zuzolandia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 zas biba !!!!!!! a jutro kac gigant ehehhehehh pozdrowionka zlociutka[-) Quote
Paula Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Cześć Madzia :multi: Nadrobiłam gadułki ;) Za 501 :beerchug: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 To ja z ranka (zawsze dobra pora) za 500-setke:eviltong: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 za 251 :p :beerchug: tylko jedno dzis bo jeszcze do doma trza wrócić..... a widzisz miałas być teraz w tym tygodniu u NAS... a nie dałas rady, a szkoda ... a bo mamy dogo-gościa:multi::multi:- zgadnij kogo :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mła też 251 :p :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
BeaC Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 a u ie nie wiem czy 501 czy na 502 się załapię he hej............................ a gdzie twoje psy?????:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
teqquila Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 bosze spoznilam sie juz 501 ale co tam tyz sie napije :evil_lol: :knajpa: :knajpa: :drink1: :drinking: Quote
Jagoda1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 teqquila napisał(a):bosze spoznilam sie juz 501 ale co tam tyz sie napije :evil_lol: :knajpa: :knajpa: :drink1: :drinking: Mnie też nie było, ale 501, to tez dobra okazja...;) Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 a ja tak cichaczem ........ Poszukiwany transport : Ostróda -Częstochowa lub Ostróda -Warszawa lub Ostróda - Katowice dla suczki GAMY ze schroniska do domku [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71256&page=8 Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']a ja tak cichaczem ........ [SIZE=3]Poszukiwany transport : Ostróda -Częstochowa lub Ostróda -Warszawa lub Ostróda - Katowice dla suczki GAMY ze schroniska do domku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71256&page=8 podlinkowałam :diabloti: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']podlinkowałam :diabloti::razz:linki ci braknie a sznurówek jeszcze nie kupiłam :diabloti: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:linki ci braknie a sznurówek jeszcze nie kupiłam :diabloti: emdziołkowa ma sznurówki- po Nalu :cool1: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']emdziołkowa ma sznurówki- po Nalu :cool1::roll:myślisz ze kolor i długość będzie pasować :hmmmm: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:myślisz ze kolor i długość będzie pasować :hmmmm: :niewiem: :hmmmm: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']:niewiem: :hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bedziemy sztukować :eviltong: Quote
Kiłi Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Heloł!! Nadrabiamy zaległości:cool3: http://img511.imageshack.us/img511/7016/dinusiatasiowyqy8.jpg Jaaaakie dzikie oko!!:evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 evaxon napisał(a)::diabloti:we no Madzia nie pierdzel i dawaj foty:diabloti:nie badz leszcz:diabloti::evil_lol: aa i za 500 :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: :knajpa: evaxon napisał(a):i za poscika 5000 :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: :knajpa: Tożeś się załpała:diabloti: zuzolandia napisał(a):zas biba !!!!!!! a jutro kac gigant ehehhehehh pozdrowionka zlociutka[-) Kwestia przyzwyczajenia;):evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Madzia :multi: Nadrobiłam gadułki ;) Za 501 :beerchug: :evil_lol: Cze:p:knajpa: [quote name='caroolcia']To ja z ranka (zawsze dobra pora) za 500-setke:eviltong: Tak, nie ma to jak dobry początek dnia;):evil_lol: [quote name='Wyjątek']Hellołłł :D :multi::multi::multi: :hand::p [quote name='evaxon']czesc Madziuluchna:multi::multi::multi: Hej:multi: [quote name='clockwork']za 251 :p :beerchug: tylko jedno dzis bo jeszcze do doma trza wrócić..... a widzisz miałas być teraz w tym tygodniu u NAS... a nie dałas rady, a szkoda ... a bo mamy dogo-gościa:multi:- zgadnij kogo :cool3: Miałam, miałam:roll: Kto, kto:cool3:Paula:hmmmm::p Quote
Medorowa Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mła też 251 :p :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: [quote name='BeaC']a u ie nie wiem czy 501 czy na 502 się załapię he hej............................ a gdzie twoje psy?????:eviltong::eviltong::eviltong: Jeden śpi na łóżku, a drugi w legowisku:grins::diabloti: [quote name='teqquila']bosze spoznilam sie juz 501 ale co tam tyz sie napije :evil_lol: :knajpa: :knajpa: :drink1: :drinking: Hi hi:knajpa: [quote name='AgusiaTerierka']Mnie też nie było, ale 501, to tez dobra okazja...;) Jak najbardziej:knajpa: [quote name='Alicjarydzewska']a ja tak cichaczem ........ Poszukiwany transport : Ostróda -Częstochowa lub Ostróda -Warszawa lub Ostróda - Katowice dla suczki GAMY ze schroniska do domku [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71256&page=8 Podnoszę:p:p Quote
Medorowa Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='DORRAG']Witanko :p :hand: [quote name='Kiłi']Heloł!! Nadrabiamy zaległości:cool3: http://img511.imageshack.us/img511/7016/dinusiatasiowyqy8.jpg Jaaaakie dzikie oko!!:evil_lol: :evil_lol: Bo to mój dzikusek jest:loveu::loveu: [quote name='Vectra']witaj Magdaleno :beerchug: Cześć Siss:loveu::loveu: [quote name='Hugo-Kochaś']przybieżyłam sie przywitać:bye: Przybieżeli do ... tralalalalaa;) Witam:loveu::loveu: Wczoraj u mnie w mieście znaleziono siedem szczeniąt, maleńkie, zaraz po urodzeniu w worku - szczenięta jeszcze żyły. Znaleziono też w worku trzy martwe szczenięta - jeden z odciętą głową... Człowiek, to brzmi dumnie:angryy::angryy::-(:placz: Dziś rozmawiałam z panem od onka - jest ok - przeprosiłam, wytłumaczyłam, powiedział, że się zdarza, ale musimy bardziej uważać. Quote
Recommended Posts