Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']

Poszukiwany transport :
Ostróda -Częstochowa
lub
Ostróda -Warszawa
lub
Ostróda - Katowice
dla suczki GAMY ze schroniska do domku
[SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71256&page=8

Podnoszę:p:p:p
dziękuję :loveu:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):

Wczoraj u mnie w mieście znaleziono siedem szczeniąt, maleńkie, zaraz po urodzeniu w worku - szczenięta jeszcze żyły.
Znaleziono też w worku trzy martwe szczenięta - jeden z odciętą głową...
Człowiek, to brzmi dumnie:angryy::angryy::-(:placz:

Dziś rozmawiałam z panem od onka - jest ok - przeprosiłam, wytłumaczyłam, powiedział, że się zdarza, ale musimy bardziej uważać.

:roll::shake: brak slow:shake:

:loveu:no widzisz a jednak potrafisz:loveu:

Posted

Wczoraj u mnie w mieście znaleziono siedem szczeniąt, maleńkie, zaraz po urodzeniu w worku - szczenięta jeszcze żyły.
oj Madziu ....to tylko stary ...przeterminowany slogan :diabloti:...masakra....:-(

Dziś rozmawiałam z panem od onka - jest ok - przeprosiłam, wytłumaczyłam, powiedział, że się zdarza, ale musimy bardziej uważać.i tak trzymać ...super ze sie dogadaliście ;)

Posted

:shake: :-( :-( :-(
:angryy:

Posted

Miałam, miałam:roll: Kto, kto:cool3:Paula:hmmmm::p

Niestety nie :shake: :placz:

:-o Masakra :-( :-( :-(

Posted

az sie boje myslec na co jeszcze stac ludzi ..........no ale skoro ludzkiego zycia nie szanuja to co dopiero taką egzystencje zwierzaczka....koszmar...
witanko i pozdrawiankoooooooo!!!!!!!!!!

Posted

:mad::mad::mad::mad::mad:

lepiej nie będe urzywać słow.................bo same..........@#$%^&^%$#@@! mi wyjdą

witaj magdzia:loveu:

Posted

im dłużej siedze na dogo tym bardziej nienawidze ludzi:roll: :angryy::angryy::angryy:

Dziś rozmawiałam z panem od onka - jest ok - przeprosiłam, wytłumaczyłam, powiedział, że się zdarza, ale musimy bardziej uważać.
brraaawo... o to chodzi... zdarza sie.... ważne że przyznałaś sie do winy... ja bym to uszanowała ... a jak onek???

[quote name='zuzolandia']az sie boje myslec na co jeszcze stac ludzi ..........no ale skoro ludzkiego zycia nie szanuja to co dopiero taką egzystencje zwierzaczka....koszmar...
dla mnie nie ma różnicy... życie ludzkie czy zwierzęce... życie to życie.... a są inne humanitarne sposoby...:roll::roll:
jeżeli ktoś potrafi odciąć głowe psy, wydłubać oko żywej krowie w rzeźni- co ma miejsce u nas... czy odciąć jej język na żywca- ma predyspozycje na robienie krzywdy człowiekowi.........

cześc Madziara :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p
dziękuję :loveu:

Nie ma za co, chociaż tyle mogę;)

[quote name='evaxon']:roll::shake: brak slow:shake:

:loveu:no widzisz a jednak potrafisz:loveu:
Tia...
[quote name='Alicjarydzewska']i tak trzymać ...super ze sie dogadaliście ;)
Też się cieszę, bo czułam się z tym bardzo źle, a teraz tak mi lżej na serduchu:oops:;)
[quote name='Kiłi']:shake: :-( :-( :-(
:angryy:
Niestety, szara rzeczywistość ...
[quote name='paula_z']Niestety nie :shake: :placz:

:-o Masakra :-( :-( :-(
No już teraz wiem, że nie:p
:-(:-(:-(

Posted

[quote name='zuzolandia']az sie boje myslec na co jeszcze stac ludzi ..........no ale skoro ludzkiego zycia nie szanuja to co dopiero taką egzystencje zwierzaczka....koszmar...
Ehhhh, brak słów...
Witaj:loveu::loveu:
[quote name='Vectra']nie skomentuje bo mnie ocenzuruje :(
............................
Witaj:multi::loveu:
[quote name='BeaC']:mad::mad::mad::mad::mad:

lepiej nie będe urzywać słow.................bo same..........@#$%^&^%$#@@! mi wyjdą

witaj magdzia:loveu:

