Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonitwa']I prawidłowo;)

Witam Cię;)
Witaj sońce:loveu::loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja własnie gotuję obiad.........................też przy kompku :oops:
Buhahaha, Alu:loveu::loveu:
[quote name='caroolcia']a ja właśnie zarabiam na zycie..........przy kompku:evil_lol:
:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='evaxon']hejjjkaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Cze sońce arizony:loveu::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']

Właśnie teraz usiadłam, w celu "zakuwania" i co:razz::razz::razz: i wylądowałam tutaj:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja własnie gotuję obiad.........................też przy kompku :oops:

[quote name='caroolcia']a ja właśnie zarabiam na zycie..........przy kompku:evil_lol:

i skąd ja to znam :roll::roll::roll:

medorowa... ja ciem nauczem jeździć...

odpalasz fure... jedynka, dwójka, trójka..... czasem sprzęgło pomaga :diabloti:
gaz do dechy.... czwórka....

hamulec tylko w przypadku zwierzy na ulicy... w innych przypadkach.. jeszcze mocniej hamulec i wycieraczki :eviltong:

przy cofaniu... no i lipa... do cofania poprosisz jakiegoś przystojnego przechodnia

Zielone- jechać, Czerwone- stop.

na skrzyżowaniach ZAWSZE pierszeństwo ma kobieta...

w razie pytań służe pomocą :cool1:

Posted

[quote name='Rybka_39']Witam Medorki:loveu:
Cześć:loveu::loveu:
[quote name='clockwork']i skąd ja to znam :roll::roll::roll:

medorowa... ja ciem nauczem jeździć...

odpalasz fure... jedynka, dwójka, trójka..... czasem sprzęgło pomaga :diabloti:
gaz do dechy.... czwórka....

hamulec tylko w przypadku zwierzy na ulicy... w innych przypadkach.. jeszcze mocniej hamulec i wycieraczki :eviltong:

przy cofaniu... no i lipa... do cofania poprosisz jakiegoś przystojnego przechodnia

Zielone- jechać, Czerwone- stop.

na skrzyżowaniach ZAWSZE pierszeństwo ma kobieta...

w razie pytań służe pomocą :cool1:

O taką właśnie konkretną instrukcję obsługi pojazdu silnikowego mi chodziło:multi::multi: KCM:loveu:Co ja bym bez Ciebie zrobiła:loveu: Teraz mogę się puścić na ulicę:diabloti::diabloti:

Posted

Madzia na pocieszenie ci powiem , że mój kot (jeśli go tak można nazwać)
setki razy lądował w paszczy Kano :diabloti: bo Lalka to go nosiła , bo lubi kotka , Kano niekoniecznie.
Manto po pyskach też wiele razy było grane.

ALe mały kotek w domu i dwa psy , ciężki kawałek życia :diabloti:

a nie chcesz może biało rudego małego kotka ? będziesz miała dwa :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Madzia na pocieszenie ci powiem , że mój kot (jeśli go tak można nazwać)
setki razy lądował w paszczy Kano :diabloti: bo Lalka to go nosiła , bo lubi kotka , Kano niekoniecznie.
Manto po pyskach też wiele razy było grane.

ALe mały kotek w domu i dwa psy , ciężki kawałek życia :diabloti:

a nie chcesz może biało rudego małego kotka ? będziesz miała dwa :diabloti:
Font siło nieczysta:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Font siło nieczysta:diabloti::diabloti:

rany jakie tu chamstwo pęcznieje :diabloti:

ale na prawde nie chcesz drugiego kotka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: rude są boskie :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć:loveu::loveu:

O taką właśnie konkretną instrukcję obsługi pojazdu silnikowego mi chodziło:multi::multi: KCM:loveu:Co ja bym bez Ciebie zrobiła:loveu: Teraz mogę się puścić na ulicę:diabloti::diabloti:

instrukcje puszczania też ci napisać?? :diabloti::eviltong:

aaaaaaaa... a wrazie zapalenia lampki kontrolnej- brak płynu(jakiegokolwiek) leje sie do pustego zbiorniczka browara. :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']rany jakie tu chamstwo pęcznieje :diabloti:

ale na prawde nie chcesz drugiego kotka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: rude są boskie :loveu:
Chamstwo, gdzie ono:mad::mad::mad::diabloti:
Zaprawdę, powiadam Ci, nie chcę drugiego kotecka, nie chcę nawet jednego kotecka:placz:Ale dzięki Ci, za Twą dobroć i wspaniałomyślność :cool1::cool1::diabloti:
[quote name='clockwork']instrukcje puszczania też ci napisać?? :diabloti::eviltong:

aaaaaaaa... a wrazie zapalenia lampki kontrolnej- brak płynu(jakiegokolwiek) leje sie do pustego zbiorniczka browara. :cool1:

Dawaj instrukcje puszczania:diabloti::diabloti:Trza się dokształcać w każdej dziedzinie:cool1::evil_lol:

Browara, to ja leję zawsze do jednego i tego samego zbiorniczka... zdarza sie nawet przelać:cool1::cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć:loveu::loveu:

:evil_lol:teraz już wiem dlaczego tak opuszczałas zajęcia....:cool1:....bo tam nie uczyli puszczania :psię na ulicę..........

A koteczek jest u mła do odbioru........

Posted

[quote name='madzia i medor']

Dawaj instrukcje puszczania:diabloti::diabloti:Trza się dokształcać w każdej dziedzinie:cool1::evil_lol:
na PW... bo sie wszystkie nauczą :diabloti:
Browara, to ja leję zawsze do jednego i tego samego zbiorniczka... zdarza sie nawet przelać:cool1::cool1:
no co ty.... tak marnować browarka... przelewać .... ehhh ta młodzież :shake::shake::shake:

Posted

:lying::lying::lying::niedowia: widze foty??

ja mialam kiedys kotecka przez miesiac:loveu: i kundelke moja kochana:loveu: i mama nie wytrzymywala psychicznie jak sie ganialy po domu i maly kotek zeby sie schowac wchodzil w wazony:loveu::diabloti::evil_lol:

Posted

Dzień doberek :)
Dziekujemy za odwiedzinki u nas ;)
Powiem Ci że zapowiedż Waszej galeri zamiast zachęcać odstrasza:cool3: Ja właściwie miałam nie wchodzić :diabloti: Ale jestem i musze przyznac że i seniorek i Medorek śliczniaści są :loveu: :evil_lol:

Pozdrowionka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:teraz już wiem dlaczego tak opuszczałas zajęcia....:cool1:....bo tam nie uczyli puszczania :psię na ulicę..........

A koteczek jest u mła do odbioru........

Rozgryzłaś mnie:shake::shake::shake:
Masz tyż koteczka w domu?? Jejku, jaka ja w ogóle nie wtemaciona:crazyeye:

Cofam pytanie - przypomniało mi się, że o tym czytałam:p:p
[quote name='clockwork']no co ty.... tak marnować browarka... przelewać .... ehhh ta młodzież :shake::shake::shake:
:oops::oops::oops: Takie pokolenie:niewiem: Przelewam, ale nie rozlewam:diabloti::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
:lying::lying::lying::niedowia: widze foty??

ja mialam kiedys kotecka przez miesiac:loveu: i kundelke moja kochana:loveu: i mama nie wytrzymywala psychicznie jak sie ganialy po domu i maly kotek zeby sie schowac wchodzil w wazony:loveu::diabloti::evil_lol:

Tak, widzisz foty:cool1::cool1:;)

I co się stało z koteczkiem:razz:
Likaa napisał(a):
Dzień doberek :)
Dziekujemy za odwiedzinki u nas ;)
Powiem Ci że zapowiedż Waszej galeri zamiast zachęcać odstrasza:cool3: Ja właściwie miałam nie wchodzić :diabloti: Ale jestem i musze przyznac że i seniorek i Medorek śliczniaści są :loveu: :evil_lol:

Pozdrowionka

Witamy:multi::multi::loveu:
Taa, aż strach się bać:diabloti:

Posted

[quote name='Kate I Luka']to tak jak ja :multi:

Sześć siostro Magdaleno :)
Siedem:p:p
[quote name='Alicjarydzewska']:oops:tylko ze kompek w pokoju syna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dalej okupujesz kompka synusia:roll::roll::roll::diabloti:
[quote name='AgusiaTerierka']Jeszcze masz czas na zdjęcia....?:crazyeye:
Je wydajne dziewczę jezdem:cool1::cool1::cool1::diabloti:
[quote name='DORRAG']O widzę znowu foteczki:crazyeye: :evil_lol: :loveu:
No a cóż to za nowość:p:p:p:diabloti:

Posted

Byłam na zakupkach:multi::multi::multi: Achhh nie wydałam ani grosza na zwierzyniec, ani grosza:-o:-oJestem z siebie dumna:loveu: Wszystko przeznaczyłam tylko na siebie:loveu::loveu::loveu:
A co najlepsze pieniądze nie pochodziły z mojego portfela:diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
no jak co?? do gara i obiad dla psa:diabloti:

O ja goopia:mdleje::mdleje: Że też na to nie wpadłam:shake: Goopia, goopia Madzia:roll: No to jutro serwujemy kotecka:diabloti::diabloti: