Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='madzia i medor'] Poszukiwany transport : Ostróda -Częstochowa lub Ostróda -Warszawa lub Ostróda - Katowice dla suczki GAMY ze schroniska do domku [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71256&page=8 Podnoszę:p:p:p dziękuję :loveu: Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 madzia i medor napisał(a): Wczoraj u mnie w mieście znaleziono siedem szczeniąt, maleńkie, zaraz po urodzeniu w worku - szczenięta jeszcze żyły. Znaleziono też w worku trzy martwe szczenięta - jeden z odciętą głową... Człowiek, to brzmi dumnie:angryy::angryy::-(:placz: Dziś rozmawiałam z panem od onka - jest ok - przeprosiłam, wytłumaczyłam, powiedział, że się zdarza, ale musimy bardziej uważać. :roll::shake: brak slow:shake: :loveu:no widzisz a jednak potrafisz:loveu: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='madzia i medor'] Wczoraj u mnie w mieście znaleziono siedem szczeniąt, maleńkie, zaraz po urodzeniu w worku - szczenięta jeszcze żyły. Znaleziono też w worku trzy martwe szczenięta - jeden z odciętą głową... Człowiek, to brzmi dumnie:angryy::angryy::-(:placz: oj Madziu ....to tylko stary ...przeterminowany slogan :diabloti:...masakra....:-( Dziś rozmawiałam z panem od onka - jest ok - przeprosiłam, wytłumaczyłam, powiedział, że się zdarza, ale musimy bardziej uważać.i tak trzymać ...super ze sie dogadaliście ;) Quote
Kiłi Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 madzia i medor napisał(a): Wczoraj u mnie w mieście znaleziono siedem szczeniąt, maleńkie, zaraz po urodzeniu w worku - szczenięta jeszcze żyły. Znaleziono też w worku trzy martwe szczenięta - jeden z odciętą głową... Człowiek, to brzmi dumnie:angryy::angryy::-(:placz: :shake: :-( :-( :-( :angryy: Quote
Paula Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Miałam, miałam:roll: Kto, kto:cool3:Paula:hmmmm::p Niestety nie :shake: :placz: madzia i medor napisał(a):Wczoraj u mnie w mieście znaleziono siedem szczeniąt, maleńkie, zaraz po urodzeniu w worku - szczenięta jeszcze żyły. Znaleziono też w worku trzy martwe szczenięta - jeden z odciętą głową... Człowiek, to brzmi dumnie:angryy::angryy::-(:placz: :-o Masakra :-( :-( :-( Quote
zuzolandia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 az sie boje myslec na co jeszcze stac ludzi ..........no ale skoro ludzkiego zycia nie szanuja to co dopiero taką egzystencje zwierzaczka....koszmar... witanko i pozdrawiankoooooooo!!!!!!!!!! Quote
BeaC Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :mad::mad::mad::mad::mad: lepiej nie będe urzywać słow.................bo same..........@#$%^&^%$#@@! mi wyjdą witaj magdzia:loveu: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='madzia i medor'] Wczoraj u mnie w mieście znaleziono siedem szczeniąt, maleńkie, zaraz po urodzeniu w worku - szczenięta jeszcze żyły. Znaleziono też w worku trzy martwe szczenięta - jeden z odciętą głową... Człowiek, to brzmi dumnie:angryy::angryy::-(:placz: im dłużej siedze na dogo tym bardziej nienawidze ludzi:roll: :angryy::angryy::angryy: Dziś rozmawiałam z panem od onka - jest ok - przeprosiłam, wytłumaczyłam, powiedział, że się zdarza, ale musimy bardziej uważać. brraaawo... o to chodzi... zdarza sie.... ważne że przyznałaś sie do winy... ja bym to uszanowała ... a jak onek??? [quote name='zuzolandia']az sie boje myslec na co jeszcze stac ludzi ..........no ale skoro ludzkiego zycia nie szanuja to co dopiero taką egzystencje zwierzaczka....koszmar... witanko i pozdrawiankoooooooo!!!!!!!!!! dla mnie nie ma różnicy... życie ludzkie czy zwierzęce... życie to życie.... a są inne humanitarne sposoby...:roll::roll: jeżeli ktoś potrafi odciąć głowe psy, wydłubać oko żywej krowie w rzeźni- co ma miejsce u nas... czy odciąć jej język na żywca- ma predyspozycje na robienie krzywdy człowiekowi......... cześc Madziara :multi: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :multi::multi::multi:witaj Medorkowa Magdaleno ;) Quote
caroolcia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 boshh straszne z tymi szczeniaczkami :placz: ja sama coraz bardziej trace wiare w ludzi:-( Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p dziękuję :loveu: Nie ma za co, chociaż tyle mogę;) [quote name='evaxon']:roll::shake: brak slow:shake: :loveu:no widzisz a jednak potrafisz:loveu: Tia... [quote name='Alicjarydzewska']i tak trzymać ...super ze sie dogadaliście ;) Też się cieszę, bo czułam się z tym bardzo źle, a teraz tak mi lżej na serduchu:oops:;) [quote name='Kiłi']:shake: :-( :-( :-( :angryy: Niestety, szara rzeczywistość ... [quote name='paula_z']Niestety nie :shake: :placz: :-o Masakra :-( :-( :-( No już teraz wiem, że nie:p :-(:-(:-( Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='zuzolandia']az sie boje myslec na co jeszcze stac ludzi ..........no ale skoro ludzkiego zycia nie szanuja to co dopiero taką egzystencje zwierzaczka....koszmar... witanko i pozdrawiankoooooooo!!!!!!!!!! Ehhhh, brak słów... Witaj:loveu::loveu: [quote name='Vectra']nie skomentuje bo mnie ocenzuruje :( ............................ Witaj:multi::loveu: [quote name='BeaC']:mad::mad::mad::mad::mad: lepiej nie będe urzywać słow.................bo same..........@#$%^&^%$#@@! mi wyjdą witaj magdzia:loveu: Cześć słońce:loveu: [quote name='clockwork']brraaawo... o to chodzi... zdarza sie.... ważne że przyznałaś sie do winy... ja bym to uszanowała ... a jak onek??? Onek - żyje:cool1::cool1::cool1::diabloti: A tak poważnie, to ma poszarpane karczycho i tak jakby łuk brwiowy:hmmmm: O ile dobrze zrozumiałam. dla mnie nie ma różnicy... życie ludzkie czy zwierzęce... życie to życie.... a są inne humanitarne sposoby...:roll::roll: jeżeli ktoś potrafi odciąć głowe psy, wydłubać oko żywej krowie w rzeźni- co ma miejsce u nas... czy odciąć jej język na żywca- ma predyspozycje na robienie krzywdy człowiekowi......... Uważam tak samo... życie to życie... To aż cały świat jednej osoby/ jednego stworzenia... O nie humanitarnym "zakańczaniu" życia jakiejkolwiek istoty nawet się nie wypowiadam... bo "pomysłowość" ludzka nie zna granic... :shake::shake::shake: Również tak uważam - jeżeli ktoś potrafi uczynić takie coś zwierzęciu, istocie żyjącej... to już tylko krok, a czasami nawet mały kroczek do "spróbowania" swoich "umiejętności" na człowieku cześc Madziara :multi: Cześć Magdolino z mych rodzinnych stron;):loveu: Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj Medorkowa Magdaleno ;) Witam Panią przedszkolankę na urlopie 10 miesięcznym:mdleje::loveu: [quote name='evaxon']czesc czołem Madzia z rosołem :multi: Heej:p [quote name='Kiłi']Siemano! Madzie, Medorki i Dinusie:cool1: :hand: [quote name='caroolcia']boshh straszne z tymi szczeniaczkami :placz: ja sama coraz bardziej trace wiare w ludzi:-( Ja starciłam ją już dawno... Witaj:multi::multi::multi: Pisałam wcześniej, a raczej odpisywałam w pracy, ale mi się komp zamulił:placz: Witam Was soneczka;):evil_lol: My uciekamy na spacerek:p:p Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='madzia i medor'] Cześć Magdolino z mych rodzinnych stron;):loveu: a z jakich Ty jestes stron??? :hmmmm: :eviltong::eviltong::eviltong: ja zadaje pytanie a Ciebie pewnie zaś już nie ma :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Madzia :multi: Cześć:loveu: [quote name='clockwork']a z jakich Ty jestes stron??? :hmmmm: :eviltong::eviltong::eviltong: ja zadaje pytanie a Ciebie pewnie zaś już nie ma :diabloti: :cool1::cool1:Jezdem:cool1:Tu Cię mam robaczku Tii tii mój malutki, tii tii zakamuflowany Chlorku:loveu::loveu::loveu:(:evil_lol:) Nie powiem Ci z jakich... skąd mogę wiedzieć, kto siedzi po drugiej stronie:roll::roll::roll:Czy Ty to na pewno Ty, a nie ktoś inny, podający się jako Ty:diabloti: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć:loveu: :cool1::cool1:Jezdem:cool1:Tu Cię mam robaczku Tii tii mój malutki, tii tii zakamuflowany Chlorku:loveu::loveu::loveu:(:evil_lol:) Nie powiem Ci z jakich... skąd mogę wiedzieć, kto siedzi po drugiej stronie:roll::roll::roll:Czy Ty to na pewno Ty, a nie ktoś inny, podający się jako Ty:diabloti: aaaaaa!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jesteś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja taka nie uczesana :smhair2: cześć nazywam sie Jacek mam 13 lat :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork']aaaaaa!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jesteś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja taka nie uczesana :smhair2: cześć nazywam sie Jacek mam 13 lat :diabloti: Już kiedyś się ujawniłam, ale co mi tam:loveu::loveu: Mam na imię Ania i mam 12 lat:grins: Do tego jestem sławna, piszą o mnie nawet w prasie codziennej:diabloti: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork']aaaaaa!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jesteś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja taka nie uczesana :smhair2: cześć nazywam sie Jacek mam 13 lat :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jacenty ...ty znowu tutaj ;) Madziulku ...nie masz pojęcia jakem szczęśliwa ,że mam tyle wolnego :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Już kiedyś się ujawniłam, ale co mi tam:loveu::loveu: Mam na imię Ania i mam 12 lat:grins: Do tego jestem sławna, piszą o mnie nawet w prasie codziennej:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Medorkowa...to jednak TY :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 I moje słoneczko:loveu::loveu::loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:komenda .....gleba :eviltong: http://img517.imageshack.us/img517/3047/meddziu4or5.jpg Quote
Recommended Posts