v=FnOmEXYUo3k I ja ! I ja! Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Gonitwa napisał(a):I ja ! I ja! :loveu::loveu::loveu: Kiedyś byłam hipiską, później punkówą:evil_lol:A teraz jestem sobą:cool1::evil_lol::evil_lol:To chyba starość:roll: Quote
Gonitwa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hipiską nie byłam, samą w sobie pankówą też nie- a teraz taki mieszaniec ze mnie- kundel pospolity... Trochę punka, trochę metalu, trochę emo, trochę gota, itepeitede. a no i hardcore:):) Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Gonitwa napisał(a):Hipiską nie byłam, samą w sobie pankówą też nie- a teraz taki mieszaniec ze mnie- kundel pospolity... Trochę punka, trochę metalu, trochę emo, trochę gota, itepeitede. a no i hardcore:):) Czym byś nie była;), lubisz Guano apes - jesteś moja:diabloti::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 open your eyes!!! open your mind!!! tralalala - lubie hiphopy ale takie klimaty tesh - ta piosennka jest super to wydzierania sie w autku - bo jak nie klne to spiewam hi hi hi dre sie w autku :eviltong: Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 caroolcia napisał(a):open your eyes!!! open your mind!!! tralalala - lubie hiphopy ale takie klimaty tesh - ta piosennka jest super to wydzierania sie w autku - bo jak nie klne to spiewam hi hi hi dre sie w autku :eviltong: Buhahhahhaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja lubię wszystko, co mi w ucho wpadnie;):evil_lol: Gonitwa napisał(a):Ja..? Twoja...? No dobra;) Tiaa:diabloti::diabloti: Quote
Gonitwa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 madzia i medor napisał(a): Tiaa:diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Gonitwa napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Gonitwa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ej a co to za czerwona morda tam? Nie cem jej! Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]:hand: cze Tyszanko wróciłam z parapetówy idem do wanny pić piffo .....Tyskie z drugiego 4 paku :cool1:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Gonitwa napisał(a):Ej a co to za czerwona morda tam? Nie cem jej! Moja morda:oops::oops:To z przepicia:oops: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hand: cze Tyszanko wróciłam z parapetówy idem do wanny pić piffo .....Tyskie z drugiego 4 paku :cool1:[/FONT] Cześć Alu:multi::multi::multi: Ja właśnie kończę trzeciego Żubra:roll: Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Dobranoc wszytskim:multi::loveu: Iś geje szlafen:diabloti: Quote
Recommended Posts