Cześć słońce:loveu:
[quote name='clockwork']brraaawo... o to chodzi... zdarza sie.... ważne że przyznałaś sie do winy... ja bym to uszanowała ... a jak onek???
Onek - żyje:cool1::cool1::cool1::diabloti:
A tak poważnie, to ma poszarpane karczycho i tak jakby łuk brwiowy:hmmmm: O ile dobrze zrozumiałam.

dla mnie nie ma różnicy... życie ludzkie czy zwierzęce... życie to życie.... a są inne humanitarne sposoby...:roll::roll:
jeżeli ktoś potrafi odciąć głowe psy, wydłubać oko żywej krowie w rzeźni- co ma miejsce u nas... czy odciąć jej język na żywca- ma predyspozycje na robienie krzywdy człowiekowi.........
Uważam tak samo... życie to życie... To aż cały świat jednej osoby/ jednego stworzenia... O nie humanitarnym "zakańczaniu" życia jakiejkolwiek istoty nawet się nie wypowiadam... bo "pomysłowość" ludzka nie zna granic... :shake::shake::shake: Również tak uważam - jeżeli ktoś potrafi uczynić takie coś zwierzęciu, istocie żyjącej... to już tylko krok, a czasami nawet mały kroczek do "spróbowania" swoich "umiejętności" na człowieku
cześc Madziara :multi:

Cześć Magdolino z mych rodzinnych stron;):loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj Medorkowa Magdaleno ;)
Witam Panią przedszkolankę na urlopie 10 miesięcznym:mdleje::loveu:
[quote name='evaxon']czesc czołem Madzia z rosołem :multi:
Heej:p
[quote name='Kiłi']Siemano! Madzie, Medorki i Dinusie:cool1:
:hand:
[quote name='caroolcia']boshh straszne z tymi szczeniaczkami :placz: ja sama coraz bardziej trace wiare w ludzi:-(
Ja starciłam ją już dawno...
Witaj:multi::multi::multi:

Pisałam wcześniej, a raczej odpisywałam w pracy, ale mi się komp zamulił:placz:
Witam Was soneczka;):evil_lol:
My uciekamy na spacerek:p:p

Posted

Cześć Magdolino z mych rodzinnych stron;):loveu:

a z jakich Ty jestes stron??? :hmmmm: :eviltong::eviltong::eviltong:

ja zadaje pytanie a Ciebie pewnie zaś już nie ma :diabloti:

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Madzia :multi:
Cześć:loveu:
[quote name='clockwork']a z jakich Ty jestes stron??? :hmmmm: :eviltong::eviltong::eviltong:

ja zadaje pytanie a Ciebie pewnie zaś już nie ma :diabloti:

:cool1::cool1:Jezdem:cool1:Tu Cię mam robaczku Tii tii mój malutki, tii tii zakamuflowany Chlorku:loveu::loveu::loveu:(:evil_lol:)

Nie powiem Ci z jakich... skąd mogę wiedzieć, kto siedzi po drugiej stronie:roll::roll::roll:Czy Ty to na pewno Ty, a nie ktoś inny, podający się jako Ty:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć:loveu:

:cool1::cool1:Jezdem:cool1:Tu Cię mam robaczku Tii tii mój malutki, tii tii zakamuflowany Chlorku:loveu::loveu::loveu:(:evil_lol:)

Nie powiem Ci z jakich... skąd mogę wiedzieć, kto siedzi po drugiej stronie:roll::roll::roll:Czy Ty to na pewno Ty, a nie ktoś inny, podający się jako Ty:diabloti:
aaaaaa!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jesteś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja taka nie uczesana :smhair2:
cześć nazywam sie Jacek mam 13 lat :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']aaaaaa!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jesteś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja taka nie uczesana :smhair2:
Już kiedyś się ujawniłam, ale co mi tam:loveu::loveu:
Mam na imię Ania i mam 12 lat:grins:
Do tego jestem sławna, piszą o mnie nawet w prasie codziennej:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']aaaaaa!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jesteś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja taka nie uczesana :smhair2:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jacenty ...ty znowu tutaj ;)

Madziulku ...nie masz pojęcia jakem szczęśliwa ,że mam tyle wolnego :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Już kiedyś się ujawniłam, ale co mi tam:loveu::loveu:
Mam na imię Ania i mam 12 lat:grins:
Do tego jestem sławna, piszą o mnie nawet w prasie codziennej:diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Medorkowa...to jednak TY :evil_lol::evil_lol::evil_lol: