e.v.a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 hejjjkaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Gonitwa']I prawidłowo;) Witam Cię;) Witaj sońce:loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja własnie gotuję obiad.........................też przy kompku :oops: Buhahaha, Alu:loveu::loveu: [quote name='caroolcia']a ja właśnie zarabiam na zycie..........przy kompku:evil_lol: :mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']hejjjkaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cze sońce arizony:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='madzia i medor'] Właśnie teraz usiadłam, w celu "zakuwania" i co:razz::razz::razz: i wylądowałam tutaj:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja własnie gotuję obiad.........................też przy kompku :oops: [quote name='caroolcia']a ja właśnie zarabiam na zycie..........przy kompku:evil_lol: i skąd ja to znam :roll::roll::roll: medorowa... ja ciem nauczem jeździć... odpalasz fure... jedynka, dwójka, trójka..... czasem sprzęgło pomaga :diabloti: gaz do dechy.... czwórka.... hamulec tylko w przypadku zwierzy na ulicy... w innych przypadkach.. jeszcze mocniej hamulec i wycieraczki :eviltong: przy cofaniu... no i lipa... do cofania poprosisz jakiegoś przystojnego przechodnia Zielone- jechać, Czerwone- stop. na skrzyżowaniach ZAWSZE pierszeństwo ma kobieta... w razie pytań służe pomocą :cool1: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Rybka_39']Witam Medorki:loveu: Cześć:loveu::loveu: [quote name='clockwork']i skąd ja to znam :roll::roll::roll: medorowa... ja ciem nauczem jeździć... odpalasz fure... jedynka, dwójka, trójka..... czasem sprzęgło pomaga :diabloti: gaz do dechy.... czwórka.... hamulec tylko w przypadku zwierzy na ulicy... w innych przypadkach.. jeszcze mocniej hamulec i wycieraczki :eviltong: przy cofaniu... no i lipa... do cofania poprosisz jakiegoś przystojnego przechodnia Zielone- jechać, Czerwone- stop. na skrzyżowaniach ZAWSZE pierszeństwo ma kobieta... w razie pytań służe pomocą :cool1: O taką właśnie konkretną instrukcję obsługi pojazdu silnikowego mi chodziło:multi::multi: KCM:loveu:Co ja bym bez Ciebie zrobiła:loveu: Teraz mogę się puścić na ulicę:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 :p:p:p A teraz muszę uciekać:hand: Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Madzia na pocieszenie ci powiem , że mój kot (jeśli go tak można nazwać) setki razy lądował w paszczy Kano :diabloti: bo Lalka to go nosiła , bo lubi kotka , Kano niekoniecznie. Manto po pyskach też wiele razy było grane. ALe mały kotek w domu i dwa psy , ciężki kawałek życia :diabloti: a nie chcesz może biało rudego małego kotka ? będziesz miała dwa :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Vectra']Madzia na pocieszenie ci powiem , że mój kot (jeśli go tak można nazwać) setki razy lądował w paszczy Kano :diabloti: bo Lalka to go nosiła , bo lubi kotka , Kano niekoniecznie. Manto po pyskach też wiele razy było grane. ALe mały kotek w domu i dwa psy , ciężki kawałek życia :diabloti: a nie chcesz może biało rudego małego kotka ? będziesz miała dwa :diabloti: Font siło nieczysta:diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Font siło nieczysta:diabloti::diabloti: rany jakie tu chamstwo pęcznieje :diabloti: ale na prawde nie chcesz drugiego kotka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: rude są boskie :loveu: Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć:loveu::loveu: O taką właśnie konkretną instrukcję obsługi pojazdu silnikowego mi chodziło:multi::multi: KCM:loveu:Co ja bym bez Ciebie zrobiła:loveu: Teraz mogę się puścić na ulicę:diabloti::diabloti: instrukcje puszczania też ci napisać?? :diabloti::eviltong: aaaaaaaa... a wrazie zapalenia lampki kontrolnej- brak płynu(jakiegokolwiek) leje sie do pustego zbiorniczka browara. :cool1: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Vectra']rany jakie tu chamstwo pęcznieje :diabloti: ale na prawde nie chcesz drugiego kotka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: rude są boskie :loveu: Chamstwo, gdzie ono:mad::mad::mad::diabloti: Zaprawdę, powiadam Ci, nie chcę drugiego kotecka, nie chcę nawet jednego kotecka:placz:Ale dzięki Ci, za Twą dobroć i wspaniałomyślność :cool1::cool1::diabloti: [quote name='clockwork']instrukcje puszczania też ci napisać?? :diabloti::eviltong: aaaaaaaa... a wrazie zapalenia lampki kontrolnej- brak płynu(jakiegokolwiek) leje sie do pustego zbiorniczka browara. :cool1: Dawaj instrukcje puszczania:diabloti::diabloti:Trza się dokształcać w każdej dziedzinie:cool1::evil_lol: Browara, to ja leję zawsze do jednego i tego samego zbiorniczka... zdarza sie nawet przelać:cool1::cool1: Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć:loveu::loveu: O taką właśnie konkretną instrukcję obsługi pojazdu silnikowego mi chodziło:multi::multi: KCM:loveu:Co ja bym bez Ciebie zrobiła:loveu: Teraz mogę się puścić na ulicę:diabloti::diabloti: :evil_lol:teraz już wiem dlaczego tak opuszczałas zajęcia....:cool1:....bo tam nie uczyli puszczania :psię na ulicę.......... A koteczek jest u mła do odbioru........ Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='madzia i medor'] Dawaj instrukcje puszczania:diabloti::diabloti:Trza się dokształcać w każdej dziedzinie:cool1::evil_lol: na PW... bo sie wszystkie nauczą :diabloti: Browara, to ja leję zawsze do jednego i tego samego zbiorniczka... zdarza sie nawet przelać:cool1::cool1: no co ty.... tak marnować browarka... przelewać .... ehhh ta młodzież :shake::shake::shake: Quote
e.v.a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :lying::lying::lying::niedowia: widze foty?? ja mialam kiedys kotecka przez miesiac:loveu: i kundelke moja kochana:loveu: i mama nie wytrzymywala psychicznie jak sie ganialy po domu i maly kotek zeby sie schowac wchodzil w wazony:loveu::diabloti::evil_lol: Quote
Likaa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dzień doberek :) Dziekujemy za odwiedzinki u nas ;) Powiem Ci że zapowiedż Waszej galeri zamiast zachęcać odstrasza:cool3: Ja właściwie miałam nie wchodzić :diabloti: Ale jestem i musze przyznac że i seniorek i Medorek śliczniaści są :loveu: :evil_lol: Pozdrowionka Quote
Kate I Luka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja własnie gotuję obiad.........................też przy kompku :oops: to tak jak ja :multi: Sześć siostro Magdaleno :) Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']to tak jak ja :multi: Sześć siostro Magdaleno :):oops:tylko ze kompek w pokoju syna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Jeszcze masz czas na zdjęcia....?:crazyeye: Quote
DORRAG Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 O widzę znowu foteczki:crazyeye: :evil_lol: :loveu: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:teraz już wiem dlaczego tak opuszczałas zajęcia....:cool1:....bo tam nie uczyli puszczania :psię na ulicę.......... A koteczek jest u mła do odbioru........ Rozgryzłaś mnie:shake::shake::shake: Masz tyż koteczka w domu?? Jejku, jaka ja w ogóle nie wtemaciona:crazyeye: Cofam pytanie - przypomniało mi się, że o tym czytałam:p:p [quote name='clockwork']no co ty.... tak marnować browarka... przelewać .... ehhh ta młodzież :shake::shake::shake: :oops::oops::oops: Takie pokolenie:niewiem: Przelewam, ale nie rozlewam:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 evaxon napisał(a)::lying::lying::lying::niedowia: widze foty?? ja mialam kiedys kotecka przez miesiac:loveu: i kundelke moja kochana:loveu: i mama nie wytrzymywala psychicznie jak sie ganialy po domu i maly kotek zeby sie schowac wchodzil w wazony:loveu::diabloti::evil_lol: Tak, widzisz foty:cool1::cool1:;) I co się stało z koteczkiem:razz: Likaa napisał(a):Dzień doberek :) Dziekujemy za odwiedzinki u nas ;) Powiem Ci że zapowiedż Waszej galeri zamiast zachęcać odstrasza:cool3: Ja właściwie miałam nie wchodzić :diabloti: Ale jestem i musze przyznac że i seniorek i Medorek śliczniaści są :loveu: :evil_lol: Pozdrowionka Witamy:multi::multi::loveu: Taa, aż strach się bać:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']to tak jak ja :multi: Sześć siostro Magdaleno :) Siedem:p:p [quote name='Alicjarydzewska']:oops:tylko ze kompek w pokoju syna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dalej okupujesz kompka synusia:roll::roll::roll::diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Jeszcze masz czas na zdjęcia....?:crazyeye: Je wydajne dziewczę jezdem:cool1::cool1::cool1::diabloti: [quote name='DORRAG']O widzę znowu foteczki:crazyeye: :evil_lol: :loveu: No a cóż to za nowość:p:p:p:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Byłam na zakupkach:multi::multi::multi: Achhh nie wydałam ani grosza na zwierzyniec, ani grosza:-o:-oJestem z siebie dumna:loveu: Wszystko przeznaczyłam tylko na siebie:loveu::loveu::loveu: A co najlepsze pieniądze nie pochodziły z mojego portfela:diabloti: Quote
e.v.a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 madzia i medor napisał(a): I co się stało z koteczkiem:razz: no jak co?? do gara i obiad dla psa:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 evaxon napisał(a):no jak co?? do gara i obiad dla psa:diabloti: O ja goopia:mdleje::mdleje: Że też na to nie wpadłam:shake: Goopia, goopia Madzia:roll: No to jutro serwujemy kotecka:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts