Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :multi::multi::multi:witanko ...jestem wrócona ...ale od jutra pracuję ....ale od 1 wrzesnia 10 miesięcy .....wolnego :cool1: Quote
Gonitwa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ale masz super- a ja jutro idę się zwolnić na stałe;) Quote
zuzolandia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Witanko i pozdrawianko zapsiona Madziulko !!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 teqquila napisał(a):a zas zaluj zaluj zaluj trza z trzecim przyjechac juz mowilam Ci to :evil_lol: :evil_lol: Witanko tak to jakos dziwnie przy kompiku znow :evil_lol: :evil_lol: Madziara ja mam 2 koty i zyje :evil_lol: Cześć słońce:loveu::loveu:Tęskniłam:diabloti: Ale ja nie chce mieć kota:niewiem: Psy muszą być cały czas zamknięte osobno, tzn. Medor musi , a Dinek dotrzymuje mu towrzystwa :diabloti::diabloti: Gonitwa napisał(a):Trzy psy czy jeden co za różnica.... Trzy psy:-o:-oJakie trzy psy:mdleje: Jeden jest tylko pod moją opieką:roll::lol: bonita napisał(a):Cześć córcia :loveu: Buziaki dla wnusiów i kotecka :evil_lol: Ha ha ha mamuniu, haha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Buziaki zwrotne dla Was i Waszego koteczka:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko ...jestem wrócona ...ale od jutra pracuję ....ale od 1 wrzesnia 10 miesięcy .....wolnego :cool1: Skłamałabym mówiąc, że nie zazdroszczę:diabloti:Ale to taka pozytywna zazdrość:cool1::evil_lol::loveu: [quote name='Gonitwa']Ale masz super- a ja jutro idę się zwolnić na stałe;) Czegóż to tak:cool3::cool3::cool3:Wiem, wiem, jestem ciekawska:cool1: [quote name='paula_z']Cześć uziemiona Madziu :lol: Witaj Paula:p:p [quote name='zuzolandia']Witanko i pozdrawianko zapsiona Madziulko !!!!!!!!!!! Witajcie:multi::multi: Wyspać się widocznie nie jest mi pisane - dziś miałam pobudkę po czwartej rano/ w nocy:cool3::cool3:, bo była burza:loveu:I dylałam do Iwusia, co by ciotka miała do czego wracać:diabloti: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :multi:Witaj pozytywnie zazdraszczająca Magdo Medorowa..... podłączyłam se kompka w kuchni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...w pokoju remont :eviltong: Quote
yash Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 witam z rana :D daj jakieś fotki MEdorka :loveu: Quote
agbar Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 czesc moja mila:diabloti: wiem wiem tesknilas okrutnie za mna:loveu: :diabloti: Quote
clockwork Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='madzia i medor'] Żałuję, żałuję, ale mam pod opieką trzeciego psa i jestem uziemiona ,_tak to się mówi:hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: udupiona....:roll: witaj udupiona niewyspana medorowa!!!! :multi::multi: Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Medorkowa tak się obkupiła w caaała mase nowych fatałaszków - teraz trza sie w nich ładnie obfocić, żebysmy okiem rzuciły cóż szałowego sobie sprawiłaś :eviltong: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...gdzie TY...... Quote
Medorowa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Witaj pozytywnie zazdraszczająca Magdo Medorowa..... podłączyłam se kompka w kuchni:evil_lol:...w pokoju remont :eviltong: Buhahahhaaa:evil_lol:Padłam :mdleje: Wykrakałaś sobie z tym kompikiem w kuchni:evil_lol::evil_lol: [quote name='yash']witam z rana :D daj jakieś fotki MEdorka :loveu: Były dwa dni temu bodajże:hmmmm::hmmmm: [quote name='clockwork']udupiona....:roll: witaj udupiona niewyspana medorowa!!!! :multi::multi: Udupiona:cool1: Trafniejsze określenie:cool1::diabloti:Witaj:loveu: [quote name='Rybka_39']Witam medorki, jakl tam żyjecie?:cool3: Żyjemy:p:p:p Na dużych obrotach:eviltong: [quote name='caroolcia']Medorkowa tak się obkupiła w caaała mase nowych fatałaszków - teraz trza sie w nich ładnie obfocić, żebysmy okiem rzuciły cóż szałowego sobie sprawiłaś :eviltong: Nie mam się czym obfocić:eviltong::eviltong::eviltong: I tak bym się nie pokazała, bo ja wstydliwa jestem:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='evaxon']:loveu:czesccccc Hej sońce:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...gdzie TY...... W pracy, u Iwa, w domciu:loveu::loveu: [quote name='drzalka']Witamy sie :loveu: My również:hand::loveu: Czy dziś ma być burza:hmmmm::hmmmm:W nocy:niewiem: W dzień już była, więc już wystarczy:modla: Quote
teqquila Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Witano :) ja tyz teskniłam :cool3: ale juz jezdem spowrotem :evil_lol: mowie Ci jak fajnie bylo :evil_lol: no oprocz tego ze Julianna mnie troche przetyrała i mego piesa biedak kuleje tera musialam sie komus wyzallic :evil_lol: Quote
Paula Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :multi: Cześć Madziu, co nas tak rzadko przelatuje :placz: ;) Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 wpadam po cichaczu pod Twoją nieobecnośc ... HA!!!! poczekam tu na Ciebie- oki??? pozwól że sie rozgoszcze ;) Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 hejka MAdziaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts