e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahhahah wewnętrznie- rozumiem... ale do ucha lać spirol?? :hmmmm: niczym za kołnierz... :roll: :lol: kiedy my do ucha nie lalismy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']:lol: kiedy my do ucha nie lalismy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1:ciekawe gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']:lol: kiedy my do ucha nie lalismy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego TO ROZUMIEM.. choć sama nie praktykuje...:shock::shock::flop: i dziwi mnie właśnie że wet kazał medorowej spirol do ucha medorowi :hmmmm: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:ciekawe gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']dlatego TO ROZUMIEM.. choć sama nie praktykuje...:shock::shock::flop: i dziwi mnie właśnie że wet kazał medorowej spirol do ucha medorowi :hmmmm: taaa.. ja tez nie lubie spirolu:shake: ogolnie nie lubie alko ...:grin: a nie na ucho:niewiem: Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Ja tylko na chwilkę:loveu: Później poodpisuję i Was poodwiedzam, bo teraz uciekamy na spaceros:hand: Może uda mi się potem wgrac fottki:niewiem: Jestem od Was uzależniona:mdleje::mdleje::mdleje::loveu: Quote
teqquila Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witaneczko Madziu :evil_lol: :evil_lol: fajana wczoraj dostałam wiadomosc na gie gie od Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Quote
ferraribox Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Spacerek? FFFOOOOOOOOOTTTKKI??????????????????????????????????:diabloti: :evil_lol: :lol: Quote
bonita Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witaj córciu moja, ja też czekam na fotki :) Czytała że kotka już nie masz:shake:, to prawda?:cool3: Quote
teqquila Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Madzia czemu nie ma foteczek pieseckow twych :evil_lol: :evil_lol: i wogole nie wchodzisz do swego fotoblogu :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Imbir1']jak się w koncu do Ciebie domuliłam to takie wieści czytam:cool3:, wycałuj Medorka odemnie:loveu: znam ten ból - Imbir zawadiaka robi mi takie numery, a onków wręcz nie trawi, muszę mieć oczy dookoła głowy:cool3: Medorka zaraz wycałuję :p:p Medek nie cierpi ONków:mdleje: [quote name='BeaC'].przyszłam do Cię powitać!!!!! więc witaj!!!!! jamen:diabloti: Witaj właścicielko kanibalki:loveu::diabloti: [quote name='clockwork']1.temuż nie zasłaniamy 2.oglądałaś reportarz o rottku pani prokurator?? biaga luzem atakuje psy i ludzi... ale ON może.. bo pani prokurator jest bezkarna :shake::shake: immunitet .... Buhahahaaaa:evil_lol: Dobre:ylsuper:Jak zaaregowali:cool3::diabloti: 3.nie pamiętam... do dziś kiwają :hand: nam na ulicy... ale obciach- niczym konfidenci-na cześc z gliniarzami :oops: 4.otóż to- wydaje mi sie że najlepiej iśc do gościa- tymbardziej że jak dalej poczytałam- odkiwnął Ci więc nie jest źle... i pogadać... że próbujesz wpłynąć na Medora, że puszczasz go wyłącznie jak nikogo nie ma na horyzoncie, bo musi sie wybiegać... że przyznajesz sie do winy ... ale takiego masz psa..... weci są zajebiści... spirol to On niech sobie używa... wewnętrznie... kto teraz używa spirolu??? :shake::shake: widze że już ci poradzono... bo i ja chciałam rzucić proposition... ale już nie.... doberek... 1. Zaprawdę powiadam Ci, dobrze czynisz:cool1: 2. Paranoja co dzieje się w naszym wspaniałym państwie:shake: Chore prawo... temat rzeka... 3. Ale obciach:shake::shake::shake::diabloti: 4. Muszę się zebrać w sobie:roll: Tylko cholernie mi głupio, bo to nie pierwszy raz...:oops: Ale pójdę, muszę, bo źle mi z tym ... [quote name='dealer']czesc....i tyle na dzis chyba:diabloti: Witaj sońce arizony:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='caroolcia']1. Ty zmieniaj tytuł blogasa na MADZIA WIECZNIE W OPAŁACH :eviltong: Biedny Medrorek - qrcze zawsze to głupio jak sie psiuty za łby wezmą :roll: facio pewnie był zdenerwowany - ja bym się pewno też bnadzierała o swoje kundelki, ale co tam wazne że mu przeszło. Tylko może faktycznie zapytaj go jak jego pie itd. żeby wiedział że nie masz tego w ...nosie :cool3: ??? Co do panów w mundurkach łapy opadają - u nas w parku prześladowali nawet biedne babcie że ich yorki nie maja kagańców, a jak mi regularnie na osiedlu kradli