Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

Hej Madzia, niefajan sytuacja, oby Pan na Policje nieposzedł :shake: .. co za durni weci, ze nieodbierają telelefonów wtedy, kiedy naprawde są potrzebni :angryy: , mam nadzieje , że uszko można jescze ładnie z szyc. Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze zakończyło !

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:nie zazdroszcze ci .. skoro to juz 2 raz ..:roll: oby facet podarował.. idz no do niego z literkiem i pogadajcie jak prawdziwe facety z jajami:evil_lol:

a Onkowi co sie stalo??:cool1:

Posted

drzalka napisał(a):
Hej Madzia, niefajan sytuacja, oby Pan na Policje nieposzedł :shake: .. co za durni weci, ze nieodbierają telelefonów wtedy, kiedy naprawde są potrzebni :angryy: , mam nadzieje , że uszko można jescze ładnie z szyc. Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze zakończyło !

Stronę wcześniej napisałam, że Medek nie będzie szyty;) :cool1: :cool1:
Spirytusem mam go potraktować:diabloti:
evaxon napisał(a):
:shake:nie zazdroszcze ci .. skoro to juz 2 raz ..:roll: oby facet podarował.. idz no do niego z literkiem i pogadajcie jak prawdziwe facety z jajami:evil_lol:

Buhahahaaa Ewcia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mu się na oczy nie pokazuję, bo się chyba spalę ze wstydu:oops: :oops: Nie było go, ani Państwa Mundurniętych do tej pory, więc myślę, że będzie ok:p :p

Onkowi - nie wiem:niewiem:
Medor go troszkę poszarpał i krwi trochę było:roll: :roll:

Posted

Nie zazdraszczam przygody z onkiem :shake: Mam nadzieję, że panu złość minęła i da sobie spokój :razz: A Medorka podrap za zdrowym uszkiem :loveu:

Posted

[quote name='drzalka']Ale ma całuśnie pomalowane usta :loveu: :loveu: :loveu:
Hi hi, też mi się podobają:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']Madzia ...a wet . nie ma na stanie takiego specyfiku jak AlumSpray...świetna sprawa kazdą ranka się pod tym super goi....
Powiem tak, u nas weci nadają się tylko do szczepienia. Pan weterynarz zabronił nam nawet przemywać ranę wodą utlenioną:niewiem: Zakazał używania jakichkolwiek specyfików - oprócz spirytusu salicylowego:cool1::cool1:
Alu, a czy ten preparat można zakupić w aptece:razz::razz:

Posted

beria napisał(a):
Nie zazdraszczam przygody z onkiem :shake: Mam nadzieję, że panu złość minęła i da sobie spokój :razz: A Medorka podrap za zdrowym uszkiem :loveu:

Dzisiaj widziałam Pana z onkiem. Byliśmy od siebie daleko, bo ja szłam z Medorem, kiwnęłam głową na dzień dobry - odkiwał:cool1::multi::diabloti::diabloti:
Medziu zaraz będzie podrapany - za jednym... i za drugim:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Uszo się ładnie goi - pffu, pffu odpukać;)
Dziś wraca właścicielka Iwusia:multi::multi::multi:
A jutro będę mieć wieści o kociaku:lol:Oby dobre:razz::razz: Bo jak nie, to wraca do mnie:siara::diabloti:
Porobiłam Medziowi foteczki, ale znowu mi się zaczął wieszać program do ich zgrywania:mdleje:
A tak w ogóle KWrobaczki:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Hi hi, też mi się podobają:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Powiem tak, u nas weci nadają się tylko do szczepienia. Pan weterynarz zabronił nam nawet przemywać ranę wodą utlenioną:niewiem: Zakazał używania jakichkolwiek specyfików - oprócz spirytusu salicylowego:cool1::cool1:
Alu, a czy ten preparat można zakupić w aptece:razz::razz:ja kupowałam Aluma u weta...musiałabys spytać , ale z tego co wiem to u nas mozna ponoć sobie zamówić w aptece...
A spirolem w życiu bym psa nie maltretowała :shake:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Buhahahaaa Ewcia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mu się na oczy nie pokazuję, bo się chyba spalę ze wstydu:oops: :oops: Nie było go, ani Państwa Mundurniętych do tej pory, więc myślę, że będzie ok:p :p

:eviltong: nie znasz sie:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ja kupowałam Aluma u weta...musiałabys spytać , ale z tego co wiem to u nas mozna ponoć sobie zamówić w aptece...
A spirolem w życiu bym psa nie maltretowała :shake:

Kurcze, teraz mam wyrzuty, ale to wet, więc niby powinnam mu ufać...
Jutro zakupię coś innego:roll: :roll:
[quote name='Vectra']spirytusem psa ???? AMEN
przecież szpirytus wysusza ranę i się potem ślimaczy ....
MULTIMASTIT sobie kup .....
No właśnie on powiedział, że ten spirytus ma mu to wysuszyć:roll: :roll: :niewiem:
Medor bardzo dzielnie znosi zbiegi, ale on przy sobie mi pozwala robić dosłownie wszystko. Kiedyś "grzebałam" mu nawet w ranie, na której narosło dzikie mięso - po gryzieniu się z psem :mdleje: - zero reakcji z jego strony - takie to moje bydle kochane:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='evaxon']:eviltong: nie znasz sie:diabloti::evil_lol:
Nie jest źle odkiwał mi dzisiaj głową:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A ja już czekam na ciotkę i spindalam do domku - wolność:multi:

Posted

jak się w koncu do Ciebie domuliłam to takie wieści czytam:cool3:, wycałuj Medorka odemnie:loveu: znam ten ból - Imbir zawadiaka robi mi takie numery, a onków wręcz nie trawi, muszę mieć oczy dookoła głowy:cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']O straży wiejskiej nawet nie wspominam, bo dla mnie to "coś" zupełnie nie potrzebnego... nieroby czepiają się o każde gówno i mają się nie wiadomo za co:angryy: Na mojej ulicy mieszka strażniczka - spoko babka;) - ale kiedyś miałam starcie z jej mężem, który zwrócił mi uwagę o kaganiec, podczas gdy jego pies latał luzem do o koła nas i obszczekiwał zajadle Medka:angryy:
Powiedziałam mu wtedy, co myślę:angryy:
Chloruś ma za ładnego pyska, by mu go zasłaniać;)
temuż nie zasłaniamy

oglądałaś reportarz o rottku pani prokurator?? biaga luzem atakuje psy i ludzi... ale ON może.. bo pani prokurator jest bezkarna :shake::shake: immunitet ....
Buhahahaaaa:evil_lol: Dobre:ylsuper:Jak zaaregowali:cool3::diabloti:
nie pamiętam... do dziś kiwają :hand: nam na ulicy... ale obciach- niczym konfidenci-na cześc z gliniarzami :oops:

[quote name='evaxon']:shake:nie zazdroszcze ci .. skoro to juz 2 raz ..:roll: oby facet podarował.. idz no do niego z literkiem i pogadajcie jak prawdziwe facety z jajami:evil_lol:

otóż to- wydaje mi sie że najlepiej iśc do gościa- tymbardziej że jak dalej poczytałam- odkiwnął Ci więc nie jest źle... i pogadać... że próbujesz wpłynąć na Medora, że puszczasz go wyłącznie jak nikogo nie ma na horyzoncie, bo musi sie wybiegać... że przyznajesz sie do winy ... ale takiego masz psa.....
[quote name='madzia i medor']Tacy u mnie są weci:cool1:
Od wewnątrz i od zewnątrz:diabloti:Chyba:hmmmm:

[quote name='madzia i medor']

[quote name='madzia i medor']Kurcze, teraz mam wyrzuty, ale to wet, więc niby powinnam mu ufać...

No właśnie on powiedział, że ten spirytus ma mu to wysuszyć:roll: :roll: :niewiem:weci są zajebiści... spirol to On niech sobie używa... wewnętrznie... kto teraz używa spirolu??? :shake::shake:

widze że już ci poradzono... bo i ja chciałam rzucić proposition... ale już nie....

doberek...

Posted

Ty zmieniaj tytuł blogasa na MADZIA WIECZNIE W OPAŁACH :eviltong:

Biedny Medrorek - qrcze zawsze to głupio jak sie psiuty za łby wezmą :roll: facio pewnie był zdenerwowany - ja bym się pewno też bnadzierała o swoje kundelki, ale co tam wazne że mu przeszło. Tylko może faktycznie zapytaj go jak jego pie itd. żeby wiedział że nie masz tego w ...nosie :cool3: ???

Co do panów w mundurkach łapy opadają - u nas w parku prześladowali nawet biedne babcie że ich yorki nie maja kagańców, a jak mi regularnie na osiedlu kradli kołpaki, lusterka, światła to nie wiem gdzie byli....:angryy:

Posted

[quote name='clockwork']

weci są zajebiści... spirol to On niech sobie używa... wewnętrznie... kto teraz używa spirolu??? :shake::shake:

jak to kto ja uzywam :diabloti: ostatni raz na weselu :diabloti::evil_lol: dzieki bogu ze tylko jeden dzien .. nie to co TZ:roll: 2 dni chlal spirol i prawie wnosilam 90kg do auta:lol:

a swoja droga z zapędami Tigry do picia nie chciala bym zeby wet mi polecil na rozwalona łapke spirol :grin:

Posted

[quote name='evaxon']jak to kto ja uzywam :diabloti: ostatni raz na weselu :diabloti::evil_lol: dzieki bogu ze tylko jeden dzien .. nie to co TZ:roll: 2 dni chlal spirol i prawie wnosilam 90kg do auta:lol:

tez Wam wet zalecił spirola?? :diabloti: