Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
jednak dogomania to skarbnica wiedzy :diabloti:

Świnte słowa:diabloti::diabloti: Co ja bym bez Was zrobiła:diabloti::loveu:

Idę spać:p
Oby nie było burzy:modla::modla::modla:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Spokojnej nocy:p

:loveu:

Qrwa:angryy: :angryy: Zgadnijcie gdzie jestem:angryy: Tak, u Iwa:angryy:
Po pierwszej zaczęło grzmieć, więc ja z piżamki w ciuszki i lecę tu heja, ale okazało się, że tylko trochę pogrzmiało, więc stwierdziłam, że wracam do domu, bo chcę się wyspać, a najlepiej śpi mi się u siebie. Wróciłam, przebrałam się w piżame, ale Medzio się kręcił, więc znów w ciuszki i poleciałam z nimi na siq:mdleje::diabloti: Wróciłam, ubrałam się po raz enty w piżame, a tu do ****a zaczęło grzmieć:angryy: No to znowu w ciuchy i w drogę...:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Znowu siedzę w piżamie:diabloti: :evil_lol:
Qrwa, ale jestem wściekła:angryy: :angryy: Jeżeli ktokolwiek jeszcze raz mi wspomni, bym zaopiekowała się jego psem:2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :motz: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :flaming: Qrwa:wallbash:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Po pierwszej zaczęło grzmieć, więc ja z piżamki w ciuszki i lecę tu heja, ale okazało się, że tylko trochę pogrzmiało, więc stwierdziłam, że wracam do domu, bo chcę się wyspać, a najlepiej śpi mi się u siebie. Wróciłam, przebrałam się w piżame, ale Medzio się kręcił, więc znów w ciuszki i poleciałam z nimi na siq:mdleje::diabloti: Wróciłam, ubrałam się po raz enty w piżame, a tu do ****a zaczęło grzmieć:angryy: No to znowu w ciuchy i w drogę...:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Znowu siedzę w piżamie:diabloti: :evil_lol:
Qrwa, ale jestem wściekła:angryy: :angryy: Jeżeli ktokolwiek jeszcze raz mi wspomni, bym zaopiekowała się jego psem:2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :motz: :snipersm: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :flaming: Qrwa:wallbash:

ojj Madzia.. bos gapa:shake: po cholere z piżamki sie przebierałas??:roll::cool1::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Madzia , czy zaopiekujesz się Lalą ? ona bardzo lubi burze :diabloti:

:mdleje::mdleje: Dawaj, ale nie ręcze za siebie:diabloti: Iwo chyba też powinnien zacząć się mnie bać, bo zaczynam wpadać w furię i jeszcze jedna taka noc, a chyba go zamknę na balkonie:hmmmm::diabloti: :diabloti: w burzę:diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
ojj Madzia.. bos gapa:shake: po cholere z piżamki sie przebierałas??:roll::cool1::evil_lol:

Ty się nie śmiej, bo przez głowę przechodziły mi takie myśli:roll:

A w ogóle, to zastanawiam się czy opłaca mi się kłaść spać:roll:
W końcu i tak za cztery godziny pobudka:roll:

Posted

a jaki masz kolorek?:loveu::loveu::loveu:

4h?? :roll: ja bym si enie kładła:shake::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
a jaki masz kolorek?:loveu::loveu::loveu:

4h?? :roll: ja bym si enie kładła:shake::diabloti:

W cętki:diabloti: :diabloti: Z dwiema żyrafkami z przodu:loveu:

Mówisz:loveu: :diabloti:

Posted

W cętki:diabloti: :diabloti: Z dwiema żyrafkami z przodu:loveu:

Mówisz:loveu: :diabloti:

:lol: to sliczna:loveu::cool1::evil_lol:

no ba jasne ze mowie..a nawet pisze:diabloti::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:lol: to sliczna:loveu::cool1::evil_lol:

no ba jasne ze mowie..a nawet pisze:diabloti::evil_lol:

Wiem:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:

To pisz:loveu: Jak wstane poczytam:diabloti: :diabloti:
Dobranoc:loveu:

Posted

nie wiem nad czym Ty się zastanawiałaś :shake: piżamka jak piżamka też ubranie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie wiem nad czym Ty się zastanawiałaś :shake: piżamka jak piżamka też ubranie :diabloti:
Macie rację, a ja goopia się przebierałam "tysiąc razy":roll::roll::diabloti:
[quote name='BeaC']przyszłam

Kuku... :loveu:

Chyba się nie wyspałam:hmmmm::mdleje:
Już po spacerkach, teraz śniadanko, kawka i do robty:multi::mdleje:

Posted

cze mamcia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
ale miałaś ciekawą nockę:cool3:, ja Ci muszę Bimbra zostawić kiedyś pod opieką, on się burzy nie boi i jest bardzo grzeczny:diabloti:

Posted

no jak ciekawie było w nocy :razz:....teraz takie ciuchy różne ludzie noszą ze mogłaś i w piżamce hasać po ulicy i tak by się nikt nie zorientował ;)
Doberek Tyszaneczko :loveu::loveu::loveu:

Posted

o jeny, ale miałaś ekscytująca noc!!!! Tylko żal, że nie śmigałaś w piżamce - taką w centki i z zyrafkami warto było przed sasiadami błysnąć, ale nic straconego, może dzisiaj będa kolejne burze w nocy.....:siara:

Posted

[quote name='madzia i medor']Medziu oczekujący na wyłonienie się koteczka zza kuchenki:diabloti:

nie ciulaj... kotecek był w piekarniku... :razz::razz::mad:

Napisał madzia i medor
Po pierwszej zaczęło grzmieć, więc ja z piżamki w ciuszki i lecę tu heja, ale okazało się, że tylko trochę pogrzmiało, więc stwierdziłam, że wracam do domu, bo chcę się wyspać, a najlepiej śpi mi się u siebie. Wróciłam, przebrałam się w piżame, ale Medzio się kręcił, więc znów w ciuszki i poleciałam z nimi na siq:mdleje::diabloti: Wróciłam, ubrałam się po raz enty w piżame, a tu do ****a zaczęło grzmieć:angryy: No to znowu w ciuchy i w drogę...:angryy: :angryy: Znowu siedzę w piżamie:diabloti: :evil_lol:
Qrwa, ale jestem wściekła:angryy: :angryy: Jeżeli ktokolwiek jeszcze raz mi wspomni, bym zaopiekowała się jego psem :2gunfire: :motz: :snipersm: :chainsaw: :flaming: Qrwa:wallbash:

Magdo.... czy Ty cierpisz na bezsenność?? chce Ci sie tak po nocy latać?? :cool3::diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']no jak ciekawie było w nocy ....teraz takie ciuchy różne ludzie noszą ze mogłaś i w piżamce hasać po ulicy i tak by się nikt nie zorientował ;)

nikt by sie nie zorientował.. bo o tej godzinie NORMALNI ludzie śpią... nikt by Cię Madziuniu nie widział :siara:

cześć Medorowa... a wiesz że ja dopiero po 12tej byłam w pracy??
:sleep2: spałam se :diabloti: