clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='evaxon']:multi::multi::multi::multi::multi: bedzie pokazywac małym wiejskim dziołszka jak si epuszcza rasowa gospodyni:multi::multi: że ona rasowa... powiadasz :razz::razz::razz: medorowa poka tatuaż :roll: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='clockwork']że ona rasowa... powiadasz :razz::razz::razz: medorowa poka tatuaż :roll: :oops:..ona ma tego ....no .......cipa :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='clockwork']:multi::multi::multi::multi: GRATULEJSZYN!!!!!! jupi!!! bedzie sie puszczac na ulice :multi::multi::multi: ale że tak za pierwszym razem?? :cool3::cool3::cool3: Ale to dopiero teoria :lol!::lol!: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::multi:yupi........pomogło trzymanko paluszków....to nic ze sine.... :ylsuper::laola::knajpa::drink1::drinking: :knajpa: Pomogło, pomogło;) :loveu: [quote name='clockwork']powaga trzymałaś?? :cool3::cool3::cool3: buhhahahahaaa:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:powaga....bom ja słowna bestyjka jestem :p :loveu: [quote name='evaxon']razem z innymi wiejskimi gospodyniami:multi::multi::multi::multi::multi: gratulacje:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: [quote name='clockwork']ale MEDOROWA jako kierowniczka puszczalskich :multi::multi::multi::multi: gospodyń wiejskich :multi::multi::multi::multi: Buhahahaa - będę ich autorytetem, boginią, cudem, i w ogóle... :loveu: :loveu::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='evaxon']:multi::multi::multi::multi::multi: bedzie pokazywac małym wiejskim dziołszka jak si epuszcza rasowa gospodyni:multi::multi: :mdleje:Zgarszasz mnie:shake::shake::diabloti: [quote name='clockwork']że ona rasowa... powiadasz :razz::razz::razz: medorowa poka tatuaż :roll: Jasne, że rasowa, nie widać:niewiem::diabloti: Nie pokażę:obrazic:Wstydliwa jezdem:diabloti: Teraz jestem u Iwa, ale zaraz czmychnę do domu i wrzucę fotki mojego kiciusia, które wczoraj udało mi się zrobić i zgrać:crazyeye: :crazyeye: No chyba, że wyląduję na jednym browarze, a później na drugim, być może pojawi się trzeci, a po trzecim czwarty wchodzi jak woda:hmmmm:;) Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:..ona ma tego ....no .......cipa :diabloti: Mam cipa, mam cipa:multi: :diabloti: Podglądałaś:cool1: :diabloti: Quote
DORRAG Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='madzia i medor'] zdałam... :) :) Dziękuje Wam kochani za trzymanie kciuków:loveu: Lecę z psami i do Iwusia:hand: Gratulacje:multi: :multi: [SIZE=2]Ja kciukasów nie trzymałam:oops: Ale jak widać nie były potrzebne:multi: No to co pijemy:cool3: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Mam cipa, mam cipa:multi: :diabloti: Podglądałaś:cool1: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...........................NIE :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ejjj cipa we no nie pij coo??? chcemy foty:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='DORRAG']Gratulacje:multi: :multi: [SIZE=2]Ja kciukasów nie trzymałam:oops: Ale jak widać nie były potrzebne:multi: No to co pijemy:cool3: Ja preferują piffko, ale jestem otwarta na wszelkie propozycje:cool3::cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...........................NIE :diabloti: To skąd wiesz:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']ejjj cipa we no nie pij coo??? chcemy foty:diabloti: :shake:Boshhh, jakie to nie wychowane:shake::shake: Masz foty:cool3: :loveu: Lecę:hand:KWW:loveu::hand: I jeszcze jedne i jeszcze raz... ;) Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='madzia i medor'] Lecę:hand:KWW:loveu::hand: I jeszcze jedne i jeszcze raz... ;) Kocham was warany :roll:?? ale zes oswietlila kiciuska:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Gratki ze zdanego egzaminu :multi: :beerchug: http://img204.imageshack.us/img204/9095/tasiu4pw9.jpg słodki kiciuś :loveu: za domek :kciuki: Quote
Kiłi Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Madzia gratulejszyn!!!:multi: :multi: Ja niestety nie zdałam:cool1: Mam za tydzień drugi egzamin:p [quote name='evaxon']Kocham was warany :roll:?? :turn-l::grin: :roflt: :turn-l: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :eviltong:wiem bo ....wiem ...... kocik ćlicny :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Warany.....:eviltong: Quote
Jagoda1 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Madziula, zawsze wierzyłam w Ciebie:lol: ! Quote
Imbirka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:..ona ma tego ....no .......cipa :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:noooo matka, wielkie gratki, nie przyniosłaś mi wstydu:p Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Madziula, zawsze wierzyłam w Ciebie:lol: ! a ja w Boga:roll: Quote
Vectra Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 dobra , zdałaś GRATULUJE tylko teraz powiedz co to za egzamin :diabloti: Quote
drzalka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 O czytam i czytam i wdize że zdałas egzamin :loveu: Brawoo, tak za pierwszym razem :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 aż tak wczoraj zachlałaś?:cool3::cool3::cool3::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']Kocham was warany :roll:?? ale zes oswietlila kiciuska:loveu::loveu::loveu::loveu: Buhahahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kiciuś jest swietny, no prawie, ale przecież nikt nie jest idealny:cool1: Wczoraj wyszłam do pokoju, dosłownie na ułamek sekundy, w kuchni został kiciuś i moje śniadanie:angryy::angryy: Wchodzę, a ta sierota pije moją kawę:placz: No i obezwładniłam go chwytem a'la Chuck Noris, zwanym potocznie dyndu dyndu:diabloti::diabloti: [quote name='paula_z']Gratki ze zdanego egzaminu :multi: :beerchug: http://img204.imageshack.us/img204/9095/tasiu4pw9.jpg słodki kiciuś :loveu: za domek :kciuki: :loveu::loveu: Pan wczoraj przyjechał, ale nie zabrał ze sobą Taśtasia:placz::placz:Bo stwierdził, że to kocica i by go z domu wyrzucili:roll: A szkoda, bo pomimo moich początkowych obaw, Tasiu by miał bardzo fajny domek... :roll: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Kiłi']Madzia gratulejszyn!!!:multi: :multi: Ja niestety nie zdałam:cool1: Mam za tydzień drugi egzamin:p :turn-l::grin: :roflt: :turn-l: Kiłuniu, ale Ty już miałaś praktyczny, prawda:razz::razz::razz: Trzymam mocno kciuki:p [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:wiem bo ....wiem ...... kocik ćlicny :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Warany.....:eviltong: Kotecek ćliczny - zapomniałam dodać, że wczoraj osikał mi rękę:mdleje::mdleje: [quote name='AgusiaTerierka']Madziula, zawsze wierzyłam w Ciebie:lol: ! Dzięki Jagódko:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Imbir1 napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:noooo matka, wielkie gratki, nie przyniosłaś mi wstydu:p Starałam się:lol!::lol!: evaxon napisał(a):a ja w Boga:roll: To tak jak ja:cool1::cool1: Vectra napisał(a):dobra , zdałaś GRATULUJE tylko teraz powiedz co to za egzamin :diabloti: :mdleje::mdleje: Za co, pytam się za co:placz: Jestem w połowie drogi do zostania driverem:multi::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='drzalka']O czytam i czytam i wdize że zdałas egzamin :loveu: Brawoo, tak za pierwszym razem :evil_lol: Tiaaaa:evil_lol: [quote name='Imbir1']aż tak wczoraj zachlałaś?:cool3::cool3::cool3::diabloti: Gdzież tam:roll: Szwędałam się jeszcze wczoraj wieczorem po dogo, chyba:[SIZE=2] :hmmmm: :niewiem: Zbieram się do pracy - a po drodze zaliczę jeszcze tylko kilka spacerków:mdleje::diabloti: Miłego dzionka:multi::hand: Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 GRATULACJE!!!!!!!!!!! Teraz czas sprawdzić Twoje umiejętności manualne :evil_lol: Quote
Recommended Posts