teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Madzia Kochanie Ty moje wiedzialam ze zdasz :loveu: a kicius przeslodki :) Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale to dopiero teoria :lol!::lol!: aaaa no tak... bo tera to rozpieprzyli na 2 terminy.... kiedy drugi?? jak to jest?? jak już zapomnisz jak sie jeździ :razz::razz: [quote name='madzia i medor']Buhahahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kiciuś jest swietny, no prawie, ale przecież nikt nie jest idealny:cool1: Wczoraj wyszłam do pokoju, dosłownie na ułamek sekundy, w kuchni został kiciuś i moje śniadanie:angryy::angryy: Wchodzę, a ta sierota pije moją kawę:placz: No i obezwładniłam go chwytem a'la Chuck Noris, zwanym potocznie dyndu dyndu:diabloti::diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: dobry psio-kocia nianiu... widzisz... nie pisane Ci jest oddawanie kotecka :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kiciuś jest swietny, no prawie, ale przecież nikt nie jest idealny:cool1: Wczoraj wyszłam do pokoju, dosłownie na ułamek sekundy, w kuchni został kiciuś i moje śniadanie:angryy::angryy: Wchodzę, a ta sierota pije moją kawę:placz: No i obezwładniłam go chwytem a'la Chuck Noris, zwanym potocznie dyndu dyndu:diabloti::diabloti: a czy kotka potem ni enosiło zabardzo :diabloti::evil_lol: witanko:loveu: Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ależ ty masz wrażeń ostatnio... Kotkowi kawusi nie żałuj, malutki, dużo Ci nie wypije... Quote
Kiłi Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Kiłuniu, ale Ty już miałaś praktyczny, prawda:razz::razz::razz: Trzymam mocno kciuki:p No praktyczny:evil_lol: A ty spryciulo ja tu myślałam, że ty już wszystko zdałaś i aż doła złapałam, żeś później ode mnie zaczęła i już masz prawko:evil_lol: Ale jak to jest? To nie jest już teoria razem z praktycznym?? For you: Halo, czy to szpital? - Nie, kostnica. - To za wcześnie dla mnie. - Nie szkodzi, poczekamy. :evil_lol: :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czesc czesc! Bo my, bo my, bo my...mamy galerię:p Pozdrawiam fafluniastych! Quote
Vectra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaa to już niebawem będziesz mnie wozić ? :diabloti: no to się cieszę strasznie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Vectra']aaaaaaaaaaaaaaaaa to już niebawem będziesz mnie wozić ? :diabloti: no to się cieszę strasznie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: o to dobre slowo......bedzie strasznie:diabloti: Quote
Vectra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dealer napisał(a):o to dobre slowo......bedzie strasznie:diabloti: to już mi się podoba :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
tygra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 GRATULUJĘ MADZIA ZDANIA!!!! a i ucałuj futrzaki :* Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']GRATULACJE!!!!!!!!!!! Teraz czas sprawdzić Twoje umiejętności manualne :evil_lol: Taa, pytanie, czy nadszedł już mój czas:hmmmm: :diabloti: [quote name='teqquila']Madzia Kochanie Ty moje wiedzialam ze zdasz :loveu: a kicius przeslodki :) :loveu:Jest przesłodki, ale muszę mu szukać domku:-( [quote name='clockwork']aaaa no tak... bo tera to rozpieprzyli na 2 terminy.... kiedy drugi?? jak to jest?? jak już zapomnisz jak sie jeździ :razz::razz: :roflt::roflt: dobry psio-kocia nianiu... widzisz... nie pisane Ci jest oddawanie kotecka :diabloti: Rozłożyli na dwa, najpierw teoria, później praktyka - będę jechała się zapisać, bo ostatnio za duża kolejka była:roll: A kiedy - Bóg jeden wie:niewiem: Jak go nie oddam ... to wypcham:diabloti: [quote name='evaxon']a czy kotka potem ni enosiło zabardzo :diabloti::evil_lol: witanko:loveu: Nosiło raz w prawo, ... raz w lewo... :diabloti: Hej:hand: [quote name='AgusiaTerierka']Ależ ty masz wrażeń ostatnio... Kotkowi kawusi nie żałuj, malutki, dużo Ci nie wypije... Buhahahaaaa:evil_lol: [quote name='Kiłi']No praktyczny:evil_lol: A ty spryciulo ja tu myślałam, że ty już wszystko zdałaś i aż doła złapałam, żeś później ode mnie zaczęła i już masz prawko:evil_lol: Ale jak to jest? To nie jest już teoria razem z praktycznym?? For you: Halo, czy to szpital? - Nie, kostnica. - To za wcześnie dla mnie. - Nie szkodzi, poczekamy. :evil_lol: Wyjaśnienia jak wyżej;) Nie ma się co martwić, ja tam nie nastawiam się na zdanie za pierwszym razem, ani za drugim, za trzecim będę mieć nadzieję, za piątym będę już prawie pewna, że zdam, za szóstym pójdę z pesymistycznym nastawieniem, a za siódmym kupię sobie papierek:diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Witanko Magdaleno z czipem ;) Witaj Alu chyba też zacipowana:hmmmm::diabloti: [quote name='gosikf & dogs']Czesc czesc! Bo my, bo my, bo my...mamy galerię:p Pozdrawiam fafluniastych! Wiem, że macie:multi::evil_lol:Zaraz lecę Was odwiedzić:lol!: [quote name='Vectra']aaaaaaaaaaaaaaaaa to już niebawem będziesz mnie wozić ? :diabloti: no to się cieszę strasznie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Byndę, byndę Twoim prywatnym, najpiękniejszym, najmądrzejszym i najdroższym szoferem na świecie:loveu::diabloti: [quote name='dealer']o to dobre slowo......bedzie strasznie:diabloti: Skąd wiedziałaś Dijejko:loveu: [quote name='Vectra']to już mi się podoba :loveu: :loveu: :diabloti: Spodoba Ci się, jak się przejedziesz:evil_lol: [quote name='tygra']GRATULUJĘ MADZIA ZDANIA!!!! a i ucałuj futrzaki :* :loveu: [quote name='Klaudia :-)']My również gratulujemy:-) :loveu: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Konsumpcja Medka:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 http://img511.imageshack.us/img511/5521/medziuita3sm3.jpg ach ten Medzio:shake: gdzie on zaglada:evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Medziu oczekujący na wyłonienie się koteczka zza kuchenki:diabloti: Dinuś je :diabloti: Dinuś jadł :loveu::diabloti: Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [SIZE="4"]Madziunia, jak się cieszę, że zdałaś :multi: :multi: :multi: :loveu: My to jednak tak rodzinnie zdolne bestyje jesteśmy, ja też za pierwszym razem zdałam :diabloti: I foteczki widziałam: kotka, Dinka i Medzia :multi: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 jeejaaa jaki Dinuś jest dobry:loveu: koteckowi oddał obiadek:loveu::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :diabloti:Medorku ...smacznego :grins: http://img403.imageshack.us/img403/2807/medziuita1ol2.jpg Quote
Paula Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 O wow :-o Foty :multi: z kiciusiem :loveu: http://img511.imageshack.us/img511/5521/medziuita3sm3.jpg http://img403.imageshack.us/img403/5915/medziuita4oa6.jpg :grin: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']http://img511.imageshack.us/img511/5521/medziuita3sm3.jpg ach ten Medzio:shake: gdzie on zaglada:evil_lol: No właśnie nie wiem, gdzie on takie sceny podejrzał:crazyeye::crazyeye: [quote name='Kate I Luka']Madziunia, jak się cieszę, że zdałaś :multi: :multi: :multi: :loveu: My to jednak tak rodzinnie zdolne bestyje jesteśmy, ja też za pierwszym razem zdałam :diabloti: I foteczki widziałam: kotka, Dinka i Medzia :multi: Bestia, to może i jezdem, ale żeby zdolna:hmmmm: Farciara pryndzej;):evil_lol: Witaj:loveu: [quote name='gosikf & dogs']Super fotki z kotem:) Dzięki:p:p [quote name='evaxon']jeejaaa jaki Dinuś jest dobry:loveu: koteckowi oddał obiadek:loveu::diabloti::evil_lol: Taa, Dinek szlachetne serce:cool1::cool1::cool1: Taśtaś (przecież to kotka:hmmmm::diabloti:) poluje na Dinka nieustająco:cool1::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:Medorku ...smacznego :grins: http://img403.imageshack.us/img403/2807/medziuita1ol2.jpg Medorek mówi dziękuje:lol!::lol!: [quote name='paula_z']O wow :-o Foty :multi: z kiciusiem :loveu: http://img511.imageshack.us/img511/5521/medziuita3sm3.jpg http://img403.imageshack.us/img403/5915/medziuita4oa6.jpg :grin: A no foty:grins::diabloti::diabloti: Witaj:p Quote
bonita Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Foty som:crazyeye: kiciket jest:loveu: Witaj córcia :loveu: Ty masz jeszcze kotecka a ja nie:shake:, dziś został zabrany do swojego nowego domku z ogródkiem:multi: Trzymam kciukaski za niego:loveu: Quote
Recommended Posts