kołpaki, lusterka, światła to nie wiem gdzie byli....:angryy: 1. Buhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pasowałoby, ale jak już wspominałam, wszystko, to tylko kwestia przyzwyczajenia:cool1::cool1::diabloti:Przynajmniej nie mogę narzekać na brak atrakcji, a monotonia, to coś co mnie przeraża;) 3. J.W. do Chlorkowej;):loveu: 4. Bo oni czepaiją się tych, co wiedzą, że mogą względem nich sobie na to pozwolić... [quote name='Alicjarydzewska'];)otóż to Madziu...zmień tytuł blogaska:p a i fakt nie czekaj na ruch gościa tylko sama udezraj do niego na rozmowę:cool1: J.W. droga Alu:loveu: Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']jak to kto ja uzywam :diabloti: ostatni raz na weselu :diabloti::evil_lol: dzieki bogu ze tylko jeden dzien .. nie to co TZ:roll: 2 dni chlal spirol i prawie wnosilam 90kg do auta:lol: a swoja droga z zapędami Tigry do picia nie chciala bym zeby wet mi polecil na rozwalona łapke spirol :grin: [quote name='clockwork']tez Wam wet zalecił spirola?? :diabloti: [quote name='evaxon']:grin: hahaha nie nie pan młody :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:do bani taki wet.....jak ja np spirolu nie chce to co na siłe bo to likarstwo:diabloti: [quote name='clockwork']buuuhahhahah wewnętrznie- rozumiem... ale do ucha lać spirol?? :hmmmm: niczym za kołnierz... :roll: [quote name='evaxon']:lol: kiedy my do ucha nie lalismy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:ciekawe gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja Wam wszystko wytłumaczę - leje się prosto do gara:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']dlatego TO ROZUMIEM.. choć sama nie praktykuje...:shock::shock::flop: i dziwi mnie właśnie że wet kazał medorowej spirol do ucha medorowi :hmmmm: źle się zrozumiałyśmy:oops: A raczej ja się źle wyraziłam:oops:Nie do wnętrza ucha:-o Medorek ma ranę na "końcówce" ucha, rozerwane na pół, ale rana nie jest duża:p [quote name='DORRAG']Cześć Medorki:p Cze:hand::hand: [quote name='teqquila']Witaneczko Madziu :evil_lol: :evil_lol: fajana wczoraj dostałam wiadomosc na gie gie od Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :cool3: ;) Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 ferraribox napisał(a):Spacerek? FFFOOOOOOOOOTTTKKI??????????????????????????????????:diabloti: :evil_lol: :lol: Fotki nie chcą się zgrać - mamy jeszcze z wczoraj zdjecia, a nie możemy ich pokazaać:roll: A dziś na spacerku byliśmy z Fidziem:loveu::loveu::loveu: i Izą:p bonita napisał(a):Witaj córciu moja, ja też czekam na fotki :) Czytała że kotka już nie masz:shake:, to prawda?:cool3: Kotek już w nowym domeczku:p Na początku się trochę, no dobra, bardzo:oops::oops:martwiłam:oops: Ale okazało się, że to kotek, który ma największe przywileje - sypia w domu, w łóżku etc;):siara: teqquila napisał(a):Madzia czemu nie ma foteczek pieseckow twych :evil_lol: :evil_lol: i wogole nie wchodzisz do swego fotoblogu :diabloti: No przeca jezdem:diabloti::diabloti: Quote
Gonitwa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czyli, że masz taki sam problem z Medorkiem jak ja z Orientem? (agresja do piesów?) Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Gonitwa napisał(a):Czyli, że masz taki sam problem z Medorkiem jak ja z Orientem? (agresja do piesów?) Teraz to dla mnie nie problem, w porównaniu do tego co było kiedyś, to maleńki problemik;) Za 500:knajpa::knajpa::knajpa: Kończe drugie piffo i idę spać:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Gonitwa']Pijaczka;):knajpa::knajpa: Degustantka :cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Gonitwa napisał(a):A jak! :):):) ;) Dogobranoc moje nałogi:diabloti::diabloti::loveu: Quote
Vectra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 halo halo , wracaj :diabloti: gdzie fotki :mad: Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Vectra napisał(a):halo halo , wracaj :diabloti: gdzie fotki :mad: Nawróciłam siem:grins::diabloti::diabloti: Program do zgrywania mi się wiesza, ale spróbuję jeszcze raz:roll: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :diabloti:we no Madzia nie pierdzel i dawaj foty:diabloti:nie badz leszcz:diabloti::evil_lol: aa i za 500 :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 i za poscika 5000 :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Recommended Posts