drzalka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Hej Madzia, niefajan sytuacja, oby Pan na Policje nieposzedł :shake: .. co za durni weci, ze nieodbierają telelefonów wtedy, kiedy naprawde są potrzebni :angryy: , mam nadzieje , że uszko można jescze ładnie z szyc. Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze zakończyło ! Quote
e.v.a Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 :shake:nie zazdroszcze ci .. skoro to juz 2 raz ..:roll: oby facet podarował.. idz no do niego z literkiem i pogadajcie jak prawdziwe facety z jajami:evil_lol: a Onkowi co sie stalo??:cool1: Quote
Medorowa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 drzalka napisał(a):Hej Madzia, niefajan sytuacja, oby Pan na Policje nieposzedł :shake: .. co za durni weci, ze nieodbierają telelefonów wtedy, kiedy naprawde są potrzebni :angryy: , mam nadzieje , że uszko można jescze ładnie z szyc. Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze zakończyło ! Stronę wcześniej napisałam, że Medek nie będzie szyty;) :cool1: :cool1: Spirytusem mam go potraktować:diabloti: evaxon napisał(a)::shake:nie zazdroszcze ci .. skoro to juz 2 raz ..:roll: oby facet podarował.. idz no do niego z literkiem i pogadajcie jak prawdziwe facety z jajami:evil_lol: a Onkowi co sie stalo??:cool1: Buhahahaaa Ewcia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mu się na oczy nie pokazuję, bo się chyba spalę ze wstydu:oops: :oops: Nie było go, ani Państwa Mundurniętych do tej pory, więc myślę, że będzie ok:p :p Onkowi - nie wiem:niewiem: Medor go troszkę poszarpał i krwi trochę było:roll: :roll: Quote
drzalka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Iwuś:loveu::loveu::loveu: http://img170.imageshack.us/img170/825/iwo4ms5.jpg Ale ma całuśnie pomalowane usta :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Madzia ...a wet . nie ma na stanie takiego specyfiku jak AlumSpray...świetna sprawa kazdą ranka się pod tym super goi.... Quote
beria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Nie zazdraszczam przygody z onkiem :shake: Mam nadzieję, że panu złość minęła i da sobie spokój :razz: A Medorka podrap za zdrowym uszkiem :loveu: Quote
Medorowa Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='drzalka']Ale ma całuśnie pomalowane usta :loveu: :loveu: :loveu: Hi hi, też mi się podobają:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Madzia ...a wet . nie ma na stanie takiego specyfiku jak AlumSpray...świetna sprawa kazdą ranka się pod tym super goi.... Powiem tak, u nas weci nadają się tylko do szczepienia. Pan weterynarz zabronił nam nawet przemywać ranę wodą utlenioną:niewiem: Zakazał używania jakichkolwiek specyfików - oprócz spirytusu salicylowego:cool1::cool1: Alu, a czy ten preparat można zakupić w aptece:razz::razz: Quote
Medorowa Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 beria napisał(a):Nie zazdraszczam przygody z onkiem :shake: Mam nadzieję, że panu złość minęła i da sobie spokój :razz: A Medorka podrap za zdrowym uszkiem :loveu: Dzisiaj widziałam Pana z onkiem. Byliśmy od siebie daleko, bo ja szłam z Medorem, kiwnęłam głową na dzień dobry - odkiwał:cool1::multi::diabloti::diabloti: Medziu zaraz będzie podrapany - za jednym... i za drugim:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Uszo się ładnie goi - pffu, pffu odpukać;) Dziś wraca właścicielka Iwusia:multi::multi::multi: A jutro będę mieć wieści o kociaku:lol:Oby dobre:razz::razz: Bo jak nie, to wraca do mnie:siara::diabloti: Porobiłam Medziowi foteczki, ale znowu mi się zaczął wieszać program do ich zgrywania:mdleje: A tak w ogóle KWrobaczki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Hi hi, też mi się podobają:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powiem tak, u nas weci nadają się tylko do szczepienia. Pan weterynarz zabronił nam nawet przemywać ranę wodą utlenioną:niewiem: Zakazał używania jakichkolwiek specyfików - oprócz spirytusu salicylowego:cool1::cool1: Alu, a czy ten preparat można zakupić w aptece:razz::razz:ja kupowałam Aluma u weta...musiałabys spytać , ale z tego co wiem to u nas mozna ponoć sobie zamówić w aptece... A spirolem w życiu bym psa nie maltretowała :shake: Quote
Vectra Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 spirytusem psa ???? AMEN przecież szpirytus wysusza ranę i się potem ślimaczy .... MULTIMASTIT sobie kup ..... Quote
e.v.a Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 madzia i medor napisał(a): Buhahahaaa Ewcia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mu się na oczy nie pokazuję, bo się chyba spalę ze wstydu:oops: :oops: Nie było go, ani Państwa Mundurniętych do tej pory, więc myślę, że będzie ok:p :p :eviltong: nie znasz sie:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ja kupowałam Aluma u weta...musiałabys spytać , ale z tego co wiem to u nas mozna ponoć sobie zamówić w aptece... A spirolem w życiu bym psa nie maltretowała :shake: Kurcze, teraz mam wyrzuty, ale to wet, więc niby powinnam mu ufać... Jutro zakupię coś innego:roll: :roll: [quote name='Vectra']spirytusem psa ???? AMEN przecież szpirytus wysusza ranę i się potem ślimaczy .... MULTIMASTIT sobie kup ..... No właśnie on powiedział, że ten spirytus ma mu to wysuszyć:roll: :roll: :niewiem: Medor bardzo dzielnie znosi zbiegi, ale on przy sobie mi pozwala robić dosłownie wszystko. Kiedyś "grzebałam" mu nawet w ranie, na której narosło dzikie mięso - po gryzieniu się z psem :mdleje: - zero reakcji z jego strony - takie to moje bydle kochane:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='evaxon']:eviltong: nie znasz sie:diabloti::evil_lol: Nie jest źle odkiwał mi dzisiaj głową:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja już czekam na ciotkę i spindalam do domku - wolność:multi: Quote
Imbirka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 jak się w koncu do Ciebie domuliłam to takie wieści czytam:cool3:, wycałuj Medorka odemnie:loveu: znam ten ból - Imbir zawadiaka robi mi takie numery, a onków wręcz nie trawi, muszę mieć oczy dookoła głowy:cool3: Quote
BeaC Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 .przyszłam do Cię powitać!!!!! więc witaj!!!!! jamen:diabloti: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='madzia i medor']O straży wiejskiej nawet nie wspominam, bo dla mnie to "coś" zupełnie nie potrzebnego... nieroby czepiają się o każde gówno i mają się nie wiadomo za co:angryy: Na mojej ulicy mieszka strażniczka - spoko babka;) - ale kiedyś miałam starcie z jej mężem, który zwrócił mi uwagę o kaganiec, podczas gdy jego pies latał luzem do o koła nas i obszczekiwał zajadle Medka:angryy: Powiedziałam mu wtedy, co myślę:angryy: Chloruś ma za ładnego pyska, by mu go zasłaniać;)temuż nie zasłaniamy oglądałaś reportarz o rottku pani prokurator?? biaga luzem atakuje psy i ludzi... ale ON może.. bo pani prokurator jest bezkarna :shake::shake: immunitet .... Buhahahaaaa:evil_lol: Dobre:ylsuper:Jak zaaregowali:cool3::diabloti: nie pamiętam... do dziś kiwają :hand: nam na ulicy... ale obciach- niczym konfidenci-na cześc z gliniarzami :oops: [quote name='evaxon']:shake:nie zazdroszcze ci .. skoro to juz 2 raz ..:roll: oby facet podarował.. idz no do niego z literkiem i pogadajcie jak prawdziwe facety z jajami:evil_lol: a Onkowi co sie stalo??:cool1: otóż to- wydaje mi sie że najlepiej iśc do gościa- tymbardziej że jak dalej poczytałam- odkiwnął Ci więc nie jest źle... i pogadać... że próbujesz wpłynąć na Medora, że puszczasz go wyłącznie jak nikogo nie ma na horyzoncie, bo musi sie wybiegać... że przyznajesz sie do winy ... ale takiego masz psa..... [quote name='madzia i medor']Tacy u mnie są weci:cool1: Od wewnątrz i od zewnątrz:diabloti:Chyba:hmmmm: [quote name='madzia i medor'] Powiem tak, u nas weci nadają się tylko do szczepienia. Pan weterynarz zabronił nam nawet przemywać ranę wodą utlenioną:niewiem: Zakazał używania jakichkolwiek specyfików - oprócz spirytusu salicylowego:cool1::cool1: [quote name='madzia i medor']Kurcze, teraz mam wyrzuty, ale to wet, więc niby powinnam mu ufać... No właśnie on powiedział, że ten spirytus ma mu to wysuszyć:roll: :roll: :niewiem:weci są zajebiści... spirol to On niech sobie używa... wewnętrznie... kto teraz używa spirolu??? :shake::shake: widze że już ci poradzono... bo i ja chciałam rzucić proposition... ale już nie.... doberek... Quote
caroolcia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ty zmieniaj tytuł blogasa na MADZIA WIECZNIE W OPAŁACH :eviltong: Biedny Medrorek - qrcze zawsze to głupio jak sie psiuty za łby wezmą :roll: facio pewnie był zdenerwowany - ja bym się pewno też bnadzierała o swoje kundelki, ale co tam wazne że mu przeszło. Tylko może faktycznie zapytaj go jak jego pie itd. żeby wiedział że nie masz tego w ...nosie :cool3: ??? Co do panów w mundurkach łapy opadają - u nas w parku prześladowali nawet biedne babcie że ich yorki nie maja kagańców, a jak mi regularnie na osiedlu kradli kołpaki, lusterka, światła to nie wiem gdzie byli....:angryy: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ;)otóż to Madziu...zmień tytuł blogaska:p a i fakt nie czekaj na ruch gościa tylko sama udezraj do niego na rozmowę:cool1: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork'] weci są zajebiści... spirol to On niech sobie używa... wewnętrznie... kto teraz używa spirolu??? :shake::shake: jak to kto ja uzywam :diabloti: ostatni raz na weselu :diabloti::evil_lol: dzieki bogu ze tylko jeden dzien .. nie to co TZ:roll: 2 dni chlal spirol i prawie wnosilam 90kg do auta:lol: a swoja droga z zapędami Tigry do picia nie chciala bym zeby wet mi polecil na rozwalona łapke spirol :grin: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']jak to kto ja uzywam :diabloti: ostatni raz na weselu :diabloti::evil_lol: dzieki bogu ze tylko jeden dzien .. nie to co TZ:roll: 2 dni chlal spirol i prawie wnosilam 90kg do auta:lol: tez Wam wet zalecił spirola?? :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']tez Wam wet zalecił spirola?? :diabloti: :grin: hahaha nie nie pan młody :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']tez Wam wet zalecił spirola?? :diabloti: :cool1:do bani taki wet.....jak ja np spirolu nie chce to co na siłe bo to likarstwo:diabloti: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']:grin: hahaha nie nie pan młody :evil_lol: buuuhahhahah wewnętrznie- rozumiem... ale do ucha lać spirol?? :hmmmm: niczym za kołnierz... :roll: Quote
Recommended Posts