Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :multi::multi::multi:witanko ...idę pracować :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Rybka_39 napisał(a):Biedactwo, u nas było słoneczko:loveu: A dziś w nocy znowu była burza:mdleje::mdleje: Vectra napisał(a):cześć zakocona siostro :diabloti: Witaj:loveu::loveu::loveu:Jeszcze trochę i będę odkocona:cool1: teqquila napisał(a):Witano :) ja tyz teskniłam :cool3: ale juz jezdem spowrotem :evil_lol: mowie Ci jak fajnie bylo :evil_lol: no oprocz tego ze Julianna mnie troche przetyrała i mego piesa biedak kuleje tera musialam sie komus wyzallic :evil_lol: Biedactwo:loveu:Nie wiedziałam,że wychowałam moje dziecię na takiego tyrana:cool1::cool1::diabloti: paula_z napisał(a)::multi: Cześć Madziu, co nas tak rzadko przelatuje :placz: ;) Ja naprawdę nie mam teraz czasu:modla:Musicie mi wybaczyć:modla: dealer napisał(a)::obrazic: :obrazic: :obrazic: Ładny masz profil:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']wpadam po cichaczu pod Twoją nieobecnośc ... HA!!!! poczekam tu na Ciebie- oki??? pozwól że sie rozgoszcze ;) Rozgaszczaj siem, róbta co chceta;):diabloti::diabloti: Witaj:loveu: [quote name='evaxon']hejka MAdziaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć słonko:loveu::loveu: [quote name='Kiłi']Dzieńdybry!!:cool1: Hej:multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko ...idę pracować :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti:Miłej pracki Alu:loveu: [quote name='DORRAG']Doberek Medorki:p Hej:lol: Jutro mam egzamin - trzymajcie kciuki:kciuki::kciuki:;)Choć wątpię, bym do jutra zdołała się czegoś nauczyć;) Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ;)....trzymam...[SIZE=2]:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :kciuki: :kciuki: trzymam za tego egzamina ;) Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:kciuki: :kciuki: trzymam za tego egzamina ;) i ja tez trzymam:multi: Quote
Imbirka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='madzia i medor'] Biedactwo:loveu:Nie wiedziałam,że wychowałam moje dziecię na takiego tyrana:cool1::cool1::diabloti: eeeee tam zaraz na tyrana...:cool3: troche pochodzili i już się męczyli:roll::shake: niech się cieszy, że nie chodziła cały czas z moją kuzynką bo nie tylko do Albecku by doszła tylko znacznie dalej:cool3::diabloti::diabloti: TRZYMAM KCIUKI :bigok::bigok::bigok: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 qrde... tak mi zamuliło że sie potraciłam... gdzie jestem i co miałam pisać... w takim razie DOBEREK tylko :oops: Quote
caroolcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Trzymamy kciuki za egzama....chociaż nie wiem czy to będzie bezpieczne jak zdasz:diabloti: ....czuję się wewnętrznie rozdarta:evil_lol: gdzie wysyłasz kocika???? Quote
BeaC Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a z czego ten egzamin bo nie chciało mi sie nadrabiać??? też trzymam kciuki:cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='BeaC']a z czego ten egzamin bo nie chciało mi sie nadrabiać??? też trzymam kciuki:cool3::cool3: egzamin w kołku gospodyn wiejskich :multi: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='clockwork']qrde... tak mi zamuliło że sie potraciłam... gdzie jestem i co miałam pisać... w takim razie DOBEREK tylko :oops: no isz qrdwa... mówiłam że o czyms zapomniałam... o tych Twoich zdanych zapewne egzaminach... zdałaś?? zdałaś?? :cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 evaxon napisał(a):egzamin w kołku gospodyn wiejskich :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)....trzymam...[SIZE=2]:kciuki: :kciuki: :kciuki: :loveu: [quote name='gosikf & dogs']Cześć:oops: :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:kciuki: :kciuki: trzymam za tego egzamina ;) :loveu: [quote name='evaxon']i ja tez trzymam:multi: :loveu: [quote name='Imbir1']eeeee tam zaraz na tyrana...:cool3: troche pochodzili i już się męczyli:roll::shake: niech się cieszy, że nie chodziła cały czas z moją kuzynką bo nie tylko do Albecku by doszła tylko znacznie dalej:cool3::diabloti::diabloti: TRZYMAM KCIUKI :bigok::bigok::bigok: :loveu: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='clockwork']qrde... tak mi zamuliło że sie potraciłam... gdzie jestem i co miałam pisać... w takim razie DOBEREK tylko :oops: :hand: [quote name='caroolcia']Trzymamy kciuki za egzama....chociaż nie wiem czy to będzie bezpieczne jak zdasz:diabloti: ....czuję się wewnętrznie rozdarta:evil_lol: gdzie wysyłasz kocika???? :evil_lol::loveu::loveu: Na wieś... ale już sama nie wiem, czy go wyślę:roll: [quote name='Vectra']I jak egzamin i jak ? :) :cool3: [quote name='BeaC']a z czego ten egzamin bo nie chciało mi sie nadrabiać??? też trzymam kciuki:cool3::cool3: Z nauki puszczania się na ulicy:diabloti::diabloti: [quote name='evaxon']egzamin w kołku gospodyn wiejskich :multi: Zostałam przewodniczącą:lol!::lol!: [quote name='clockwork']no isz qrdwa... mówiłam że o czyms zapomniałam... o tych Twoich zdanych zapewne egzaminach... zdałaś?? zdałaś?? :cool3::cool3::cool3: :razz: zdałam... :) :) Dziękuje Wam kochani za trzymanie kciuków:loveu: Lecę z psami i do Iwusia:hand: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='madzia i medor'] zdałam... :) :) Dziękuje Wam kochani za trzymanie kciuków:loveu: :multi::multi::multi::multi: GRATULEJSZYN!!!!!! jupi!!! bedzie sie puszczac na ulice :multi::multi::multi: ale że tak za pierwszym razem?? :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi:yupi........pomogło trzymanko paluszków....to nic ze sine.... :ylsuper::laola::knajpa::drink1::drinking: :knajpa: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::multi:yupi........pomogło trzymanko paluszków....to nic ze sine.... :ylsuper::laola::knajpa::drink1::drinking: :knajpa: powaga trzymałaś?? :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='clockwork']powaga trzymałaś?? :cool3::cool3::cool3::cool1:powaga....bom ja słowna bestyjka jestem :p Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='clockwork']:multi::multi::multi::multi: GRATULEJSZYN!!!!!! jupi!!! bedzie sie puszczac na ulice :multi::multi::multi: ale że tak za pierwszym razem?? :cool3::cool3::cool3: razem z innymi wiejskimi gospodyniami:multi::multi::multi::multi::multi: gratulacje:loveu: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='evaxon']razem z innymi wiejskimi gospodyniami:multi::multi::multi::multi::multi: gratulacje:loveu: ale MEDOROWA jako kierowniczka puszczalskich :multi::multi::multi::multi: gospodyń wiejskich :multi::multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='clockwork']ale MEDOROWA jako kierowniczka puszczalskich :multi::multi::multi::multi: gospodyń wiejskich :multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi: bedzie pokazywac małym wiejskim dziołszka jak si epuszcza rasowa gospodyni:multi::multi: Quote
Recommended Posts