Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Vectra napisał(a):jednak dogomania to skarbnica wiedzy :diabloti: Świnte słowa:diabloti::diabloti: Co ja bym bez Was zrobiła:diabloti::loveu: Idę spać:p Oby nie było burzy:modla::modla::modla: Quote
Medorowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Spokojnej nocy:p :loveu: Qrwa:angryy: :angryy: Zgadnijcie gdzie jestem:angryy: Tak, u Iwa:angryy: Po pierwszej zaczęło grzmieć, więc ja z piżamki w ciuszki i lecę tu heja, ale okazało się, że tylko trochę pogrzmiało, więc stwierdziłam, że wracam do domu, bo chcę się wyspać, a najlepiej śpi mi się u siebie. Wróciłam, przebrałam się w piżame, ale Medzio się kręcił, więc znów w ciuszki i poleciałam z nimi na siq:mdleje::diabloti: Wróciłam, ubrałam się po raz enty w piżame, a tu do ****a zaczęło grzmieć:angryy: No to znowu w ciuchy i w drogę...:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Znowu siedzę w piżamie:diabloti: :evil_lol: Qrwa, ale jestem wściekła:angryy: :angryy: Jeżeli ktokolwiek jeszcze raz mi wspomni, bym zaopiekowała się jego psem:2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :motz: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :flaming: Qrwa:wallbash: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Madzia , czy zaopiekujesz się Lalą ? ona bardzo lubi burze :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 madzia i medor napisał(a): Qrwa:angryy: :angryy: Zgadnijcie gdzie jestem:angryy: Tak, u Iwa:angryy: Po pierwszej zaczęło grzmieć, więc ja z piżamki w ciuszki i lecę tu heja, ale okazało się, że tylko trochę pogrzmiało, więc stwierdziłam, że wracam do domu, bo chcę się wyspać, a najlepiej śpi mi się u siebie. Wróciłam, przebrałam się w piżame, ale Medzio się kręcił, więc znów w ciuszki i poleciałam z nimi na siq:mdleje::diabloti: Wróciłam, ubrałam się po raz enty w piżame, a tu do ****a zaczęło grzmieć:angryy: No to znowu w ciuchy i w drogę...:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Znowu siedzę w piżamie:diabloti: :evil_lol: Qrwa, ale jestem wściekła:angryy: :angryy: Jeżeli ktokolwiek jeszcze raz mi wspomni, bym zaopiekowała się jego psem:2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :motz: :snipersm: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :flaming: Qrwa:wallbash: ojj Madzia.. bos gapa:shake: po cholere z piżamki sie przebierałas??:roll::cool1::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Vectra napisał(a):Madzia , czy zaopiekujesz się Lalą ? ona bardzo lubi burze :diabloti: :mdleje::mdleje: Dawaj, ale nie ręcze za siebie:diabloti: Iwo chyba też powinnien zacząć się mnie bać, bo zaczynam wpadać w furię i jeszcze jedna taka noc, a chyba go zamknę na balkonie:hmmmm::diabloti: :diabloti: w burzę:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 evaxon napisał(a):ojj Madzia.. bos gapa:shake: po cholere z piżamki sie przebierałas??:roll::cool1::evil_lol: Ty się nie śmiej, bo przez głowę przechodziły mi takie myśli:roll: A w ogóle, to zastanawiam się czy opłaca mi się kłaść spać:roll: W końcu i tak za cztery godziny pobudka:roll: Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Ty się nie śmiej, bo przez głowę przechodziły mi takie myśli:roll: A w ogóle, to zastanawiam się czy opłaca mi się kłaść spać:roll: W końcu i tak za cztery godziny pobudka:roll: a jaki masz kolorek?:loveu::loveu::loveu: 4h?? :roll: ja bym si enie kładła:shake::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 evaxon napisał(a):a jaki masz kolorek?:loveu::loveu::loveu: 4h?? :roll: ja bym si enie kładła:shake::diabloti: W cętki:diabloti: :diabloti: Z dwiema żyrafkami z przodu:loveu: Mówisz:loveu: :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 madzia i medor napisał(a):W cętki:diabloti: :diabloti: Z dwiema żyrafkami z przodu:loveu: Mówisz:loveu: :diabloti: :lol: to sliczna:loveu::cool1::evil_lol: no ba jasne ze mowie..a nawet pisze:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 evaxon napisał(a)::lol: to sliczna:loveu::cool1::evil_lol: no ba jasne ze mowie..a nawet pisze:diabloti::evil_lol: Wiem:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: To pisz:loveu: Jak wstane poczytam:diabloti: :diabloti: Dobranoc:loveu: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Ty się nie śmiej, bo przez głowę przechodziły mi takie myśli:roll: A w ogóle, to zastanawiam się czy opłaca mi się kłaść spać:roll: W końcu i tak za cztery godziny pobudka:roll: nie wiem nad czym Ty się zastanawiałaś :shake: piżamka jak piżamka też ubranie :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Vectra']nie wiem nad czym Ty się zastanawiałaś :shake: piżamka jak piżamka też ubranie :diabloti: Macie rację, a ja goopia się przebierałam "tysiąc razy":roll::roll::diabloti: [quote name='BeaC']przyszłam Kuku... :loveu: Chyba się nie wyspałam:hmmmm::mdleje: Już po spacerkach, teraz śniadanko, kawka i do robty:multi::mdleje: Quote
Imbirka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 cze mamcia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale miałaś ciekawą nockę:cool3:, ja Ci muszę Bimbra zostawić kiedyś pod opieką, on się burzy nie boi i jest bardzo grzeczny:diabloti: Quote
tygra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Czesć Madziu w ten piękny piątkowy poranek :) Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 no jak ciekawie było w nocy :razz:....teraz takie ciuchy różne ludzie noszą ze mogłaś i w piżamce hasać po ulicy i tak by się nikt nie zorientował ;) Doberek Tyszaneczko :loveu::loveu::loveu: Quote
Kitka20 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Hejja!!! Jak wszystcy to wszyscy:diabloti: ja Ci podrzucę Tequile:D Ona burzy się nie boi ale samej jej lepiej nie zostawiaj:diabloti: Quote
caroolcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 o jeny, ale miałaś ekscytująca noc!!!! Tylko żal, że nie śmigałaś w piżamce - taką w centki i z zyrafkami warto było przed sasiadami błysnąć, ale nic straconego, może dzisiaj będa kolejne burze w nocy.....:siara: Quote
tygra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 sama słodycz :) http://img403.imageshack.us/img403/2807/medziuita1ol2.jpg smacznego Quote
teqquila Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Madzia w pizamce :evil_lol: :evil_lol: jeszcze jakis kolo by Cie poderwal :cool3: :cool3: Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Medziu oczekujący na wyłonienie się koteczka zza kuchenki:diabloti: nie ciulaj... kotecek był w piekarniku... :razz::razz::mad: Napisał madzia i medor Qrwa:angryy: :angryy: Zgadnijcie gdzie jestem:angryy: Tak, u Iwa:angryy: Po pierwszej zaczęło grzmieć, więc ja z piżamki w ciuszki i lecę tu heja, ale okazało się, że tylko trochę pogrzmiało, więc stwierdziłam, że wracam do domu, bo chcę się wyspać, a najlepiej śpi mi się u siebie. Wróciłam, przebrałam się w piżame, ale Medzio się kręcił, więc znów w ciuszki i poleciałam z nimi na siq:mdleje::diabloti: Wróciłam, ubrałam się po raz enty w piżame, a tu do ****a zaczęło grzmieć:angryy: No to znowu w ciuchy i w drogę...:angryy: :angryy: Znowu siedzę w piżamie:diabloti: :evil_lol: Qrwa, ale jestem wściekła:angryy: :angryy: Jeżeli ktokolwiek jeszcze raz mi wspomni, bym zaopiekowała się jego psem :2gunfire: :motz: :snipersm: :chainsaw: :flaming: Qrwa:wallbash: Magdo.... czy Ty cierpisz na bezsenność?? chce Ci sie tak po nocy latać?? :cool3::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']no jak ciekawie było w nocy ....teraz takie ciuchy różne ludzie noszą ze mogłaś i w piżamce hasać po ulicy i tak by się nikt nie zorientował ;) nikt by sie nie zorientował.. bo o tej godzinie NORMALNI ludzie śpią... nikt by Cię Madziuniu nie widział :siara: cześć Medorowa... a wiesz że ja dopiero po 12tej byłam w pracy??:sleep2: spałam se :diabloti: Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak sie pośmieje z tego co napisała Mła Madzialena :p Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak sie pośmieje z tego co napisała Mła Madzialena :p powiedz co napisała??? to i ja sie pośmieje :cool1: Quote
Recommended Posts